Dnes na D5 tuším X6 (?) PAT RI0T1 (?) docela letěl
o kousek dál 001 KTBUS
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Nwkt: absolonka má fiata 

-> Nwkt 10.05.17 20:28:41: Nevím, viděl jsem jen přes zrcátko a pak z boku
a už nějaký pátek to mám v mobilu...

-> darklord 10.05.17 17:20:09: Tobe prijde invetice 10k do takovych znacek o nicem rozumna?
Tohle je jen o tom sice nevim, co spesl tam dat, ale mam penize, tak cokoliv. Jen at je to videt. Takhle to prijde me. Nejsem toho priznivcem, ale videl jsem spoustu dalsich s napadem. Tohle je hotovo
Tohle je jen o tom sice nevim, co spesl tam dat, ale mam penize, tak cokoliv. Jen at je to videt. Takhle to prijde me. Nejsem toho priznivcem, ale videl jsem spoustu dalsich s napadem. Tohle je hotovo
-> Tuner#2: Nebyla to tahle?
www.facebook.com/nikola.a
bsolono?fref=ts

Když jsme u těch blondýn... tahle celkem ušla 

-> darklord: u nás se to projevuje především arogancí k dopravním předpisům....dost často potkám v Praze nějakýho zmrda co jede jako zmrd a má nějakou trapnou SPZ která ani nedává smysl..
minulej týden jsem potkal v leteňáku nějaký velký BMW který tam mělo "BL0NDYNA" a skutečně v tom nějaká odbarvená a vykytovaný pipinka seděla.
minulej týden jsem potkal v leteňáku nějaký velký BMW který tam mělo "BL0NDYNA" a skutečně v tom nějaká odbarvená a vykytovaný pipinka seděla.

-> Milan 136: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: ako sa podla vas na tychto spz prejavuje hlupost alebo inteligencia majitelov?
Dneska ráno zahlýdnutej pracovní Transit starší nějaký stavební firmy - na RZ měl tu firmu nějak inzerovanou.. Taky mi sice nedává valnej smysl, ale pořád lepší, nežli tyhle nuly s jedničkama.

-> Milan 136: se hned pozna inteligence majitelů
Dnes som videl SE EEEEE,aj to má velký význam.Teraz som riešil prepis a zarazilo ma že špeciálnú značku ako napr. DS KRETéN si môžem kúpiť hocikedy ale ak by som chcel vybrať z obyčajného formátu tak len z toho čo majú na sklade ináč musím počkať kým to vyrobia,na objednávku sa nedá.
-> Syny: , -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Souhlas....
Cim mene napadna RZ, tim lepe 

-> Pavel P@nkáč: Mě se právě nelíbí to, že ti lidé nejsou schopni nic vyplodit a chtějí jen machrovat, že tu značku mají a dají si tam třeba 777 T777 nebo X0X 0X0X0 apod., to je prostě trapné....
-> David29: tak je to určitej styl ukazování se až si budu kupovat nějake lepší auto tak si to taky asi dám :) ještě něco trefného vyplodit.....
Asi jsem divnej, ale já ty značky na přání nechápu... Pochopím to na nějaký showcar, nebo na něco vyjímečnýho... nebo jako vtip na nějakej vrak.... ale že to někdo nacpe na Passata, nějaký SUV - prostě na typickej spotřebák - to mi nějak hlava nebere
Nehledě o přepálený ceně jako kráva... Na Rudný vám tam vyrazí cokoliv za 300 na počkání - a taky je reflexní
Nehledě o přepálený ceně jako kráva... Na Rudný vám tam vyrazí cokoliv za 300 na počkání - a taky je reflexní
-> MATTESS: toho sem potkal na prazskym okruhu taky, jen nevim co to bylo za popelnici, ale za nim jel jeste jeden s nejakym nesmyslem na RZ
-> Syny: to jo.
V neděli MB RZ 1XX XXXX1
V neděli MB RZ 1XX XXXX1
-> MATTESS 29.04.17 23:39:05: To bude hezky, az bude mit nekdo i ofiko 8P8 8888 :)
Dnes viděno 8P8 88888 

RP1 TESLA - na jakém autě asi netřeba psát :-)
-> Pavel P..: tak to je ten pičus Kazma :D
v pondělí jsem na Letný potkal bílý Range rover s spz OMS-KAZMA...
-> john simple: Ten r-line paket bych mu uzmul 

-> Tomaso435 07.04.17 18:24:06: To byl nějakej ten oteklej Tiguan, či jak se to jmenuje, ty asi ani PČR nemá.. A až na druhej pohled mi dotklo, že to koncový čtyřčíslí na RZ je nějaký vadný..

-> Nwkt 07.04.17 09:16:02: Já viděl stát v podloubí na Malým náměstí obyčejnýho zelenýho Favorita se značkou PRE DAT0R, akorát jsem to nestihl vyfotit a pak už jsem ho tam nepotkal.
-> Mr._Nosferatu: tojono .. někdy je ta značka absolutně nic neříkající nesmysl jako když třískneš do klávesnice "udtzguh"
-> Tomaso435: policie má o jednu 8 méně
ale kolikrát se divím co za nesmysly jsou lidi schopný zvolit, jen aby ukázali že na to mají.

-> Jozka: 8B8 88888 není to spz přidělená policii? :D
Začíná to vypadat jako dobrej bussines plán.. včera jsem projel tam a zpátky "bránou Šumavy" a značek na přání jak máku.. ale líbilo se mi ale akorát cosi jako "OOU0OUOU", zbytek byl vesměs divnej (8B8 88888, IIXIXIXI - nebo tak nějak..)
-> Lamac: nelze je prodat, lze si je dát na jiné své auto (ale to předpokládám musí projít přes registr vozidel).
Údajně je lze prodat i s autem na kterém jsou, a to si pak odkoupit zpět (tj. prodáš ve výsledku jen ty značky)
Údajně je lze prodat i s autem na kterém jsou, a to si pak odkoupit zpět (tj. prodáš ve výsledku jen ty značky)
U vás sú takéto značky prenosné?U nás nie.
-> Nwkt: A nebo doufá, že si tu V12 jednou koupí... Třeba až ten jeho Favorit prodá za 200 000 jako veterána...

-> Jumbo: Jj je
-> Nwkt: Nebo si boreček koupil nějakou starou V12, omotal ji kolem stromu a zůstaly mu z toho akorát značky a Favorit z mládí... Pokud vím, tak značka na přání je stejně přenosná mezi auty, ne? Je vázaná na majitele...
404 ERROR, ale auto nevim. Majitel je IT... :-D
Porsche Cayenne - NADZLAT0 

Co dodat... Někteří by to měli fasovat povinně. 

Tuhle mě napadlo, jak by v policejní vysílačce při honičce zněla RZ ve stylu 111 JEDNA nebo 222 DVA22

Na Tuaregu CERTICE1
Já viděl COK OLADA na hnědém Volvu XC70
já zase KRALIKY4 a ještě nějakou zhovadilost