skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 701 až 750) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> palinator: Všechno hoří, záleží jen na teplotě...
-> palinator: Vsaď první spolužačku, že jo. Ne nadarmo jsem si jako 4tý Honza ve firmě vybral termín oslavy svátku na Palacha. Hus už byl obsazen.
-> Hurdis:
To by nehořelo.
To by nehořelo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hmm, tak až bude chviličku pozitivní nálada, tak zkusím, jestli bude na čem. Moje portfolio zatím zahrnuje 2 x jakési dvoujádro NTB Asus, 1x NTB HP a 1X stolní artefakt 2,7 z dob minulých na večerní virt. Vše do 2 GB RAM a do mezi 512-1024 graf. Bližší parametry ani ze štítků opisovat nebudu, jelikož to je tak hodit na hromadu, zapálit a alespoň se ohřát. K HW na zábavu jsem se ještě nedostal, stejně bych to nevyužil.
A s posledními verzemi už jsem měl potíže buď na full nebo s padáním tapet i přes patche.
-> haso 06.11.12 18:11:14: Choroš pomož, dřevo oblož, ona je tam i Blava?
Vskutku zajímavá gamesa. :-)))
A s posledními verzemi už jsem měl potíže buď na full nebo s padáním tapet i přes patche.
-> haso 06.11.12 18:11:14: Choroš pomož, dřevo oblož, ona je tam i Blava?

tvl tak už top hraju taky 

-> haso:

-> palinator: stop the vehicle or else we shoot, hey buddy pull over!
no tu to je nevymakane, ale zas v German truck simulatore, ked clovek isiel prazdny tak bol vacsi dojazd, ked tomu daval kapky tak to zozralo aj travu okolo cesty atd...

no tu to je nevymakane, ale zas v German truck simulatore, ked clovek isiel prazdny tak bol vacsi dojazd, ked tomu daval kapky tak to zozralo aj travu okolo cesty atd...

Jinak mimochodem k tý fyzice jsem přišel na jednu z mnoha chyb.. a přitom je tak triviální. Spotřeba paliva. Je úplně jedno, jak rychle se jede, jestli s prázným nebo s plným, jestli bez plynu, jestli je volnoběh, žere to prostě furt stejně.
King of the road to měl vymakaný, tam bylo na stylu jízdy sakra poznat, kolik se na nádrž ujede. Takže tady je poměrně trapný, že zisk=množství nákladu za čas, takže valit nejlíp 200. V KotR byly rychlosti nad 100 km/h už značně neekonomický a hlavně, díky povaze tras se stejně nejrychleji jezdilo 70-80, s tím, že to bylo až až... případně ten kamion ty krpály prostě nemoh utáhnout. Případ např. ZILa s pětikvaltem.

jo 150 po dálnici s nákladem je už docela fofr:)
-> vhml: Na rovnynkach se da i vic a kdyz pustis plyn, tak to i celkem slusne zataci. Taky pri pripadnym prejezdu bez navesu je to parada. Nahral jsem tam vse
truckgame.cz/euro-truck-s imulator-2-mody
truckgame.cz/euro-truck-s imulator-2-mody
-> Stepix: takovy krasny stromecky...ja ci taky 

aj ta grafika je tam taka nicomna a to som to mal na full detaily 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj 18WoS Extreme trucker 2 som hral a vobec ma to neoslovilo, tam sa ten tahac sprava tak nejak nefyzikalne...
-> Hurdis 04.11.12 20:34:55: Řekl bych, že ETS2 je oproti 18WoS o hodně dál. Mapy jsou poměrně rozsáhlé a nabídka tras a nákladů taktéž.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: z BA do Porthmousu to je cca 1800km a das to tak za 1,5 hodiny realneho ludskeho zivota 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Je a hroznej, ale nejede se 10 hodin, možná tak 2-3, nevim, ale už po 10 minutách je to nuda.
Je a hroznej, ale nejede se 10 hodin, možná tak 2-3, nevim, ale už po 10 minutách je to nuda.
Hele a jak to je casove? To jako jedete po dalnici treba 10 hodin pres evropu? Neni to vopruz?

Za mě je nejlepším simulátorem King of the Road.
Docela dobra hra na oddych, ale skoda toho zobrazeni mest :( Praha vypada naprosto priserne. Sice je pekny, ze lze mesta poznat podle urcitych bodu v dalce, ale cekal jsem neco vic. Prostredi je pekne, ale opet by mohlo byt vic silnic a celkove mi prijde, ze se v ty serii trucku nic moc extra v tehle ohledech nezlepsuje. To je velka skoda. Nechci detailni zobrazeni mapy evropy, ale tohle je fakt malo.
-> TTomas: z tohohle duvodu nemam v planu instalovat aktualizace. az ta hra zlevni a me to bude jeste bavit, tak moc rad zaplatim. ale 700 je moc.
-> vhml: i tech 120 staci, uz jsi mnohem rychlejsi a je to dost nebezpecne
ale na rovne dalnici pohoda.

-> TTomas: jak si to dokázal? ja i kdyz dam mod bez omezovace tak ej porad omezovac na 120.
I kdyz to je takovy posledni riditelny maximum.
I kdyz to je takovy posledni riditelny maximum.
-> vhml: Moje Volvo jezdi 150 a jeste by slo
Doinstaloval jsem posledni verzy a ted mam problem s funkcnim klicem...nemate nahodou nekdo nejakej vyzkousenej?

Doinstaloval jsem posledni verzy a ted mam problem s funkcnim klicem...nemate nahodou nekdo nejakej vyzkousenej?
tak, este 2tis expo a pojdem do MAN V8 a chladnicka pojde do firmy
inak lvl 15, najazdenych 19tis

-> havlik: jo mas pravdu, nic, prej mi poskytli kontokorent nebo co a ze ssi to mam vyresit :D
jinak ve Ženevě maj pěkný holky
jinak ve Ženevě maj pěkný holky

-> WMA - navigátor :): asi nic já už sem i šel do mínusu asi 20tis:)
Taky za chvili vyzkousim co se stane kdyz nemate na splatku 
za 3h mam zaplatit splatku a nemam na to :D

za 3h mam zaplatit splatku a nemam na to :D
-> Karel.: to neva, ja taky nektery veci nasel "nahodou" :D
-> WMA - navigátor :): paráda díky

-> Karel.: vlevo nahore mas pak jakoby obrazek garaze a kdyz na to najedes "mysidlem" tak ti to nabine rozsirit.
-> havlik: vzal si půjčku na koupi náklaďáku

-> Karel.: 300tis v urovni 6 to mi řekni jak si tak rychle vydělal tolik:D
-> havlik: mám přes 300 000kč, tak nevím
vím, že mi to píše náklady na 100 000kč na zvětšení, ale když kliknu na sídlo garáže, tak v levo mám jakoby sebe a vedle toho jsou zámky,takže nevím

-> Karel.: tak to asi nemáš prachy:)
kdy se dá založit firma? Mám svůj truck,ale malou garáž,ale jakoby mi nejde koupit větší,mám level 6,díky
Má smysl tímhle palcovat NTB? Poslední roky jsem průběžně jako jednu z mála zábavných SW zkoušel většinu verzí 18wheels, eurotrucks.. Je to pořád to stejné?
Jako potencionální zábava ano, ale shodný engine, malé mapy, řídká silniční síť, po 1,5 hodině bylo zábavnější pracovat, jakýmkoliv způsobem.
Jako potencionální zábava ano, ale shodný engine, malé mapy, řídká silniční síť, po 1,5 hodině bylo zábavnější pracovat, jakýmkoliv způsobem.
-> havlik: ja zatim silnejsi motor u jinych znacek nenasel... ale jeste nemam odemknute vsechny moznosti, tak mozn scanie bude neco mit, ta mi nabizi peknou radku, bohuzel zatim uzamcenejch, motoru...
Tak jsem to prave zkusil, a garaz s 5ti misty ma opravdu vlastni benzinku
cena: 1.199
supeeeer

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ty světla sem ve finální verzi myslim že sundal,to už si nepamatuju,už je to pár let...a pražský čísla to mělo protože sem z prahy

.. nevite nekdo jak zmenit preferovany tip kamionu? nechci renault :/ jednou sem jel s DAFem a ten je o moc lepci :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kazdopadne to video je voda na gebicuv mlyn :-D Ma kamionaky rad... Proto ho taky dal na svuj kanal.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jeho komenty vůbec neřeš, to nemá za mák smyslu tohleto... 

-> Honzaloun: Jak nestane? Dyk tam vul vjel kdyz blikala svetla...
Tak sem se koukal kolik ty trucky stojej a čekal sem teda horší cenu.
koukal sem na jednu stránku o truck simulátorech a tam někdo psal že se vám tohle nestane
prej je to uplně přesně načasované
samozdřejmě si myslím že by to nák šlo obejit.
http://www.youtube.com/wa tch?v=qXhR30bp5nE&list =FL1YV81bVzyGF_LAI4rbcbYw& amp;feature=mh_lolz
koukal sem na jednu stránku o truck simulátorech a tam někdo psal že se vám tohle nestane
prej je to uplně přesně načasované

http://www.youtube.com/wa tch?v=qXhR30bp5nE&list =FL1YV81bVzyGF_LAI4rbcbYw& amp;feature=mh_lolz
-> vhml: ja jazdim 90 stale a ide to 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neresim, kdybys mel dodrzovat vsechny rychlosti tak nikam nedojedes.
-> vhml: Tak pozor na radary. :)
-> havlik: taky mám tu 750tku. řadim ob dva az tri kvalty a na dalnici to bez omezovace metelím 120 pořád :-)