skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Westlake / Goodride - názory, zkušenosti
-> palinator: hmm vypada to solidne :) dik
jestli muzu tak se vetru :) co si myslite o www.prima-pneumatiky.cz/R
OADSTONE/7201-ROADSTONE-N2
000-.html
-> Evž@:
Ono mě nejde o nějaké časté ježdění, prostě jen tak za sluníčka.
Takže mi jde spíše o výkon jízdní, než nějaký dlouhodobý. U West Laků SP06 sice také drážky široké, ale hluboké mi připadaly dost... Spíš takové měkčí řekl bych...
-> Jarda/felda:
Se stodvácou těžko budu jezdit v marastu v zimě a na Vectře přezouváme.
Ono mě nejde o nějaké časté ježdění, prostě jen tak za sluníčka.

-> Jarda/felda:
Se stodvácou těžko budu jezdit v marastu v zimě a na Vectře přezouváme.
Goodride sice levné..ale už jako nové měly nějak málo vzorku.A moc široké drážky ve vzorku.Takže menší životnost
až zavedou povinně zimáky od 1. listopadu do 31. března tak znak M+S bude jedině výhodou 

-> ZdeněkH:
Dezén není zimní, nemá záběrové lamely. Když dáš vedle sebe zimák a letňák, tak rozdíl zaručeně poznáš. Nevím, možná směs je měkčí, tudíž vhodnější do chladnějšího počasí. Barumka OR57 nebo jak to je, prostě něco jako Brillantis, má také letní desén a je "vhodná i do zhoršených klimatických podmínek".
Jinak to, že je to letňák, mi přímo osobně řekl prodejce těch pneumatik a že nemá na ně žádnou reklamaci. Jinak co se toho symbolu týče... je to jako se vším, co je čínský...
Dezén není zimní, nemá záběrové lamely. Když dáš vedle sebe zimák a letňák, tak rozdíl zaručeně poznáš. Nevím, možná směs je měkčí, tudíž vhodnější do chladnějšího počasí. Barumka OR57 nebo jak to je, prostě něco jako Brillantis, má také letní desén a je "vhodná i do zhoršených klimatických podmínek".
Jinak to, že je to letňák, mi přímo osobně řekl prodejce těch pneumatik a že nemá na ně žádnou reklamaci. Jinak co se toho symbolu týče... je to jako se vším, co je čínský...

No a to víš odkud? Jako prodejce pak cosi žvatlal o tom, že tam kdesi je to taková podzimní či celoroční guma. To si pak můžu na normální letní gumu namalovat vločku a MS a mám z toho regulerní zimák
Jako neříkám nerozumím tomu, ale když už kupuju gumu řídím se tím co je na ní a tohle v mém směru jí neudělalo dobrou reklamu. Ale jinak si na ni nestěžuju

-> ZdeněkH:
Ono na těch našich SP 06 je napsáno M+S, ale zimák to nejni... :-)
Ono na těch našich SP 06 je napsáno M+S, ale zimák to nejni... :-)
Měl jsem na favu ten goodride no krom toho, že obchod který je prodával jako letní tak na nich byl obrázek vločky (tedy zimní gumy) tak jezdily slušně, ale už bych je asi nekoupil. Hlavně v té době jsem měl na autě jediné další gumy debicy pro srovnání.
Zdravím,
jaký máte názor na tyto pneumatiky, dělají shodné desény a alespoň Westlake je čínskej, u Goodridu tomu asi nebude jinak.
My je jezdíme na Vectře, kde jsou bez problému a mám nutkání je nazout i na Meteory...
jaký máte názor na tyto pneumatiky, dělají shodné desény a alespoň Westlake je čínskej, u Goodridu tomu asi nebude jinak.
My je jezdíme na Vectře, kde jsou bez problému a mám nutkání je nazout i na Meteory...