skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
včera jsem viděl nějakýhO Hummera nebo podobnou obludu a ten měl na značce "PIV 0000"

Taky nevím co tím chce říct 

Třeba nechápu proc si někdo da SPZ: JJJ 00001 (snad si to pamatuju spravne)
-> Luky: To jsem taky potkal, myslím že někde tam u vás. Možná to bylo přímo na Folmavský
-> Milan 136: Jo, to je to auto. Nějak jsem ho neuměl nikam zařadit, jak se v moderních vozech neorientuji... :)
-> Bukaj: to byl Range Evoque
-> Petrson: Nevím, co to bylo, ale bylo to něco novějšího a ne úplně tuctového - ale o moderní vozy se nezajímám, tak mne na tom zaujala jenom ta značka... Ale na MINI se mi to zdálo celkem velké...
-> Bukaj: nebyl to terění Mini? nebo něco podobnýho, páč nedlouho sem viděl taky rambo v hornbachu na strakonický
-> Bukaj: to mně připomnělo z filmu 60 sekund jak ukradli Hummera se značkou Snake.
"Had se teď bude plazit autobusem"
"Had se teď bude plazit autobusem"

Já jsem tuším minulý týden potkal uprostřed tunýlku pod tratí v Radotíně (je tam střídavý provoz) jakési auto (nevím, co to bylo zač) se značkou PAN RAMB0...
...a jelikož jsem jel ze směru od hlavní, tak jsem měl přednost a PAN RAMB0 couval před škodovkou...
...a jelikož jsem jel ze směru od hlavní, tak jsem měl přednost a PAN RAMB0 couval před škodovkou...

NAC ELN1K je ze Steak Stationu, taky sem ho dneska viděl. Krom toho 7A7 77777 nebo HUM MER01.
-> Luky:
Já zase viděl NAC ELN1K. RAM nějakýho steakhousu.
Já zase viděl NAC ELN1K. RAM nějakýho steakhousu.
-> doking: já dnes viděl LAS VE6AS na nějakém Chargeru, či co to bylo
Dneska spz A00 0001 :-D jsem to nevyfotil, ale bylo to nějaké černé polo nebo golf a v něm blondýna
-> Milan 136 11.10.16 18:59:22: Vím, jen nějak nebyla vůle to sem dát a na telefonu se to dělá blbě.
-> Tuner#2: už to pár dní koluje po netu

-> Alenka: ja v nicem silnym zatim nejel, protoze vetsinou to je za penize a jako spolujezdec bych asi umrel

-> Sejki - zrušená registrace 16.09.16 13:59:36: Tak přechod u 1,6tky asi moc výkonového smyslu nemá, navíc u takhle malé atmosféry by to znamenalo i mechanický zásah a do toho nejdu.
-> Sejki: já bych s Koenigseggem klidně jezdil každej den, kdybych na to měl škváru
Těch 1000 koní by mi možná konečně stačilo, protože zatím každé auto, se kterým jsem nějakou dobu jezdil, nakonec skončilo ve škatulce "nejede", ať už mělo osm válců, kompresor nebo obojí.

Těch 1000 koní by mi možná konečně stačilo, protože zatím každé auto, se kterým jsem nějakou dobu jezdil, nakonec skončilo ve škatulce "nejede", ať už mělo osm válců, kompresor nebo obojí.
-> Tuner#2: Koenigsegg Automotive AB je švédská automobilka vyrábějící automobily s "vysokým výkonem". To mi jako daily car neprijde i kdyz pro nekoho asi jo. Mimojine uz na to jezdis na OII?
-> Sejki - zrušená registrace 15.09.16 15:20:36: Jen takova napoveda, proc treba Koenigsegg ladi sve motory prave na E85 a dosahuji pri tom o mnoho lepsich vysledku?
-> Tony Outland: -> Tomaso435: US Forces baby
www.google.cz/imgres?imgu
rl=htt... (odkaz na stránku) - asi NATO, ale v odkazu jsou nějaký německý nálepky.

