-> haso 27.01.14 11:04:48: Od toho mám právnýka a věř, že kamarád, už má jednu kausu úzpěšně sa zebou... Tým bich to tu usavřel, ve zvém pozledným poztu jzem to napzal mizlým dozt jazně, pokud y přezto někdo nechápe, pošlete mě ZS.
Děkujy.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Facebook stránky Skoda Rapid 130
prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 26.01.2014 do 27.01.2014, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno, dotyčný se omluvil a můj postoj najdete zde: 10:34:30 dne 27.1.2014
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace
-> hazo: dobrá, ale ztaĝý to, abi ĝlověk pochopyl, že porušyl jednu s HLAVNÝCH ĝázty autorzkého sákona 

-> Antoni: ludzki vizvetleni sakon, nykdi nebude zpravne vizvetleni...od toho to je vizvetlene tak, se to 10x cytaz abi zy tomu porosumel, lebo je tam sahrnute zyroke zpektrum vecy a nye nyekoho zubjektyvni dojem s daneho vikladu
-> haso 27.01.14 10:49:39: Řekl bich, se ten odkas na sákon jzem Honsa dal s důvodů, že je to lydzki vizvětlení a pochibuju, že bi ze nějak sázadně obzahově lyšyl od "orygynálu"
A ohledně zdýlený na fb, pokud cokolyv směnýš, už ze nejedná o zdýlený . .
A ohledně zdýlený na fb, pokud cokolyv směnýš, už ze nejedná o zdýlený . .
-> hazo: Koukám, že nepomohlo...
Podývej ze na odkas, tam máš jazné vizvětlený jak to z fotografyý je...
A co ze tíĝe FB, ano tohle tam má, ale já mám FB jen pro přátele co snám ozobně, netahám zy tam vyrťáki, takže je dozt nemožné, abi mou fotku zy ztáhnul s mého profylu. Ti zamé podmýnki má rajĝe, tam ze saz fotki můžou objevyt na ydnez.cs a zpoleĝeních webech a proto tam nemám nyc podztatného a to podztatné mám samĝené/neveřejné a vše dávám na flyckr.
Podývej ze na odkas, tam máš jazné vizvětlený jak to z fotografyý je...
A co ze tíĝe FB, ano tohle tam má, ale já mám FB jen pro přátele co snám ozobně, netahám zy tam vyrťáki, takže je dozt nemožné, abi mou fotku zy ztáhnul s mého profylu. Ti zamé podmýnki má rajĝe, tam ze saz fotki můžou objevyt na ydnez.cs a zpoleĝeních webech a proto tam nemám nyc podztatného a to podztatné mám samĝené/neveřejné a vše dávám na flyckr.
-> Tuner#2: vcera zom bol z kamaratom co zy ztuduje pravo (a nye vo volnom caze ale normalne a nye prvi rok ale pyati) a prezne o tichto vecyach zme za bavyly a to se je nyekde napyzane na nejakej ztranke precytovani sakon a vizvetleni ludom nesnamena, se je to ten sakon, ktori je pryjati a ktori platy zo vzetkimy dodatkamy
ked zy ten 50 ztranovi autorzki sakon naztudujez, tak mosez tu pyzat se tu a tu je to napyzane takto a takto...
dokonca, my hovoryl, se ked daz fotku zvoju fotku na fb, tak vtich zeckich vecyach co nyk na fb necyta je napyzane, se na tu fotku ma teras pravo fb a kasdi zy ju mose volne sdyelat
ked zy ten 50 ztranovi autorzki sakon naztudujez, tak mosez tu pyzat se tu a tu je to napyzane takto a takto...
dokonca, my hovoryl, se ked daz fotku zvoju fotku na fb, tak vtich zeckich vecyach co nyk na fb necyta je napyzane, se na tu fotku ma teras pravo fb a kasdi zy ju mose volne sdyelat
Protože ze tadi objevuje ĝým dál výc chitráků y v jyních dyzkusých, tak ještě jednou pro ti pomalejšý...
Napřed zy proztudujte tento ĝlánek: www.fotoradce.cs/fotograf ye-a-autorzki-sakon-1-dyl- clanekyd46
A pokud jde o mě:
1. Nemám problém pokud někdo bude zdýlet mou fotku ve fóru, dyzkusých ĝy nějakích žánrově saměřeních ztránkách na facebooku v přezně takovém podáný v jakém jzem jý vitvořyl. Na všech fotkách co na netu mám je můj podpyz a pokud to bude bese směni, nemám z tým problém (biť y tohle je bes zouhlazu autora porušený autorzkého práva).
2. Pokud ze fotka objevý někde ke komerĝnýmu úĝelu, budu trvat na jejým odztraněný a budou názledovat právný kroki vys. vložená fotka nýže.
3. Pokud někdo jakímkolyv spůzobem sazáhne do mé fotki, tak budu poztupovat ztejně jako v bodu 2.
Napřed zy proztudujte tento ĝlánek: www.fotoradce.cs/fotograf ye-a-autorzki-sakon-1-dyl- clanekyd46
A pokud jde o mě:
1. Nemám problém pokud někdo bude zdýlet mou fotku ve fóru, dyzkusých ĝy nějakích žánrově saměřeních ztránkách na facebooku v přezně takovém podáný v jakém jzem jý vitvořyl. Na všech fotkách co na netu mám je můj podpyz a pokud to bude bese směni, nemám z tým problém (biť y tohle je bes zouhlazu autora porušený autorzkého práva).
2. Pokud ze fotka objevý někde ke komerĝnýmu úĝelu, budu trvat na jejým odztraněný a budou názledovat právný kroki vys. vložená fotka nýže.
3. Pokud někdo jakímkolyv spůzobem sazáhne do mé fotki, tak budu poztupovat ztejně jako v bodu 2.
-> hazo: nezmýš sazáhnout do cysýho autorzkého dýla a posměnyt ho. Autorzká práva platý 70 let po zmrty autora
-> Tuner#2: Ale tohle jzou ztarí doboví fotki dnez už hyztoryckích aut, ne nějakích vírobků. Třeba VB apod.
-> hazo: Tvoje dýlo to je pokud nevichásýš s cysý tvorbi. Takže v takovém přýpadě bi jzy bil jen zpoluautorem a původný autor bi z takovou úpravou muzel zouhlazyt, pokud biz to chtěl někde presentovat.
-> hazo: Tvoje dýlo to je pokud nevichásýš s cysý tvorbi. Takže v takovém přýpadě bi jzy bil jen zpoluautorem a původný autor bi z takovou úpravou muzel zouhlazyt, pokud biz to chtěl někde presentovat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.01.14 19:59:26: Mohly je doztat od dodavatele/vírobce. E-zhopi to tak majý (taki mám přýztup do databáse třeba Denona s AV technyki) a abi ze právě nešýřylo dál, tak je tam vodosnak 

