loser students

prohledat
57 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 29.06.2005 do 14.07.2005, založil/a fine_ray
řadit dle data
08:22:08
14.07.2005
Palic - zrušená registrace
-> Crisp: jianak jsem si vzpomel taky na prihodu s uklizekou na ZCU...... vytirala a pres vytreny misto prolitnul jeden profesurek........ hadrosmatra se mohla posrat....... servaa toho profesora jak malyho kluka..... pruser byl ze on byl dost vysoce postavenej na fakulte a tim padem ji zaridil vyhazov........ :) hihi
08:19:11
14.07.2005
-> Crisp: noooo to potom jo...... :) asi jedine zmenit skolu...... mel jsem navyber mezi CVUT nebo ZCU...... nekompromisne zvitezila ZCU, jelikoz u prijimacek byl odlisny pristup, na CVUT se chovali stylem ja jsem prazak kdo je vic..... a to me nasralo tak ze jsem prijimacky udelal a pak se na ne vysral...... a v plzni je to nebe a dudy..... tam je to pohodicka....... vsichni co znam skusily CVUT jen rok a pak radsi presli na ZCU.....
16:30:19
12.07.2005
Sušenka
-> Palic: Ted naposled - venku chcalo, pak zjistil, ze mu z ucebny, kde mela bejt zkouska, udelali sklad, tak musel jit do druhyho a tretiho (!!!) patra hledat ucebnu, do vytahu si k nemu vlezla banda uklizecek a jedna ho cestou servala, ze chtela vystupovat v druhym a jedou az do tretiho.

No a snaz se...
16:06:05
12.07.2005
-> Crisp: me kdyz nesla zkouska udelat tak jsem se snazil toho profesora uchodit (at uz na zkouskach nebo na konzultacich. a to byly nastesti dve zkousky a jedna byla z teorie magnetickeho pole, a druha z analogovych a elektronickych systemu 1....... a je fakt ze ta elektronika me bavi a zalezelo dost na tom jak se vyspal a jak ho kdo nasra predemnou......
11:44:27
12.07.2005
Sušenka
-> Pepino RS: Sem chtel jit taky na konstrukci vozidel nebo opravy a udrzbu, ale zrovna na ty katedre sedi ten picus. Tak budu studovat urbanismus a dopravni obsluznost regionu 1
09:55:26
12.07.2005
Pepino RS
-> mates: j ajdu do liberce.. fakulta strojni, obor konstrukce stroju a strojnich zarizeni ze specializaci na spalovaci motory. 4
08:29:32
12.07.2005
mates
-> Pepino RS: kde nastupuješ? strojárnu teď dělá spolubydlící na VŠB ostrava a celkem pohoda....
08:28:17
12.07.2005
mates
nejlepe jsem to vyresil ja :) motivaci mi bylo dalsi neopakovani rocniku.....

ja jsem 3 tydny v cervnu nespal a psal tahaky,6 stranek na list,pekne slepit a udelat knižecku,vsechny až na 1 zkoušku jsem dal na poprvé,sice neumim skoro nic,ale dal jsem to a uz 2 týdny havaj :) 2
....teda ne,teď zase nespim kvuli terminu projektu 8
08:17:40
12.07.2005
Pepino RS
-> Crisp: -> fine_ray: tak jsem zvedavej jak my pujde matika, fyzika atd ! v rijnu nastupuju na strojarnu tak sem zvedav, ale bojim bojim !! 4
17:56:05
11.07.2005
Sušenka
-> fine_ray: -> Pepino RS: Presne - fyzku, matiku, pruznost, dynamiku a vsechny tydle pikacoviny nemusim, moc tomu nerozumim, ale zkousky v pohode. Ale tydle dva zhovadily predmety, kazdej jenom za tri kredity mi tam proste visej. Jedina sance je, ze toho idiota do konce prazdnin klepne. Nejhorsi je, ze to vedi vsichni, stiznosti na nej je jak somalcu v somalsku a furt tam hnije, dedek plesnivej...
