Slasti a strasti prvních jízd

prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 51 až 60) od 31.05.2012 do 02.12.2012, založil/a havevo
řadit dle data
13:16:06
31.05.2012
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
no já na jedné z prvních jízd odbočoval doprava z vedlejší tak, že jsem čuměl zda mi nic nejede zleva a když jsem otočil kebuli tak jsem po té hlavní jel v protisměru 3 naštěstí nejelo nic 47 no a pravda na prvním mokru jsem poslal stovku do škarpy předkem, těsně vedle sloupu, nic se jí naštěstí nestalo 40
13:13:35
31.05.2012
havevo
-> ZdeněkH: Včera jsem byl tankovat a taky jsem měl problémy s otevřením víčka 3 Nakonec jsem to vzdal, šel jsem potupně říct obsluze ČS, že jsem netankoval, aby na mě nevolali policajty, že jsem odjel bez placení a odjel jsem se obrátit na tátu, aby mi poradil, jak se to dělá :D A pak jsem radši jel na jinou pumpu, protože na té první jsem zahlásil ještě něco ve stylu, že to víčko je asi vadný 1 Evidentně jsem byl ale vadnej já, protože už se mi to víčko povedlo x-krát před tím otevřít 3
13:10:19
31.05.2012
havevo
-> Jirik_Tuňák: telefon bych kolikrát nejradši vyhodil i když neřídim a bez makeupu to taky zvládnu hele 3
13:10:03
31.05.2012
ZdeněkH - zrušená registrace
Hlavně sem nepiš jaký byl první sex nebo se to tu zase zvrhne 3

Já si nějak extra zážitek nepamatuju z první jízdy, ale u sebe bych to rozlišil první jízda bez řidičáku to byl zážitek hlavně u pumpy kdy jsem netušil jak otevřít víčko nádrže a u pumpy jsem otravoval cizího člověka co tam byl zrovna se škodovkou. No a pak už běžné dojmy z jízd s řidičákem. Počkej na první bouračku to je zážitek 1 ne že bych ti to přál
13:09:20
31.05.2012
havevo
-> suri: berou se jakékoliv začátky :)
13:06:39
31.05.2012
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
Ale stejně tohle ve mě vzbudilo trochu nostalgie. Byly to a v některých případech pořád jsou moc pěkný auta. Joooo ty dovolený v tom. Když se v ní člověk hrabe a vidí, že je to starý 30 let, nebylo to udělaný špatně. Odfláknutý to taky nebylo, přestože tam byl kopec prostoru si věci dodělat podle svého. 3
13:05:29
31.05.2012
suri
berú sa len legálne začiatky?-> Jirik_Tuňák: proč mám pocit že to zevšednení" prišlo už dávno ? Možno keď si ty začínal jazdiť tak nebolo toľko kktov po cestách :D
13:01:01
31.05.2012
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Luky.: Tssss, u mě 14. 1

Asi taky nic zvláštního. Jezdil jsem už předtím s tatíkem. Příjemnej pocit jsem měl ale u každého auta co jsem si koupil. Jenomže pak se to jakoby "zažije", zevšední a pak je to už jen rutina a vždy i o chlup silnější auto oproti předchozímu se člověku zdá neskutečně líné a slabé. To je ale vždycky tak.

-> havevo: Hlavně se za jízdy věnuj řízení, netelefonuj a neplácej si na hlavu makeup. 3
12:48:12
31.05.2012
Luky
No tak gratulujeme a moc to ze začátku nepřeháněj...

www.pozary.cz/clanek/5543 5-cerstvy-ridicak-stara-sk odovka-auto-plne-mladych-l idi-a-strom

Já v době řidičáku už uměl řídit dobře, už předtím jsem občas jezdil různé slalomy a podobné akce, kde jsem mohl bez řidičáku, takže v tomhle ohledu pohoda. Když nad tím tak přemýšlím, za pár dní to bude už 10 let... 9 3
12:43:22
31.05.2012
havevo
Zdravím všechny virťáky a příznivce Škodovek :-)

Včera mi vydali řidičák, tak jsem se hned večer (schválně, když už je mírnější provoz) vydal na svou první solo jízdu. Poprvé jsem byl v autě sám, poprvé mi do toho nikdo nekecal, poprvé mi nikdo s ničím neporadil ... byl to zvláštní pocit. Plánuju na svém blogu (www.vojtahavel.pise.cz) napsat nějaký článeček o tom, jak moje první jízda dopadla. Bylo tam sice pár failů (nic fatálního), ale domů jsem dojel celý, plechy byly nepomluchlané, takže jsem byl vlastně celkem spokojený.

A co vy? Jak vzpomínáte na svoje první jízdy? Co jste podělali, co se vám povedlo nebo nepovedlo? Pište :-)
upraveno 2x, naposled 31.05.2012 13:35:20
Extreme Tyres