Co vaše okolí na vaši "uchylku" Škoda...

prohledat
81 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.04.2005 do 16.04.2005, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
18:32:34
16.04.2005
Kurvapes
Zatim se nikdo nevyjádřil,některý lidi koukaj pravda dost divně (na mě prej fčemtojezíš?),ale klempíř tak ten je ze mě na prášky.Nemůže chudák pochopit proč tak trvám na perfektně odvedené práci na takovém křápu.:-))))
23:52:23
15.04.2005
PeterP136
Teraz ma trosku nahlodal jeden inzerat na pasika (tusim B5) s vr6 v plnej palbe :). Ale jednak by som na PR nechal to co teraz za pol roka jazdenia a navyse vraj od 1999 nabehal len 10tkm, takze ak je to pravda a bez vymeny oleja, tak ten motor musi vyzerat :).
18:34:11
15.04.2005
Gryzly
-> King2: A jako předváděcí kousek to má najeto 1500Km
18:33:45
15.04.2005
Gryzly
-> King2: 5

Tak to musím uvýst na pravou míru, není to kombál, to jsem asi já nějak splemptal dohromady stím Tourem. Je to ale v stříbrný metle a v TDičku, nemá tam D.O. ( a já na škochtli jo) Ale vypadá to fakt nádherně, dneska ráno jsem to viděl. Mňam.
14:09:08
14.04.2005
saskyn2
-> marcelus: To je jasný že to musíš brát případ od případu, nemyslel takový ty případy kdy si někdo koupí totálně zrezlou škodovku a nacpe do ní 50k jenom aby vypadala normálně. Ale prostě na každym autě který si necháš delší dobu zákonitě proděláš( jedně že bys to pak prodal jako veterána3 ) Jak píšeš že je někdo spokojenej se staršim zahraničním autem - neznamená že na něm neprodělá. Auto ti za 5 let stratí kolem 60% ceny takže tam ty prachy stejně žahučej. Mama má passata B6, taky je s nim spokojená, jenže ho koupila za 880t, a ted po 3 letech je prodejnej za 400. Prostě nic nenaděláš. Jinak je jasný že novější auto je bezpečnější a tak, proto si ted stavim taky pašíka, ale tunit ho nebudu, protože bych na něm prodělal 3x víc než na škodovce
13:46:42
14.04.2005
marcelus
TIDÍŽ JAK ŘÍKÁM VŠECKO CHCE BRÁT PŘÍPAD VOD PŘÍPADU
13:44:57
14.04.2005
Labros
Ohledně těch fábií, někdo mi říkal, že má známýho na výstupní kontrole v MB a ten pravil, že kdo si koupí fábii je takovej blbec, že nepatří za volant a snad by mu měli sebrat i řidičák. Na druhou stranu mě občas vozili kámoši v jejich služební fóbii co měla najeto 130tkm a byla jak nová, od podvozku nešla jediná rána, motor jak divej (1,4M8V). Kolega má tu samou káru (60tkm) a už mu spravovali uložení stabilizátoru, včetně nějakého vaření!, a měnili jakýsi ventil na brzdách.
13:44:36
14.04.2005
Pepino RS
dost casto dostavam ze jsem debil, masgor blazen atd ! ale vetsine lidi se to libi a podpurujou mne !
rodice o mne a bratrovy rikaj, ze lepsi kdyz strkame prachy do aut nez aby jsme je strkaly do chlastu a tak !
