Třeba kámoše jeho manželka na rodičáku v podstatě dotuje.

), nějaký neinvestiční náklady) mám nastavený na méně než poloviční příjem, než jaký teď mám.
), že neprojebu desetitisíce za dovolený, za luxusní žrádlo 2x v tejdnu, za kafíčka za kilo...
A že většina jich je asi šikovných hodně. 

"Podporou bydlení" to začíná, pak ty nemovitosti začnou povážlivě zdražovat, pak už zdražuje úplně všechno a když se má šlápnout na brzdu, tak se najednou všichni diví a "co budou chudáci lidi s hypotékama dělat???"... A X let už se jen různě kroutímě a snažíme tomu nepříjemnýmu nárazu vyhnout a tím jen a jen nabíráme rychlost, aby z toho nakonec byl smrťák 

Takže jsme tam

Navic Bratislava... U nas v Praze to bude taky asi mazec, ale ja bydlim ve meste se 6000 obyvatelama.

To vypadá nadějně, uložil sis číslo?

Viz dnešní hovor (redakčně upraveno)

A jediný co jsem řekl (a za čím si stojím) je, že ten tvůj výrok je manipulativní (neříkám, že nutně úmyslně), protože podprahově naznačuje, že máme drahej plyn, protože si na nás Němci mastí kapsu.
Ale ono kromě nějakých starých fixací nikdo za 15 neprodává, ty ses chytil podvodníků armex, ale najdi si podmínky, to je na 36 měsíců, navíc to s tebou neuzavřou když nebudeš odebírat i elektriku za jejich výhodnou cenu. Koukni na dnešní reálnou cenu do toho ceníku od ČEZu co jsem dával tady-> saskyn2 27.04.22 22:03:34: