Že ste to vy...
cca 2000 - řídil jsem strejcovi na klíně Favo 50 kW Solitaire a plácal jsem ho přes ruce, aby nedržel volant
cca 2007 - strejc mě naučil poprvé hnout s jeho poměrně novou Fabií MPi - od té doby jsem se hnul s naší Š120, Vectrou a lecčím
2011 - papíry, autoškolácká Octa II 1,6 TDI mě překvapila se svou "závodní" spojkou - pěkná kurva to byla - hlavně ta debilní ochrana dvouhmoty, která vypínala naftu, když jsem jen tak bublal po městě na dvojku.
2011 - rodičů Vectra B, starý zimáky, mokro a čistej řidičskej štít, kličkování a zkoušení co to snese mínus obrovský štěstí = výlet mimo "závodní" trať, probrání příkopu a vyhupnutí zpět. Z toho byla tráva až v patce pneumatiky, zničený poklice na L straně, poškrábanej práh, rozjebanej přední podběh, hlína s trávou všude možně a volant nakřivo.
únor 2012 - zkrat palice jinak se to nedá nazvat - hecovali jsme se v noci s kámošem, předjížděl jsem ho a na poslední chvíli jsem odbočoval (takřka bezmyšlenkovitě) - na nově opravenejch plecháčích a novejch zimních gumách = přelítl jsem travnatej ostrůvek křižovatky - zula se guma a roh nárazníku jsem obtisk o stráň - límec kola na sračku, v dezénu asi 10 cm škuba - zajímavý je, že guma dodnes jezdí, ačkoliv jsem jel po prázdným kole asi 500 m domů - zmačkanej límec neutíká. Docela dlouho se mi to podařilo ututlat - jinak to přežila dobře, rozlámanej podběh i na druhý straně a vytrhal se nárazník ze cvočků, až dneska jsem to přilepil Chemoprenem.
Co se týče krizovek, tak jednou mi kámoš řek že mám volno a on tam jel skůtrista, ještě že jsem se rozjížděl pomalu, pak jsem jednou Vectru při razantím průjezdu serpentýny na plnej kotel nestočil a práh si ozkoušel tvrdý rány kamení krajnice a na podobným místě jsem teď naposled se smrtí v očích dělal úhybnej manévr proti Ivecu.
Aspoň že tu zimu jsem zvlád bez újmy na technice a zdraví a to jsem si zahrával poměrně nadstandardně (např. zimní blbnutí na serpentinách, kde jsou prudký strže bez svodidel). Mě má pánbůh rád. Klep klep.