13:10:36
14.04.2005
marcelus
TO saskyn2-MĚ+ SE LÍBÍ, JAK SI TO TADY KAŽDEJ ZDŮVODŇUJE, ŽE KDYŽ SI ČLOVĚK KOUPÍ ZAHRANIČNÍ NEBO NOVĚJŠÍ AUTO, TAK NA TOM MUSÍ KAŽDOPÁDNĚ PRODĚLAT VÍC NEŽ KDYŽ MÁ ŠKODOVKU, ALE JE TO KRAVINA -VŠECHNO SE MUSÍ BRÁT INDIVIDÁLNĚ, TAKOVÝHLE PŘÍPADY, JAK SE TADY DYCKY POPISUJOU, JAK NĚKDO KOUPÍ NĚMECKÝ AUTO ZA 200.000 A PAK JE RÁD ŽE HO PRODÁ ZA PADE MI PŘÍDOU SMĚŠNÝ-JÁ VÁM ZASE MŮŽU UVÍST X PŘÍPADŮ KDY SI ZNÁMÍ KOPILI TŘEBA 8-10 STARÝ ZAHRANIČNÍ AUTA A JSOU S NIMA DODNESKA SPOKOJENÝ, TAKŽE NESOUHLASIM S TIM, ŽE NUTNĚ ČÍM DRAŽŠÍ AUTO TÍM VÍC TO MUSÍ STÁT, ZÁLEŽÍ PŘECI TAKY NA TOM V JAKYM STAVU TO AUTO KUPUJEŠ, JAK MOC SEŠ VO TOM INFORMOVANEJ A JAKOU PÉČI TOMU POTOM VĚNUJEŠ TY, JESLIŽE SI NĚKDO KOUPÍ PASSATA Z 85 ROKU A ČEKÁ VOD TOHO ŽE TO BUDE BEZÚDRBOVÝ AUTO NA PŘÍŠTÍCH DVACET LET, TAK JE BLÁZEN, ALE NEDÁ SE TO BRÁT TAKLE SOUHRNĚ
13:09:39
14.04.2005
TUNER
-> Engi: Přesně,ať tuníš co tuníš,je to jako by jsi házel prachy z vokna.Ty se ti už nevrátí,ale to asi většina lidí co to dělá ví.....4
12:27:15
14.04.2005
saskyn2
-> Engi:No jde o to že dejme tomu že auto za tech 200.000 co by sis bejval předtim koupil, bys ted prodal za 50, takže ty prachy by si v tom stejně utopil, prostě když máš auto tak to vždycky něco stojí, a čim lepší, tim víc. Jedině že si přivezeš nějakou bouračku a opravíš jí a prodáš, jinak na tom nikdy neviděláš
12:15:25
14.04.2005
Engi
Mozna si ted na sebe upletu bic, ale neda me to :) - v dobe, kdy jsem bydlel u rodicu a mel jsem jen pritelkyni jsme byl do skodule taky fanda a blazen.Neexistovala volna chvilka, kdy bych se v tom nejak nevrtal. Taky jsem poslouchal ty nazory kolem, ze to nema cenuu do toho rvat penize a vubec, myslel jsem si neco pro sebe a vypoustel to. Postupem casu a hlavnme ted si clovek ale nazor trochu upravi a i kdyz se jeste ted rad otocim, nebo prohlidnu pekne udelanou skodovku, docela si nadavam, ze jsem ty penize v tom utopil, ze jsem mohl mit zaplaceny nejaky bezpecnejsi a novejsi auto. Ono to nejspis dojde kazdymu, kdyz si zalozi rodinu a uz se to netoci jen kolem auta,ale ma ten dotycny skodovkar zodpovednost za nekoho jinyho. Nevim :))) tak a ted me kamenujte :)
11:29:49
14.04.2005
King
2 Gryzly: Takze dalsi s "oftafkou f tédéíčku a f kombajnu ve stribrny metle, pico, na hlinach, f plny palbe, fsechno f eletrice, jenom fzadu svihadla, s pytlama, vokna ve voltyzi, sibr ve voltyzi, sedacky f echt lédru" ?4 1
21:11:28
12.04.2005
Gryzly
-> Baghira: Tak kámoš včera doplatil zbytek leasingu, a vyměnil Fabku za Octavii Tour 1,9TDi v kombálu, je to předváděcí kus tak dostal 45 000 slevu a fabku mu vykoupijou za 170 000. Do pátku ji má nachystanou.
18:32:48
11.04.2005
MAJK 2
UMĚ TO TAKY NEKOMENTUJE NIKDO Z RODINY ANI Z KAMOŠU.
