skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
World of Tanks
prohledat
3321 příspěvků (zobrazeno 501 až 550) od 01.08.2011 do 10.11.2016, založil/a Rooney - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: fakt ponorka tenhle tank 

-> Qwak: tak já to chci jen zkusit já mám prioritu někde jinde frantíky jsem jen zkusil pro prdel
ale je fakt že ta ponorka (AMX 40) je strašná

ecl má jedinou výhodu v tom že je nízky.. jianak nic moc extra, koupil sem si ho jen proto abych s ním mohl dělat kraviny,, tzn: v mapě přístav Vjel dovnitř do mostu :D a pak z nej skakal ven 

the best je ted pro mě Stug III + 105 mm nabitá zlatem...
Tak AMX 40 je nejvetsi shit se kterym sem kdy jezdil. ELC neznam, pridali ho az kdyz jsem mel 13 75, ale uz je to velmi pohyblivej scout a hlavne je nizkej.
-> HavajskejBubeník: vím ale tak já to chci jen zkusit abych věděl co a jak no jelikož to má jen 6 tun to elc amx tak to může být sranda

-> Arnold: Jinak AMX 40 je jina vetev, ale ELC AMX po ní je docela papír, i když s tím posledním dělem se to da a je to aj sranda

jinak pro nové hráče jsem tam jako Arnie _12
(bez té mezery před dolní pomlčkou
)

Jagdpanzer E 100 v plný palbě. wiki.worldoftanks.com/Jag
dPz_E-100
Artiny jsou na prd. Teda alespon nemeckej GwTiger. Posadka na 100%, perk na jemnejsi domerovani, rychlejsi nabijeni, rychlejsi zamerovani a vysledek je ten, ze zamerujes kurevsky dlouho a i pri maximalnim zamereni to da presnej hit tak v 30% pripadu jinak to lita vsude mozne. To nepocitam 34s nabijeni s lepsim delem :)
jééé já dostal rozparovače 

-> kraska98: jak se to dělá?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: dodávám že musíš překonat to nemyslně debilní 105tkový dělo, sice je krásně dlouhý.. ale nic z toho, dále posádka na 10000% jinak střílíš náhodně po mapě hydraulickej nabiják, pro rychlejší nabíjení a vylepšenej pohon děla aby to zaměřilo... pak .. pak je užasná.. 

-> HavajskejBubeník: jasný já mám jen zatím amx 40 takže nevim a jinak m8a1 stuart je o dost lepší 

-> Qwak: S51 super? Ale dodej, ze musi pretrpet to sockovy delo :(
Nepujde někdo do čety ? :D
-> Bucin: to vážně nečekej ze bys bez PU byl někde v klanu.... a jestli tě baví ruská artyna... tak počkej až budeš mít s-51... to je teprv sranda.. zrvona včera sem měl libovej hit.. dokonce i ten koho sem sundal čumel jak pero z gauče a pochválil mě...
E-75 1920 hp.... za jízdy.. na JEDNU ránu

muj nick: Gryzly_cz
-> RadstaR: hmm na to jsem ještě malej pán. Zkouším ruský stroje a mám zatim T-46 a SU-26 s tim dělostřelectvem mě to baví víc jak s tankem.
Jinak sem se chtel optat jestli nekdo nemá nejaký zkušenosti za frantíky s ARL44(dojmy atd.)

-> Arnold: taky sem to za ne rozjel tak uvidíme zatim mam jen chi -ha
já teď zkouším činské hochy a zatím mám M8A1 stuart
je pekelně rychlý 

-> Bucin 25.01.13 23:48:14: Maximalne vyhrat soutez nebo hrat v klanu a doufat, ze ti je nekdo da z klanovy "kasy" (pokud se vylodujou a maji nejake uzemi)
já začal dnes a furt mě drtí ještě nemám jedinej skalp. Zkouším to s rusákama a mám maximálně potuněnej T-26
Nick: Bucin105
E. dají se nějak jinak získat zlaťáky než nákupem za prachy ?
Nick: Bucin105
E. dají se nějak jinak získat zlaťáky než nákupem za prachy ?
-> j_j: ja zacal v pondeli a moc me to zatim nechytlo.
-> Qwak: já furt hraju :)
-> WMA - navigátor :):
noční šichty mě k tomu vyloženě nutí 

