-> dragon_cb_cz 03.01.24 10:19:57: To mam tak blbou povest, ze verim dezinformacim?
Jako napadlo me to nasledkem prezidentova projevu jako zajimavost, jak se to vlastne dela... Neni to tak, ze bych plasil a balil si kufry do Emeriky...
Jako napadlo me to nasledkem prezidentova projevu jako zajimavost, jak se to vlastne dela... Neni to tak, ze bych plasil a balil si kufry do Emeriky...

Jo nejvíc dělá oze, pak samozřejmě záleží na tom v jaký oblasti, jaký tarif atd. No a pak další zdražení za jistič, ale to tím člověk stejně neovlivní.

Zámeček s honitbou asi jen tak nepostavíš a cena asi odpovídala poptávce. Jak si to přirovnával k těm autům, tak to přirovnání přesně sedí-koupíš si luxusní auto nový, nebo to samý jetý za dvojnásobek ceny novýho? Ale nechme být, třeba si to kupce najde, třeba ne.

Ale máš pravdu
Jinak to inzerují podle mě tak 5 let, tak nevím jestli se ještě někdo chytne, ale třeba jo.

Jo ja to kupovat nebudu i kdybych prodal vsechno co mam a ledvinu navrch tak mi bude ještě polovina té castky chybět. A jo já chápu jak to myslíš, nicméně když pojedeš v milonech tak si spíš necháš postavit něco podle sebe jak se ti to bude líbit a vyhovovat, a vyjde tě to na polovinu. Kdyby to bylo někde v centru tak bych to asi i pochopil.

Pravda za těch 350 to bylo někdy před 10 lety dneska jsou ceny jinde, ale stejně

takže zbourat a postavit nový, jinak ti z toho jebne a reko bude 3x dražší

jinak bych asi i šel do fixu, dolů to už moc nepůjde spíš nahoru na zimu. www.ppas.cz/chci-jistotu

Proto má ten divnej tvar vyplňující celej pozemek.