skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
GTA San Andreas
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 28.04.2005 do 04.05.2005, založil/a Honza "Bobr"
Tak GTA VC bolo super.Kamoš na to zohnal mod a behal tam so 120-kou.Som zvedavy na SA.
moj znami to hrava na PS2 od minuleho roka a kazdu chvilu pocujem len chvalu, najma v rozsiahlosti map, zevraj pokial prejde z mesta do mesta, trva mu to 10-15min
No já mám momentálně na kompiku od 01:35 naisalováno GTA 1;2;3 a VC a můžu říct, že ta hratelnos u tý 3 fakt stagnovala, 1čka mi už nic neříká, 2ka je sranda, ale nemám rádia na o VC je vceklu fájne . . . na co sem viděl screeny z GTA SA, tal už mě to taky moc nebaví.
Nějakej PS2kař ale tvrdil, SA je proti všem stávajícím dílům pěkně těžký, takže chození po ulici a střílení poldů je asi pasé . . .
Nějakej PS2kař ale tvrdil, SA je proti všem stávajícím dílům pěkně těžký, takže chození po ulici a střílení poldů je asi pasé . . .
-> xtuner: já měl zase do GTA 3 tzv REAL mod a tak pak nebyli žádný nákladáky ale bylo tam plno prima aut, jako třeba mitsubishy eclipse z F&F nebo Hammer Lambo a tak podobně.
jo ještě k tý modifikaci dá se to stáhnout na: vicecity.bonusweb.cz/ne w_age_mod.htm a má to si 200mb tady je foto Fáva je tam i Octavia Fabia a další
skoušeli jste už někdo modifikaci do GTA vice city ta modifakace se jmenuje New Age je to hustý doporučuju jinak na GTA San Andreas se těšim
mna GTA1 velmi dlho drzalo vdaka programu JUNCTION 25, bol to velmi jednoduchy editor map, ale jaksik mi padol system a uz som to nevedel zohnat, do dnes

stejne nejoriginalnejsi bylo GTA1
, to jsem na svym P75 moh hrat do nekonecna... LC a VC me omrzeli po 14 dnech i se vsema patchema....

Jo těším se . Vc dobrý sem zvědavej jak na tom bude Sn.

jooj san andreasu sa neviem dockat, ma byt az teraz v maji niekedy normalna pc verzia, viem ze su verzie prerobene z ps2 na pc ale vraj niesu kvalitne, tesim sa strasne ved s vice city som stravil asi pol roka a to som ho hral asi 5x od znova a od znova
liberty city bolo dost ubohe lebo tam clovek nemohol kupovat nehnutelnosti ale ked som si dal realne auta tak aspon tie boli velmi pekne

na netu uz je...
GTA-cka su moja srdcova zalezitost, najviac ma bavi hrat sa z fyzikou,
viem ze na PS2 vysla uz minuly rok, a ze na PC ma vist okolo leta, takze uz sme 3 co sa nevieme dockat,
a co sa tyka rozdielu medzi LC a VC, tak u mna je to jednoznacne VC - viacej aut, lepsia grafika, vela moznosti popri a po misiach a hlavne 80-te roky
viem ze na PS2 vysla uz minuly rok, a ze na PC ma vist okolo leta, takze uz sme 3 co sa nevieme dockat,
a co sa tyka rozdielu medzi LC a VC, tak u mna je to jednoznacne VC - viacej aut, lepsia grafika, vela moznosti popri a po misiach a hlavne 80-te roky
:) jj san andreas se tesim moooc :)) uvdiime kdy to vyjde
Jen se chci zeptat, kolik z Vás se na to těší? Od kdy ste hráli GTA series a který díol je podle Vás nej co se týče hratelonosti, páč grafika je u všech těch dílů kapku o ničem, ale furt se zlepšuje . . .
Dál se chci zeptat, co je lepší GTA VC nebo GTA 3?
Dál se chci zeptat, co je lepší GTA VC nebo GTA 3?