skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Když tak tady čtu o "úpravách"....
prohledat
97 příspěvků (zobrazeno 51 až 97) od 16.02.2005 do 01.03.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
20:16:50
17.02.2005
17.02.2005

Tomáš SK
-> Simi: Bolo by dobre zmerat moment zotrvacnosti u podloziek a napr. spomenutych Mangelsov ci inych rozmernych diskov... boli by to asi zaujimave vysledky 

19:42:00
17.02.2005
17.02.2005

minno
Milí moji bratia škodovkári! Ja nechcem nikomu z vás robiť zle, ani nikoho osočovať a pod. Ide len a len o to, že napr. niekto považuje za nebezpečnú úpravu to, druhý zas ono, a pritom jednotlivo si ani jeden o svojej úprave nemyslí, že je nebezpečná alebo nevkusná a pod.
Už sa opakujem, ale zas vravím, že nepovažujem sériovú škodovku za dokonalú a všetky upravené škodovky za shit a tuzing. Ja mám tiež veľa jemných úprav a zlepšovákov na aute, to je normálne. Beyer, tvoje auto je tiež jedno z tých normálne tunených a prispôsobovaných. Jasné, tiež neznášam extrémne efekty motorových člnov a podobné sériové klasiky. To je hnus... No neviem čo mám ešte viac napísať....
Á viem. Ešte sa chcem spýtať, akože vážne, čo za fugu to mávate medzi prednou kapotou a maskou, ktorá sa vám tam nepáči a aj preto tam navarujete mračítka? Ja som na svojom aute hľadal, ale žiadnu medzeru som tam nenašiel.
Toť zatiaľ vsjo.
Už sa opakujem, ale zas vravím, že nepovažujem sériovú škodovku za dokonalú a všetky upravené škodovky za shit a tuzing. Ja mám tiež veľa jemných úprav a zlepšovákov na aute, to je normálne. Beyer, tvoje auto je tiež jedno z tých normálne tunených a prispôsobovaných. Jasné, tiež neznášam extrémne efekty motorových člnov a podobné sériové klasiky. To je hnus... No neviem čo mám ešte viac napísať....
Á viem. Ešte sa chcem spýtať, akože vážne, čo za fugu to mávate medzi prednou kapotou a maskou, ktorá sa vám tam nepáči a aj preto tam navarujete mračítka? Ja som na svojom aute hľadal, ale žiadnu medzeru som tam nenašiel.
Toť zatiaľ vsjo.

18:31:46
17.02.2005
17.02.2005

Simi
Jirik ma z velky casti pravdu, v leccemz bych s nim souhlasil, ale jak uz tu bylo i zmineno, neni to nic noveho. A popravde receno, nechapu, proc se zrovna Jirik rozciluje nad ocelovejma podlozkama... Jsem plne toho nazoru, ze 3cm ocelova podlozka nebo ty ku*va tezky mangelsy, ze to vyjde na stejno...
16:33:19
17.02.2005
17.02.2005

Jindra
No a Jiriku co treba kazdy druhy auto, ktery je udelany (tuning) Maji vetsinou narazniky, prahy.... z laminatu - ten je moc bezpecnej ze?
Defakto jsem ted rekl to samy co ty akorat k jinejm autum nez ke skodovkam.
J.
Defakto jsem ted rekl to samy co ty akorat k jinejm autum nez ke skodovkam.
J.
15:21:55
17.02.2005
17.02.2005

Labros
Sorry Jiříku, tvoje příspěvky jinak čtu rád, ale tentokrát jsi nenapsal nic novýho, kromě toho, že jsi pár lidem a institucím vlezl do zadku...
13:59:20
17.02.2005
17.02.2005

fine_ray
-> BEYER: jen souhlasim.. mojí nehodu(míra zavinění) můžu rozložit 30pct já a zbytek auto.. už se mi stala podobná věc.. bylo to zase tak 30pct moje chyba, a ejhle auto díky novejm gumam, stabíku, pružinam 260LA se udrželo na silnici, sice se lehce zhouplo doprava doleva ale v poho.. už se těšim až dam tlumiče, doufam že pak to bude ještě lepčí!