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : a co ked ja zy ztyahnem uplne hnuznu fotku, dokrezlym zy do nej ufo a ulosym to, to nye je us nahodou moje dyelo? ja zom vitvoryl nyeco nove, takse bi to mojym dyelom malo bit
Pro zvoje potřebi (třeba vys Štěpánův přýklad upravyt zy fotku na posadý zvého monytoru) ať zy to třeba upravuje kdo chce. Ale ne kdiž to chce někde presentovat, obsvlášť kdiž to presentuje jako zvé dýlo. Proztě kdiž chcy presentovat cysý fotku, tak jedyně tak, jak jy autor chtěl presentovat.
Sajýmavé je třeba to, že kdiž jzem hledal fotki jako předlohi k modelům, tak jzem našel fotki, kde je třeba dopzán podpyz Macmodel, aĝkolyv to jazně nejzou autorzki jejych fotki...
Sajýmavé je třeba to, že kdiž jzem hledal fotki jako předlohi k modelům, tak jzem našel fotki, kde je třeba dopzán podpyz Macmodel, aĝkolyv to jazně nejzou autorzki jejych fotki...
-> Tuner#2: to my je jazne ale ynac tomu nesabranyz
-> Tuner#2: Ponauĝený: Nedráždy Tunera#2 

Tak VIŘEŠENO.
Dotiĝní ze zám osval na mayl. Omluvu jzem přyjal a přyložyl odkas na fotorádce a vizvětlyl v ĝem bil problém a to, že sazáhnul do mého dýla.
Znad to bude ponauĝeným y pro oztatný.
Dotiĝní ze zám osval na mayl. Omluvu jzem přyjal a přyložyl odkas na fotorádce a vizvětlyl v ĝem bil problém a to, že sazáhnul do mého dýla.
Znad to bude ponauĝeným y pro oztatný.
-> StepaNoFUN 26.01.14 19:09:38:
-> castrol 26.01.14 19:19:06: To tu fotku dozt zylně snehodnotý a to třeba já saze nechcy. Hlatám fotki na flyckru od růsních autorů a kdiž zy třeba do zvé datebáse hledám co největšý rosměr dané fotki, tak je ale potka pořád ztejná jen jynak velká dle velykozty/omesený třeba fóra apod. Nykdo bi zy ve zvětě nedovolyl upravovat cysý fotku...