-> Qwak: to uz nikdo nehraje..
Vítězství!
Bitva: Murovanka 17. ledna 2013 17:10:23
Vozidlo: S-51
Získáno zkušeností: 1 144
Získáno kreditů: 35 311
Úspěchy v bitvě: Vzorný tankista: Hrdina

Bitva: Murovanka 17. ledna 2013 17:10:23
Získáno zkušeností: 1 144
Získáno kreditů: 35 311
Úspěchy v bitvě: Vzorný tankista: Hrdina

-> j_j 31.12.12 18:58:15: Joo ferda byl kdysi super tank, ale dneska uz moc hruzy nenahani. Jen jsem teda JgPanther II, protoze byl dost pohyblivej a fakt dobre TD, ktere i kdyz bylo o samote, taki neco zmohlo. S timhle kolosem, kdyz na me vyjede cokoliv samo a nekdo mi nepomuze, tak me proste ukrouzi a ustrili klidne i za 100 dmg a neudelam s tim nic.
... to je teda silvestr.. no neva
Porážka
Bitva: El Halluf 31. prosince 2012 20:33:27
Získáno zkušeností: 539
Získáno kreditů: 23 708
Úspěchy v bitvě: De Langladeova medaile, Obránce, Bombardér

Porážka
Bitva: El Halluf 31. prosince 2012 20:33:27
Získáno zkušeností: 539
Získáno kreditů: 23 708
Úspěchy v bitvě: De Langladeova medaile, Obránce, Bombardér
-> RadstaR: to chci taky,mám ted JT,ale stejně ze všech něměckejch TD se všichni nejvíc báli Ferdinanda...a proto ho mám doted ;)
Tak jsem si poridil konecne poradnej stroj. Peknej, velkej, ale ... sem prvni terc vsech. Prostreli me kde, co i kdyz nekdo to dokaze dingnout. Delo je super ... 17cm, ale ... ze s nim neprostrelim pulku tanku a druhe dam DMG za 0, tak to uz radsi nezminuju. Kdyz se vse povede, tak je to sice rana pekna, ale 22s nabijeni zadna slava. Jo a taky ten tank rad hori a prichazi o bedny s munici. Proste ... jak jsem byl natesenej, tak o to vic jsem z nej zklamanej. Proste hrat nemecke tanky v Ruske hre nema cenu.
EDIT: Hitbox skinu si nevsimejte :)
EDIT: Hitbox skinu si nevsimejte :)
-> Tichy Radek: 

ja mam mozna m18, alenejsem si uplne jistej, dlouho jsem to nehral
-> HavajskejBubeník: to potvrzuji
ale teď se rozhoduji jestli mám jít na M18 či na M36

-> Arnold: To je hrozná kaše, taky jí mam :)
-> HavajskejBubeník: já mám zatím M10 

Nemáte někdo zkušenosti za amíky ze stíhačů s M36 a nebo M18 ?

Tak sem se po dlouhý době dostal k pc a konečně si taky zahrál.

tak som mal vcera cely vecer len pre seba, ze si teda zajazdim......co cert nechcel.....update 8.2......a ja len mobilny net 30kB/s....... tak som za 5 hodin stiahol 400 MB (z 580) , no oci pre plac :(((
inac teraz dost chodim z Pz4, vozim hufnicu a goldovu (za striebornaky) municiu (350dmg, 150 penetr.)
moc toho nezarobim, som rad ked som na nule ale medaile sa len tak sypu :) priemerne 4-5killov / hra , rekord v expoch za jedinu hru (2050 tak nejak).....no proste parada, vsetko do tieru 4 ide na ranu, KV1 na dve rany.....a lepsi MM sa postara o to ze prepalim kazdy pancier co vidim :D (expim posadku pre Tigra2)
inac teraz dost chodim z Pz4, vozim hufnicu a goldovu (za striebornaky) municiu (350dmg, 150 penetr.)
moc toho nezarobim, som rad ked som na nule ale medaile sa len tak sypu :) priemerne 4-5killov / hra , rekord v expoch za jedinu hru (2050 tak nejak).....no proste parada, vsetko do tieru 4 ide na ranu, KV1 na dve rany.....a lepsi MM sa postara o to ze prepalim kazdy pancier co vidim :D (expim posadku pre Tigra2)
-> djmaso: Kup si PS3 at můžem hrát GT5 :D Co ty stránky jinak ? Radši SZ.
-> djmaso: ja ještě pařím

tak jsem dneska v pátek pařil dost dlouho ne ? :D viz čas :D