13:35:51
17.02.2005
17.02.2005

jb
ja mam rad origo stav a to jak u auta tak u zenske :) nemam rad u auta kit a u bab silikon.. 

13:30:06
17.02.2005
17.02.2005

BEYER - zrušená registrace
Jirik: mno ja prasotuning poznam aj na inych znackach ako len skoda... vw, bmw, fiat, olcit, toyota, mazda a mnoho inych
je sice pravda ze skodovky su natom najhorsie pretoze su lahko dostupne a je na ne pomerne lacno zohnat kade co... neviem preco ale u nas sa to dako vytraca... (moj pohlad) v pohlade na shade
mimoto tiez co ponuka saky... je tiez dost brutalna uprava... a tiez nemas nikde zarucene ze to vydrzi... len to ze by malo... a je to na kazdom aby si zvazil co da do auta... ja sakyho vyrobkom verim a dufam ze vydrzia
tym som chcel povedat ze je to tiez risk ked budem cpat dozadu kotuce... ale mam to za ucelom vecsieho bezpecia... ale tiez je to praso tunnig ked sa to tak vezme... aj ked sa snazim to robyt precizne
ono ked niekto zacne "tunovat" mal by zacat podvozkom... potom s ostatnymi vecami... ten prvy zaklad su dobre brzdy... ale to clovek musi tiez vediet co chce... a ci nato ma...
fine_ray: ja som mal doteraz zrezane pruziny sice len o zavit... a k tomu vymlatene tlmice na kasu... ktomu mam jemnu volu v capoch a puzdrach riadenia... a v jarku som neskoncil... teda neber to osobne... mozno skoncim to nikdy neviem... ale je to o tom ako sprisposobys jazdu damenu stavu priblizovadla ked to prepalis tak je to v prdeli... jazdim rychlo ale snazim sa pritom opatrne...
Milos: ja si tiez nemyslim ze by mala byt 1.8T nalozena v sadinke... to je prasaren... ale dajme tomu ako show-car budis... a ked sa s tym zamrdas niekde na trati a nikoho pritom nezranis je mi to fuk... ale to je zase o tom ako je to spravene a ci si si vedomiii toho co mas za ritou
je sice pravda ze skodovky su natom najhorsie pretoze su lahko dostupne a je na ne pomerne lacno zohnat kade co... neviem preco ale u nas sa to dako vytraca... (moj pohlad) v pohlade na shade
mimoto tiez co ponuka saky... je tiez dost brutalna uprava... a tiez nemas nikde zarucene ze to vydrzi... len to ze by malo... a je to na kazdom aby si zvazil co da do auta... ja sakyho vyrobkom verim a dufam ze vydrzia
tym som chcel povedat ze je to tiez risk ked budem cpat dozadu kotuce... ale mam to za ucelom vecsieho bezpecia... ale tiez je to praso tunnig ked sa to tak vezme... aj ked sa snazim to robyt precizne
ono ked niekto zacne "tunovat" mal by zacat podvozkom... potom s ostatnymi vecami... ten prvy zaklad su dobre brzdy... ale to clovek musi tiez vediet co chce... a ci nato ma...fine_ray: ja som mal doteraz zrezane pruziny sice len o zavit... a k tomu vymlatene tlmice na kasu... ktomu mam jemnu volu v capoch a puzdrach riadenia... a v jarku som neskoncil... teda neber to osobne... mozno skoncim to nikdy neviem... ale je to o tom ako sprisposobys jazdu damenu stavu priblizovadla ked to prepalis tak je to v prdeli... jazdim rychlo ale snazim sa pritom opatrne...

Milos: ja si tiez nemyslim ze by mala byt 1.8T nalozena v sadinke... to je prasaren... ale dajme tomu ako show-car budis... a ked sa s tym zamrdas niekde na trati a nikoho pritom nezranis je mi to fuk... ale to je zase o tom ako je to spravene a ci si si vedomiii toho co mas za ritou

13:22:43
17.02.2005
17.02.2005

itchy
-> Jirik: hmm ale ukaz mi frajera co si kupi oktafku a fikne tam pruziny:) Myslim ze ked to sravi na skoduli a sekne do skarpy tak si moc skody nesposoby a kto ma na oktafku tak ma na trochu iny tuning ako ten co kupi 120 za 1200:)
13:20:58
17.02.2005
17.02.2005

itchy
-> Jirik: mno neviem ale tie tvoje nalepky na svetlach, neznizuje to svietivost? Sa divim ze minno sa do toho neoprel:)
12:43:07
17.02.2005
17.02.2005

