JInak já taky teď moc nestíham číst....Kdysi jsem kupoval minimálně 5 časáků za měsíc a teď už čtu jen dva...TM a Mobility....Taky to je prací,dřív jsem při práci četl časáky,teď zase čtu net a doma na to nemam čas....

. Líbí se mi LRka takže proto ty spojlery nad oknem a na výku.

Kupte si sériovku....nebo normal auto..a na tuning se vyserte! Je to jen auto! a To má sloužit člověku a ne aby člověk sloužil jemu !!!! Jo a Tuxiku!! S tou moji škodovkou se stokonovym motorem se nejezdí!!!!! Stojí tady v Poli!!!

s jakou axelerací to začne v levým pruhu dojíždět kus přede mnou jedoucí normální škodověnky. Ty zlobím velmi rád
. Líbí se mi jak pak podivně poplašeně koukají, hehe. Mám s tímhle motorem ještě málo naježděno a jsem stále víceméně jednou nohou ve 105ce.

Ba ne. Ty si nechám až se jednou bude dávat úhlovka, viš ?....

. Řeším teď ještě chlaďáky na předek....ale musím ještě vyřešit ten náboj.

Zastanu se ho v tom, ze chapu jeho postoj k nekterym upravam - ja tu nejsem tak dlouho, ale prislo mi, ze tak pred rokem uz se tu usidlila jakasi clenska zakladna, ktera mela na upravy skodovek velmi podobne nazory (myslim obecne, hlavne co se kvality uprav tyce - mne osobne se libi jak seriovky, tak i komplet predelane skodovky - jde jen o to, jak je to udelane) a jedinym elementem, ktery tuto jednotnost narusoval byl Roudik, blahe pameti
A v posledni dobe je tu spoustu novych clenu, kteri se skodovkama zacinaj, a tak jako naprosta vetsina lidi tady nabrala nekde nejake prvotni informace. Ja kdyz sem zacal asi v sestnacti premyslet o upravach skodovky, taky jsem zacinal s jasnou predstavou kompletu Racing Line a podvozek mi tehdy nic nerikal. Pak jsem si prosel dalsi stadia, jako rezani pruzin, zavarovani, laminovani a ja nevim, co vsechno. K memu stesti jsem si to ale vsechno odbyl vzhledem k nizkemu veku na papire a ve Photoshopu a ted, kdyz zacinam s vyvarovanim (kompletnim...), tak uz mam pomerne jasnou predstavu a v zaloze tolik napadu, ze vystacej na deset dalsich aut, ktere by byly od stupne total serie az do stupne "nepresvedcitemezeje
toskodovka".
) a minnovo auto a reknete, ktery je nejhorsi - nereknete to ani o jednom, protoze vsechny jsou dobry - kazdy uplne jinak, ale jsou. A ktery je nejlepsi je pouze veci vkusu...