skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit a raritní díly-detaily,zajimavosti
-> Tomaso435: tak na prednasku o facku by som siel 

-> Tomaso435: V kolik hodin to je ?
Kdo jede 26.9. do muzea na přednášku o favoritu ? :)
E: mužu pozvat 4 lidi k sobě free :)
E: mužu pozvat 4 lidi k sobě free :)
Jj kupátko . škoda že je nedělali , v pondělí jsem byl v MB a zrovna ho stěhovaly
-> Tony Outland: V tomhle interieru jsem i seděl 

-> Tony Outland: coupe
-> Bukaj: jo taky si myslim.. i zadní světla bych řek že sou oni.. nebo téměř
-> Tomaso435: To má boudu z Rapida, ne? (myslím Renault Rapid) 

-> StepaNoFUN: Díky, zkusím to na úřadě, až tam s něčím půjdu... TP vypadá stejně, zápisy taky (pokud si to dobře vybavuju), akorát mi tam chybí ty 14ky. A mám teda začátek roku 93 a ještě karbec, tak jestli to nebude ono...
...a zde zapsaný všechny možný kola. Zápis originál od výrobce, nic není dopsanýho...
Zde scan TP... Podle čísla TP si to technik může dohledat (pokud bude chtít)...
-> StepaNoFUN: tak koukni jaký máš ztp. třeba to dle toho jumbo dokoná
Taky mám na Formanu alternativně 14tky... Původní zápis v původním TP.
-> Tomaso435: -> Jumbo: Jsou tam odjakživa, je to rok 94 a 135lxi a je to jako alternativní rozměr.
-> Jumbo: zajdi si za technikem na uřad at se ti podívá na tohle číslo ztp co vše by tam mohlo jit dopsat.
-> Tomaso435: Ach tak... Tak já mám ještě původní techničák a tam 14ky nemám... Dá se to někde dohledat?
-> Jumbo: základní technický popis... V ruzných vobdobích se to měnilo aktualizovalo atd ... proto třeba já na zeleným mám zapsaný všechno možný ale na hnědým jenom to co sem si dokázal dopsat.
-> Tomaso435: co myslíš ZTP? Napadá mě hodně věcí, ke kterým by ta zkratka sedla...
V techničáku je nemám a právě bych je tam rád dostal...

-> Jumbo: záleží co máš za ZTP. Pokud ho máš takový kde takový kola sou, pak to lze. Jinak pozor máš formana. což je vlastně uplně jiný auto a s favoritem to nemá nic společnýho dle tech papírů ruznejch :D
Nebo typovej list od něčeho...
-> jok3r: ty máš 93? a máš je jako alternativu ?
Nebo typovej list od něčeho...
-> jok3r: ty máš 93? a máš je jako alternativu ?
-> jok3r: Jak je tam dostals?
-> Tomaso435: já je mám v TP taky ;)
-> Tomaso435: a nemá Škodovka nějaké vyjádření, díky kterému by šlo ofiko dopsat do TP?
-> Jumbo: solitéři někteří jo
-> Tomaso435: Fáčko mělo někdy ofiko 14ky?
Děcka, dneska sem viděl solitéra.. na 14", pěknej .... ale nárazníky měl v matné lehce fialové barvě... Jak sem na to tak čuměl, tak bych neřek, že to bylo stříkaný, spíš to vypadalo jako plast v té barvě .. Viděl to už někdy někdo ? rejpat šroubovákem sem mu to doho nechtěl, ale co sem tak kolem toho ruzně motal a ohejbal k tomu všude to bylo fialový stejně včetně škrábanců....
-> OTA-MTX 31.03.17 12:02:07: no a jiná fotka se nedochovala ? :)))
-> OTA-MTX 31.03.17 12:03:10: Jo, taky už jsme o tom slyšel. Ale prej jen na jako ty novější.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo jenom hnědou :))
-> Tomaso435 26.02.17 19:55:16: Teď mi došlo, že to má přepážku z Praktika. 

-> OTA-MTX: mám na felicii plastovej , ale asi by to sedlo i na fávo :D
-> Tomaso435 25.03.17 09:05:50: masku si pokužel nepamatuju (na fotce před autem jsem já:D )
jj tátova oblíbená nálepka, mám ji i na MTX:)
jj tátova oblíbená nálepka, mám ji i na MTX:)
-> Tomaso435 25.03.17 09:08:18: hezkej podnárazník
-> Tomaso435 25.01.17 16:55:32: zajímavý,co je to za stát ? GR ?
-> Tomaso435 25.01.17 16:55:32: zajímavý,co je to za stát ? GR ?
Koukám těch Favílů tam máte dost, tady jsou tak dva za měsíc.
A v provozu, to musíš hodně čekat než něco uvidíš. Za dnešní hodinovou procházku po Zlíně jen jedna Felicia.
A v provozu, to musíš hodně čekat než něco uvidíš. Za dnešní hodinovou procházku po Zlíně jen jedna Felicia.
Jeden takovej decent tuning ted padnul za vlast
-> OTA-MTX: copa to mělo za masku? :-))) mimochodem, vidím tam dobře 85HP? :-D
-> OTA-MTX: Tak ty formany vypadají moc dobře
-> krtik: hodila by se no :D
-> Tomaso435 26.02.17 20:00:58: koukám, že jsi pořídil novou garáž, jo? 

najeto má něco přes 50 000 . bylo to ťuklý... no a je k němu i historka... že v tom někdo umřel a proto má ty koberce červený :-)))