skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rc silniční autíčka (ne off)
prohledat
991 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 04.11.2010 do 09.11.2015, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
21:28:23
22.04.2012
22.04.2012
WMA - navigátor :)
-> castrol: ja jeste ne :) ale budu kdyz to radis, zitra to zkusim sehnat.
21:26:33
22.04.2012
22.04.2012
-> Eidy 22.04.12 18:06:04: Ja to mam podvozek kterej je asi na normalni jezdeni, ale je upravenej na drift. Nebo spis jen nastavenej a ma kolecka(pneu) z ABS plastu misto gumy.
Pruziny jsem k tomu dostal asi 6 paru ruznych tuhosti, tlumice teda jen na modelu, tak s tim asi nic delat nebu, pac nevim stejne co :D ze to ma i stelovatelny diferak, a ja nevim co jeste :)
Motor vim ze je stridavy, to mi rikal, a prej to je nejaky lepsi motor, ale jak moc vykonny to je nevim.
Ted se snazim ziskat nejake vedomosti a zatim si zkousim v obyvaku(prostor cca 2,5x4m) trenovat ty drifty, venku jsem byl jen jednou jak jsem psal, na okruhy bych si zatim vubec neroufnul, kdyz vidim jak tam stim jezdi rychle a ty auticka kolikrat delaji kotrmelce, to bych to mel hend uplne zniceny
Pruziny jsem k tomu dostal asi 6 paru ruznych tuhosti, tlumice teda jen na modelu, tak s tim asi nic delat nebu, pac nevim stejne co :D ze to ma i stelovatelny diferak, a ja nevim co jeste :)
Motor vim ze je stridavy, to mi rikal, a prej to je nejaky lepsi motor, ale jak moc vykonny to je nevim.
Ted se snazim ziskat nejake vedomosti a zatim si zkousim v obyvaku(prostor cca 2,5x4m) trenovat ty drifty, venku jsem byl jen jednou jak jsem psal, na okruhy bych si zatim vubec neroufnul, kdyz vidim jak tam stim jezdi rychle a ty auticka kolikrat delaji kotrmelce, to bych to mel hend uplne zniceny
21:13:50
22.04.2012
22.04.2012
castrol
-> WMA - navigátor :): hej lepidlom na zaistenie skrutiek v modelarstve pouzivam stale
21:09:40
22.04.2012
22.04.2012
-> castrol 22.04.12 16:32:26: lepit? myslis nejakym tim zajistovacem? Mozna by to chtelo no. Asi se po necem kouknu jestli myslis ze je to potreba. Diky za radu.
18:06:04
22.04.2012
22.04.2012
Eidy
-> WMA - navigátor :): Ne, já jezdím jen elektriky.
Ano, kompozit je cokoliv, kde se setkávají 2 nebo více materiálů. Čili uhlík(neboli karbon)+pryskyřice, skelný vlákno+pryskyřice, ocel+beton atd.
Neříkám, aby ses v nastavení nešťoural, ale dle mých poznatků stačí pro naše rekreační ježdění naladit si auto dle sebe a toho se držet. Hodně udělají pružiny a tuhost tlumičů. Potom svornost diferáků a hladkost resp. čistota všech převodů a soukolí. Pneumatiky samozřejmě taky. Dále rozložení hmotnosti atd. stejně jako u velkých aut. Ale začal bych pružinama a tlumičema + stabíkama. Každej má trochu jinej styl jízdy a někomu vyhovuje přetáčivější a někomu zase nedotáčivější podvozek. Zkoušej a nalaď si to tak, aby ti to dobře sedlo. Pokud nehodláš jezdit různý povrchy, nech to pak být a jen to udržuj.
Záleží to taky od výkonu motoru. Já mám stříďák a pošlu to do smyku výkonem kdykoliv, takže se dá v zatáčce s autem hrát. To třeba se stejnosměrem nejde. Ten má prostě nějakých 100-150W a s tím se olympiáda dělat nedá. Můj stříďák má několikanásobně víc a je to sakra znát.
Mimochodem já mám na placce všechny kola stejný. Pneu, disky i stáří. A ty kola jsou už asi nějak zvyklý a ojetý a minule jsem po servisu vědomě přehodil předek za zadek a bylo to znát. Jezdilo se mi hůř. Vrátil jsem to tak jak to mělo být a auto zase poslouchalo výborně.