15:02:36
11.04.2005
Zdany
U me uz to nekomentujou.. Teda obzvlaste ne nasi.. Ty uz rezignovali.. :)))
12:36:03
11.04.2005
doctor
Jo škodárna120m je fakt super,každou chvíli se mi stává že někdo ve městě,benzínce,kamoši a tak řekne že je to fakt pekný a že by se jim taková škodule taky líbila,ale oni by to takový nikdy neměli protože neviděj to že to furt udržuju.A to to nemám ňak otuněný,jenom takový decentní estetický úpravy,ale vždy musí bejt pěkně čisťounká a nablejskaná1 2.Minulej tejden mi známej když nasedl řek,že to neni škodovka, ale kočkolap!:))) Jinak už sem jel s hodně autama,ale ty nový auta mě ňák neberou,všechno de tak moc jemně a čovek skoro necejtí že se to rozjelo,všechno de tak moc necitlivě 3 a motor skoro neslyšíš,to je prostě mrtvý3 A tvary škůdky sou taky dokolnalý3 Kámoši a mládá mi řikaj že sem blázen ale taky řikaj že je moc hezká a to mě vždy zahřeje u srdce a proto mě to baví!3
09:50:18
11.04.2005
Baghira
-> King2: To mi připomíná kámošku co si koupila Renault Clio 95 za 70 tisíc. Šla ho kupovat s nějakým "odborníkem" kterej jí ze všech těch aut vybral tohle jako zaručeně nejlepší...no zatím jí to za rok stálo asi 20 litrů a když jsem to poprvý vidět...auto evidentně bouraný, nahrubo zakitovaný a stříklý sprejem, nespasovaný plechy...no šrot. Za tu cenu by měla snad i velmi luxusně udělanou škodovku :-)...kdyby to nebyla cuchta s názorem, že škodovky jsou póvl. Jj sice do toho taky cpu prachy, ale kdo ne...
09:40:55
11.04.2005
King
2 Baghira: Ty nikdy nezklames :) Takova jarni vzpruha od podobne postizeneho potesi :) Pro me je takovym mementem sestra meho dvorniho mechanika, co si po "utrpeni" s shade slavnostne koupila Opla kadet "ve strikacce a f kombajnu" zhruba stejneho stari jako posledni nase Mka. Prej vonavka ze Svajcu, auto udajne prolez zkusenej automechanik a doporucil ke koupi. Naklady se behem 2let provozovani z puvodnich 65tkc vysplhavy na astronomickych 110tkc a to vsechno jeste jenom v materialu, protoze praci mela gratis (otec, bracha). S neodstranenou chronickou poruchou volnobehu to pak s gustem prodala a vratila se pokorne k osvedcene platforme, tentokrat S120LX :)
21:51:34
10.04.2005
Baghira
-> Gryzly: Se kolegovi nedivim, Fabie jsou hrozný jebky. Minule jsem se bavil s kámošem co dělá ve značkovym servisu Škoda a říkal, že ty první fabky tam jsou furt a dokonce už i se rzí...takže Fabku nebrat.
19:12:05
10.04.2005
Jindra
No ja jsem to dneska zhrnul. Kamos si koupil Bawo a furt rika jaky jsou eMka skvely auta, tak jsem mu rekl, ze mam Skodu 105 typ eM a je vyreseno.3 3 3
J.
14:28:34
10.04.2005
minno
rodičia kamaráta majú kangoo a kalos, pred pár rokmi mali ešte starú úžovku 105, no a keď som tomu kamarátovi ukazoval škodovku z vnútra - motor, interiér atď tak ten len čumel a vravel, že oni to mali všetko zhrdzavené, hnusné a pýtal sa ma, že čo s tým autom ešte stále robím, veď to mám perfektné :-))
14:10:05
10.04.2005
Gryzly
-> fazola: To mě připomnělo jak jsem v nedělu před tejdnem nasadil letní prolisy a jel to na pumpu nafoukat a mával na mě kámoš s holkou at je svezu že nemaj co dělat. Tak jsem je naložil a on hnedka jaký mám pěkný vokna, a ten volant že je gut a když jsme jeli zpět a on říkal at to trochu protáhnu a já na to šlápl, tak se divil že tam bylo hned kilo a za chvílu 130 a když jsme se vraceli do vesnice a já to kalil furt 120 tak to už nevydržel a křičel "Dělej brzdi brzdi" tak jsem to trochu přidupl a on se zasekl do pásů a pak básnil furt o tom jak to pěkně jede a brzdí a že on když jel naposled ve škodovce tak že to byla pěkná hujda vubec to nejelo a nebrzdilo. Sám má Fiata Ritmo v deselu.
13:57:08
10.04.2005
fazola
jo a přítelkyně tomu ze začátku moc nerozuměla, proč do toho tolik sypu, ale co jsem jí dal odkaz na moje auto tady na virtu a viděla fotky z počátků, tak pochopila. tu mám taky moc rád :-)
13:55:37
10.04.2005
fazola
lidi jsou ovce. škodovka je pro ně komančské auto a basta... když někomu řeknu, kolik mě to auto stálo, tak na mě tlemí jak na vola a proč že si to nekoupím něco jiné...
mamka je neutrál. líbí se jí to, ale když řeknu: musím na to koupit ... ptorože... tak zvrátí oči a říká: zas? a za půl hodiny je schopná říct, že je moc ráda, že třeba nefetuju, nehulím, nechlastám...
otec má rapida taky a škodofky celkem žere, takže 100% podpora a pomoc v případě potřeby.
nejlepší je, že když zaparkuju před nějakym kamošem (=lama) tak vidí prostě škodofku, ale odcházím udělám píp,píp a on se ptá: to má centrál???? jakoby to tam snad bylo zakázané dávat (okýnka v tu chvíli radši nechám v klidu, protože by se mi ho nechtělo utírat...prostě to auto žeru! a baví mě ty ksichty, když použiju nějakou vychytávku :-)))
hoši, přeju vám pevné nervy a ať vás nikdo nezlomí. ;-)
13:42:31
10.04.2005
Gryzly
Umě je to docela v pohodě, akorát když mě třeba ted ve středu chtli policajti a vadilo jim plno věcí ( prolisy, ztrojený zadní světla, blinkr i v couvačce, černý folie na sklech, motor z Favoritu, unik oleje, nehomologovyný výfuk) tak mě tata říkal že bych mohl plno věcí z toho auta sundat jako abych je nedráždil. A tak jsem jesště vestředu odpoledne namontoval fanfáry. ;-) Jinak v práci si omě kolegové taky mysleli kdoví co, ale když si jeden v létě chtěl koupit v bazaru Felicii tak mě prosil jestli bych nejel sním se na to podívat a pak mě děkoval že jsme koupili dobře. Taky tak jednou do měsíce někomu něco opravuju, nebo s něčím radím, poněvadž mám plno udělátek a zkušeností. A to jsou pak rádi že se v těch autech hrabu.
A perlička na závěr: Kolega si před necelýma 4 rokama koupil Fábiu 1,9SDi a ted mu končí leasing a stěžoval si že se mu to ted po 70 000km začíná sypat a nechává měsíčně 3-4000 v servisu. Tak jsem mu říkal že měním na svým autě stejný věci ale za desetinu ceny.
12:07:12
10.04.2005
Baghira
-> King2: Nebuď smutnej, mě spousta lidí vlastnící starší auta západní provenience taky radí, abych si koupil něco lepšího, ale když se pak začnou bavit co se jim kde a jak často posralo, tak na tom jsou stejně, ne-li hůř jako já, protože (ťuk,ťuk) já jsem na rozdíl od nich vždy s jakoukoli závadou dojel :-).