Milos
-> Jirik: to bude asi tym ze ten kdo ma iba na tu skodofku, zrazu zisti ze by este mal aj na urezani pruzin a ine nalepky uz v tom jede, ti co maju ine auta ix to moc netrapi lebo ked mas kopu praxu tak sato da vsetko urobit profi, na druhej strane ked to prestavas komplet myslim skodovku, dajme tomu aj s nejakym 1.8T motorom, preco by to malo byt nebezpecne, budes pouzivat jenom na srazy, ked to mas hlavne vsetko v hlave v poriadku tak nevidim problem
12:32:45
17.02.2005
17.02.2005

Jirik - zrušená registrace
-> BEYER: Nejdu sám proti sobě, já se nebezpečným oupravám vyhýbám.
Já prostě nedokážu pobrat jednu věc.
A to, proč je "vražda tuning" tak specifický zrovna pro Škodovky. Já neznám jiná auta cizích značek, kde by se děly prasárny rázu co jsem dole jmenoval v takovém měřítku.
Já prostě nedokážu pobrat jednu věc.
A to, proč je "vražda tuning" tak specifický zrovna pro Škodovky. Já neznám jiná auta cizích značek, kde by se děly prasárny rázu co jsem dole jmenoval v takovém měřítku.
12:17:45
17.02.2005
17.02.2005

fine_ray
-> Jirik: přesně!! Protože se známe tak vim co si tim myslel... mam pocit že každej musí projít nějakým začátkem, ale občas je to fakt brutal.. Sám sem měl flexa tunning (1,25 závitu, ale řezal sem až po přečtení spoustu článků a příspěvků v kterejch bylo že to je tak nějak únosný) Ale tlumiče sem neřešil.. až pak jednou přes budku do škarpy a pak sem si to rozmyslel.. Už radši nic nedělam a až našetřim penízky radši investuju do něčeho lepšího (teď např. tlumiče a 250tky)
Radši nic než tuzzing
Radši nic než tuzzing

12:00:46
17.02.2005
17.02.2005

kirri
-> BEYER: no jo trochu těch decentních úprav, tuning slovo nemám rád, bych taky chtěl:))) ale zatím na to moje auto nevypadá:)
11:56:48
17.02.2005
17.02.2005

Milos
ja musim reagovat taky
seriovka je sice libova ale, takova tuning ze kasna je seria a vytunovat, dajme tomu iba podvozok brzdy a pod preco nie, potom sa nemoze stat neco take ze sa v zatacke prekotis minno
seriovka je sice libova ale, takova tuning ze kasna je seria a vytunovat, dajme tomu iba podvozok brzdy a pod preco nie, potom sa nemoze stat neco take ze sa v zatacke prekotis minno

11:54:23
17.02.2005
17.02.2005

K!RR!: mno dobre ale naco pise take kraviny... dobre tie klucky maju ake take opdstatnenie... ale nie az take velke... lebo vacsikou ak nemozu otvorit tak ta bud vystrihnu alebo rozbiju okynko... budis tu by sa dalo o tomto diskutovat... ak som postrehol spravne asi sa ti paci decentny tuning 
Jirik: inac tiez niesom zastancom podloziek ale vezmime si to na tak ze aj ten kto ma manglesy ci ako sa to nadava tym diskom... tie tiez nemaju kto vie ake anti-rotacno-zotrvacnu hmotu... je pravda ze je rozlozena inac a teda moze inac aj posobyt... mno pride mi to akoby si isiel sam proti sebe
inac niec ve zlym mas pekne spravedu shadinku... clovece kde mas karu...
som si ju chcel znovu pozriet a akosi ee co som na praskox 

