-> Nwkt: Presne to si rikam pri kazdym zvyseni benzinu... Kdybych to tam byval hned na zacatku nechal udelat, tak jsem to mel za rok zpatky a druhej rok (tedy cely rok 2010) uz jsem setril... Taky ze do dalsiho auta to pude...
-> VeTeV: Globus zličín je teď na 32 Kč, a já beru jen u nich. Pro feldu naprosto dostačující benzín, a za levno. Stejnou cenu mívají snad jen v motole pod tím mostem ale tam ten benznín stojí za vyližpr*el.
-> Mr_Kubas: no já jel právě přes město a koukám všude okolo těch 34kč.. to je mazec řikam si.. a tak jedu kouknout k tý mý a tam taky zdražili.. ale o 40haléřu :D tak sem hned dobral, pistole 3x cvakala :D jako rozdíl 3,30kč je fakt znát...
jinak to tu taky bývá +-50 až 100 halířů všude stejný
-> Tommyk: Já taky mám svoji "oblíbenou" (Pohona) a jezdim tam celej řidičskej život a cenu nijak nesleduju, stejně je to tady v okolí tak nějak stejný.. Když jedu do hlavního města, tak beru ještě u Hrubýho, ten má taky pěkný ceny
-> Mr_Kubas: tahle je tady, sice na razitku maj majority petrol sro :D a na benzine RockOil (nevim proč) ale tankuju tak už dost dlouho a no problem...
-> VeTeV: ty musej, ty maj smlouvy, a jinde nesměj brát.... ale to je asi celý.... stejně kam tohle až zajde.... revoluce? defenestrace? válka? kdoví...
Slovensko Velky Krtiš Lucenecka 44..... , 1.30EUR-39SK SLOVNAFT TEMPO PLUS 95 TAKZE ZA 10EUR co je vlastne 300sk natankujete len 7.71L benzinu no daco strasne ake je to drahe
-> Mr_Kubas: já to mám v garáži, ale musím vymétat před ní...a jelikož posraná silnic z benešova na D1 je nyní neustále parkoviště kaminů, tak na to seru
-> VeTeV: A ještě ke všemu než vyrazíš, tak to auto musíš někde najít a vyhrabat Na druhou stranu kolony neřeším, u nás ve vidlákově to není tak strašný, občas teda najdeš ležet autobus v příkopě, ale ten se dá v pohodě objet
-> Mr_Kubas: já už taky nikam nejezdím - všude sněhu jak sraček a stát někde v koloně za desítkama kamionů co se nejsou schopný vyhrabat mě nebaví - radši vlezu do autobusu a tam se vyspim - a můžu jet i se zbytkáčem
-> darklord: teplota jde snizit, ale snizis si zivotnost vstriku, ale vzhledem k jejich cene to udelat nechces . Celkove se ani moc nerika ze ty sekv vstriky maji danou zivotnost a pak se musi menit nebo repasovat.. okolo 50t km, ale vzdryi daleko vic. Zalezi hlavne na kvalite lpg