22:49:48
09.04.2005
King
To je zase tema :) V podstate uz bylo fsechno receno. V mym pripade taktez vouchylne hobby kombinovne s nemene vouchylnym vyuzivanim shade na denni dojizdeni (110km) a nejvouchylnejsi vyuziti jako rodinny auto. Nejhorsi je, ze si clovek rekne: "Dojde technicka a pujde z baraku " :) Prdlacku, v lete mi hrablo,nahodil jsem vlecku a spol. a vyrok s predchozi vety je uz asi potreti "false" :) Moje dobracka je z toho spatna, ale splhnul ¨jsem si se zadnima operkama pro deti, tak se v rodine docasne podarilo udrtzet socialni smir :) Fakt je to relax po celym dnu namahani dusevna, nahodit v noci monterky a na ulici pred panelakem delat sousedum vencicim colkly divadylko. Nebo resit po ceste do prace banalni zavady typu rozpadlej kloubovej hridel - no neni to bozi auto? :))
21:45:19
09.04.2005
Borin - Král tuzerů
-> Labros: No tak to asi nehrozí, když asi ruším zadní sedadla 1 1 1
21:27:53
09.04.2005
Zabak
-> Meap:
ja nemyslim skodovky co maj modry led všude a každy dveře jiny
mam ny mysli skudky typu zelenka , juris, kisa a takove
ty nejsou vubec nejaky bastly a na ne taky koukaj uplne stejně

ale oni koukaj uplne na všechny zkrz prsty 12
to mi vadí nikdo 120 nebere jako normalní auto 12
18:54:20
09.04.2005
Damir
No u nas všeci to beru jako co je VW,je nepokazitelne a vražaju prachy do 30roku starych kramu,jen protože maji te značky..Podle me Golf je nejprecenejši auto na svete,a vlastne jedno z nejhoršich ktere jsem ridil (aspon ty stare modely)..
14:46:18
09.04.2005
Meap
-> Zabak: A ty se divis? Kdyz to obcas vidim ... stoji tam Golf, do ktereho majitel narval nekrestanske prachy a vedle stoji skodovka, ktera ma bile blinkry a hafo svetel a mysli si, ze ji kazdy bude obdivovat ... No ja se tem lidem nedivim, ze se na to divaji skrz prsty ...
03:10:40
09.04.2005
Damir
No tak panove,me v Chorvatsku,kde starych Škodovek moc nejezdi lidi napovidaji že to mam prodat anebo zahodit a koupit si Golfa I Dizela za 1000EUR?!? Co vy na to(rekl my to mechanik)? Každa ženska (domaci) že kdy se zbavim te rachotiny a koupim nove auto..
Nektery že když už škodovku tak Octaviu anebo Fabiu..Me se ale ty nemecke Škodovky nelibi,ja jsem nadšenec na kupatka a Nemci tkovou škodovku nikdy neudelaji...
22:39:28
08.04.2005
Zabak
od mejch rodiču jsem furt slišel zbav se toho
a když jsem přišel že to prodam tak :
JSEŠ BLAZEN VÍŠ JAK JSI SE NA TOM NADŘEL A KOLIL JSI V TOM UTOPIL TO NEPRODAVEJ

a kolegove a kamaradi si myslí svoje ale to přeci všichni

ale co nepřekousnu jsou ty ču.... na srazech co o tech autech nic neví a vydi 120 a 78 a koukaj na ně zkrz prsty
to fak nepřekousnu
22:00:01
08.04.2005
pyroman
Taky slýchávám takový věci zejména od spolužáků, kteří mi tvrdí ať prodám motorku a koupím něco jinýho ale jinak v tátovy mám oporu protože dřív měl taky škodovku, ale občas mi do toho kecá...ale jinak pohoda
19:57:35
08.04.2005
Eidy
Kdo si hraje nezlobí, takže já to mám v pohodě. Sice občas rodiče a mladá kroutěj hlavou cože to chci, ale jinak klid. Když jsme eRko přitáhli před lety domu tak se Táta všude vytahoval jaký z toho uděláme auto. No to jsme sice udělali, ale sériový a na zamýšlené úpravy se jaksi zapomnělo A tady jsem musel na řadu přijít já a moje težce vydělaná brigádnické desetitisice. Jinak občas se svezu v dobrejch autech jako třeba Octavia RS (služební), která jede jak střelená a líbí se mi, ale o to víc se těšim vždycky do svýho eRka kde znám každej šroubeček, protože mi prošel rukama, protože je takový jaký je a protože je tak krásný. Ach, ta láska nebeská...