16:24:22
11.07.2005
fine_ray
-> Pepino RS: mam zkušenost že ty v poho předměty pro mě sou nejhorší.. příklad dneška fakt mě to baví,ale zkoušku ne a ne.. no a když vezmu fyziku tak sem jí udělal že nevim jak...52 prostě přesně opačně než sem čekal
15:45:06
11.07.2005
Pepino RS
-> Crisp: tech predmetu ktery ty jsi mnel v pohode se nejvice bojim !! 4
14:25:37
11.07.2005
fine_ray
sem teď přišel ze zkoušky... se z toho pose*u, to vůbec to neni o tom co člověk umí, takovej debi*ům to dal tam dal, já vymyslim PWM modulaci ještě mu to popíšu a "to neni ten obrázek co sem kreslil tohle by možná fungovalo ale neni to ono.." a z první části mam 7bodů z 8mi jako jedinej a jeden obrázek se mu nelíbí.. ufff jdu někoho zmlátit abych se vybil 169
13:04:52
11.07.2005
Sušenka
-> Palic: Che, pochopit latku - jj, ve vetsine pripadu to staci a nikdy jsem nemel problemy ani s vecma, jako sou matiky, pruznost, fyzika. Ale visi mi ve vzduchu dve zkousky u jednoho idiota a z obou uz me vyrazil. Tu lonskou mam na druhy zapsani, tu letosni este zkusim. Pruser je, ze ani nevypisuje terminy, takze kdyz se dostanes jednou, mas kliku...Zasr** prace. Jinak si na VS nemuzu stezovat a velice rad bych ji dodelal 1
09:22:15
11.07.2005
-> sep: byly jsme specialni forma prezencniho studia........ (to je odborne) jinak kombinovane studium....... ale kdyz jsme zacinali byli jsme normalne distancni studium.......
07:24:19
08.07.2005
sep
-> Palic: :bylo to vazne dalkove nebo jen individual?magistersky stupen udajne dalkove nelze....
20:56:31
07.07.2005
-> fine_ray: voe to uz udelas....... a stejen neni co stratit....... bud se to povede nebo nepovede......
19:37:42
07.07.2005
fine_ray
-> Palic: týwe, hustý! a já se trápim tim že mam na srpen pět zkoušek9 jenže mě to nejde se dokopat ke studiu51 ale prásknout s tim po čtyřech letech je to asi blbost..
19:31:16
07.07.2005
soudruzi pridam se tez, studoval jsem ZCU FEL a da se rict ze ve druhaku jsem posral jednu zkousku a diky ni se mi tahlo do pataku cca 15 predmetu, takze v patym rocniku jsem delal patnact zkousek a nejhorsi bylo ze 3 tejdny pred odevzdanim diplomky jsem nevjedel co delat, moje tema bylo tak divoe ze bylo potreba ho konkretizovat s vedoucim, ale vedouci nebyl k zastizeni od listopadu, na mejly odpovidal se 14 denim spozdenim, dale mi chybeli posledni dve zkousky a termin an odevzdani diplomky byl 14. kvetna.... a termin na zkousky 19. kvetna........ podarilo se mi nakonec sehnat vedouciho a konkretizovat diplomku, ale stale jsem nebyl rozhodnut jestli udelat dve zkousky a diplomku pristi rok nebo to risknout a zkusit udelat vse..... po par rozhovorech se spoluzaky jsem se na to vrhnul, vzal jsem si 14 dni dovolene a sel jsem na to , diplomka byla po cca 16 dnech hotova i s vyrobenym a funkcnim zarizenim..... diplomku jsem odevzdal 13.5..... zkouzky jsem udelal jednu 16 a druhou 18.5...... na statnice jsem sel 7.6...... obhajil jsem a dokonce jsem i uspel i u statnic....... nakonec jsem dostal dvojaka z obhajoby a dvojaka z rozpravy...... 30 jsem odpromoval a jsem novopecenym drzitelem titulu ing.........
jinak skolu jsem delal dalkove, za plneho provozu v zamestnani........ :) takze denaci mate dost casu stim zahejbat a naucit se to........ jelikoz neni nic horsiho nez kdyz prilezete z prace po 8 hodinach a mate nekde hledat chut na uceni...... skuste to nekdy....... :)

takze nestracejte nadeje, ono to neja dopadne........ hlavne se ze zkousek nenervovat jit tam s pocitem ze to umite..... nikdo po vas nebude chtit presny definice, jde jen o to pochopit smysl latky a pouzit ji v praxi........

uff to jsem se rozkecal.....
11:25:46
04.07.2005
Majkl
-> VeTëV: a proto me to sere8 37 172
11:01:48
04.07.2005
VeTeV
-> Majkl: hele ted uz asi jo, pac mi znbejva jen todle, ale pordrat se celoskolskym zakladem a ekonomii je naprosta smrt 8
10:49:58
04.07.2005
Majkl
-> VeTëV: urcite jo!!! 52
10:48:04
04.07.2005
VeTeV
Ja taky valcim a to fest, 8 semestru v pr... skola nebavi a ke statnici chybi jen krucek, ale ne a ne se k tomu dokopat - je to peklo a doufam ze se nakonec zadari
09:39:49
04.07.2005
jb
ja bych hctel vyvest lidi z mozneho omylu VS orpavdu neni o nahode a opisovani ..(ja opsal asi celkem 2-3zkousky z tech 50 ?? )mozna malicka cast ale pak treba v 4taku kdyz nemate zaklady a oni predpokaldaji ze mate a navazou tak nemas sanci neco udelat.. a neni cas se to doucit.. apson u nas na stavarne ..bych chtel videt jak se da opisovat napr. v betonu kdyz ti da priklad a vidis ten priklad poprve v zivote.. proste tomu musis rozument a pouziv vse co se naucil a dat to vse dokupy ...ja to dal na poprve za tri (coz v tomto predmete byl nevidany je uspech :)ale lidi i 8krat chodili na "cerno" ..bo se nasral a chtel aby neco umeli ..
a nejhorsi (aspon pro me ) je trapas kdyz se te nekdo v praxi zepta na nejaky problem z oboru a ty cumis jak puk ..
09:26:18
04.07.2005
jb
tak jsem tady zase zavital po dlouhe dobe .. fine ray neblbni ja mel stejne pocity ale ja bych by na sebe nasrany kdybych to nedodelal jenom proto ze jsem byl liny .. kdyby mi to neslo budiz .. ale o tom VS neni je to o tom proste vytrvat.. ted jsem mesic ING stavar a muzu ti rict za jsem na to hrdy bo mi to trvalo taky dele /preruseni , prace, nemocnice atd/ ale pak jak tam stojis a dekan ti da diplom tak to stoji za to :) proste jsi neco dokazal ne pro prachy a jine veci.. kvuli SOBE a to tom to je ze vis ze neco umis dotahnout do konce .. bude plno veci ktere me nebudou bavit to vim uz ted ale jde o to nebyt jak maly kluk .. ja delal ruzne brigady a nestojim o to aby mi nejaky cikan delal sefa /i to bylo kdyz jsem kopal plyn/ ..
TO majkl ty woe ja mam ted po skole mene nez ty a to jse ING ..ale mel jsem i vic nez ty v predchozi praci kdyz jsem nestudoval ale to byla narazovka..
BTW vidi m ze prazaci jsou fakt nekde jinde :(
Naprosto souhlasim s LUBOREM mozna to je tim ze sme oba z ostravy (ale vubec ho neznam) a tady je trosku jina nezamestnanost a lidi jsou asi skromnejsi nebo co .. za 19 hrubeho bys tady musel byt aspon sef oddeleni ...
myslim ze za muj plat bys ani nevstal z postele ale tady jsi rad ze jako absolvent mas praci a moznost ziskat praxi !!! a kdyz ti reknu ze jinde nabidli kamardovi 9hrubeho jako ING tak by te asi uz ani nerozesmalo ..

Zaver studujte kuci bo az budete robit tak vam uz na to nezbude cas a znam par jedincu kteri to tak udelali a ted nadavaji a chteli by ale opravdu to moc nejde pri praci .. mam kamaradku podnikatelku ktera ma penez az dost a stavi barak jezdi v novem bavci ale CHCE udelat skolu .. takze o penezich to asi jenom nebude :)
21:22:10
02.07.2005
Tyger
Ja studuju sice jen VOSku - Pocitacovy systemy, coz si rikrjte treba ze to musi bejt v pohode, ale fakt neni.... Mame totiz na vse min casu a oredmety mame min semestru ez vysokoskolaci.... Tak ze toho do nas hustej fakt hodne a myslim ze neco mame i uplne zbytecne... Nejhorsi na tom je ze po nejakym blbim novym zakonu mame na kazdou zkouzku jen dva terminy a pak srpnovej komisionalni.... K tomu sem taky z jednoho predmetu dosel... Tak ze mam zkazeny prazdniny. A pritom by stacilo par bodu, no ale to se nada soudit...
