skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dovolená
-> haso: chci ubytovani, pokud mozno v tech nizzsich cenovych relacich a mezi ubytovaci zarizeni pocitam i kempy, nevim v cem je problem...
-> m8rinek: ono dat do jednej urovne kemp, hostel a motel svedci o tom, ze clovek nevie co chce...preto som dal daco nad kempom :-)
-> haso: Jen na kempy to moc není...
-> Domajz: www.booking.com/ a tam si zozenies najlepsie ceny na poslednu chvilu
Zdravím, máme v plánu jet s přítelkyní od pondělka na menší výlet po jižních Čechách, nemá někdo tip na levný ubytování v blízkým okolí Českých Budějovic tak na jednu noc? Kemp, hostel, motel nebo něco podobného? Nejsme nároční, ale zas nechcu bejt na patře s ukrajinskejma dělníkama :D
trochu to tu obnovím.Plánujem se ženou naši první dovolenou po 6 letech co jsme spolu
.Chtěli bysme asi nejspíš zkusit Bulharsko.Nemá někdo dobrej tip.Chtěli bysme teď v srpnu.nejlíp last minute.něco hledám ale pořád nic moc

-> Pavel P..: vdaka
-> MATTESS: to hej, len niektore vstupy nie su uvedene ale po hrubom spocitani sa to aj oplati

-> MATTESS: to hej, len niektore vstupy nie su uvedene ale po hrubom spocitani sa to aj oplati
-> škodec: to vpravo je kostel sv. Salvátora - pražské Klementinum a to vlevo je kostel sv. Františka z Assisi... je to na Malé Straně u Karlova mostu - Křížovnické náměstí.

-> škodec: logicky záleží, kam chceš jít, kolik toho chceš navštívit. Takhle Ti nikdo neřekne, jestli se vyplatí nebo ne. Si to spočti, ceny vstupného najdeš na webu kterékoliv památky, muzea...
Pražáci kde sa pls nachádza toto? www.praha.cz/fotky
a otázka kto bol v Prahe alebo pozná turistické vstupy do pamiatok atd..ci sa oplatí skor turistická karta za cca 16-20eur. www.ubytovanie-praha.com/ blog/prague-cards su tam vypisane aj vstupy.
a otázka kto bol v Prahe alebo pozná turistické vstupy do pamiatok atd..ci sa oplatí skor turistická karta za cca 16-20eur. www.ubytovanie-praha.com/ blog/prague-cards su tam vypisane aj vstupy.
-> Luky.: v neděli. Ale jedeme přes Vimperk. Cestou chceme ještě něco navštívit
-> MATTESS: kdy tam jedeš? Myslím že teď o víkendu je orba historických traktorů někde u Vodňan...
-> Pilot 105: Jo zajímavý, hlavně se nacpat do toho vláčku 

-> Pilot 105: zajímavé, díky
-> OndraKrupi: pěkný, to si nechám líbit :-)
-> MATTESS: ondoard z bobovky v zimě to jezdí lépe než v létě (vyzkoušeno)
ondrakrupi.rajce.idnes.cz
/Hory_Lipno_2012_a_Cesky_K
rumlov

-> OndraKrupi: jo vidíš, bobovou dráhu jsem chtěl zkusit. Na tu bych zapomněl. Stezku uvidíme, nedávno jsme byli v Neuschönau, na Hluboké loni. Není to se mnou lehké
Ale budu rád za další nápady

-> MATTESS: na lipně bobová dráha a stezka korunami stromů, jinak ještě si můžete zajet na hlubokou
Co doporučujete vidět (navštívit) kolem Č. Krumlova nebo Lipna? Projít Krumlov, možná Kleť, přehrada, Rožmberk. Nějaké další zajímavé tipy?
-> WMA - navigátor :) 30.07.12 21:21:39: Dajme tomu, že zlatá stredná cesta 

-> afro100: já tam vybourával jednu stranu 20x20 do 1m hloubky u toho gentlefiedu-ta násypka kam valej dřevo z vagónů a kamionů,ten to šoupe do tý obrovský štěpkovačky.....plocha totál na sráč od těch 65t kalmarů+ 1/2 kamionu dřeva a to byla pět let stará)
-> francomk: a co je pro tebe dobre ubytovani? Camp, ubytovna, hotel, Plaza? Podle toho ti muzu dat nejake tipy pro vychodni cechy 

Panstvo, viete mi niekto poradiť nejakú dobrú lokalitu v južných/východných čechách, kde sa dá stráviť pekná dovolenka? Slnko, kúpanie, šport, turistika, pamiatky a fajn príroda? Samozrejmosťou je dobré ubytovanie
Díky

Díky

-> myschaak AZNP K.Hora 28.07.12 19:24:17: odtial sa v byvalej firme vozi papier do Lyonu :D:D
Ak chces jaskynu, zaujimava je tato:
www.stanisovska.sk/m.php
Potom este Vlkolinec napriklad:
www.vlkolinec.sk/ (ale pocul som, ze za tie prachy to nestoji)
Muzeum liptovskej dediny:
www.liptovskemuzeum.sk/
Pripadne na Orave muzeum oravskej dediny:
muzeum.zuberec.sk/
to len tak v rychlosti co ma napadlo.....
www.stanisovska.sk/m.php
Potom este Vlkolinec napriklad:
www.vlkolinec.sk/ (ale pocul som, ze za tie prachy to nestoji)
Muzeum liptovskej dediny:
www.liptovskemuzeum.sk/
Pripadne na Orave muzeum oravskej dediny:
muzeum.zuberec.sk/
to len tak v rychlosti co ma napadlo.....
-> myschaak AZNP K.Hora: tam mi robila teta
v RK doporučuju papírny Mondi SCP
před vstupem do areálu jsem ale musel projít cca 6h školením

