skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Wtf?
prohledat
81 příspěvků (zobrazeno 51 až 81) od 26.03.2010 do 01.04.2010, založil/a Rooney - zrušená registrace
-> Nwkt: -> petr s: Mohli by to moderátoři vysvětlit?
-> Fén: Proč?
-> Fén: Neni důvod na banán, nijak neporušuje pravidla
-> MerHanz: To neřeš, nebo dostaneš banána.
-> petr s: No koment
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mám dojem, že tot u někomu prostě vadí. Jen škloda, že nebylo podobný téma o VW, nebo SEATU. Jak by to pak asi jmenovalo??? Je to prostě všechno provokace velebnosti a vyjádření nesouhlasu. Zemědělci protestujou a vylejvaj mléko, tady se přejmenovává. Ale co, každej má právo vyjádřit svůj názor.
Taky jsem si toho všimnul dřív než jsem došel k tomuto tématu.
Může mi někdo prosím objasnit, proč to?
Může mi někdo prosím objasnit, proč to?
-> petr s: myslíš "odpad"?? 

Ta rubrika už tu je druhá od spodu
-> Luky.:

-> Jirik_Tuňák: Myslim že je to zbytečný, vždyť to v pohodě spdá do Pokec o všem. Stejně jako ženský, mobily, počítače, stavba domů a já nevim co ještě...
-> Jirik_Tuňák: kdyz tak jedine pekace 

Pavel P.. 26.03.10 14:32:57 napsal: → Jirik_Tuňák: ....máslo z techwebu....

-> Jirik_Tuňák: vydrž, za chvíli se tu zjeví máslo z techwebu kde už podobnej výmysl maj a budeš mít podporu

Mě to přijde taky zbytečné.
Ale uvítal bych, když by zde byla pro Citronisty, Fordisty, Fiatisty, Seatisty apod. rubrika nazvaná např. : klubovna, spotřebáky, pekáče nebo něco takového. :-)
On se každej diví, proč to taháme sem, ale je to kvůli tomu, že ostatní fora jsou mrtvá a tady se dá poklábosit i o jinejch značkách s lidma, který známe. Podle mě je to jednoduché, jasné a pochopitelné, nikoliv záměr.
Takže když by se založila klubovnička (uzavřené místečko) a tam se přesunuly naše ovce, popř. co se ještě najde, nebo co kdo založí, tak by to byla paráda.
Ale uvítal bych, když by zde byla pro Citronisty, Fordisty, Fiatisty, Seatisty apod. rubrika nazvaná např. : klubovna, spotřebáky, pekáče nebo něco takového. :-)
On se každej diví, proč to taháme sem, ale je to kvůli tomu, že ostatní fora jsou mrtvá a tady se dá poklábosit i o jinejch značkách s lidma, který známe. Podle mě je to jednoduché, jasné a pochopitelné, nikoliv záměr.
Takže když by se založila klubovnička (uzavřené místečko) a tam se přesunuly naše ovce, popř. co se ještě najde, nebo co kdo založí, tak by to byla paráda.
no, že to uvidí dost lidí i bez mého tématu, mi bylo celkem jasné
Jde mi o to, proč? připadne mi to padlé na hlavu

Jde mi o to, proč? připadne mi to padlé na hlavu

-> tunerlada: Musíš si koupit toho žabožrouta
-> Luky.: Taky sem to viděl ještě před tímhle tématem...
ehm nechápu celkem
to je kvůlí té hádce v tématu?

Jirik_Tuňák 26.03.10 13:40:05 napsal:
→ havlik: moje řeč, ale vždycky se najde nějakej jeliman

→ havlik: moje řeč, ale vždycky se najde nějakej jeliman

Já se Růnýho zastanu, já si toho všimnul hned, dřív než jsem dolez do tohoto tématu
No jéje, aby jste se nepo...

-> Jirik_Tuňák: Rooneyman
-> havlik: moje řeč, ale vždycky se najde nějakej jeliman 

-> havlik: jojo, taky jsem si nevšimnul
-> havlik: též si říkám 

kdyby si to sem nedal tka bych si toho vubec nevsimnul
Hej tak tohle mě svalilo ze židle...

Smazat tady na webu jakoukoliv zmínku o těch autech a bude klid (
)