Jediny co bych fakt chtel rict tem, kdo jde teprve na nejakou skolu, tak nechotte na VOS fakt to neni vyhra, natoz nejaky flakani.... Teda aspon co se tyce Jihlavsky VOS. Navic nejakej blbej tytul Dis. uz nikoho nespasi a vlastne nic neznamena... Ikdyz se clovek plahoci z nejakymi sesti semestry a na konci ma projekt a absolutorium, tak ma vlastne porad jen stredni skolu, coz me SERE8
Tak ze jestli se rozhodujete mezi VŠ a VOŠ, bezte na VŠ, tohle je fakt mrtvy.... Jen me se*e ze sem si nedal prihlasku jinam...............8
21:17:28
02.07.2005
Fén
-> Bedřich: V tom s tebou souhlasím, protože co mám zkušenosti tak v 99,9% firmy hledí pouze na titul.
21:03:20
02.07.2005
Bedřich - zrušená registrace
Myslím že namá cenu srovnávat Prahu se zbytkem republiky.Není to v tom že tady jsou lidi špatní nebo něco takového je to jenom o tom že jsou tady prostě větší platy (ale taky větší náklady)!A to snad se mnou všichni i z Prahy budete souhlasit.
Mám známého který dělá fakt důležitou práci na vývoji jedné firmy na světla (např. pro WV,Ford,Škodu..) a jen proto že nemá titul bere polovinu platu co jiní ale ing.
Postoupil jsem do 5.semestru na VUT v Brně sice mi chybí jedna zkoučka ale třeba se divte mě ta škola baví!Je to i o stylu života jaký vedou vysokoškoláci!Myslím že když budete někde makat nebudete se moct třeba ve středu večer sebrat a jít někde chlastat s kámošema!To bet dovolené a jiných věcí o kterých se mi ani nezdá nebudete moct.
06:39:21
02.07.2005
Martin
Taky se tedy přidám. Už jsem se jednou na VŠ vykašlal a nechal jsem se vyhodit v druháku (ČVUT). Poslední šancí je pro mě nyní ČZU v Suchdole, když to nedodělám, prostě končím. Naštěstí zatím mám úspěšně dokončený 2.semestr a zkušenosti z minulé vejšky se mi hodně hodily.
Bohužel VŠ není zdaleka o chytrosti či o znalostech. Jak to tak pozoruju, docházím čím dál víc k názoru, že je to nejvíce o štěstí.
Záleží na koho narazíš a na co se tě zrovna zeptá, co seženeš za varianty, či v nejhorším případě (na což se nedá prakticky spolehnout) vedle koho si sedneš a třeba ti něco poradí. Sice i zde jsem už narazil na několik blbců, bohužel jeden z nich mi nedal zápočet, takže jeden předmět na druhé zapsání, holt nic jiného s tím nešlo dělat (a to jsem se dokonce i učil).
Nicméně kamarád se zatím za celou dobu prakticky neučil a má úplně všechno. Spolehá hodně na mě, je poměrně hodně chytrej a hlavně má děsnou kliku. Takže ideální kombinace pro studium na VŠ s minimem úsilí.
Jinak se mi na VŠ líbí ten systém výuky. Mám celkem hodně volného času. Jediné, co mě trochu štve jsou ty peníze, ale pníze (snad) budou, my nebudem ;-)...
21:21:23
01.07.2005
fine_ray
tak dnes sem odešel na zkoušku začla v 10:30.. v 19:59 sem vyšel ze školy s tim že mě vyrazil8 těm co to pálí zjistí že sem tam byl devět a půl hoďky.. hustý ne? aby ze mě udělal debila že nic nevim a když neznam, základy jak můžu chtít dělat sdělovací techniku.. jdu se ožrat že nevim jestli zejtra vstanu na šestou abych moch jet na sraz!1
12:35:36
01.07.2005
Hurdis
Teď mám ukončenej 6 semestr na VUT v Brně a ačkoliv na to od začátku pěkně se*u, tak jsem se zatím ještě nezaseknul. Asi mám kliku2
00:33:23
01.07.2005
Fén
-> Creative: To máš dobré, já sem na to došel až bylo pozdě.
