skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rc silniční autíčka (ne off)
prohledat
991 příspěvků (zobrazeno 579 až 628) od 04.11.2010 do 09.11.2015, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> HanysR: Není ten podvozek až moc do kopce? Nebo počítáš že se to zatížením srovná? Taky bych chtěl v budoucnu stavět vlastní rám. Ale dozadu bych asi dal listový péra. Nevíš, jestli by těm nápravám z CC-01 šla dát tahle s-hobby.cz/rctruck/.../_3
1320-naprava-zadni-pruchoz
i.htm prostřední náprava?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak tady to je, ale ještě mám na tom dost práce
1

1
-> Vojťas: Tohle je jen na chodník. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.09.12 17:07:54: mozna si to podcenil, zda se mi to na silnice maly 

-> WMA - navigátor :): urcite ano taku istu aku si uviedol len ta cena ma furt odradza
-> castrol: a budes kupovat nejakou lepsi?
-> WMA - navigátor :): tiez som ju bral da sa povedat na skusku
-> castrol: ja vim, co bych chtel za 300kc, vsak s tim jsem to kupoval. Gopro je o necem jinem, snad se k tomu dopracuju :)
-> WMA - navigátor :): fak ti to nejak zle ukazuje,mne ukazuje o nieco lepsie ale je to hold cinska kamera a lepsie to nebude
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo dam ho sem zítra 

-> Nwkt: Jo dělal. Ale chtěl bych udělat něco jinýho odznovu. Ještě nevím přesně na jakým podvozku.
-> HanysR: Ano kastle je od Brudera. Nic dostupnějšího asi není. Máš nějaké foto tvého?
-> HanysR: Ano kastle je od Brudera. Nic dostupnějšího asi není. Máš nějaké foto tvého?
-> HanysR 26.09.12 18:38:15: CC01ku mam taky v oku, a zrejme se do ni brzo pustim. Ale mozna pujdu spis cestou BAJA
-> Nwkt: ano delal to DNA
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tos dělal ty?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pěkně, to máš udělané z Brudera ne? Ja momentálně stavím taky z Brudera, taky MAN 
Truck Trialovy special, ale na CC-01

Truck Trialovy special, ale na CC-01

-> Eidy: Na Tamiyáckým TTčku. Jenom to má větší kola.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na jakým podvozku jsi to stavěl?
-> WMA - navigátor :): tuto kamerku mam ale chcel som videt video na aute ale ked nemas tak ak natocis hod to sem 

-> castrol: hele zatim ani ne, jen jsem to zkousel v obyvaku. Ale to te asi nezajima. Tak az venku neco natocim, tak ti to sem hodi jestli chces. Jde ti o ti kamerku nebo o video jen tak? Kamerku jsem zkousel i na helme na motokarach, z toho video mam.
-> WMA - navigátor :) 26.09.12 14:05:16: mas aj nejake videjko ked tam mas tu kameru ?
-> WMA - navigátor :):
Pěkný.
Pěkný.

cekam az prijde rallycko abych mohl dodelat zapojeni. jeste teda najezdy nejak vlastne taky, ale to nespecha :)
tak na ceste mam tamiya DF03-ra. Jsem na to zvedavej jak to bude chodit tenhle podvozek, hlavne jakej bude skutecnej stav az to prijde, abych se v tom nejdriv nemusel dobu vrtat. no tento tyden volna si kratim projektem :) kdyz budu mit dva RCmodely tak nemuzu je ovladat najednou, tak se jeden musi vozit :D
-> castrol: Ja se snazil najit neco na internetu a nikde nic. nasel jsem ttz nejaky inzeraty, a zajimalo me to.
-> WMA - navigátor :): povedal by som ze inovacia
muzeme nekdo rict, jaky je rozdil mezi Podvozekem
TA01/TA02 a
Podvozek TA03?
TA01/TA02 a
Podvozek TA03?
-> WMA - navigátor :): nemůžu tušit co chceš...podívej se na modelbazar a podobné..každopádně kupovat to po částech mi nepřijde finančně výhodné..jak říkám tahle zábava dost padla a každej to dává pryč,trh je přesycen..
Tak jo, mate pravdu, lepsi koupit rovnou bazarovej koplet :) kdyby nekde neco dejte vedet.
-> skodovak: az nejaky spravne uvidis tak napis, jedno mi nedavno uteklo na aukru :/
-> WMA - navigátor :): zalezi ako chces investovat ale po tomto prislusenstve by som sa pokukal po bazaroch
-> WMA - navigátor :): vysílačku určitě nepotřebuješ žádnou profi,a elektro jde o to jaké
není lepší koupit celé osazené auto komplet?...dneska už jsou ty bazarové ceny celkem hodně dole,jen najít to správné..