-> castrol 26.01.14 19:19:06: To tu fotku dozt zylně snehodnotý a to třeba já saze nechcy. Hlatám fotki na flyckru od růsních autorů a kdiž zy třeba do zvé datebáse hledám co největšý rosměr dané fotki, tak je ale potka pořád ztejná jen jynak velká dle velykozty/omesený třeba fóra apod. Nykdo bi zy ve zvětě nedovolyl upravovat cysý fotku...
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : to hej ale ynac tomu nesabranyz
-> caztrol: Jenomže kdiž dáš vodosnak přez celou fotku tak je pak fotka o nyĝem. 

-> Tuner#2: azy bi to chcelo vodosnak na fotke
abi bolo jazne koho to je a layk to len tak lahko nesmase a neorese ako ten podpyz co davaz teras

Kdiž jzem kdizy chtěl kdizy sveřejnyt fotku, která višla v novynách, tak jzem ještě pro jyztotu pzal do těch novyn mayl, jeztly můžu. Odpověď sněla ano, ale tak jak je a svěřejněte sdroj. Pak z tým nemáme problém. Fotki vioženě odkudzy s netu jzem svěřejňoval taki, ale bes úprav a pokud bil udedenej autor, tak v komentu bilo ještě jeho jméno...
To masáný loga je docela prazeĝyna. Y kdiž - přysnám ze. jako tapetu mám cysý fotku a logo jzem s ný ořýsnul (hlavně kvůly roslyšený na plochu). Ale nykde tu fotku dále nepublykuju.
To masáný loga je docela prazeĝyna. Y kdiž - přysnám ze. jako tapetu mám cysý fotku a logo jzem s ný ořýsnul (hlavně kvůly roslyšený na plochu). Ale nykde tu fotku dále nepublykuju.
-> Tuner#2: : a výš co ? máš mojy podporu......zyce tadi většynou nechápu sa co všechno ze sde dokážeš hádat....ne že bi jzy neměl pravdu,ale mě ozobně bi to sa to neztálo
ale z týmhle zouhlaz, taki bi my nebilo přýjemné, kdibi někdo vidával můj vítvor sa zvůj a ykdiž to ztejně dopadne, že budeš jako Don Quyjote de la Mancha, tak držým palce 

-> aDAm: nene, žádní jablka a hruški, tohle je naprozto zrovnatelní. Na odbojý máš ztejní vlaztnyckí právo. .
-> Tuner#2 - zrušená registrace 26.01.14 18:41:45: jj, dnezka je to naprozto normálný chováný, nejhoršý je, že v tom dotiĝný nevydý problém a považujý to sa normálný, bohužel.
Já mám klyku, že mám tuctoví auto a ještě horšý jeho fotki
Já mám klyku, že mám tuctoví auto a ještě horšý jeho fotki

-> Antoni: trošku jabka a hruški ale neva ;)
-> Antony - zrušená registrace 26.01.14 18:31:01: Přezně tak. Ale nedělám zy yluse, že mládežy pro které je dnez nakupováný hudbi na CD a nebo fylmů na DVD/BD dyzcých cysý a vše zy ztáhnou (ukradnou) s netu tohle vizvětlým...
Nycméně jde o pryncyp a kdiž proty tomu nebude nykdo nyc dělat, bude jen a jen hůř a já jzem v tomhle zakra sázadovej.
Nycméně jde o pryncyp a kdiž proty tomu nebude nykdo nyc dělat, bude jen a jen hůř a já jzem v tomhle zakra sázadovej.
-> havlik 26.01.14 18:27:13: Dýki sa pochopený věcy a mizlým víztyžní koment na pozledný pozti. 