Jirik: inac tiez niesom zastancom podloziek ale vezmime si to na tak ze aj ten kto ma manglesy ci ako sa to nadava tym diskom... tie tiez nemaju kto vie ake anti-rotacno-zotrvacnu hmotu... je pravda ze je rozlozena inac a teda moze inac aj posobyt... mno pride mi to akoby si isiel sam proti sebe
inac niec ve zlym mas pekne spravedu shadinku... clovece kde mas karu...
som si ju chcel znovu pozriet a akosi ee co som na praskox 
11:35:11
17.02.2005
17.02.2005

kirri
-> BEYER: klid, to chce klid, možná bych s minnem souhlasil, že hodně lidí postupuje stejně, při úpravách, to se nás tu určitě shodne hodně, né-li všichni, jinak každej si hraje na svém písečku, to musíš taky pochopit, minno série, někdo brutální tuning a ty zas decentně, třeba mě se to líbí, no a hádat se či je toto a tamto bezpečný nebo n, to je na prd, jirik tohle téma založil kvůli něčemu jinýmu

11:15:03
17.02.2005
17.02.2005

minno: ty si ma oznacil za ftaka ? a ostatnych tiez ci ako to mam poxopit...
jedna vec je mat seriove auto... a druha vec je mat upravene auto ala tunovane... mne osobne sa tiez nepaci ten nazov...
ked sa niekomu paci mat seriu nech si na nej jazdi... ale seriova shade je pekna koko*ina uz len kvoli motorovemu clnu... a jazde po dialnici... ja sa snazim si spravit auto k obrazu svojmu a prisposobyt ho svojim podmienkam a ucelu... je pravda ze niektory su s toho dost mimo.... ja mozno tiez... co sa tyka zamracenia kapoty... co je na tom nebezpecne... to mi pleas vysvetli... ofsem ak nemas zamracenie az k asfaltu... mne osobne tak strasne vadi ta nexutna fuga co tam je a preto budem mat tiez decentne zamracenie... mno a to s tym opakovanim... mne je to osobne ukradnute... ale aj tak sa snazim svoju shade robyt inu ako ostatne co behaju po cestach... ty mas autiii pekne proste libova seria... ja som mozno koko* kvoli tomu ake mam upravy na aute ale nemyslim si ze by som niekoho ohrozoval alebo chcel ohrozovat... a tym ze si ma oznacil za ftaka si ma celkom nasral...
ale at zije demokrace 
jedna vec je mat seriove auto... a druha vec je mat upravene auto ala tunovane... mne osobne sa tiez nepaci ten nazov...ked sa niekomu paci mat seriu nech si na nej jazdi... ale seriova shade je pekna koko*ina uz len kvoli motorovemu clnu... a jazde po dialnici... ja sa snazim si spravit auto k obrazu svojmu a prisposobyt ho svojim podmienkam a ucelu... je pravda ze niektory su s toho dost mimo.... ja mozno tiez... co sa tyka zamracenia kapoty... co je na tom nebezpecne... to mi pleas vysvetli... ofsem ak nemas zamracenie az k asfaltu... mne osobne tak strasne vadi ta nexutna fuga co tam je a preto budem mat tiez decentne zamracenie... mno a to s tym opakovanim... mne je to osobne ukradnute... ale aj tak sa snazim svoju shade robyt inu ako ostatne co behaju po cestach... ty mas autiii pekne proste libova seria... ja som mozno koko* kvoli tomu ake mam upravy na aute ale nemyslim si ze by som niekoho ohrozoval alebo chcel ohrozovat... a tym ze si ma oznacil za ftaka si ma celkom nasral...
ale at zije demokrace 
07:39:48
17.02.2005
17.02.2005

sep
...ale jinak wood tuning zní dobře

07:37:51
17.02.2005
17.02.2005

sep
-> minno: :souhlas s tím co říkáš......
23:32:41
16.02.2005
16.02.2005

itchy
malo tam byt diky za pochvalu:) bohaca uz som mimo
23:31:24
16.02.2005
16.02.2005

itchy
-> minno: dobre ok za pochvalu, ale prisli mi tie tvoje komentare trochu dost kriticke. Hlavne ked si hodnotil niektore auta, obcas citam tie komentare. Tiez mi pridu niektore auta Tuzing, ale nepoviem to tomu cloveku na plnu hubu, ved chudak on tym zije, co uz s nimi, ked nemaju vkus. Ale mozno mas pravdu a treba ich na to upozornovat. Ok beriem to. Sorry ak sa ta dotkla moja reakcia.
23:18:41
16.02.2005
16.02.2005

fazola
člověk musí být v dnešní době relativně netečný... ale dnes jsem tekl, když jsem došel ze školy a viděl jsem před mojím autem metrovou hromadu sněhu, který tam hrnula moje zas**ná souseda, když odhrnovala sníh
a který jsem musel odházet, přičemž před svým vozem měla jak v obýváku...#&@!

a který jsem musel odházet, přičemž před svým vozem měla jak v obýváku...#&@!