Ano, kompozit je cokoliv, kde se setkávají 2 nebo více materiálů. Čili uhlík(neboli karbon)+pryskyřice, skelný vlákno+pryskyřice, ocel+beton atd.
Neříkám, aby ses v nastavení nešťoural, ale dle mých poznatků stačí pro naše rekreační ježdění naladit si auto dle sebe a toho se držet. Hodně udělají pružiny a tuhost tlumičů. Potom svornost diferáků a hladkost resp. čistota všech převodů a soukolí. Pneumatiky samozřejmě taky. Dále rozložení hmotnosti atd. stejně jako u velkých aut. Ale začal bych pružinama a tlumičema + stabíkama. Každej má trochu jinej styl jízdy a někomu vyhovuje přetáčivější a někomu zase nedotáčivější podvozek. Zkoušej a nalaď si to tak, aby ti to dobře sedlo. Pokud nehodláš jezdit různý povrchy, nech to pak být a jen to udržuj.
Záleží to taky od výkonu motoru. Já mám stříďák a pošlu to do smyku výkonem kdykoliv, takže se dá v zatáčce s autem hrát. To třeba se stejnosměrem nejde. Ten má prostě nějakých 100-150W a s tím se olympiáda dělat nedá. Můj stříďák má několikanásobně víc a je to sakra znát.
Mimochodem já mám na placce všechny kola stejný. Pneu, disky i stáří. A ty kola jsou už asi nějak zvyklý a ojetý a minule jsem po servisu vědomě přehodil předek za zadek a bylo to znát. Jezdilo se mi hůř. Vrátil jsem to tak jak to mělo být a auto zase poslouchalo výborně.
16:32:26
22.04.2012
22.04.2012
castrol
-> WMA - navigátor :): odporucam vsetky sroby lepit
16:27:42
22.04.2012
22.04.2012
-> Eidy: Zatim jezdim jen po obyvaku a jednou jsem to vzal ven pred barak(pak hodina cisteni ).
Chci si zajet do mistniho OC Futurum, je tam neve 3 patrove parkoviste, tak tam to snad bude dobry.
ty mas nejaky benzinovy model ne?
Chci si zajet do mistniho OC Futurum, je tam neve 3 patrove parkoviste, tak tam to snad bude dobry.
ty mas nejaky benzinovy model ne?
16:25:28
22.04.2012
22.04.2012
-> Eidy: aha tkz je to to same? ja ze jsem toho tam videl spoustu tohohle, ale neopisoval jsem to presne, tak jsem to mozna trochu pomotal. Jedine co mi je jasne ze to neni o same jako keramika :)
Ale je mi jasne ze zrovna ty tomu budes rozumet kdyz s tim pracujes na Kóče
Ale jak rikas, ta spousta nastaveni mi je stejne k nicemu, kdyz tomu vubec nerozumim. Ja to mam prej ted nastaveny mi rikal kdyz jsem si to prevzal a nehodlam se v tom moc stourat, akorat bych to pokazil.
jen je potreba par veci opravit, jako pridelat upadlej kablik (zatim izolepa tuning), vymyslet jak tam pridelat batery pack co jsem koupil a zjistil ze tam nedrzi a takovehle provozni veci.
Musim sehnat i nejaky sroubky, pze jsem uz 2 z uchyceni unasecu (jestli to je spravny nazev) ztratil.
Ale je mi jasne ze zrovna ty tomu budes rozumet kdyz s tim pracujes na Kóče
Ale jak rikas, ta spousta nastaveni mi je stejne k nicemu, kdyz tomu vubec nerozumim. Ja to mam prej ted nastaveny mi rikal kdyz jsem si to prevzal a nehodlam se v tom moc stourat, akorat bych to pokazil.
jen je potreba par veci opravit, jako pridelat upadlej kablik (zatim izolepa tuning), vymyslet jak tam pridelat batery pack co jsem koupil a zjistil ze tam nedrzi a takovehle provozni veci.
Musim sehnat i nejaky sroubky, pze jsem uz 2 z uchyceni unasecu (jestli to je spravny nazev) ztratil.
