skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
loser students
09:46:55
30.06.2005
30.06.2005

Herman
ja jsem se letos taky maturoval....a na vejsku me nevzali a tak jsem sel na VOS na diagnostiku silnicnich vozidel....budu mit titul Dis...to moc lidi nema a ani to nikdo nezna....ale budu tam jeste tri roky v teple a nemelo by to byt tak narocny jako VS....
09:34:36
30.06.2005
30.06.2005

U-Geen
-> sep: asi tak :-)
09:01:22
30.06.2005
30.06.2005

Martin2705
řešim podobnej problém...Ukončil jsem SŠ a mám jít ne vejšku, jenže se mi tam vůbec nechce. Já se totiž nikdy neučil a nehodlám s tim začít, na to sem moc línej a pochybuju, že my daj titul za povalování se. Takže u mě asi nakonec zvítězí jít makat a mít prachy. Bydlet budu u rodičů, a pak budu mít tak cca alespoň 7000 měsíčně na útratu, Lepší než 400 Kč kapesného teď...
08:59:18
30.06.2005
30.06.2005

sep
-> Majkl: :nastupni 19 hrubyho Ti prijde malo,no je videt ze jsi z Prahy......
08:48:02
30.06.2005
30.06.2005

Majkl
Tak ja se taky pridam. mam ted jit do 3. semestru na VŠE, ale popravde se mi tam nechce... nesplnil sem potrebnej pocet kreditu a mel bych dostat podminku, mozna bych byl rad kdyby me rovnou vyhodily... protoze jak pise fajn_rej tka sem strasne linej a popravde bych radsi uprednostnil zajmy (auto) pred skolou, ktera me mimochodem VUBEC NEBAVI! jenze je tu druha otazka, a to jsou rodice a budoucnost... Kuli rodicum se mi nechce odchazet, oni ve me videj studenta VŠ a ze jednou budu te inženýr a tak. A ta budoucnost, je to urcite dobry ten titul mit, potom uz muzete delat cokoliv.. (io ty prace co bych mohl delat ted) a oteviraj se vam uplne jiny moznosti, ALE, treba moje pritelkyne byla cerstve po studiju a dostala plat 19000 hrubyho, coz mi prijde na vysokoskolaka DOST malo, a u ostatnich znamych to je dost podobny a zase znam stredoskolaky co dostavaj mnohem vic, a to si pak rikam k cemu ta skola vlastne je?? protoze kazdes tam chodi (vetsina) aby mel vetsi prachy.. proste pro me motivace hadr... a navic sem ted rozmazlenej brigadou kterou mam, a tech 11000 cistyho + 3500 kapesny mi prijde docela dobry, a kdyz si predstavim ze bych mohl mit jeste vic a ne jen 4 mesice ale naporad, tak pro me ta varianta nechat skoly docela vyhrava. ted kdyz nad tim premyslim, tak vlastne veci proto abych zustal na skole moc neni, a kdyz jo, tak jen takovy pochybny jako: pak budu mit vetsi plat (kdo mi to zaruci?), rodice budou mit radost (kdyz odejdu tak jeste vetsi, pac me nebudou muset zivit).
takze to je muj pohled a prominte ze sem se tak rozepsal...
takze to je muj pohled a prominte ze sem se tak rozepsal...

06:45:51
30.06.2005
30.06.2005

Jirik - zrušená registrace
-> fine_ray: Chceš nějak povzbutit a nebo zlepšit náladu ? 
Právě proto jsem už nechtěl dále studovat.
Potřeboval jsem peníze a během mojí docela náročný práce by mi na školu a moje zájmy už nezbýval čas a svůj podíl na tom hrála i lenost.
Ale je pťákovina, když už tam jsi, tak to jen tak zahodit, nebo ne ?

Právě proto jsem už nechtěl dále studovat.
Potřeboval jsem peníze a během mojí docela náročný práce by mi na školu a moje zájmy už nezbýval čas a svůj podíl na tom hrála i lenost.
Ale je pťákovina, když už tam jsi, tak to jen tak zahodit, nebo ne ?

23:55:04
29.06.2005
29.06.2005

fine_ray
napádá mě, kolik je tady studentíků co neúspěšně válčí ze zkouškama?
Dělam teď osmej semestr a najednou se to nějak seklo.. prostě to nejde, neni chuť studovat a hlavně nejsou výsledky..a tím není chuť studovat a pak nejsou ty výsledky
Chybí mi šest zkoušek a zrovna přemejšlim jestli se z tý zejtřejší a páteční odepsat nebo ne..
protože to zase neumim a může za to moje lenost
to je zas nálada takhle na noc
Dělam teď osmej semestr a najednou se to nějak seklo.. prostě to nejde, neni chuť studovat a hlavně nejsou výsledky..a tím není chuť studovat a pak nejsou ty výsledky

Chybí mi šest zkoušek a zrovna přemejšlim jestli se z tý zejtřejší a páteční odepsat nebo ne..
protože to zase neumim a může za to moje lenost
to je zas nálada takhle na noc