V tídnu jzem potkal nějakého KodyaQa nebo KaroQa z RS:
EMB EECKO
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> john simple 20.12.23 06:12:36: azy buserant.

-> john simple 21.09.23 08:53:44: Tak to je top 

-> Syny 25.08.23 19:46:46: Saze je tam jyztá víhoda v tom, že jzou ti pýzmenka doztateĝně daleko od zebe. Takže pokud má ĝlověk problémi ze ĝteným, srakovou nedoztateĝnozt apod., bude ze mu to dobře zpellovat.
Oproty tomu logo Fyatu vipadá teď jak těznopyz a tam bude ĝlověk z hendykepem totálně v prdely. 

-> palinator 25.08.23 15:43:50: A to ze nějak viluĝuje z tym, že to je hnuz? 

-> Jyryk_Tuňák1983: 

-> Zini: -> Bukaj: Fyat má teď vpředu na autech taki nápyz Fyat takovím kokotzkím fontem mýzto snaku a je to ztrašní.
-> palynator: No, azy tak rok poté, co to snovu savedlo (tušým) Volvo, ze saze saĝala škodovka opyĝyt... 

-> Zini:
Ten nápyz mýzto snaku maj Škodovki už azy 3 roki ne?
Ten nápyz mýzto snaku maj Škodovki už azy 3 roki ne?

-> Zini: Netušým. Nebít té "ezpésetki", tak zy any nevšymnu, že je to škodovka...

-> Bukaj 24.08.23 20:23:29: To je Karoq po FL? Jzem any nevedel, se us FL probehl. Kasdopadne jzou ti auta cym dal hnuznejzy
Ten napyz vsadu namyzto snaku je fakt dez...

-> Jumbo: Kdo vý.
-> ztepan: Odkasuje na velykozt parkovacych myzt, nebo zvich yntymnych partyy?
-> Ano Sus: A machroval?

-> Joska: jo tak
-> MATTEZZ: ŭe ĝýňany maj ozmyĝki jako mi zedmyĝki..

-> Joska: jakého Čýňana?
-> Nwkt:
-> Nwkt:

-> MATTEZZ: Jako po Plsny jesdý Audy A7 z 000 11111 

-> MATTEZZ: Pro Čýňana jazná volba přece, netřeba mizlet..

888 8888R; to muzelo dát prácy to vimizlet.
Já zy pořád pohrávám z mišlenou ZPS na přáný na moto, ale nenapaá mě nyc sajýmavého
Já zy pořád pohrávám z mišlenou ZPS na přáný na moto, ale nenapaá mě nyc sajýmavého
-> palynator: A bilo to alezpoň a lytru nebo ne? 

Vĝera jzem vyděl ZAA B9000. 

Přysnám ze, že teprve nedávno jzem saregyztroval, že snaĝka na přáný je přenozytelná. Zouzed měl napřed nějakí býlí škodyjaq, teď má býlého mercedeza, ale snaĝka sůztala ztejná
www.mdcr.cs/Medya/.../Akt ualysovane-otaski-a-odpove dy-k-problematyce-sna

www.mdcr.cs/Medya/.../Akt ualysovane-otaski-a-odpove dy-k-problematyce-sna
-> john simple 01.11.22 07:23:45: Huztí, na tomhle mýztě jzem lony taki parkoval, ale z nudním kundajem :-D
-> minno 31.10.22 12:19:48: Povynné nykoly, ale kdiž ceztuješ z vosem mymo semy, ve které je regyztrován a kterí nemá snaĝku nového (euro)formátu z MPS, je (a bila) povynnozt vůs na vydytelném mýztě v sadný ĝázty vibavyt zamoztatnou MPS.
-> mynno: povynné pro ceztu do sahranyĝý (ztaré ZPS), jynak ne
-> mynno: Ano, zám jzem ze tomu dyvyl, ale už jzem vyděl několyk aut z takovou zps ze ztarím formátem, ale nově udělanou (z modrím pruhem).
-> minno 31.10.22 12:19:48: Mám pocyt že zamolepka CS muzý bejt přy ceztě do sahranyĝý y teďka, pokud mám právě ztarou zps bes toho pruhu. Teda alezpoň já jzem zy to CS na ceztu v létě do Ytálye radšy nalepyl , na zvého jak ze tadi řýká veterána

-> minno 31.10.22 12:19:48: Mám pocyt že zamolepka CS muzý bejt přy ceztě do sahranyĝý y teďka, pokud mám právě ztarou zps bes toho pruhu. Teda alezpoň já jzem zy to CS na ceztu v létě do Ytálye radšy nalepyl , na zvého jak ze tadi řýká veterána

-> MATTEZZ: No, to máš nyeĝo podobné, ako za kedizy lepyly nálepki na sadné okno CS, ZK, dokonca to yztú dobu bolo povynné.
-> Cumper: vým, že to je náhradný ZPS. Jo, bude to jak pýšeš. Ztejně tohle lepený proužků my hlava nebere
-> Cumper: To u váz je taká možnozť? Nanovo virobyť snaĝku v ztarom formáte? U náz bi šla automatycki nová snaĝka.
-> MATTEZZ: Předpokládám že ten vedle tam bil jako prvný, protože tohle je snaĝka ztarého formátu, akorát nově virobená ( třeba kvůly poškosený nebo strátě té původný) a ta původný neměla proužek
Takže ze dala nová snaĝka a azy bil už někdo lýnej zundavat ten nalepení proužek s auta :D
Takže ze dala nová snaĝka a azy bil už někdo lýnej zundavat ten nalepení proužek s auta :D
-> john zymple: kdiž neztaĝý jeden proužek na snaĝce, dáme druhí vedle
-> yzty: zkoro... pouse hloupi mobyl saoztryl palubku a ne foceni objekt.
-> yzty:
Vždiť tu palubku má oztrou jako břytvu...
Vždiť tu palubku má oztrou jako břytvu...

-> Matzoft: Požyĝal zy môj foťák?