skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Gryzly: Já předpokládám, že je to za účelem matení nepřítele - většina lidí by asi na novém autě čekala "čerstvé" značky. Je možné, že je budou časem měnit, něco takového naznačila i mluvčí. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Čerti maj asi pár sad značek odložených, protože když tady nafasovali první šedomodrooranžový tak dostali čísla 2M2 a přitom se už dávno dávali čísla přes 3M5
4H4 9592 - Není to úplně luxusní RZ, ale taky není zrovna nejhorší. Zajímavá je však tím, že je o několik sérií zpět na autě pořízeném v lednu a hlavně tím, na jakém autě je použita. 

-> doking: Já jsem si právě prvně všiml BMX a až pak si říkám, že má i dobrý číslo 

-> Bajou: V pátek jsem potkal taky BMX v Brně,na nějaký černý mazdě myslím,že to bylo
Heh 
Kdyby nebylo k přečtení tak na autě Tesla je spz LOL OIL

Kdyby nebylo k přečtení tak na autě Tesla je spz LOL OIL

-> Péďa17 20.02.12 14:02:27: To divně fialový Polo 2222 je aktálně dokonce i s tou RZ na prodej..
-> Péďa17: Ten ani jiný nepoužívá.. I když u něj ten problém s policií nehraje roli, stejně se všema široko daleko zná - i bejvalejma, díky tomu autoškolství, ve kterým se pohybuje už nějak od vojny, čili nějakých 30. let..
-> Luky.: Fávo už je rozprodaný, tak už tak tuningář nejsem, tak to snad budu mít klid
Ale byla sranda u obchoďáku na parkovišti, když jsem přijel z Fávem, jak všichni čuměli :-D

-> Jozka: Houdkovo auta mají dobré spz.např. uvedu koncové čísla polo 2222,golf V 0007
-> TOMIK--007: tak ty jseš jasnej chlapče, protože jseš navíc ještě ten tunyngář. Mařka na tržnici říkala, že vy tunyngáři jste hrozný prasata, že prej to ukazovali v televizi

To abych si dal pozor, aby jsem taky brzo nebyl někde v novinách, že mám zajímavou RZ a za oknem kryplakrtu

-> Pavel P..: ale ta invalidí cedulka přeci neříká, že invalida to auto řídí nebo dokonce vlastní.
Když moje teta veze svojí mami (mojí babi) k doktoru, tak taky jedou takovýmhle Mercedesem a mají takovouhle cedulku za oknem. A kupodivu legálně... Byť její RZ je normální, nikoliv takhle nudná bez nápadu, ale to s tím nemá co dělat.
Samozřejmě na týhle fotce může být nějaký "pan Někdo", a asi je to dost pravděpodobný, ale těžko soudit takhle od klábosnice...
Když moje teta veze svojí mami (mojí babi) k doktoru, tak taky jedou takovýmhle Mercedesem a mají takovouhle cedulku za oknem. A kupodivu legálně... Byť její RZ je normální, nikoliv takhle nudná bez nápadu, ale to s tím nemá co dělat.
Samozřejmě na týhle fotce může být nějaký "pan Někdo", a asi je to dost pravděpodobný, ale těžko soudit takhle od klábosnice...
-> Mr_Kubas: No, pěkný.. Některý věci se prostě nemění.. Ono na to "operativní" parkování taky ty značky jsou a vždycky byly primárně určený - odradit řadové policisty od "obtěžování" VIP..
-> Fén 17.02.12 18:16:34: Paráda, tak ten je úplně jasnej.. Jak za komančů: mercedes, protekční pražská značka = invalidní směnárník, čilej jako rybka.. tehdy ještě zaparkováno napůl na chodníku v Lazarský, pod dohledem příslušníků..
afro100 17.02.12 19:35:12 napsal:
→ Arnold: na palicu mozna takjo ze mu se ridicakem dali i papiry na hlavu?? mozne to je
→ Arnold: na palicu mozna takjo ze mu se ridicakem dali i papiry na hlavu?? mozne to je

vuuubec nema znamosti, to jen tak ciste nahodou vyšla na něho řada :-)
-> Arnold: na palicu mozna tak
-> Pavel P..: jestli je to vubec invalida

-> Fén: nějakej chudej invalida
-> Fén 17.02.12 18:16:34: No konečně šest šestek to sem ještě neviděl aby se šest čísel sešlo. Pěkný 

-> Power of Bass: žlutomodrý byly pro všechny cizince ne? Kolem vietnamskejch tržnic se to jima hemžilo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 11.02.12 17:50:40: Nemáš tak docela pravdu, zrovna tento týden jsem jel za starým autem, už bohužel nevím co to bylo a měl hodně pěknou značku, ale je pravda, že je to vidět hodně málo.
castrol 30.11.11 17:41:54 napsal:
co je toto za znacku ?
BA:XA :D s tím jsem dělal jízdy v autoškole :D pan Baxa :D no jooo,vždyť to rozbi,vždyˇto není tvojééé :D
co je toto za znacku ?
BA:XA :D s tím jsem dělal jízdy v autoškole :D pan Baxa :D no jooo,vždyť to rozbi,vždyˇto není tvojééé :D
-> Nwkt: něco jako dřív bývaly žlutomodré? :)
-> auta.petr: Ale na oprýskaný Felicii značku jako 9S9 9999 jsem ještě neviděl.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Na druhou stranu, někdo ty protekční značky musí mít, přece je nevyřadí z evidence jen proto, že je všeobecně známo, že jsou protekční...

dnes večer me lupnul v Říčanech VW Tuareg 9S9 9999, náhodička jak prase

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tabulky registračních značek pro vozidla, jejichž vlastník nebo provozovatel je administrativně – technický pracovník diplomatické nebo konzulární mise a požívající omezené diplomatické nebo konzulární výsady a imunity podle příslušných mezinárodních smluv.
dnes v praze 017-XX-44 neví někdo co znamenají ty X? byla klasická česká RZ s EU proužkem
-> stana1 24.01.12 20:53:09: Pokud má majitel britskej pas, tak to je legální..
-> Enggik 05.02.12 00:02:12: Pěknej úlovek, odkud to může být..?
A u nás přešli školiči z nul na šestky..
-> Enggik 05.02.12 00:02:12: Pěknej úlovek, odkud to může být..?
A u nás přešli školiči z nul na šestky..
MInule Estonsky kamion... DDR 54....... a nejake dalsie cisla..... mal nalozene nejake nove Ople, tak asi isiel z DDR :D
Kamarád si byl včera pro značky a dneska je u mě na rozvodech, ale to by už bylo do tématu dnešní práce...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mam pocit,že jsem se zeptal uplně normálně,ale paní byla težce mimo.Držela čistopis v ruce a 5ti minutách se mě ptá,copak je ten skůtr za obsah,890?Ne paní 124ccm.Po chvíli dotaz a má to závěs??Ne paní nemá,je to skutr.A poslední otázka,barva je modrá metalická?Ano paní máte to tam napsané.Prostě lehce na tečku :)
Ale chápu že je to jen člověk.Bylo cca 9:15 a už musela být přepracovaná,když pracují od 7:00...
Ale chápu že je to jen člověk.Bylo cca 9:15 a už musela být přepracovaná,když pracují od 7:00...