23:13:30
16.02.2005
16.02.2005

minno
-> itchy: presne, hovoril som to vseobecne, nic osobne.
btw. ak mam byt osobny, tak z tvojho auta sa nahodou rysuje celkom pekny kusok
btw. ak mam byt osobny, tak z tvojho auta sa nahodou rysuje celkom pekny kusok

23:05:40
16.02.2005
16.02.2005

fazola
-> itchy: to mě nechalo klidným... holt někdo holky, jiný vdolky... znáš to... a říkal to všeobecně a ne jmenovitě... takže bych se hádce vyhýbal

23:03:30
16.02.2005
16.02.2005

fazola
hehe zrovná jeden tuzér stává u našeho před barákem... až proletí oknem, tak první musí z palubovky smést ty pičoviny a cingrlátka, co tam má nalepené... humus...
BTW: nemá někdo foto těch dubových podložek?? (aspoň kolik měly letokruhů
)
a s magorama takového typu se budeme setkávat vždy a všude!!!! A mám zavařené zámky proto, že z nich stejně za deště jen sere bordel a v zimě akorát zamrznou... centrál je centrál...
BTW: nemá někdo foto těch dubových podložek?? (aspoň kolik měly letokruhů
)a s magorama takového typu se budeme setkávat vždy a všude!!!! A mám zavařené zámky proto, že z nich stejně za deště jen sere bordel a v zimě akorát zamrznou... centrál je centrál...

22:56:33
16.02.2005
16.02.2005

itchy
-> Jirik: ja som to tema pochopil, ale nechapem Minna a uz som sa nemohol pozerat na to co tu pise na ostatnych
22:45:28
16.02.2005
16.02.2005

Trochu jste převrátili účel tohoto tématu, ale to je jedno....
22:44:24
16.02.2005
16.02.2005

itchy
-> minno: ak sa nemylim ja nemam ziadne klucky zavarene, kolesa tam mam myslim pekne, a kapotu mam stiahnutu len po svetla, tu zrejme inzinieri v CSSR spravili chybu, lebo tam bola fuga ako naozaj. Tak co sa ti nepaci na mojom aute? Podlozky sa budem snazit postupom casu odstranit.
22:11:06
16.02.2005
16.02.2005

minno
chcem sa odlisovat, chcem sa odlisovat, nemam rad rovnake auta, to su klasicke slova tunera. no tak preco vsetci robite presne vsetko to iste? mozno nie kazdy vsetko v plnej miere, ale to iste to je...
pre mna je kazda vec jedinecna, ani dva rovnake seriove auta nebudu nikdy rovnake...
Akoze nevravim, ze sa mi nepacia niektore upravene auta, alebo nejake upravy, ale tie zavarovacky a prevarovacky fakt nemusim...
pre mna je kazda vec jedinecna, ani dva rovnake seriove auta nebudu nikdy rovnake...
Akoze nevravim, ze sa mi nepacia niektore upravene auta, alebo nejake upravy, ale tie zavarovacky a prevarovacky fakt nemusim...
22:03:54
16.02.2005
16.02.2005