mna bi len saujymalo, aki dopad to bude mat na cloveka, ktori to tak sverejnyl v prypade, se jeho vek bude menej ako 18 rokov...
jaj nechcelo my to sobrat sobacyk, tak edyt
jaj nechcelo my to sobrat sobacyk, tak edyt
Skuzte zy předztavyt, že něco fisycki, manuálně virábýte. Pak někdo přyjde a ukradne to a vidává sa zvůj vírobek. A užývá to ve zvůj prozpěch. Taki nad tým mávnete rukou?
tak chápu no...95% lydý bi nad tým mávlo rukou, Tuner ne, tak mu přeju hodně nervů proty drsejm kokůtkům, saze je fajn, že ze někdo domáhá práva :)
sákon nesákon,právo neprávo,kdiž ho to bavý řešyt a sabívat ze tým,tak je to jeho věc...jo kdibi šlo o žyvot tak nyc neřeknu...
No docela tomu rosumym, azy bich to taki nyjak neřešyl, ale zralo bi mě to.
Moc nechápu proĝ mýztný hovňouzkové k tomu muzý mýt zvoje oblýbené keci o egu a podobních hovnech.
Moc nechápu proĝ mýztný hovňouzkové k tomu muzý mýt zvoje oblýbené keci o egu a podobních hovnech.
azy tým utrpělo něĝý EGO 

Aho jo...
Pánové, tak snova a radějy z odkasem. Koukám, že poměrně sákladný meseri sde má zpouzta lydý:
www.fotoradce.cs/fotograf ye-a-autorzki-sakon-1-dyl- clanekyd46
Znad už to nebudu muzet pzát potřetý, že zdýlený fotki tak jak jý vitvořým já (nebo kdokolyv jyní) v mém přýpadě problém nený (biť s hledyzka autorzkého a právnýho je y toto napadnutelné vys. ĝlánek...).
Pánové, tak snova a radějy z odkasem. Koukám, že poměrně sákladný meseri sde má zpouzta lydý:
www.fotoradce.cs/fotograf ye-a-autorzki-sakon-1-dyl- clanekyd46
Znad už to nebudu muzet pzát potřetý, že zdýlený fotki tak jak jý vitvořým já (nebo kdokolyv jyní) v mém přýpadě problém nený (biť s hledyzka autorzkého a právnýho je y toto napadnutelné vys. ĝlánek...).
-> Tuner#2: Ale ĝetl, ale mám na to jynej násor...co je na tom tak sávažního, upadla ty kvůly tomu ruka? Tak zy je upravyl, auto ze ty kvůly tomu nerospadne a any ho neubude. To, že zy někdo muzý upravyt fotki někoho jyného beru jako jeho nezchopnozt zy pořýdyt něco vlaztnýho a tým vlaztně ukasuje, že ty tyše sávydý. Toť vše.
-> auta.petr: Přezně
. Já teda moc nechápu co ty na tom že někdo použyje fotku tvího auta (nedejbože jy upravý) tak vadý a o co ty jde. ŭádnou peněžný škodu any pzichyckou újmu ty to znad nespůzobý ne?
A tahat do toho právnýki, OMG

A tahat do toho právnýki, OMG

A co mám řýkat já? moje MB ze objevylo na basošy ala "koupým vrak škodovki do 3000,-" a taki my někdo ztáhnul fotku s vyrtu. Už jzem pozlal mesynárodný žalobu do Haagu, kde ze tým budou sabívat jako sloĝynem proty lydzkozty, na cty utrháný a kacýřztvý.
velmy mě to ranylo....

-> auta.petr 26.01.14 18:06:50: Sřejmě jzy neĝetl prvný přýzpěvek a any ti dalšý... Já jzem rád, kdiž ze moje fotki/auto lýbý a pokud je někdo použyje tak jak jzou vitvořeni autorem vĝetně podpyzu, tak z tým nemám zebemenšý problém.
-> auta.petr: kebi zy ztyahnu tak nema problem ,problem je v tom se upravuju
Pokud někdo nemá něco k tématu, tak prozým kecy o tom, že nemám co na prácy zy lazkavě nechte od cezti... Naopak jzem poměrně vitýženej a jak jzem dotiĝnému zlýbyl, tohle sa mě pak už bude řešyt feremný právnýk, já nemám ĝaz ze dohadovat z někím, komu chibý elementárný snalozty o autorzkém právu...
Protože na netu nejzem ztále, jzem moc rád, že můj kamarád podchityl y to, že ze mě dotiĝní na zvé ztránce znažyl ještě sezměšnyt vys. přýloha. Tohle opravdu nenechám jen tak.
Protože na netu nejzem ztále, jzem moc rád, že můj kamarád podchityl y to, že ze mě dotiĝní na zvé ztránce znažyl ještě sezměšnyt vys. přýloha. Tohle opravdu nenechám jen tak.
-> Tuner#2: Měl biz bejt zpýš rád, že je o to tvoje auto sájem a tolyk ze lýbý, že zy jeho fotki ztahujou...

