skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pozemní kolová technika Čsla (aČr)
Jednotky protivzdušné obrany na Letné 9. května 1985
...je třeba si ho připomenout pár fotkami z army.cz
Když máme dnes ten den ČSLA...
BAZ-135 MTZ, přepravní prostředek pro bezpilotní průzkumné letouny VR3 Rejs
BAZ-135 SPU, vypouštěcí zařízení pro bezpilotní průzkumné prostředky VR3 Rejs
GAZ 66 Mobilní přepravník oleje
-> mischicka: Ještě že se můžeme spolehnout na naše "tradiční spojence". Něco pamatuji ale nevím kdo se tím pořád myslí.
-> mischicka: No a AM 70 jako náhrada za AM 50... akorát o tom si může český ženista nechat zdát, žejo?
Tohle by se mi líbilo v naší armádě pro teamy EOD z našich dvou rot EOD.
-> mischicka: Jo neboj :), jen já teď nemám moc co nahrávat, poslední dobou nejsem na netu moc často, natož abych googlil vojáčky 

-> Domajz: Tak je ani nikde neukazuj :-D
-> mischicka: Super, tyhle fotky jsem jeste nikde nevidel !!!
Jedno Hydraulické lopatové rýpadlo UDS 114a, jsem v tom prospektu našel také.
-> Mr._Nosferatu:
ty vole vidis... ja videl cervenou kabinu a ani sem si nevsim ze jedno je jerab a druhy bagr 

-> Domajz: Tady tato je AD20 tamta dřívější je UDS114
-> conwoy69: neni to ona? -> Domajz 29.12.13 20:07:54:
-> Domajz 24.05.14 21:43:59: Nevím, jestli zůstali na tak velkých počtech jako když to byla samostatná rota, takže možná něco pryč šlo.
-> mischicka: Jj tak treba zrovna od SZR dle meho zustane komplet technika u zachranne roty.
Jinak jedina fotka te Lady Nivy co jsem se te na ni jednou ptal
Jinak jedina fotka te Lady Nivy co jsem se te na ni jednou ptal
-> Domajz: Viděl jsem i zásahové 815 a nejspíš budou i další kousky. V Bech jsem nebyl rok, takže přesně nevím, ale bylo by totálně nelogické se toho všeho zbavit.
-> Don Carlos: Jo tu akci znám.... ti vyžraní pohraničníci nemají chybu...
-> mischicka: Jo mě je to jasný, jen jsem tak nadneseně poznamenal...
btw. koukal jsem na fotky 15. žp a co jsem zahlíd, tak minimálně UAZ a LRD 110 z rakovnické SZR slouží dál normálně v Bechyni u záchranné roty...

-> mischicka: Jo mě je to jasný, jen jsem tak nadneseně poznamenal...
btw. koukal jsem na fotky 15. žp a co jsem zahlíd, tak minimálně UAZ a LRD 110 z rakovnické SZR slouží dál normálně v Bechyni u záchranné roty...
-> Domajz: Je a není - ne všechno musí být hned, něco jsou úkoly dlouhodobé, ne všechno se dá dělat hned, třeba zrovna přeprava tanku je přepravou nadrozměrnou, takže se musí žádat o povolení a schválení a pak je tu taky ta věc, že nám daňoví poplatníci nedávají dost peněz, takže někdy to nejde i kdybys tisíckrát chtěl a máš na to ty koule udělat to.
-> mischicka: Sakra a já myslel, ž v armádě to chodí tak, že padne rozkaz a ten se řeší. A ono je to zatím tak, že pokud jako fakt nehoří termín, tak se nic neděje... no to je ted lážo plážo 

-> j_j 18.05.14 23:55:10: Tenhle byl taky bez motoru, převodovky, a vlastně vůbec celého vnitřku.