minno
no tak vam napisem, co si o tuningu myslim ja...
auto, aj obycajna skodovka, sa da velmi pekne spravit, staci pekny lak, nejake tie pekne kolieska a pod. to ale u mna neznamena tuning. tuning je pre mna nieco ako modny vystrelok, a meni sa s casom ako moda...v sucasnosti je v mode (co sa tyka exterieroveho vzhladu - nie len na skodovke): zamracena predna kapota, zavarene klucky, zavarene vsetko co sa da...niekto vymyslel zavarovanie a zamracovanie a tak to teraz kazdy opakuje, ci je to golf alebo skodovka.
Pre mna napr. dvere na skodovke bez kluciek vyzeraju len ako keby v "zakladnej vybave", nieco ako zadne dvere bez stahovania okien vo vybave "S"...a nech je ta skodovka akokolvek super porobena, bez tych kluciek (napr.) mi to vzdy pri pohlade nazivo vyzera len ako otrasny tuzing. Proste neznasam zavarovacie upravy, ktore nemaju ziadny ucel a upravenim este aj ten povodny ucel zanikne alebo sa znehodnoti (zavarene klucky, zavarene vetraky...). A takto sa chcete odlisovat od druhych? Odlisite sa len od serioveho auta, nie vsak od "tuneneho". A vymyslat nejaku novu dalsiu nezmyselnu upravu na aute len preto, aby mal dotycny nieco, co este nikto iny nema, je nezmysel.
auto, aj obycajna skodovka, sa da velmi pekne spravit, staci pekny lak, nejake tie pekne kolieska a pod. to ale u mna neznamena tuning. tuning je pre mna nieco ako modny vystrelok, a meni sa s casom ako moda...v sucasnosti je v mode (co sa tyka exterieroveho vzhladu - nie len na skodovke): zamracena predna kapota, zavarene klucky, zavarene vsetko co sa da...niekto vymyslel zavarovanie a zamracovanie a tak to teraz kazdy opakuje, ci je to golf alebo skodovka.
Pre mna napr. dvere na skodovke bez kluciek vyzeraju len ako keby v "zakladnej vybave", nieco ako zadne dvere bez stahovania okien vo vybave "S"...a nech je ta skodovka akokolvek super porobena, bez tych kluciek (napr.) mi to vzdy pri pohlade nazivo vyzera len ako otrasny tuzing. Proste neznasam zavarovacie upravy, ktore nemaju ziadny ucel a upravenim este aj ten povodny ucel zanikne alebo sa znehodnoti (zavarene klucky, zavarene vetraky...). A takto sa chcete odlisovat od druhych? Odlisite sa len od serioveho auta, nie vsak od "tuneneho". A vymyslat nejaku novu dalsiu nezmyselnu upravu na aute len preto, aby mal dotycny nieco, co este nikto iny nema, je nezmysel.
22:00:33
16.02.2005
16.02.2005

Tuxik
-> itchy: mam na to podobnej nazor jako ty
nemam rad jednostrannost a obycejnost... kazde seriove auto je proste dle meho nazoru obycejne, nudne a nezazivne... proste chci aby moje auto vypadalo presne podle mych predstav... to ze se to nekomu nelibi respektuji, kazdy ma jiny nazor a vkus..
nemam rad jednostrannost a obycejnost... kazde seriove auto je proste dle meho nazoru obycejne, nudne a nezazivne... proste chci aby moje auto vypadalo presne podle mych predstav... to ze se to nekomu nelibi respektuji, kazdy ma jiny nazor a vkus..21:53:07
16.02.2005
16.02.2005

itchy
-> minno: asi si to nepochopil, chcem sa odlisovat, nechcem uniformitu, paci sa mi tvoje auto ale nazory nie
21:43:23
16.02.2005
16.02.2005

minno
-> itchy: ked sa ti original malo paci, asi by to chcelo ine auto, nemyslis?
21:40:06
16.02.2005
16.02.2005

Tuxik
-> minno: zavarene kliky bezpecnosti nepridaji, to je pravda... ale ja je mam zavareny jen na zadnich dverich, kde vetsinou nikdo nesedi, a do budoucna ani sedet nebude, protoze tam bude sedet reprobox 

21:39:14
16.02.2005
16.02.2005

itchy
-> minno: moje auto sa ti nepaci, co je na tom zle ked sa mi original malo paci a chcem sa odlisovat?
21:35:05
16.02.2005
16.02.2005

minno
všetky úpravy včetne zavarených kľučiek (ktoré asi bezpečnosti tiež dvakrát nepridávajú) sú riadné ftákoviny.
potom sa už ale ftákoviny delia na mierne a brutálne, no medzi ftákov sa zaraďujete všetci tuneri, aj tí ktorí hovoríte o tých druhých ako o brutálnejších
potom sa už ale ftákoviny delia na mierne a brutálne, no medzi ftákov sa zaraďujete všetci tuneri, aj tí ktorí hovoríte o tých druhých ako o brutálnejších