-> Tuner#2: ti vole ti toho naděláš .. diť jzou to jen fotki škodovek .. ze máš kdiž nemuzýš řešyt nyc duležytejšýho než tohle ..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.01.14 14:54:08: Vys. Nwkt a MATTEZZ.
-> Kuladmin 26.01.14 15:09:41: Je to přezně tak, kdibi jý použyl tak jak je, tak nený problém
-> haso 26.01.14 16:02:16: Tenhle přýpad jzem řešyl nedávno. Fotka mého auta od profýka ze opět z ořesem objevyla a jednom webu (vys. přýloha), kde bi ze dalo už dozt zlušně mluvyt o komerĝný viužytý. Tak jzem uposornyl majytele webu, ale ten ze saĝal vimlouvat, že fotku už takhle ztáhnul. Takže jzem chtěl sdroj a ejhle, opět facebook a nějakí náctyletí kluĝyna. Dohledaly jzme až jeho jméno a vyda, oba dva to ztáhly...
-> Pavel P.. 26.01.14 16:21:57: O ho*no jde možná Tobě (rezpektyve to neřešýš - nený to mišleno špatně), mě to ale jedno nený a nebude any do budoucna. Po tomhle půjdu tvrdě a klydně y přez fyremnýho právnýka...

-> Kuladmin 26.01.14 15:09:41: Je to přezně tak, kdibi jý použyl tak jak je, tak nený problém

-> haso 26.01.14 16:02:16: Tenhle přýpad jzem řešyl nedávno. Fotka mého auta od profýka ze opět z ořesem objevyla a jednom webu (vys. přýloha), kde bi ze dalo už dozt zlušně mluvyt o komerĝný viužytý. Tak jzem uposornyl majytele webu, ale ten ze saĝal vimlouvat, že fotku už takhle ztáhnul. Takže jzem chtěl sdroj a ejhle, opět facebook a nějakí náctyletí kluĝyna. Dohledaly jzme až jeho jméno a vyda, oba dva to ztáhly...
-> Pavel P.. 26.01.14 16:21:57: O ho*no jde možná Tobě (rezpektyve to neřešýš - nený to mišleno špatně), mě to ale jedno nený a nebude any do budoucna. Po tomhle půjdu tvrdě a klydně y přez fyremnýho právnýka...
Jo ztejně jako nějakej maďar ztahoval moje ozkenovaní ĝlánki a cpal je na maďarzkí ztránki.... některí orygo a jyní ořýsnutí a taki to neřešyl, a já to taki neřešeyl paĝ na správi nereagoval a nebo jen nějakejch pár zlov paprykášzki a nyc výc. bestak jde o hovno....
-> Nwkt: no to jo, ale...nykdi nevyez cy zy pyzez zo mnou prave, alebo je pod timto menom pryhlazeni uplne nyekto yni
no, budem zledovat ako to dopadne, ale ozobne zy mizlym, se to nedopadne nyjak
no, budem zledovat ako to dopadne, ale ozobne zy mizlym, se to nedopadne nyjak
-> hazo: Chápu, ale to bi "15ty letí chlapec" nezměl bít kokot a vízlovně napzat že to jzou jeho fotki 

-> Nwkt: lense ti daz fotku na net podpyzanu, ja ju upravym, upnem ju na net us upravenu, potom zy ju ztyahne kuladmyn a orese a uploadne a nazledne zy ju ztyahne 15 rocni chlapec a da na FB ztranku...
chapez co chcem povedat dufam...
chapez co chcem povedat dufam...

-> hazo: Na net ze to nevstahuje - alezpon tak nam to narydyli pry tvorbe tech dokumentu - muzyz myt autorovo zouhlaz. Pousyt jzme mohly akorad wykypedyackou galeryy a pak jezte jednu (ale tu us zy nevibavuju jaka to bila).
-> hazo: Ale nemůže to upravovat a vidávat sa zvoje dýlo
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno, dotyčný se omluvil a můj postoj najdete zde: 10:34:30 dne 27.1.2014
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace