skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
Nedávno viděno S1 xx-xx (čili trvale manipulační). Už asi ve Středočeským holt 10000 značek nestačilo. Ono co se divit, když to má hezkých pár vereránů na trvalo (no STK)...
Drtil jsem svoje TDÍčko do kopce a v tom mě předjel tenhle mazlík 

-> Vojťas: Těch už jsem potkal po čekách asi pět - teda asi tři z kalifornie a zbytek z jinejch států. Tipuju na diplomaty a vojkáky kteří maj dovoz auta z USA v rámci pracovních výhod. Turisti možná taky ale nějak si to nedovedu představit.
Tedka sem potkal auto se znackou z Californie. Docela by me zajimalo jak se sem dostalo. Jestli jel nekdo na dovcu?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.07.19 16:21:48: je to na Zličíně?
-> Tom Troll: a to je myšleno jako usměj se a nebo czus (čus) měj se.
spousta lidí to spojuje s těma prvníma písmenkama v EU znaku a když se na to koukáš, tak to nedává nikdy moc smysl :-D
spousta lidí to spojuje s těma prvníma písmenkama v EU znaku a když se na to koukáš, tak to nedává nikdy moc smysl :-D
-> Luky:
neasi

Ja po Plzni pravidelne potkavam Panameru se znackou IAM T0MAS 

-> Jumbo: Tak je, to čučím...
www.hybrid.cz/test-volvo- v60-plug-hybrid-naftovy-se veran-do-zasuvky
Dokonce s pětiválcem...
www.hybrid.cz/test-volvo- v60-plug-hybrid-naftovy-se veran-do-zasuvky
Dokonce s pětiválcem...
-> Syny 31.05.19 12:25:49: teď v týdnu další.Chlapík koupil praktik fabii a za sklem 8P1,tak se ho ptam kde přihlašoval a povídá,jedu rovnou z DI v KT ...taky uplně nechápu no.
-> Jumbo: jsem myslel že ty výhody jsou i bez spešl RZ tím spíš když jsem je viděl i na hybridu
-> venni: Fakt? Nam prihlasovali v praci minulej tejden dve novy Octy a maj 7P8 :)
-> Mr._Nosferatu: Tak když za to mají výhody, tak proč ne...
Chápu když má milionář dvě tesly s RZ T0P TESLA a 1L0 NMUSK, o to víc mě překvapí miliardář co má normální značku...
kdyz potkám blondýnu s RZ BL0 NDYNA tak se zasměju.
Ale když potkávám "SUV" za 600-800k s nesmyslnými RZ typu 000 AAAAA nebo 99H A9999 pripadne klasika 0A0 00000 tak mi přijde že lidi chtějí ukázat že na to mají i když je to totální nesmysl ....
Ale překvapuje mě kolik lidí si nechalo vyměnit značky na elektroautech za nový ELx xxxx
kdyz potkám blondýnu s RZ BL0 NDYNA tak se zasměju.
Ale když potkávám "SUV" za 600-800k s nesmyslnými RZ typu 000 AAAAA nebo 99H A9999 pripadne klasika 0A0 00000 tak mi přijde že lidi chtějí ukázat že na to mají i když je to totální nesmysl ....
Ale překvapuje mě kolik lidí si nechalo vyměnit značky na elektroautech za nový ELx xxxx
-> cPetan: 7P8 jezdí
-> cPetan: I v tý Sušici mají teprve 7P7 zdá se (dnes u salónu na autě ještě nepředaným zákazníkovi).
-> cPetan 25.05.19 09:54:02: včera na vrakovišti scháněl nějakej dědek kastlík na baterku k nově zakoupené FII a měl na ní 8P1 ...taky jsem drobet nechápal,protože jsem měl v plánu si skočit pro značky s 8P0
-> venni 24.05.19 21:36:50: v Plzni jsem nejnovější viděl opravdu 7P7, kde že to mají už ty 8?
-> Mr._Nosferatu: Jo takhle tedy.. Odhad důvodu, kterej poskytl -> venni: , je docela pravděpodobnej.
-> venni: Tak to to vysvětluje. Mě to právě zarazilo, že mi v Praze daly plzeňský značky ale tohle mě nenapadlo... Moje chyba.
-> Mr._Nosferatu: jo to sis nevyřizoval ty,aha.No z jakého důvodu,například z toho že dovoz v Klatovech na inspektorátu trvá přesně 3týdny ani o den méně a když zajedu do 35km vzdálené Sušice ze stejným účelem dovozu,paní řekne dejte si kávu a do hoďky to je hotové.
-> venni: Teď koukám do techničáku a je tam vážně psaná Plzeň, ale i přes to že jsem auto koupil v Praze a dneska si i v Praze vyzvedl dokladu. Což vůbec nechápu, proč by někdo jel z Prahy do Plzně kůly přihlášení dovozu.
-> Mr._Nosferatu 24.05.19 14:35:42: to je minimálně nějaký divný ...to bych chtěl zná důvod....a kort,když 50km od Plzně už je 8P1
Náhradní spz za zničenou starý formát na nove tabulce
-> Jozka: mě spíš napadá že došli Ačkový kombinace tak dávají ty, kterých je hodně, ale je to jen moje teorie...
-> Mr._Nosferatu: Že by Praha byla konečně oficiálně uznána předměstím Plzně ? 

-> Mr._Nosferatu: Že by Praha byla konečně oficiálně uznána předměstím Plzně ? 

Jak je to dnes s RZ podle krajů? Bydliště mám v středočeským kraji, dnes jsem na DI v Praze vyfasoval RZ 7P7 xxxx
Povinný na tyhle trvale manipulační je dle sjednané kubatury. Někdo, kdo servisuje felicie 1,3 asi nepotřebuje pojištění dle kubatury na osmilitry. Lze to samozřejmě měnit i ze dne na den, ale je to byrokracie.
-> Jumbo: k spz se vypisuje kniha a učel jízdy , vč udajů o vozidle. Málokdo je pujčí, dostat je neni snadný ,přijít o ně naopak. Povinko je na ně nejvyžší cifra
-> Jumbo: Myslim, ze ani pojistka na VIN neni treba - pojistena je ta RZ a tim i auto co ji ma. Proto taky na tydle RZ jsou mastny pojistky.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak pokud si řeknou míň, než půjčení podválu, tak proč ne... Navíc jet na emise s nerozježděným autem...
-> Jumbo: pokud ti je někdo pujčí.....
-> Kocvin: Takže pokud bych chtěl vzít feldu na dovozouvou STK a domluvil se s nějakým bazarem na půjčení těchhle značek, tak můžu normálně na silnici? Samozřejmě s platnou pojistkou na VIN auta...
-> David29: Jsou to kouzelny RZ, vetsinou auto co s nima jezdi prijde tak o 100 a vic tkm na tachu 

No děkuji hoši za vysvětlení 

-> David29: Jop, ale mají jen jeden pár, větší bazary pak treba dva nebo tři a házejí to na auta dle potřeby (projížďka se zákazníkem, emise, dovozová STK..)
Jakože autobazar přitáhne ojetinu, a než to prodá, hodí na ni tohle?
-> David29: přesně, dovoz