21:20:25
16.02.2005
16.02.2005

Tuxik
Taky mam na aute par uprav, ktery by za jistejch okolnosti mohly byt nebezpecne, ale riziko je dle mne dost male... Napr. mracitko, jeden sterac... Ale myslim ze Jirik myslel daleko brutalnejsi veci... Ty dubovy podlozky bych chtel videt
Ale do toho auta bych asi nesedl...
Ale do toho auta bych asi nesedl...21:14:33
16.02.2005
16.02.2005

kirri
slyšíš McFlyi
seš šílenec (JOKE)
seš šílenec (JOKE)21:13:10
16.02.2005
16.02.2005

itchy
mate aj neco proti mne? Ja sa snazim byt maximalne bezpecny, a nejazdim rychlo:)
21:07:23
16.02.2005
16.02.2005

minno
tak je
21:02:35
16.02.2005
16.02.2005

Tuxik
Taky mne nektery "upravy" primo desi... Napr. motor z audiny ve skodovce a podobny... Kde je hranice rozumnyho tuningu a cisteho silenstvi ?
Tuning ano, ale v norme, a pri zachovani bezpecnosti...
Tuning ano, ale v norme, a pri zachovani bezpecnosti...
20:40:38
16.02.2005
16.02.2005

Vojta - zrušená registrace
souhlas
20:34:04
16.02.2005
16.02.2005

Martin
-> Jirik: Bhužel, to co jsi řekl je čistočistá pravda. Ale proto tu jsou (doufám) rozumní lidé, kteří by měli takovéto "tunery" usměrnit, popř. eliminovat, občas to těm lidem zkrátka nedojde, dokud je na to někdo neupozorní.
Takže až se ti příště zase budou ježit chlupy, tak si to nenechej pro sebe a poděl se o svůj zážitek s autorem této úpravy...
Takže až se ti příště zase budou ježit chlupy, tak si to nenechej pro sebe a poděl se o svůj zážitek s autorem této úpravy...
20:20:33
16.02.2005
16.02.2005

kirri
-> Jirik: máš pravdu
20:03:23
16.02.2005
16.02.2005

A ještě jsem nespomenul příspěvek od Sakyho, kdy se ohlásil jeden exemplář s DUBOVEJMA podložkama a vratovejma šroubama místo šteftů.
No co, aspoň pak může těma dubovejma třískama pod autem rozdělat voheň.
No co, aspoň pak může těma dubovejma třískama pod autem rozdělat voheň.