-> Tony Outland: to je blbost ne? v USA maj na značce vždycky stát. a tenhle EU proužek je dle fontu ňákej skopčák spíš :-D
-> Tony Outland: na USA značku to vypadá divně
-> Alenka: Tak třeba víš něco co ostatní nevědí, klidně se o to s náma poděl. Já v tom prostě nic lepšího nevidím... Třeba v tom je nějaký tajemství... co já vím...
-> Sejki: tak ty jsi toho hodně přečetl a přijde ti to zbytečné.
Ok, k tomu nemám co dodat. Máš pravdu :)
Ok, k tomu nemám co dodat. Máš pravdu :)
-> Alenka: proc bych kecal blbosti? Na tema ethanolu jsem toho precetl hodne, at uz se jednalo o chvalu nebo nadavky... pro normalni osobni auto mi to prijde uplne zbytecne. Nevidim duvod na to prechazet. Ropy je zatim dost...
-> palinator 08.09.16 21:46:55: Alenka má hlavně lihovůz registrovaný na Slovensku, takže by si tuhle kokotí cedulku koupit nemohl ani kdyby chtěl :)
A Sejki samozřejmě kecá blbosti, protože o tom ví kulový.
Hrál jsem si s jedním 2.0 TSI na E85, co majitel používá na běžný ježdění a nemůže si to vynachválit.
Má tam na sériovým železe 305 koňů, 500 krouťáků a žere mu to jen o málo víc než série, když s tím zrovna neprasí v Dubskejch.
Ale je fakt, že kvůli tomu bylo potřeba přepsat značnou část softu v sériové jednotce, s oblbovací krabičkou od pšonků nabastlenou do svazku by to asi moc nefungovalo :)
A Sejki samozřejmě kecá blbosti, protože o tom ví kulový.
Hrál jsem si s jedním 2.0 TSI na E85, co majitel používá na běžný ježdění a nemůže si to vynachválit.
Má tam na sériovým železe 305 koňů, 500 krouťáků a žere mu to jen o málo víc než série, když s tím zrovna neprasí v Dubskejch.
Ale je fakt, že kvůli tomu bylo potřeba přepsat značnou část softu v sériové jednotce, s oblbovací krabičkou od pšonků nabastlenou do svazku by to asi moc nefungovalo :)
Včera v Ol...
v modrém políčku měl napsáno USA bohužel foceno mobilem
v modrém políčku měl napsáno USA bohužel foceno mobilem
-> Bajou: No tak jasný musí bejt originální ne? :-D
-> Tomaso435: Jako že by třeba to íčko posouval vždycky o jednu pozici? 

-> Bajou: tak když se mu to přestane líbit dá si zas jinou za pír tejdnů ne? 

Některé ty spztky jsou fajn, ale je fakt, že tak 90% vypovídá o inteligenci majitele...
viz třeba ty jedničky s Ičkem.. to muselo dát fakt práce vymyslet 

tady má jedne zbytečně zbohatlej maník na autě něco ve smyslu Biker 007 nevim přesně a na motorce B1kerrrr
aneb jak vyhodit 15 litrů za totální píčovinu...

V Chorvatsku sem potkal ceskyho transportera se zanckou HR OMIS... a dal si to nepamatuju 

-> palinator 08.09.16 21:46:55: Ten je nasranej, ze na nej uz nezbylo :-)
Nicmene me ty znacky a jejich volba stejne nejak unika. Tuhle se jeden na FB ptal na kola na svou "130LR/H" a po nabidnuti par variant bylo vse drahe, ale pritom na tom aute na plechacich mel znacku za 10 tacu...
Nicmene me ty znacky a jejich volba stejne nejak unika. Tuhle se jeden na FB ptal na kola na svou "130LR/H" a po nabidnuti par variant bylo vse drahe, ale pritom na tom aute na plechacich mel znacku za 10 tacu...

-> palinator: tak jako palivo na zavody mozna dobry, i kdyz.... ale na bezny jezdeni uplne k hovnu. Ethanol se ma chlastat a ne to lejt do auta...
-> Sejki:
Alenka ti to vysvětlí.
Alenka ti to vysvětlí.

Jo jo Ethanol, taky bych za tohle asi 10 litrů nedal

-> Bohyn: Organika nikdy nebyla moje parketa, ale nějakej alkohol?
-> Bohyn: jezdi na ethanol ale tim bych se moc nechlubil...
Převzato z BMW fora, napadne někoho smysl? Napovím, že benzinové auto může jezdit i na jiné palivo

Já bere viděl A1R F0RCE