00:08:49
01.07.2005
Creative
Tak ja se taky pridam- je to zase trochu jinej extrem ale zaklad je stejnej... Sem ted ve tretim rocniku CVUT FSv a pred pul rokem sem naprosto ztratil jakoukoli motivaci tu zasranou skolu dokoncit- minulej semestr sem si nasel praci na zivnost pro jednu SW firmu a urcite v tom sehraly svoji ulohu i vydelavany prachy o kterejch se mi driv ani nesnilo (dostaval sem mesicne tri kila kapesny a najednou se mi na uctu zacalo objevovat az 60x vic) ze skola zacala jit naprosto do hajzlu (kazdej tejden sem byl dva dny ve skole a tri v praci a to od rana do vecera) a dopadlo to az tak ze na zari mi zustavaj tri zkousky (navic je mam vsechny zapsany podruhy) a nezbyva mi nic jinyho nez se na praci vykaslat uz ted, cely krasny prazdniny se ucit jak pako a ve volnym case kteryho moc nebude maximalne na chvili odskocit udelat neco malo na aute...

-> 2 ALL Radim vam dobre fakt se na to nevyserte- ja sem si to uz stihl uvedomit ale uz na to mozna bude trochu pozde...

-> fine_ray: Preju hodne stesti u zejtrejsi zkousky a natrhni jim tam...139
16:28:52
30.06.2005
cutik
-> fine_ray: no....dik.Fakt si me uklidnil!3
16:26:31
30.06.2005
fine_ray
-> lubor: no pravda je že už mam asi 250 kreditů hotovejch, ale prostě mě to vůůůůůbec nebaví!8 a teď bojuju s podruhý zapsaným předmětem (jedinej za celou dobu studia) a mam v sobě nějakej blok, protože to sou teoretický sra*ky který nebudu potřebovat tak proč bych se je učil.. o uchozování zkoušek si nemusíme nic říkat, jenže tohle je fakt jiný.. prostě nářez, kterej se asi fakt musí naučit a na to nemam sílu1
no ale nebudu si tu jen stěžovat.. už sem si uklidil komplet byt, umyl auto, přebral šuplíky, roztřídil staré učivo.. jen a jen abych se nemusel učit.. jo a mezi tim prohlíd sto aut a všechny příspěvky v diskuzích3
-> cutik: neboj se, je to pohoda52 1
16:15:54
30.06.2005
cutik
hmmmm ja zacinam na vejsce od zari....tak nevimnevim,ale asi se z toho jak si pisete budu baaaat8
16:13:29
30.06.2005
lubor
-->Fine-ray:6 zkoušek přece ní až zas tolik.vždyt už jsi jich musel udělat nejmíň 30 od doby co jsi nastoupil.A jak tady psal Johny Death,-1 PŘIKÁZÁNÍ:NEODEPÍŠEŠ;o).J á to dělám tak,že na první termín neumím většinou nic,mám napsané taháky,nebo umím verze či typovky co jsem si sehnal třeba na kolejích(tam mají všechno!!),-no a pokud mě vyrazí,tak na druhý už se opravdu učím pořádně.Ovšem toto jsem byl nucen dělat asi tak ve 20 procentech případů.Většinou to jde prostě udělat po haluzi,či s minimálním úsilím(a po 8 semestrech v tom už musíš snad umět chodit-ne?!jedine idiot se uči na každou zkoušku,-já kolikrát opsal z taháků i tam,kde to údajně vůbec nešlo.nejlepší je spolíhat na sebe.A nakonec,všechno se dá uchodit,-když to nejde,zajdu na konzultačky vzbudit strategicky klamný dojem,že mám o předmět zájem,a vůbec nechápu proč mi to nejde,když se"PŘECE TAK SANŽÍM";o).Veškeré metody,které ti pomůžou školu dokončit,jsou dobré.Baby to mají jednodužší,vezmou si krátkou sukni,hluboký výstřih,-a hned docent kouká tak"kam nemá",a myslí uplně na něco jiného,než byměl;o).Chlap si musí pomoct zase jinak.Rozhodně by byla neskutečná blbost,toho po tak dlouhé době nechat-to mi věř!
-->Johny Death:tak ty jsi šel taky přes"Bakaláře", -tak to jsme dva;o).Myslím,že je to dobrá taktika,-už i proto,že víš,jak vypadají takové státnice(zas tak moc se to od těch magisterských neliší),-a jsi pak v pohodě.a hlavně,už má člověk"něco v kapse";o)!
15:58:27
30.06.2005
U-Geen
-> CHIP: no to maj asi vsichni ne? :-))
15:13:48
30.06.2005
Dušan
-> Johny Death: chybi mi dva. to neukecam.