16:19:29
22.04.2012
22.04.2012
Eidy
-> WMA - navigátor :): Jojo. Ale pro běžného uživatele je spousta druhů nastavení zbytečnost a komplikace.
Je pro upřesnění: uhlík=carbon=vlastně i kompozit.
Je pro upřesnění: uhlík=carbon=vlastně i kompozit.
15:10:03
22.04.2012
22.04.2012
-> Mr_Kubas 18.04.12 20:08:56: jo ta se mi z toho co jsem dostal libi nejvic,pak max jeste Skyline
-> Eidy 18.04.12 19:57:41: Jo Xray je pry moc dobry. Byl jsem tady u nas v docela dobrem shopu s modelarinou, a tam byl nejaky chlapik co mi to taky rikal, a ze na to nahradni dily normalne nesezenu, jen na netu nebo na zavodech, ze normalni obchody ani eshopy to neprodavaji :D
Ze to neni komercni znacka ale profesionalni. Sice uz jsem nasel obchod kde to maji, ale ty ceny Zase na druhou stranu to je vsechno jak z vesmirneho programu nasa (hlinik, uhlik vlakna, carbon, composity)
E: keramicke loziska no ja cumim
E: nebo treba tucet tvrdosti stabilizatoru na predek i zadek, je to fakt zajimavy, asi to bude opravdu top znacka.
Myslim ze za ty penize co jsem to koupil je to fakt dobry. Jen s nahradnima dilama to bude horsi, napr drzak tlumicu 700, jedno rameno 150, ale jak casto to clovek asi potrebuje?
-> Eidy 18.04.12 19:57:41: Jo Xray je pry moc dobry. Byl jsem tady u nas v docela dobrem shopu s modelarinou, a tam byl nejaky chlapik co mi to taky rikal, a ze na to nahradni dily normalne nesezenu, jen na netu nebo na zavodech, ze normalni obchody ani eshopy to neprodavaji :D
Ze to neni komercni znacka ale profesionalni. Sice uz jsem nasel obchod kde to maji, ale ty ceny Zase na druhou stranu to je vsechno jak z vesmirneho programu nasa (hlinik, uhlik vlakna, carbon, composity)
E: keramicke loziska no ja cumim
E: nebo treba tucet tvrdosti stabilizatoru na predek i zadek, je to fakt zajimavy, asi to bude opravdu top znacka.
Myslim ze za ty penize co jsem to koupil je to fakt dobry. Jen s nahradnima dilama to bude horsi, napr drzak tlumicu 700, jedno rameno 150, ale jak casto to clovek asi potrebuje?
20:15:48
18.04.2012
18.04.2012
palinator
-> Eidy:
Taky mi k RC autu kardany seděj víc.
Nějak je mi smutno, že k týhle diskuzi nemám co dodat. Imprezu WRC 2004 (ovšem jako sériovku bez nálepek ) na TT-01 už dlouhou dobu mám, ale už to strašně dlouho nejelo, je to odstavený kvůli kabelům od motorku (vyměněnej za LRP) a celá elektrika je nějaká posraná. Servo je zarušený (jestli už je v prdeli přijímač, nevim), výkon to nemá zdaleka takovej jako mělo (ačkoliv AKU byla měněná). Jezdilo to v hroznejch podmínkách bez krytí (sníh, led, voda) a podepsalo se to na tom. Peníze na repasi (výměnu RC soupravy za FM, novej regler a motor) nemám (resp. spíš do toho nechci těch pár peněz co mám vrážet).
Taky mi k RC autu kardany seděj víc.
Nějak je mi smutno, že k týhle diskuzi nemám co dodat. Imprezu WRC 2004 (ovšem jako sériovku bez nálepek ) na TT-01 už dlouhou dobu mám, ale už to strašně dlouho nejelo, je to odstavený kvůli kabelům od motorku (vyměněnej za LRP) a celá elektrika je nějaká posraná. Servo je zarušený (jestli už je v prdeli přijímač, nevim), výkon to nemá zdaleka takovej jako mělo (ačkoliv AKU byla měněná). Jezdilo to v hroznejch podmínkách bez krytí (sníh, led, voda) a podepsalo se to na tom. Peníze na repasi (výměnu RC soupravy za FM, novej regler a motor) nemám (resp. spíš do toho nechci těch pár peněz co mám vrážet).
20:08:56
18.04.2012
18.04.2012
Mr_Kubas
-> WMA - navigátor :) 18.04.12 15:54:08: Kastli máš good AE86 je jasnej drift car
19:57:41
18.04.2012
18.04.2012
Eidy
-> WMA - navigátor :): Koukám, že máš řemínkáče. Já mám k tomu nějaký odpor, ačkoliv s tím nemám žádnou zkušenost. Upřednostňuju kardany. Ale Xray je kvalitní značka.
17:42:02
18.04.2012
18.04.2012
M@rtin
-> WMA - navigátor :): No já jsem RC silniční měl, sice benzínovou TAMYIU TGS, ale šla pryč a mám v plánu letos pořídit něco nového.
A protože chci postavit kopii Feldy v 1:10, tak mám podvozek vybranej pouze s pohonem na přední nápravu a to TAMYIU M-05. Tak uvidíme jak se mě pak bude jezdit jen s předokolkou ....
A protože chci postavit kopii Feldy v 1:10, tak mám podvozek vybranej pouze s pohonem na přední nápravu a to TAMYIU M-05. Tak uvidíme jak se mě pak bude jezdit jen s předokolkou ....
16:28:59
18.04.2012
18.04.2012
Lukyn Fakír
já sem taky blázen už tři roky s tímto a dríve ještě s menším ofroudem.takto vypadal,ja sem už ho zase trochu vzhledově potunil ale na této foto je zaprášenej po jizdě
15:58:54
18.04.2012
18.04.2012
je to podvozek Xray. Moc tomu jinak nerozumim, koupil jsem to z druhe ruky jako celek i s vysilackou, pze ja bych to jinak nedal dohromady.
Par veci na tom musim opravit a doladit, ale dneska jsem zkusil prvni 5min jizdu a funguje to.
Baterka teda po prvnim nabiti vydrzela jen tech 5minut jizdy v obyvaku, ale poridil jsem si rovnou novou.
Kdyby tu byl "RCcvok" z HK tak mi napiste, rad bych si sel s nekym zajezdit a dozvedet se o tom neco...
Par veci na tom musim opravit a doladit, ale dneska jsem zkusil prvni 5min jizdu a funguje to.
Baterka teda po prvnim nabiti vydrzela jen tech 5minut jizdy v obyvaku, ale poridil jsem si rovnou novou.
Kdyby tu byl "RCcvok" z HK tak mi napiste, rad bych si sel s nekym zajezdit a dozvedet se o tom neco...
15:54:08
18.04.2012
18.04.2012
trochu by to patrilo do dnesni nakup, ale dam to sem.
Uz jsem taky RC blázen :)
Uz jsem taky RC blázen :)
09:05:28
18.02.2012
18.02.2012
-> PetrDNX: to je hezky a takovej detskej dotaz, sviti?
17:34:05
28.12.2011
28.12.2011
Lubes - zrušená registrace
-> Lubes: šak zase klídek ...ja by som povedal že ešte čím je tenší tým je ohybnejší....predtým som mal povodnu karoseriu Toyota trueno a to bol omnoho jemnejší lexan a ten sa ani neničil....a terazjšie báwo je mohutnejšie a dokonca mi už aj puklo na nárazníku
17:36:45
27.12.2011
27.12.2011
Aidamekbmx - zrušená registrace
Lubes 26.12.11 20:23:37 napsal:
→ Aidamekbmx: držal si už lexanovu kasnu v ruke?ved to je
najohybnejší matroš aký som kedy videl…ja som už narazil x krát a tá
karoseria to vydrží,ohybná je až až CHÁPEŠ ŽE ZÁLEŽÍ NA JEHO TLOUŠŤCE? Noo RC auta jezdim asi 3 roky ale nikdy jsem ho nedržel.....)
→ Aidamekbmx: držal si už lexanovu kasnu v ruke?ved to je
najohybnejší matroš aký som kedy videl…ja som už narazil x krát a tá
karoseria to vydrží,ohybná je až až CHÁPEŠ ŽE ZÁLEŽÍ NA JEHO TLOUŠŤCE? Noo RC auta jezdim asi 3 roky ale nikdy jsem ho nedržel.....)
17:32:34
27.12.2011
27.12.2011
-> tonek.favo: ja odfotím svoju prvú karoseriu tá dostala dolko nárazov ýe až a nič jej nebolo až ked som ju ja začal upravovať
14:58:05
27.12.2011
27.12.2011
tonek.favo
-> Lubes: jednoznačně souhlas, lexan je lexan vím o čem mluvím, ze začátku jsem jeho pevnost testoval častěji než měnil baterky
14:53:38
27.12.2011
27.12.2011
-> skodovak: ale aj tak to dosť znesie
21:09:54
26.12.2011
26.12.2011
skodovak
čim víc detailů a záhybů tim slabší!
20:23:37
26.12.2011
26.12.2011
-> Aidamekbmx: držal si už lexanovu kasnu v ruke?ved to je najohybnejší matroš aký som kedy videl....ja som už narazil x krát a tá karoseria to vydrží,ohybná je až až
14:04:01
26.12.2011
26.12.2011
krtik
jo, tohle je moc pěkný: img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_4_139288__2011
-12-23_12-34-58_65.jpg
A ta TT-01 je na občasný projetí dobrá a je fajn, že se dá snadno zvýšit světlá výška, ale to asi u vícero aut...
* k pevnosti lexanu - u té RS mi to příjde, jak kde. Třeba ty zmiňvaný blatníky jsou pevný, ale třeba zadní čelo mi příjde tenčí a je dosti ohebné, ale tam to nevadí, ale třeba přední spojler by chtěl být tvrdší, ale to se dá udělat pěnovým nárazníkem pří ve tvaru kastle...
A ta TT-01 je na občasný projetí dobrá a je fajn, že se dá snadno zvýšit světlá výška, ale to asi u vícero aut...
* k pevnosti lexanu - u té RS mi to příjde, jak kde. Třeba ty zmiňvaný blatníky jsou pevný, ale třeba zadní čelo mi příjde tenčí a je dosti ohebné, ale tam to nevadí, ale třeba přední spojler by chtěl být tvrdší, ale to se dá udělat pěnovým nárazníkem pří ve tvaru kastle...
13:06:29
26.12.2011
26.12.2011
skodovak
Teda s tou RS kou jste mi zase nandaly brouka do hlavy pánové
skoro snad lepší koupit i s potiskem rovnou než se s tim babrat a něco podělat. je to nádherný a i ta blbá TT-o1 v serii stačí,hlaně že se to bude hýbat..
skoro snad lepší koupit i s potiskem rovnou než se s tim babrat a něco podělat. je to nádherný a i ta blbá TT-o1 v serii stačí,hlaně že se to bude hýbat..
13:03:11
26.12.2011
26.12.2011
Luky. 26.12.11 12:51:06 napsal:
Díky za info. Mě to ježdění s tím zas až tak moc neláká, čili
myslim že TT 01 by mě stačilo. Nechci si ty kastle otřískat, chci to mít
jako hračku/model. Líbí se mi i ty přídavný světla na 130RS a VFTS, co
jsem sem dával, a to by při ježdění asi moc dlouho nevydrželo :)Ta Lada je opravdu jen tak na vystavení..Ten lexan je neuvěřitelně tenkej a praská téměř okamžitě..Ale blatníky jsou naopak tak tlusté že se prakticky nedá normálně vystřihnout..
Díky za info. Mě to ježdění s tím zas až tak moc neláká, čili
myslim že TT 01 by mě stačilo. Nechci si ty kastle otřískat, chci to mít
jako hračku/model. Líbí se mi i ty přídavný světla na 130RS a VFTS, co
jsem sem dával, a to by při ježdění asi moc dlouho nevydrželo :)Ta Lada je opravdu jen tak na vystavení..Ten lexan je neuvěřitelně tenkej a praská téměř okamžitě..Ale blatníky jsou naopak tak tlusté že se prakticky nedá normálně vystřihnout..
12:51:06
26.12.2011
26.12.2011
Luky
Díky za info. Mě to ježdění s tím zas až tak moc neláká, čili myslim že TT 01 by mě stačilo. Nechci si ty kastle otřískat, chci to mít jako hračku/model. Líbí se mi i ty přídavný světla na 130RS a VFTS, co jsem sem dával, a to by při ježdění asi moc dlouho nevydrželo :)
22:40:05
25.12.2011
25.12.2011
Moje báwo aktual ...tiež som ho dostal ako číru karosériu ktorú bolo treba vyrezať a už ostatné bolo na mne
20:21:28
25.12.2011
25.12.2011
krtik
-> Luky.: TT-01 má v sérii i se sériovýma kolama šířku od límce k límci 178mm s tím, že už v základu ve stavebnici jsou přidány dva další náboje, který jsou ,,hlubší", tkaže to funguje jako podložky. Jeden tento náboj je oproti sériovému náboji o 5 mm ,,hlubší" (což je jakoby + 100% oproti sériovému). A zrovna tyhle rozšiřovací náoje se ti možná budou hodit k RS kastli dozadu . A rozvory má TT-01 2, pokud se nepletu - změna možná otočením zadních ramen. Jeden rozvor (základní při dodržení postupu při skládání dle návodu) je 260mm. Druhý je menší, ale nevím přesně o kolik, tipnul bych to an cca 1 cm.
Jinak TT-01 je v sérii hodně začátečnický - vůle snad ve všem krom převodů a diferáků. Kola maj stavitelnou geometrii za jízdy, dle stavu povrchu (to je tuning panečku :-) ). Odpružení jsou jen pružiny prakticky bez tlumičů (jen napodobenina tlumiče, aby nevyskočila pružina). Motor v základu jako celé auto je dostačující pro seznámení, drift a jízdu všeobecně. Včetně motoru mám všechno doteď sérii, krom spojovaček řízení, ty jsem nahradil kuláčkama a stavitelnou délkou spojovačky. Ložiska jsou v základu jen plastový prstýnky o rozměrech ložiska, ale do sněhu a vody to je ideální. Krom těch vůlí velikých je to dobrý auto, ale pravda,m ež vůle jsou všude a né malé, takže vyšší nároky spjaté s tuningem an sebe asi nechají dlouho čekat.
A ke kastli Š130RS - kastle je to nádherná, vn základním balení je kastle bez nástřiku a bez vyřízlých děr na kola a děr k upevnění k podvozku. Dostaneš k ní základní polepy (těsnění oken včetně chromovaných částí, světla, tahokovy a ještě myslim černý nálepky an průduchy - průduchy jsem nenálepkoval ani..., folii pro tónovaná okna nebo pro okna pokovená, pár beskydek a dva výfuky - trubku a klasický příčák). K tomu pak si musíš dokoupit buď jenom sprej na nalakování, speciálně na lexan (stříká se zevnitř kastle) anebo sprej a sadu polepů, podle verze (Monte Carlo a Rally Škoda). nebo je tu možnost koupit celou kastli už hotovou, nastříkanou a polepenou. Hodim ti sem odkazy an ty kastle, jak čirý, tak aj hotový - všechny an téhle stránce konkrétně (odtud to bral já, ale zase jsem čekal snad měsíc než to došlo, nevím proč, nevolal jsem tam a ani mi nepsali, že se zdrží myslim - před 2 nebo třema rokama asi - moje začátky s internetovým nakupováním ):
www.profircmodely.cz/inde x.php?option=com...
Jinak TT-01 je v sérii hodně začátečnický - vůle snad ve všem krom převodů a diferáků. Kola maj stavitelnou geometrii za jízdy, dle stavu povrchu (to je tuning panečku :-) ). Odpružení jsou jen pružiny prakticky bez tlumičů (jen napodobenina tlumiče, aby nevyskočila pružina). Motor v základu jako celé auto je dostačující pro seznámení, drift a jízdu všeobecně. Včetně motoru mám všechno doteď sérii, krom spojovaček řízení, ty jsem nahradil kuláčkama a stavitelnou délkou spojovačky. Ložiska jsou v základu jen plastový prstýnky o rozměrech ložiska, ale do sněhu a vody to je ideální. Krom těch vůlí velikých je to dobrý auto, ale pravda,m ež vůle jsou všude a né malé, takže vyšší nároky spjaté s tuningem an sebe asi nechají dlouho čekat.
