skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Luky: to se děje i u spalováků

Nevíte odkdy je povinnost lepit známku STK na přední RZ u elektroaut? 

-> palinator: u "Ecek" normalni nev, budto +20, nebo -20 tomu, co by se melo jet...
Tuhle jsem jel z PCE a na rovince to za mnou pálilo jedno auto, druhý auto, hodně přes limit, dojeli jsme třetí auto, který taky jelo rychlejc než obvyklej provoz... a všechny ty auta v okolí měly 6E1 
Docela nezvyk potkat někoho kdo jede takhle rychle, další nezvyk v takovým počtu najednou a ještě stejná RZ

Docela nezvyk potkat někoho kdo jede takhle rychle, další nezvyk v takovým počtu najednou a ještě stejná RZ

Dneska jsem si byl vyzvednou RZ u prodejce, na stole měl RZ na přání MAT 6DOM9 vůbec nechápu význam, asi jen aby někdo ukázal že na to má...
Jinak jsem měl docela štěstí na RZ, na prvním autě jsem měl 5379 a teď mám 7953
Jinak jsem měl docela štěstí na RZ, na prvním autě jsem měl 5379 a teď mám 7953

-> David29:

-> Tuner#2: To je pěkná SPZ.
Tak doufám, že mu na zelenou v křižovatce neujede autobus
Tak doufám, že mu na zelenou v křižovatce neujede autobus

Dneska videno v Brne BMW s SPZ: "OCO TI JDE"
V neděli jsem potkal u nás bílé Porsche Panamera a mělo spz "BYL 1KRAL" 

Tohle mě dává smysl, obzvláště, když to v tom autě opravdu je - REVO stage 3+
V pátek jsem viděl nějakou blondýnu ve starším Mercedesu s SPZ. IM 6UCCI.
Když jsem ji viděl, tak jsem asi ani nebyl překvapen.

-> Pavel P..: ale má ji nádhernou
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jojo, červená :-)
-> Mr._Nosferatu: Tachograf to nemá vůbec, zákazové značky na to neplatí, snad ani mýto neplatí.. Ale hlavně neplatí silniční dan
-> bouchy: profesák mít nemusí, myslím že do 50km od sídla firmy ani tachograf(těmi km si nejsem jistý) řidičák od 17cti....
Na dálnici neplatí mýto, teda pokud to nejsou ty první co mají max 70km/h
Na dálnici neplatí mýto, teda pokud to nejsou ty první co mají max 70km/h
-> Pavel P..: to je ta fungl nová červená Scania? Potkávám ji kolem č.brodu, chtěl sem se tu zeptat na to samý,ale byls rychlejší
-> Pavel P..: Navíc STK jednou za 4 roky, to se taky hodí. Plus pro tyhle stroje neplatí spousta zákazů pro jízdu nákladních vozidel (značka B4, B22 a jistě i další).
Nefoceno, ale viděno 7Z7 777Z7
-> OndraKrupi: nojo... pěknej vojeb :-)
-> Pavel P..: O tom psali dva roky zpátky ( www.idnes.cz/ekonomika/..
./traktor-kamion-tatra-min
isterstvo-dopravy-tatrakto
r-nakladak-zakaz.A180514_2
04456_domaci_kafi ). Ale zda a případně jak upravili ten zákon, to netuším.
Edit: Ondra byl rychlejší
Edit: Ondra byl rychlejší

-> Mr._Nosferatu: dobrý no.... byl to normální kamion na Jižní spojce.

-> Pavel P..: traktor 
-> Vopalda: bejt to pracovní stroj, tak nesmí na silnici naložený...

-> Vopalda: bejt to pracovní stroj, tak nesmí na silnici naložený...
-> Pavel P.. 29.07.20 23:33:10: Náklaďák homologovaný jako pracovní samojízdný stroj
a este LV ZZZZZ a este jedna BL ZZZZZ
-> David29: pracitaj si co pise Luky, jedno v cr a jedno v sr to asi casto nestretnes
-> Luky: Já nevím no, já kolikrát za den potkám X aut od jedný firmy a nijak mě to neudivuje no. A pokud ta firma to má na všech autech, tak divný mi to nepřijde
-> Luky: tak tak -> ZdenoR: o firme viem ale ide o spz

-> ZdenoR: když si v jeden den (?) dva lidi z jednoho webu všimnou ve dvou státech (?) díky RZ na přání auta stejné firmy, tak mě to docela náhoda přijde, ale možná to každej máme nastavený jinak 

-> castrol: -> havlik: www.fanuc.eu Náhoda? Nemyslím si 

Pěkná SPZ na pěkným autě
www.sauto.cz/osobni/.../1
8524946?goFrom=lis...

Ani ne tak zajimavé,jako spíš náhoda. Jedu si to ráno po dálnici za Roomsterem ?S?:6111, a po chvíli nás pomalu v levym bere 1čková ovce ?E?:6111
-> David29: nahoda ze takto v jeden den a ano jedna sa o firmu co sa zaobera cnc strojmi
-> castrol: Tak i podle SPZ se jedná evidentně o firmu, která si je tím rovnou čísluje. A evidentně maj minimálně 32 aut
-> havlik: pekna nahoda
-> castrol: Dneska sem potkal 032 fanuc
-> Tomaso435: Já nevím, mě to přijde všechno stejný. Max ještě použiju přídavné jméno "nové" nebo "staré" 

-> David29: zbytečně velký mohutný bmw černý no :-D takový to auto co když zaparkuje na místě pro normální auta spolu s dalším vedle tak nemuže vystoupit :-D
-> U-Geen: Jak kdy. Ale mám dojem, že to řidila nějaká pipinka
A šlo o to, že jela na úrovni zadku kamionu přede mnou - a když jsem chtěl do levýho za účelem předjetí, tak dala blinkr, brzdu a přes pravej pruh chtěla sjet. No prostě 3,14ča
A šlo o to, že jela na úrovni zadku kamionu přede mnou - a když jsem chtěl do levýho za účelem předjetí, tak dala blinkr, brzdu a přes pravej pruh chtěla sjet. No prostě 3,14ča
-> Tomaso435: Já se v těch typech nevyznám, ale určitě bylo tmavý a jelo po Hradecký do Prahy
-> David29: [rejp]coz se u BMT da ocekavat ne?[/rejp]