15:12:20
30.06.2005
fine_ray
-> Johny Death: týwe, vono se řekne, ale těžko udělá.. pracuju při škole (na živnost pro jednoho operátora) takže si k nějakej koruně přídu, ale neni to moc.. jenže doteď (minulý tři roky) sem těžil ze zkušeností a vědomostí z prumky (která bylo mooc good!) a teď v osmým semestru je najednou x předmětů který nedávám.. ne že bych byl blbej, ale prostě sem se odnaučil učit.. prostě překonat lenost52
jo dneska mě zase vyhodila.. já už nevim jak se naučit počítat rotaci vektoru a divergenci pole.. a počítat s nabla operátorem..
11:20:30
30.06.2005
Johny Death
-> Dušan: A cos nedal čoveče??? to ti chybi jeden kredit? to se da jeste ukecat na studijnim.
11:19:27
30.06.2005
Dušan
jsem na tom obdobne. jaksi mi nevysli kredity a musim to rok zkousnout nekde jinde jelikoz jsem nemel projistotu jinou prihlasku. Kam mam jit v Brne? VOŠ? uz neumim chodit do skoly jako dite. VŠ je gut system na dochazku
11:10:39
30.06.2005
honnza
-> Herman: nechci te strasit ale napr u nas v je VOS tezsi nez VS. ale u nas je vsechn na p*del...
10:54:16
30.06.2005
Johny Death
-> fine_ray: Můžu s Luborem jedině souhlasit ja jsem na tom podobně. Ja jsem na základce býval trojkař čtyřkař a tak mi nezbylo nic jineho než jít na učnák (kterej mi uznávam myslím dal do života nejvíc) pak jsem chodil s jednou holkou která me dokopala na to at se nevykašlu na přijímačky na nástavbu (nechtelo se mi tehdy na vojnu) a kupodivu i když jsem se puvodne nedostal atak na odvolani me nakonec vzali a za dva roky bylo doma maturita... učil jsemse zhruba stejne jak na zakladce...vubec... pak přišlo znova to že bych musel na vojnu tak jsem si rikal prihlaskou na skolu nic nepokazim a alespon doma uvidi ze mam snahu... no dostal jsem se. Uznavam prvak druhak byl pro me nepredstavitelnej boj s matikou a fyzikou ale to se dalo čekat když jsem šel z učnáku. Nakonec jsem musel ve druhaku ukoncit a nastoupit dalsi rok na bakalare (coz s odstupem casu jsem rad ze to tak probehlo) a toho jsem už konečne dodelal a poprve promoval. bylo to jednak uzasnej pocit ze takovej luzr z ucnaku ma alespon nejakej titul o kterym na diplomu pisou ze je vysokoskolskej (v te dobe jsem se taky moc jeste neucil jen to nejnutnejsi) a ted uz to mam za pár a pristi rok bych mel delat diplomku pokud dodelam posledni zkousku co mi chybi a p=ak uz mi pred statnici nebude branit praktiky nic nezdolatelneho... vždycky jem se rikal ze když to dali jini tak proc ne ja ze to neni tak nedatelne ty zkousky a leckdy jsem mel vic stesti nez rozumu ale co se mi vetsinou vymstilo nejvivc kdyz jsemsi rekl radeji tam nepujdu. Nejvetsi blbost co clovek muze udelat. Chod tam a vyuzij vsech moznosti ktery jsou klidne i tu podminku zahryzni se do toho a postupne to vsechno dozen a pudes pak mit flakarnu.Neres zkousky tim ze si reknes ta je jednoducha tu uz si necham na pristi rok... Ten titul i kdyz se to nezda ti to vetsinou vynahradi. Nemusis dohanet s platem nikoho ale ten postub budes timto mit zarucenej a vzdycky radeji vezmou ingousta nez stredoskolaka. na penize se vykasli a nebo udelej co ja. najdi nejakou firmu a zacni pro ni pracovat treba na zivnost. pak budes mit i prachy i skolu. nejlepsi varianta. tyyy to ja jsem toho napsal...