-> Michal N 283: jj
-> suri: to určite bude vedieť
-> Michal N 283: ked budem s ním spýtam sa , teraz som stade prišieľ
-> suri: ak tam býval celý život tak ho poznali určite, zomrel pred rokom a pol, ale aj strýko sa takisto volá, tiež býva tam
-> Michal N 283: spýtam sa ak nezabudnem
-> suri: volal sa Ing. Metod Jozefko st.
-> Michal N 283: ako sa volá dedo ? v Liptovskej osade mi býval ujo celý život , stále tam má rodinu .
-> WMA - navigátor :): ZOO je všade dookola a múzeum je v Ružomberku, tam je vystavený veľký medveď-koža s vypchatou hlavou, nechcem sa chváliť, ale tohto medveďa zastrelil v zime v roku 1976 môj dedo-poľovník a dlhoročný vedúci Lesnej správy v Liptovskej Osade-dedina tesne pod Donovalmi

-> WMA - navigátor :): z Donovál to máš asi tak 30km do Banskej Bystrice alebo na druhý smer do Ružomberku tam sa dá ísť ešte severnejšie , do Jasnej doliny , po pamiatkach a inde . Prípadne do Žiliny . Všade je čo pozerať
-> darklord: to tak vseobecne, nebo ze ti vadi to 'u' na konci?
-> Michal N 283: dik, doma na to kouknem pristi vikend az se vratim. Jeste nejaky zajimavosti? Je tam treba nekde zoo kterou by jsi doporucil nebo muzeum, nebo i neco jinyho? Ja vim ze se to da v pohode najit na netu, ale neni nad doporuceni nekoho mistniho.
-> Michal N 283: dik, doma na to kouknem pristi vikend az se vratim. Jeste nejaky zajimavosti? Je tam treba nekde zoo kterou by jsi doporucil nebo muzeum, nebo i neco jinyho? Ja vim ze se to da v pohode najit na netu, ale neni nad doporuceni nekoho mistniho.
-> WMA - navigátor :): "Ruzomberoku" toto slovo ma vzdy dokaze rozosmiat 

-> WMA - navigátor :): som tam skoro ako doma, je tam hodne pekných miest, hlavne v kopcoch-Čierny kameň, Smrekovica, Borišov,Rakytov,Brankovsk
ý vodopád a iné-podľa mapy ...a pozor na medvede 

tak kolegove ze SR, jedeme s manzelkou na dovolenou do Nizkych Tater.
Konkretne Donovaly blizko Ruzomberoku.
Poradte nejake tipy na vylety? Neco uz mame, ale reknete co urcite nemame vynechat. ??
Diky moc, neni nad dobrou radu 'domorodcu'
Konkretne Donovaly blizko Ruzomberoku.
Poradte nejake tipy na vylety? Neco uz mame, ale reknete co urcite nemame vynechat. ??
Diky moc, neni nad dobrou radu 'domorodcu'

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Já sem byl spokojený na lipně. Ubytování v hotelu panorama za 300/noc pár metrů od pláže. K tomu výlet do českého krumlova a další zastávky a prohlídky cestou z moravy.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Vranovska prehrada, Orlicka prehrada
Ahojte, viete poradit nejake pekne lokality v Cr na staravenie 4 – 5 dni na konci augusta (srpna)?
Poziadavky: nejake jazero/priehrada, kde sa da kupat, priroda, ako bonus nejake kulturne pamiatky.
Ubytovanie najlpeise hotel/penzion, kemp ani nejaka spolocna ubytovna nie.
Ak mate nejake tipy a skusenosti, sem s nimi, dakujem.
Predbezne sa mi celkom pozdava napriklad Moravsky Krac, co sa tyka prirody, ale nebranim sa ani inym navrhom. Idelne by boli juzne Cechy alebo j. Morava, okrem Lednic/Valtic, tam sme uz boli
Poziadavky: nejake jazero/priehrada, kde sa da kupat, priroda, ako bonus nejake kulturne pamiatky.
Ubytovanie najlpeise hotel/penzion, kemp ani nejaka spolocna ubytovna nie.
Ak mate nejake tipy a skusenosti, sem s nimi, dakujem.
Predbezne sa mi celkom pozdava napriklad Moravsky Krac, co sa tyka prirody, ale nebranim sa ani inym navrhom. Idelne by boli juzne Cechy alebo j. Morava, okrem Lednic/Valtic, tam sme uz boli
18. - 20. srpna chcu jet se svým spotřebním Favoritem 135, trasu Třinec ---- Vranov n. D. via Lednice, Mikulov, Pálava, Znojmo, cca 300 km v jeden směr... Nějaké tipy na odtahovku, mototechny a jiné dobré rady v případě nějaké závady či jiného průseru? Nebo kontakty na virťáky v okolí co rádi pomůžou kdyžby náhodou? A taky nějaká místa kde stojí za to se zastavit aby se i slečna pokochala? Mám totiž trošku obavy že Faťan někde vypoví službu... tak se chcu posichrovat abych měl den před odjezdem klidné spaní :)
Ja by som chcel teda snívam o tom raz pekné leto vyraziť do Europy , Nemecko , Švajčiarsko , Francúzko a tak podobne ... Dúfam že sa mi to niekedy splní
-> Boomber 19.05.11 22:33:19: Taky bych chtěl jednou jet tímto směrem. Nemáš konkrétní soupis míst, které stojí za návštěvu (případně plán vaší cesty)? Byly jste i v Klaipedě? Tam bych chtěl jet (včetně výletu na Kuršskou kosu), tak by mě zajímalo, jestli to tam stojí za to.