skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zbraně?
-> Jozka: Pro nás “starší” rozhodně, ale dnešní mládež?
-> Bukaj: Rozjedem filozofii v tématu o zbraních?

-> Eidy 25.12.20 23:52:48: Tak Nakatomi Plaza či Nakatomi tower.. zcela jasný vodítko.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ovšem takto smýšlí většina lidí - bohužel...
-> King 25.12.20 21:32:08: hodně dobrý. Hned jsem si řekl, kolik lidí to asi tak rozklíčuje.
-> Bukaj: Ale oni si myslí, že jsou jediní spravedliví a že jejich pohled na věc je ten jediný možný.
-> King 25.12.20 23:11:54: Jakože "elf"=bonzák?
Škoda takového přirovnání - elf je pro mne něco jako Mirek Dušín ve fantasy světě a takto to slovo dehonestovat...

Škoda takového přirovnání - elf je pro mne něco jako Mirek Dušín ve fantasy světě a takto to slovo dehonestovat...

-> King: Je to tak. Od sluníčkářů, přes dobrosery až k elfům...
-> Bukaj: Ne, to je narazka na smutnou realitu dnesniho fb, kde řáděj aktivisti, co rikaji vzletne "elfove " a urcujou co je spravne slunickove pravdive a co je fuj.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 25.12.20 23:03:33: A tohle je zase co za narážku? The Lord of the Rings?

-> King: Znám, když jsem četl odkaz od-> vhml: , tak jsem si uvědomil, že jsem ten film kdysi viděl. Ale a) rozhodně si nepamatuju jména hrdinů a b) vůbec se mi nespojilo "Die Hard" a "Smrtonosná past" 

-> King: Každopádně jsem zažil pár elfů, kteří se střetli s realitou světa a to je pak pohled... 

-> vhml: Díky, už tomu rozumím :)
-> Bukaj: Sorry, nenapadlo me, ze muze existovat nekdo, kdo nezna Smrtonosnou past jednicku

-> Bukaj: Smrtonosná past je americký akční film z roku 1988, jenž mezinárodně proslavil herce Bruce Willise. Režíroval jej John McTiernan. Jde o první z pěti filmů stejnojmenné série, přičemž Bruce Willis plánuje celkově 6 filmů. Film byl nominován na 4 Oscary: vizuální efekty, střih, zvuk a střih zvukových efektů.
Hledej poselství...
Hledej poselství...

-> Tom Troll: Aha, tak to jsem úplně mimo. Neznám žádného Sgt. Powella (jediný Powell, kterého znám, je Baden-Powell)

-> Bukaj: Je to satirická kulturní reference na jeden vánoční film. 

-> King: Eeee co?

-> Bukaj: Eeee...???
-> King: A je to jen překlep v letopočtu, nebo je v tom nějaké hlubší poselství a záměr?
-> Jozka: Maji a odkopali se bombove

-> King: Poslechnou - a nemají ti ověřovači náhodou v hlavách nasráno? 

-> King:
víc asi nic...

...ale fb a jeho "nezavisli hlidaci " opet nezklamali, takze dnesni screenshot: 

Nevim, jestli to uplne patri sem, ale pobavilo me to. Vcera se na fb objevilo tohle lehce ironicke vanocni pranicko:
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak kdybych vybíral co se mi líbí, tak začínám na 60t základ bez ničeho. 

-> suri: Tak CZ 75 a její následovníci není nikdy špatná volba. Bavime-li se o pistolích všeobecně.
S tím skrytým nošením mám zkušenost, že tu G43 často nepostřehne ani profesionál. Prostě je moc úzká a v kombinaci s vhodným pouzdrem ji máš tak blízko těla, že i v létě pod tričkem moc vidět není.

S tím skrytým nošením mám zkušenost, že tu G43 často nepostřehne ani profesionál. Prostě je moc úzká a v kombinaci s vhodným pouzdrem ji máš tak blízko těla, že i v létě pod tričkem moc vidět není.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak Remington R1.. to už se dá a do lesa na dříví s ním můžeš chodit taky..

-> suri: Mě by se líbil Colt 1911 nebo 2011, ale to už je za jiný peníze. Hlavně je drahý krmení, protože knedlíky (.45 ACP) jsou dost drahý. Dělaj se i verze na 9mm Luger, ale to není ono a není údajne spolehlivý nabíjení, protože ty střely jsou moc lehký na ten těžkej závěr.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: o váhe ťažko polemizovať , ono to často je o tom že ľahšia sa lepšie nosí ale zase ťažšie mieri ... skryté nosenie je celkovo nezmysel , kto sa trošku vyzná tak ozbrojenca vidí na prvý pohľad a zbytok si nevšimne nič ... treba podpažné ako mal Kamil Hamrik v Pitavalovi a ok :D
-> suri: CZ75 je docela velká a těžká kráva na nošení... Jinak je super, to jo :-) Hlavně nejsou problém díly, je jednoduchá atd.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: práve o tom tréningu to je , načo mám mať zbroják a zbraň ak s tým nestrieľam ako dosť takýchto vlastníkov ... potom keď na to príde tak to stojí všetko za hovno
no môj favorit je 75ka , ale skôr kvôli historii
no môj favorit je 75ka , ale skôr kvôli historii
-> Jirik_Tuňák1983: V jazyce prospikovanym germanismama? Horsi by bylo "hold " :-)
-> suri: Tak zbraně jsou jako ženy. Velmi individuální. G43 není moc na nějaké přesné střílení. Málokomu sedí. Pro někoho moc malá, pro někoho moc úzká... Já z ní střílím čas od času v rámci nácviku ať nejsem úplně mimo když by mi to melo padnout do ruky. Jako na těch 20-25 metrů zásahy jsou ale nikdy se nebudou rovnat zásahům z jiných zbraní. Podstata je ta, že kdyby bylo potřeba tak na těch 3-5 metrů to svoji práci odvede. Jako každá zbraň mají všeobecně G výhody a nevýhody. Mě osobně bobři ocas nechybí a úspěšně mi popry cinkaji... Ale zahraj rolničky rolničky se zásobníkem na 7 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: mne sa z glockov dobre nestrieľalo , ako si mi chýba ten "bobri ocas"
-> suri: Ano, byla na prvním místě. Ale nakonec zvítězil rozum ohledně používání. Bylo více finálních PRO pro Glock. Samozřejmě, toto měla být a je zbraň pro osobní obranu. 

-> King 02.12.20 13:09:51: Ale vypadá to divně, už tam chybí jenom Hände hoch!
-> David29 02.12.20 09:21:02: Proc? Esi mas na mysli to "halt ", tak to je cajk ;-)
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: nechcel si nejakú ČZ?
-> suri:
-> Eidy:
Ano, je to Glock, konkrétně 43.
-> Eidy:
Ano, je to Glock, konkrétně 43.
-> suri: Halt... Počkej až to uvidí King 

-> darklord: presne , halt nevzdelanec
-> Eidy: ja to všetko tak volám ...
-> suri: To není flinta. Nějaká samonabíjecí pistole.
Tipuju Glock.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: čo to máš za flintu?