-> skodovak: regulator som zabou ale servo je parkorunova drobnost pokial nechce nejake s rychlou odozvou 

no a koli by asi byla souhrnna cena za vse? bez baterky.
3tis, 4ti, 5tis?
3tis, 4ti, 5tis?
-> castrol: si vyjmenoval vše,krom reglu a serva

-> WMA - navigátor :): najdrahsie bude primac, vysielac a nejake slusne baterky a motor
zeptam se tady, kolik by asi tak stala kompletni elektrika? porad chci koupit i nejaky na rally, a na aukru je ted podvozek ale je to bez elektriky.
aukro.cz/tamiya-tb-02-i23 91076155.html
aukro.cz/tamiya-tb-02-i23 91076155.html
svetla to dela docela dost :) ve predu 4x 5mm bila LED + 2x 3mm oranz LED,
vzadu 4x 5mm cervena LED + 2x 5mm LED oranz
vzadu 4x 5mm cervena LED + 2x 5mm LED oranz
Tak uz mi to sviti :D
Ale byla to fuska, moc mi to predelavani konektoru nejde, mam velke prsty a jeden konektor jsem mel na pul hodiny...no proste patecni volno na to padlo :D
Ale byla to fuska, moc mi to predelavani konektoru nejde, mam velke prsty a jeden konektor jsem mel na pul hodiny...no proste patecni volno na to padlo :D
-> Eidy: jo tak prijimac to bude, tam mam to mam pripojeno.
Diky. Jsem si mysle ze cely model funguje na 7,2V, a nevedel ze se to tam pak meni na mene.
Diky. Jsem si mysle ze cely model funguje na 7,2V, a nevedel ze se to tam pak meni na mene.
-> WMA - navigátor :): Ty světla stačí připojit do přijímače místo dalšího serva. Bere to pár mA, což je ok. Taky jsem to měl.
Proud ne, napětí... do regulátoru ti jde z baterky plnejch 7,2V (reál okolo 8,4V) a jeho funkcí kromě toho, že reguluje výkon elektromotoru, je právě omezení napětí pro další elektroniku, tzv. BEC. Ale pozor, některý regulátory BEC nemají - v tom případě to supluje přijímač BECem vybavený.
Jinak ať už to je připojený kam chce, můžeš si vzít multimetr, přepnout je na stejnosměrný volty a zkusit něco proti něčemu naměřit. Jestli jsi to nikdy nedělal, stačí nemít nikdy přepnuto na měření Ampér (čili bys měřil zkrat
) a snažit se při měření neškrtat jedním párátkem o 2 piny naráz. 
Proud ne, napětí... do regulátoru ti jde z baterky plnejch 7,2V (reál okolo 8,4V) a jeho funkcí kromě toho, že reguluje výkon elektromotoru, je právě omezení napětí pro další elektroniku, tzv. BEC. Ale pozor, některý regulátory BEC nemají - v tom případě to supluje přijímač BECem vybavený.
Jinak ať už to je připojený kam chce, můžeš si vzít multimetr, přepnout je na stejnosměrný volty a zkusit něco proti něčemu naměřit. Jestli jsi to nikdy nedělal, stačí nemít nikdy přepnuto na měření Ampér (čili bys měřil zkrat

-> palinator: aha,tkz by to fungovat mohlo? Mam to napojeny do nejaky 'krabicky', asi regulator,zitra(vlastne dnes) muzu vyfotit, a z toho jde mensi proud?
Ja vim, pisu tady jak uplna guma, ale elektrika ani elektronika nikdy nebudou moji kamaradi
proto potrebuju vse hotove a jen pripojit konektor
Ja vim, pisu tady jak uplna guma, ale elektrika ani elektronika nikdy nebudou moji kamaradi

proto potrebuju vse hotove a jen pripojit konektor
Jeden článek má 1,2V jmenovitý a okolo 1,4V skutečný. Jenom mě napadá, že regulátor sám o sobě dělá nějaký nižší napětí pro serva a pro přijímač ne? To je nějaký to BEC a jsou různý BECy a k tomu i elektronika (podle voltáží)
Jeden článek má 1,2V jmenovitý a okolo 1,4V skutečný. Jenom mě napadá, že regulátor sám o sobě dělá nějaký nižší napětí pro serva a pro přijímač ne? To je nějaký to BEC a jsou různý BECy a k tomu i elektronika (podle voltáží)
na jedne karoserii mam ale funkcni svetla, tak by to nejak jit melo, pze to vypada ze to jsou taky nejake hotovky.