A ke kastli Š130RS - kastle je to nádherná, vn základním balení je kastle bez nástřiku a bez vyřízlých děr na kola a děr k upevnění k podvozku. Dostaneš k ní základní polepy (těsnění oken včetně chromovaných částí, světla, tahokovy a ještě myslim černý nálepky an průduchy - průduchy jsem nenálepkoval ani..., folii pro tónovaná okna nebo pro okna pokovená, pár beskydek a dva výfuky - trubku a klasický příčák). K tomu pak si musíš dokoupit buď jenom sprej na nalakování, speciálně na lexan (stříká se zevnitř kastle) anebo sprej a sadu polepů, podle verze (Monte Carlo a Rally Škoda). nebo je tu možnost koupit celou kastli už hotovou, nastříkanou a polepenou. Hodim ti sem odkazy an ty kastle, jak čirý, tak aj hotový - všechny an téhle stránce konkrétně (odtud to bral já, ale zase jsem čekal snad měsíc než to došlo, nevím proč, nevolal jsem tam a ani mi nepsali, že se zdrží myslim - před 2 nebo třema rokama asi - moje začátky s internetovým nakupováním ):
www.profircmodely.cz/inde x.php?option=com...
17:19:46
25.12.2011
25.12.2011
tonek.favo
-> Luky.: všechno najdeš tady forum.tamiyaforum.cz/inde
x.php?sid=2e30e9... Jediné co si hlídáš je rozvor kol podvozku a kaslte. Když si kupuješ podvozek a kastli, jsou tam tyhle udaje napsaný
17:19:44
25.12.2011
25.12.2011
Luky. 25.12.11 17:10:25 napsal:
Prdlajz tomu rozumím, takže dotaz: když pořídím podvozek Tamiya TT-01,
budou na to pasovat všechny ty hezký lexanový kastle? :)
A nějakej eshop, kde se dá ještě sehnat kastle 130RS – nevěděli byste?
Jde o rozvor.. Ty nejhezčí(pro mě) pasujou jen na M podvozk od Tamiya.. Jinak RS zde :www.rc-auta.eu/zbozi/.../ karoserie-Skoda-RS-130.htm
:)
Prdlajz tomu rozumím, takže dotaz: když pořídím podvozek Tamiya TT-01,
budou na to pasovat všechny ty hezký lexanový kastle? :)
A nějakej eshop, kde se dá ještě sehnat kastle 130RS – nevěděli byste?
Jde o rozvor.. Ty nejhezčí(pro mě) pasujou jen na M podvozk od Tamiya.. Jinak RS zde :www.rc-auta.eu/zbozi/.../ karoserie-Skoda-RS-130.htm
:)
17:10:25
25.12.2011
25.12.2011
Luky
Prdlajz tomu rozumím, takže dotaz: když pořídím podvozek Tamiya TT-01, budou na to pasovat všechny ty hezký lexanový kastle? :)
A nějakej eshop, kde se dá ještě sehnat kastle 130RS - nevěděli byste?
A nějakej eshop, kde se dá ještě sehnat kastle 130RS - nevěděli byste?
15:45:50
23.12.2011
23.12.2011
OJOUCH
Ahoj chci se zeptat neni tu nekdo kdo jezdi s rc autickem v meritku 1/10 okoli jicina mam lambo a mazdu rx-7 a nebavi me jezdit sam!!!
15:33:55
23.12.2011
23.12.2011
15:31:48
23.12.2011
23.12.2011
-> Luky.: paráááádaaa
22:33:13
20.11.2011
20.11.2011
stika87 - Maschinenführer
-> Eidy: jjj jenom driftem :) mam i peknz videjko tak az budu na pecku tak to hodim na youtube
22:11:19
20.11.2011
20.11.2011
Eidy
-> stika87: Slušný. A to jsou drifty nebo co? Podle kol teda asi nee.
23:00:44
14.11.2011
14.11.2011
-> skodovak:
-> castrol: jj
-> castrol: jj
22:42:03
14.11.2011
14.11.2011
stika87 - Maschinenführer
tak prehozeny disky s pneu a serizeni trimru, vymena lozisek, doplnit baterky a hura :)
22:39:33
14.11.2011
14.11.2011
castrol
-> Lubes: to si tam dal blikacku z bicykla
22:34:28
14.11.2011
14.11.2011
skodovak
-> Lubes: nejhezčí je když to jen svítí