skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Jozka: To je divný, 1P9 ještě neměly modrej pruh s EU, to bylo až od 2P3, nebo to tam je dolepený?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : V tomto konkrétním případě to platí (resp. platilo) na 200%.
-> Luky.: Přesně tak.. abych nebyl bych mezi normálníma lidma ve svým okolí za debila. Jinak rodný číslo mě nenapadlo, ale rok narození třeba (kdybych po veselé noci zapomněl, mohl bych mrknout z okna), nebo takový ty škodovácký 1000, 0110, 0136, 0988, 1107 apod., to bych asi neprotestoval.
Jo - asi půjdu do toho Eddys Bosch v sobotu, jsem vyjímečně doma - kdyby ještě byly ty kryty do zálohy, do kolika kaček tě zajímaj asi tak?
-> Nwkt: Taky možnost, firma je psaná na ženskou :-).

-> Luky.: Přesně tak.. abych nebyl bych mezi normálníma lidma ve svým okolí za debila. Jinak rodný číslo mě nenapadlo, ale rok narození třeba (kdybych po veselé noci zapomněl, mohl bych mrknout z okna), nebo takový ty škodovácký 1000, 0110, 0136, 0988, 1107 apod., to bych asi neprotestoval.
Jo - asi půjdu do toho Eddys Bosch v sobotu, jsem vyjímečně doma - kdyby ještě byly ty kryty do zálohy, do kolika kaček tě zajímaj asi tak?
-> Nwkt: Taky možnost, firma je psaná na ženskou :-).
-> Luky.: Třeba je to dýlka přirození
No ale k čemu taková značka? Kdyby na mě měla náhodou fakt vyjít, tak bych snad dával úplatky, aby mě našli nějakou normální
Jako neřikam mít nějakou fajnovou k autu (třeba rok výroby) nebo kus svýho rodnýho čísla, číslo baráku, a podobně, ale 0000 nebo 1111, .... si může zaplatit akorát magor...

-> Jozka: Majitelé autoškol mají holt k úředníkům na odboru dopravy blíže než běžný občan.
Konečně nalezeno.. mě napadlo, jestli u těch autoškol to není nějakej výchovnej záměr, aby si čerstvej uchazeč uvědomil, že je na silnici úplná totální nula, podobně jako u nováčků vojenského výcviku
.

-> Luky.: aha...viděl jsem poprví takovou SPZ.je pravda že sem po nich tolik nekoukal ale když vidíte nějakou zajímavou tak vám praští do očí ale tohle...
-> bezmozekk: diplomat. Máš štěstí že tě nepřejel, to by mu jen zamávali a popřáli štastnou cestu. Zmrdismus...
tak dnes jsem byl v praze a protože sem našel tady tohle téma tak jsem hodně koukal po SPZkách
nevifotil jsem žádnou ale viděl sem jich hodně zajímavejch,ale nejvíc mně zaujala na nějakym novym BMW SPZ 036 CD89 byli to český značky.takže co je to zač ?

-> Mirda: koukám že máš na obou takový hezký čísílka - náhoda? 

-> Pavel P..: no taky mě to napadlo, ale když mě to zrovna před odjezdem tatínek výslovně zakázal
(i když tuhle jsme řešili, že tak za 400-500k bychom ji pustili, ale to je nereálný
)

(i když tuhle jsme řešili, že tak za 400-500k bychom ji pustili, ale to je nereálný

-> Luky.: to je náhoda.. tak si jim to měl prodat za dvě mega

-> Mirda: jak dlouho už? Přemýšlím, jak dlouho ti ještě vydrží řidičák...
-> Pavel P..: když jsme byli minulý týden s Feldou na výletě v Krušných horách, spali jsme na Komáří Vížce (www.komarivizka.eu - kdo nezná, doporučuju navštívit, krááásný výhled je tam!), přijeli tam taky nějací arabové a hned nám to začali oblejzat (hlavně jejich cca 12letý synek, který se hned zajímal za kolik to prodam
). Pak jsme s nima docela pěkně pokecali. Byli z Kuvajtu, tam je teď prý asi 55 °C

-> afro100 22.07.11 20:03:25: / -> castrol 22.07.11 20:05:11: To u nás taky.. i foto se povedlo, akorát, že jsem ho někam zašantročil.
Ale mám jiný, škoda, že mi to nadali na embéčko.
Ale mám jiný, škoda, že mi to nadali na embéčko.
-> Gryzly: asi jim už bylo v emirátech vedro tak se jeli schladit sem do toho našeho kravskýho počasí

-> Jura_Favorit: Ne spíš jako opuštěný ostrov. Duna písku a tam prohnutý kmen a navrchu dlouhý listy.
-> Gryzly: a nebyl to "zelený list"..? 

Detail. To před číslama a za číslama byli palmy. Asi nějací šejkové
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 23.07.11 15:01:15: A hele, Liborova nová bílá RSka
-> Nwkt:
Hergot, nějak jsem to omylem místo editace smazal...
Psal jsem, že ještě v roce 2002 nebyl problém dostat starou okresní SPZ, prostě skladový zásoby. Klidně jsi mohl dostat novou RZ a člověk za tebou ještě SPZ.
A editovat jsem chtěl jen to, že to bylo hodně u "žlutých značek" - tj. autobusy, náklaďáci a tak.
Hergot, nějak jsem to omylem místo editace smazal...

Psal jsem, že ještě v roce 2002 nebyl problém dostat starou okresní SPZ, prostě skladový zásoby. Klidně jsi mohl dostat novou RZ a člověk za tebou ještě SPZ.
A editovat jsem chtěl jen to, že to bylo hodně u "žlutých značek" - tj. autobusy, náklaďáci a tak.
-> Nwkt: tak to asi jo, dojizdeli zbytky :D
-> 1560: Nu vida, tak neni co řešit 

-> Zeke-ten šestý: To začínalo 2001 tak možná jedna z posledních RZ co měli v zásobě
-> Zeke-ten šestý: Takovýdle značky se nevydávaj tak 10 let.
-> Radek Retro eLeSo: Jj, Lucembursko. Třeba to je rok výroby majitele? :) To by od oka +/- sedělo.
-> Tomaso435: podle čkp to na nekaje BMW patri :D
-> Zeke-ten šestý: tzv znouze "převozky" 

foto nemám ale neska sem videl na BMW řady 7 (tusim ze to byla 760tka) SPZ JNJ 50-20 starej format na takhle novym aute? :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 23.07.11 15:01:15: Lucembursko,jen ten rok mu těžce nesedí

Dneska v Hradci eRSová kokta s nějakou divnou spz-kou. 

-> Nwkt: ale prd - to dávají za úsměv po vystání fronty - na hovínkách vědějí hovno 

-> VeTeV: Blbost, každej ví, že tohle je přece podpultovka a dává se jenom horním 10 tisícům. Psali to na novinkách 

-> Nwkt: co je na tom papalášskýho? poctivě obdržíš v rámci pořadí 

-> Kaprof: take su aj tu v piestanoch a tiez autoskola
-> Kaprof: v Ziline je takych znaciek v jednej nemenovanej autoskole... :):)
Omluva za kvalitu bylo to za jizdy-zrejmě autoškola pro piráty
8S4 0000

-> VeTeV: Papaláši 

dneska nenapadne X5 s este nenapadnejsou znackou ... 3T3 6666
hm, tak foto nende ...
hm, tak foto nende ...
za spzku jsem rád,tehdejší známosti dědy.Na civilní 120ce jsem měl MOE 37-97 a tisícovku jsem měl MOB 26-62