10:28:35
30.06.2005
lubor
-->fine ray:no tu chuť prostě v sobě musíš najít.nebo snad ani né chuť,to je blbost-ale musíš se zpočátku přemoct.mě se taky nechce,ale jak na to sednu,-tak se prostě učím.ať už drtíš nějaké integrály(nabla-to je Laplaceuv operátor ne?-transformace z cylindrických do polárních souřadnic;o)-nebo ekonomii(křivky,grafy,exp anze,restrikce),nebo nějaké jiné blbosti(takových předmětů jsem měl 95 procent),-musíš to v sobě nějak překousnout.mě žene kupředu STRACH Z BUDOUCNOSTI.velkým to píšu záměrně,protože opravdu nepatřím k těm,co si o ní dělají velké iluze.ber to tak,-bez titulu,budeš opravdu v té hierarchii uplně dole.kdejaký kokot(omlouvám se za výraz),co to na rozdíl od tebe udělá,tě pak bude buzerovat v práci-a co budeš moci dělat?bez školy máš v kariérovém postupu utrum,-a do důchodu(v 70-ti;o) bude dál než do pekla!já to vidím takhle,-a proto už není síla,která by mi zabránila tu školu dokončit.Nechci tě poučovat,-charň panbůh,-ale jen ti poradit.Zažil jsem už dost ustrků v bývalé práci,a proto udělám všechno proto,abych se dostal v té hierarchii zase o něco výš.Opravdu,-zkus to,-seknou se studie je životní omyl,který tě pak mrzí,a sere hodně dlouho.A jak ti pak bude 40-už se na další studium nezmůžeš.Uvažuj o tom,-držím ti palce,at to zvládneš!!!!!
10:16:17
30.06.2005
fine_ray
-> lubor: no jo ale kde mam najít tu chuť? to prostě nejde sednout si na tři dni ke skriptům a číst jestli divergence je nula nebo ne, a jestli oběmovej integrál z x je nabla násobek t a já nevim co je tam ještě za sr*čky.. navíc to mam zapsaný na podruhý.. takže nevim nevim..
10:10:17
30.06.2005
CHIP
-> sep: Jo Sepe ... je to malo ... predstavu za mou praci mam na uplne jine financni urovni ...
10:09:14
30.06.2005
lubor
chlapi,chapi-nebuďte blbí,sedněte a učte se!ruku na srdce,-koho ta škola vlastně baví?buď jak buď naučite se tam opravdu uplné kulové.já končím příští rok na VšE v Ostravě-v zimním příští rok mám ještě 6 poměrně nijak složitých zkoušek,a hurá na státnice(diplomku už píšu).po 8 uzavřených semestrech mám sice pocit,že mi ta škola nic nedala,a většina lidí co tady učí jsou pozéři a idioti,kteří jen žvaní,ukrytí v bublině svého vlastního světa který je zcela odloučen od reality,-ale to nic nemění na tom,že ten titul prostě potřebuju,chci,a musím ho mít.už mi ho nikdo nevezme,-a hlavně nebydlím v Praze(a ani se tam nehodlám po škole stěhovat),-takže bez titulu,je konkrétně tady,člověk docela v prdeli(to je kolikrát i s ním,-ale to rizikoje je nepoměrně menší,a já se o sebe teda nebojím;;o).školu se dodělat vyplatí,-to je bez debat.takže neblbněte,-neházejte to všechno za hlavu,-jednou to skončí,odstatnicujete,-a budete se blahořečit,že jste se na to nevykašlali.je to opravdu tak,-nakonec už mám na to i věk,a už jsem si ledacos prošel takže to musím vědět;o)!!
10:02:47
30.06.2005
fine_ray
jéé tak je to všude stejný.. ste mě uklidnili.. když spočtu že spolubydla ze stejnou střední co mam já pracuje za 15.000,- čistýho dělá to už čtvrtej rok a v podstatě na mým startu to bude 5, tak má náskok bajvoko 900.000,- takže já když vylezu z vejšky a dostanu řekněme 20.000,- tak ho budu dohánět... no prostě dlouho!52 ale motivací pro mě, je trest, kterej mě naší slíbili a to jakože jim těch 130tiscí nebo kolik už to stálo vrátim.. takže fakt nevim, prostě mi to se*e a já sem s tim musel zaplácnout jedno místo v diskuzi.1
09:50:50
30.06.2005
Majkl
-> sep: pro vystudovanyho ing. docela jo... vim ze nema zadnou praxi ale je to malo... spolupracovnik z prace po stredni skole tady ma 19000 hrubyho, a ted mu to budou minimalne o 2 tisice zvedat po trech mesicich... takze jak vidim skola na hovno 4
Extreme Tyres