19:46:11
16.02.2005
16.02.2005

Když tak tady čtu na webu o některých "úpravách", tak se mi ježí chlupy na zadku a zapomínám úžasem zavírat hubu nad tím, čeho jsou lidi schopni.
Čím dál tím víc se přestávám divit policajtům, Škodě Auto, úřadům, STK apod.
To co se konkrétně u těch Škodovek děje, nemá obdoby. Než takhle vykurvený "úpravy" tak je o 100% lepší v hezkém stavu Škodověnka sériová.
Já se úplně děsím, co za mrdku se proti mě může někde vyřítit ze zatáčky. A až jednou něco takovýho zraní nebo zabije někoho z rodiny, tak bude dotyčnej do smrti jezdit na vozejku. Ti co mě znají ví, že mi to nebude činit obzvláštní potíže. V tom druhém případě, kdy to někoho z mých blízkých zabije, mu půjdu posřílet rodinu a bude mi to jedno.
Když vidím na obyčejných nápravách 3 - 4 cm železné podložky, pružiny uřezané o 3 závity, tak mnou jímá hrůza. Takové 4 setrvačníky na kolech jsou vskutku výborná věc. Ramena opřená o dorazy a v zatáčkách na vlnách a hrbolech uskakující kola jistě přidají na sportovním svezení a nepochybně se postarají i o příslušnou dávku adrenalinu v krvi.
Výborná ouprava co jsem také viděl, bylo zvětšení odklonu předních kol tím, že se z vrchních ramen vyřízla trojúhelníková výseč, ramena se sklaply jak knížka a znova svařily. Na tom bych chtěl opravdu jezdit a po ničem jiném netoužím.
"Ladění" nosných částí karoserie kladivem, palicí a pajcrem taky není od věci.
Takový auta nepatří na silnice, ale rovnou naschvál majitelům do šmelce. Ať si jezdí tramvají.
Přeju všem takovým kokosům, aby si někde rozbili hubu, možná jim to pak dojde.
To že je šáde nejlevnější auto mě a ani nikoho jinýho (ouřadu, policajta...atd.) nezajímá. Když na tuning (to ohavný slovo) nemám, tak se do něj prostě neseru. Pěkná série a její údržba tolik peněz nesežere.
Saky už se k tomu vyjadřoval několikrát a úplně z jeho příspěvků cítím, že se mu z toho všeho převrací žaludek.
Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotknul, napsal jsem to prostě tak jak mi to přišlo na jazyk a následně pod ruku.
Už tak nějak nemám nervy podobný píčoviny číst.... A fakt mě vytáčí, jak při kontrolách policajti zjišťujou a prověřujou ony "osvědčené škodovácké hi-tech úpravy." Jak už ví kam a na co se preventivně podívat, to jistě není samo sebou a není třeba dlouho přemýšlet nad tím, jaká "skupina" lidí tomu nahrává a hází tak špínu špinavou svinskou skurvenou vyjebanou na všechny škodovkáře.
No nic, toliko můj názor z první sliny, možná mě ještě něco napadne.
Čím dál tím víc se přestávám divit policajtům, Škodě Auto, úřadům, STK apod.
To co se konkrétně u těch Škodovek děje, nemá obdoby. Než takhle vykurvený "úpravy" tak je o 100% lepší v hezkém stavu Škodověnka sériová.
Já se úplně děsím, co za mrdku se proti mě může někde vyřítit ze zatáčky. A až jednou něco takovýho zraní nebo zabije někoho z rodiny, tak bude dotyčnej do smrti jezdit na vozejku. Ti co mě znají ví, že mi to nebude činit obzvláštní potíže. V tom druhém případě, kdy to někoho z mých blízkých zabije, mu půjdu posřílet rodinu a bude mi to jedno.
Když vidím na obyčejných nápravách 3 - 4 cm železné podložky, pružiny uřezané o 3 závity, tak mnou jímá hrůza. Takové 4 setrvačníky na kolech jsou vskutku výborná věc. Ramena opřená o dorazy a v zatáčkách na vlnách a hrbolech uskakující kola jistě přidají na sportovním svezení a nepochybně se postarají i o příslušnou dávku adrenalinu v krvi.
Výborná ouprava co jsem také viděl, bylo zvětšení odklonu předních kol tím, že se z vrchních ramen vyřízla trojúhelníková výseč, ramena se sklaply jak knížka a znova svařily. Na tom bych chtěl opravdu jezdit a po ničem jiném netoužím.
"Ladění" nosných částí karoserie kladivem, palicí a pajcrem taky není od věci.
Takový auta nepatří na silnice, ale rovnou naschvál majitelům do šmelce. Ať si jezdí tramvají.
Přeju všem takovým kokosům, aby si někde rozbili hubu, možná jim to pak dojde.
To že je šáde nejlevnější auto mě a ani nikoho jinýho (ouřadu, policajta...atd.) nezajímá. Když na tuning (to ohavný slovo) nemám, tak se do něj prostě neseru. Pěkná série a její údržba tolik peněz nesežere.
Saky už se k tomu vyjadřoval několikrát a úplně z jeho příspěvků cítím, že se mu z toho všeho převrací žaludek.
Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotknul, napsal jsem to prostě tak jak mi to přišlo na jazyk a následně pod ruku.
Už tak nějak nemám nervy podobný píčoviny číst.... A fakt mě vytáčí, jak při kontrolách policajti zjišťujou a prověřujou ony "osvědčené škodovácké hi-tech úpravy." Jak už ví kam a na co se preventivně podívat, to jistě není samo sebou a není třeba dlouho přemýšlet nad tím, jaká "skupina" lidí tomu nahrává a hází tak špínu špinavou svinskou skurvenou vyjebanou na všechny škodovkáře.
No nic, toliko můj názor z první sliny, možná mě ještě něco napadne.