Čaute chlapi, tak sem si od laminataka koupil na smrkání ten Einhell BT-GW 170 (jesi to je/neni nahovno mě nezajímá, už to mám doma tak s tim budu prskat). A zajímalo by mě, jakej tak máte nastavenej průtok co2? Mám tam 0,8 drát. Svářet sem se učil, ale svářečku sem dycky jen zapnul vypnul. Dneska jsem s tím laboroval a aby mě to neprskalo tak tam mám puštěných cca 8,5l/h (nebo co to je za jednotky). Projel cem tu celý téma a nějak sem o tom nic nenašel. A ještě by mě zajímalo následující, když mám na bombě (teda spíš bombičce:
www.hasvel.cz/pln-tlakov-
lahev-co2/tlakova-lahev-co
2-2kg-plna-opakovane-plnit
elna ) to čůro jen s budíkem průtoku a né i tlaku, může to bejt zásadní problém? A hlavně neporadil by mi někdo jak je to se skladováním flašky co2? Jde mi o to, že máme dílny z "papundeklu" a je tam teplota asi jako venku a tam mám svářečku, takže bych potřeboval nějaký mezní teploty při kterých když nastanou tak radši flašu uklidit do sklepa (nebo radši do sklepa ne?) kde je v létě chladnějš a v zimě teplejš. Kdo mi poskytne odpověď či radu a odchytne si mě někde když mě potká má u mě pivo/limo. Předem moc děkuju.