15:54:53
08.04.2005
RadstaR
Mam to uplne stejny jako vsichni .. Mati me do toho nekeca, bracha se jen posmiva i kdyz skoduli mam po nem, ale on uz ma octavii, takze je neco vic :) Mno a tata, myslim ze vsechny negativni vety tu uz byly napsany :) Kamosi jsou v pohode ... vetsina totiz ma taky skodule nebo donedavna mela. Jinak pro me je to konicek a skodule se me dost libi .. hlavne mam rad nahon na zadni napravu a vetsina aut jsou predohraby, fuj, fuj :)
18:14:09
07.04.2005
Sušenka
Ja mam podporu v tatinkovi, ktery po 12 hodinach v kancelari skoro kazdy den rad prilozi ruku k manualni praci 1 Po nekolika letech jsem na svou stranu dostal i mati, ktera pochopila, ze to je konicek a auto z toho asi nikdy nebude 4 No a kamaradi sou celkem v poho, protoze bud jezdej ve stejnejch nebo v podobny kategorii vozu...no a tech par rejpalu mi muze...1
Pokud bych chtel hodne setrit, tak si na tu 205tku vydelam taky - ale na co..az bude potreba, tak se tim budu zabyvat, ale skochtle me uz asi nikdy neoupustej.
12:23:36
07.04.2005
hrňa
U mě je to taky celkem v pohodě. Mamina semtam brbla že bych si na to auto neměl kupovat drahe blbosti, přitelkini je to uplně jedno, tu jen depta to že jsem raději v garaži než s ní a tata vyhrožuje že mi necha feldu a že mu budu přispívat na leasing noveho auta a najivně si mysli že bych svoji škudku prodal. Jinak jsem se ve svem okoli nesetkal s proti nazorem, možna proto že mě spousta lidí zna a ví že těch peněz moc nemam, tak nove auto ani nepřichazi v uvahu. Jinak každy ma sveho konička a my škodovkaři to mame jasny. A taky jako nekuřak a abstinent do čeho bych měl ty prachy vražet když ne do cigaret a chlastu, auto je pro tyto učely idealni a škodovka ještě vic, protože na tom si člověk uděla spoustu věcí sam, než na nějakych našlapanych elektronikou prošpikovanych autech.
11:08:03
07.04.2005
saskyn2
Tak to já mam naštěstí rodiče v pohodě, máma autum nerozumí, maximálně vždycky řiká at si to umeju že je to ostuda, tátovi se tak asi nejvíc líbí embéčko, takže o mym m novym pasatu řikal že je to hegeš a jak sem si to moch koupit že to zezadu vypadá jak nabouraný a že je v tom spousta elektriky který nerozumi:-). Mladá je v pohodě je ráda že mam škodovku a jezdíme na srazy. Na rozdíl od bejvalý která mě pořát sr... kecama typu furt se v tom hrabeš, prodej to a tak. To mi lezlo uplně příšerněna nervy. Jinak jak tady někdo píše že za ty prachy co dal do škodovky by měl lepší auto a že se mu ty prachy nevrátěj, tak to neni moc pravda, protože kdysi když si kupoval škodovku tak se slušnější auta stáli mnohem víc. Dražší auta víc strácej na ceně, a to se taky musí počítat do nákladů. Příklad: Já sem si koupil tu škodovku co ted mam tak před dvěma lety, vyšla mě na 10.000 dalších 20.000 sem do ní nacpal. Ted bych jí prodal tak za 20.000. Kamarád si koupil ve stejný době renaulta 19, za 70.000, za ty dva roky do něj nacpal 35.000, ted ho prodává za 20.000. Tak co se víc vyplatí? Určitě škodovka. Když tuníte auto tak na tom nikdy nevyděláte at je to škodovka nebo cokoliv jinýho, když chcete na něčem vydělávat, tak si dotáhněte bouraču zvenku
10:37:44
07.04.2005
Johny Death
Vždycky když se me nekdo zepta proč do toho vražiš prachy a ze uz jsem v tom tech 100t > utopil tak se ho zeptam a co dela on rad. a to pak zacne jeden hraje tenis druhej tancuje dalsi chodi na skvoš dalsi delaji tohle a tam to a tak se zeptam a proc oni delaji toto proc nedelaji neco jineho treba balet. Kozdej odpovi proto ze balet je blbost a ze to co dela je jeho konicek a proto to dela. Pak uz staci jen pousmani a vetsinou mu to dojde samo. proste je to konicek jako kazdej jinej. Ja se napriklad nejlepe odreaguju v garazi a tak proc bych mel delat neco jineho co jinym prijde "normalnejsi". Skodovka me bavi a basta fideli. A když si jednou koupim jiny auto tak si ji stejne necham protoze v tom mam mnoho zažitku a vzpominek. holku taky nebudu menit pokazde kdyz uvidim nejakou novejsi lepsi (kdyz uz to davam do souvislosti s autem) na ktere se bude lip a pohodlneji jezdit 1... (to ale taky neznamena ze kdyz si poridim novou holku tak ze starou si budu udrzovat dal :)) treba v garazi.)
09:40:56
07.04.2005
Labros
naši ze mě byli ze začátku dost nešťastný, ale v poslední době se to spravilo, hlavně matka oceňuje, "jak jsem jí dal dohromady" 3 Nejvíc mě srali v bývalý práci, pro ně byly všechny škodovky strašný sráče, co nevyjedou kopec bez vaření a furt jim upadávají kola, a třeba když zjistili že tam dávám vlečku místo kejvačky, tak pořád že "prosimtě to je všechno stejný, to je jedno jestli 130 nebo 120" apod. Naučil sem se bejt proti tomu imunní.
09:38:05
07.04.2005
Labros
-> TUNER: To je bomba, řídit to nesmí, úpravy sama asi taky nedělá 4 a přitom to podporuje. To je ideální! Moje to podporuje částečně, ale nejvíc ji baví řídit, kdybych jí to nedovolil tak bych se s ní o tom utápění peněz asi bavit nemohl.
09:37:59
07.04.2005
PepaS
no tak o me si v okoli taky kazdy mysli ze jsem blazen , zvlast kdyz momentalne mam 4 rapidy1, otec me porad rika ze se mam na to vys... ze to stejne za chvili prodam, je marne mu vysvetlovat ze rapid mi uz asi zustane navzdy jako hracka, to same mam s motorkama pry se toho mam zbavit atd... Snad jen mati a moje pritelkyne me tak trochu podporuji. Co se tyka okoli kteri nemaji skodovku tak se tak trochu uscuruji a rikaji ze z rapida nebude nikdy poradne auto, ale verim ze az bude hotovy tak budou docela prekvapeni.
09:35:19
07.04.2005
Labros
-> Borin: Myslim že dost pomůže když rodinku občas někam svezeš!
09:22:37
07.04.2005
5ko
Tuner no ty sa mas, ale zase pred tvojim autom maju ludia uz respekt, podla mna uz nemaju odvahu ti nieco povedat elbo ich pozves na sprint a nemaju sancu 3 3
08:26:32
07.04.2005
mates
vidím, že to máme všichni stejný! Ať dělám s autem cokoli,vždy je to špatně a zbytečně. jen když něco potřebují dovést (mám jediný tažné), tak se jim to auto najednou strašně líbí :)
07:39:55
07.04.2005
TUNER
No tak se taky přidam....Mě podporuje hlavně přítulkyně.Když je něco novýho tak má radost se mnou a i když si chci koupit něco "dražšího",tak za mnou stojí ať si klidně tu radost udělam,že to tejden bez jídla nějak zvládnem....nee to je ftip))) A rodiče dřív taky měli rejpavý poznámky,ale když zjistily (po pár letech) že je to marný tak už jen na mě koukají a naposled co jsem si koupil rádijko za celou vejplatu,tak už taky jen přišli kouknout,ale nic mi neřekli,protože ví že je to k ničemu....1
07:20:05
07.04.2005
Happy Piston
Ja nevim, ale jim prece taky nikdo nerozmlouva vrazeni penez do permanentek na sjezdovkach. A vrati se jim to nekdy? Jo, v podobe zazitku, no ale to nam taky. A jeste navic nas to kdykoliv a kamkoliv odveze. Tak at nas nechaj bejt a hledej si svyho. Jde prece o NAS konicek, tak at se ONI do toho ne*e*ou, ne? 4
02:27:51
07.04.2005
Honza.net
Jedině moje mladá mi rozmluvila rozprodej auta, takže je vlastně jediná, kdo mě podporuje.. Rodina, kamarádi a kolegové v práci si myslí svoje.. :o)
Extreme Tyres