skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kultovni auta cssr kolekcia
-> VeTeV: To jsem přesně psal, že to vydávají všude možně, takže tam jsou i věci, co se k ČSSR nevážou. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.08.10 15:21:21: Tu M21 Carevnu bych bral,cena?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak když to vydávají všude možne nebudou to selektovat a pro předplatitele je to super kauf, poznají nepoznané :-))
-> Pavel P..: ticho mlíčňáku - ale pamatuju si na slepice na návsi, žádné MHD, ale pěkně nepravidelné ČSAD a nebo pěškobus... dneska je to o hovně
ono taky v ulici těch aut toliko nebylo a když už, tak s tim nikdo nejezdil aby se to neojelo 
-> Pavel P..: ticho mlíčňáku - ale pamatuju si na slepice na návsi, žádné MHD, ale pěkně nepravidelné ČSAD a nebo pěškobus... dneska je to o hovně

-> VeTeV: nojo léta tvojeho mládí..... to ještě jezdila koňka po Praze a auta byla na páru 

-> VeTeV: Já jsem to pochopil. Neříkám, že tu nejezdila vůbec, ale podle mě to nebyla typická auta pro naše domácí podmínky. Volhu pamatuju akorát tu širokou hranatou. Ty auta sovětských soudruhů mě nijak neberou, proto se jich asi pokusím zbavit, když je bude někdo vůbec chtít. V té kolekci jsou stejně jenom aby ji nátáhli.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : je to s menší nadsázkou, ale tydle auta se tu vyskytovala - sice ne tak rozšířeně jako žigul a šáde, ale jezdilo to - holt to byla doba mého raného mládí 

-> Pavel P..: Dyt sou to...Rusáci:o)Ne teda že bych se nějak zastaval škodovek spíš vubec je to jeden velkej "omyl" kterej ale máme možna i proto radi:o)
-> Kaprof: to byla polská kopie Pobědy a ta byla zase kopií Fordu, protože rusáci uměli akorát všechno obšlehnout, stejně jako válečný moto BMW R71 který se v trochu pozměněný podobě vyrábí ještě dnes jako Ural. a nebo taky bombarder Tu-4 kterej obšlehli sakumprásk podle havarovaný B-29 

-> petr s: U nas měl jeden manik"Varšavu" což byla pokus se nemylim naka odnož Pobědy..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak volhy a pobědy jezdily u nás ale většinou jako podniková auta
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jestli to spíš Větévka nemyslel ironicky.

-> Tuner#2: Já už mléčný zuby nemám. 

-> VeTeV: Jo to bych chtěl vidět... tomu sám nevěříš. Některý auta tam opravdu nechápu, na to, že to má být sbírka typyckých aut té doby u nás - je to těžké, když tu samou kolekci potřebujete udat ve spoustě rozdílných zemí. 

-> VeTeV 19.08.10 16:23:34: To nemůže takový mlíčňák pamatovat
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JOKE.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JOKE.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jak neznám? to jsou auta ČSSR kolekce - toho tady jezdilo jak máku

-> Pavel P..: Tak sorry, jsem to blbě opsal.
Vždyť říkám, že tohle auto vůbec neznám...

Vždyť říkám, že tohle auto vůbec neznám...

-> Pavel P..: 

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.08.10 15:21:21 napsal: Západorožec
cože? kdyžtak je to Zaporožec, profesore
cože? kdyžtak je to Zaporožec, profesore

Uvažuji o prodeji těchto čísel:
č. 4 - Gaz M-21 Volga
č. 6 - Zaz-968 Zaporožec
č. 10 - Gaz M-20 Poběda
č. 12 - FSO Polonez
Ptám se předběžně, jestli by měl někdo odtud zájem, než to začnu někde inzerovat. Jsou to pro mě nevýznamná auta, ani nevím, jestli vůbec jezdila po našich silnicích, protože jsem je nikdy v životě neviděl. Tak se rozhoduji, jestli si je nechat jen proto, abych měl všechna čísla kompletní, nebo se jich zbavit a uvolnit si místo pro jiné.
č. 4 - Gaz M-21 Volga
č. 6 - Zaz-968 Zaporožec
č. 10 - Gaz M-20 Poběda
č. 12 - FSO Polonez
Ptám se předběžně, jestli by měl někdo odtud zájem, než to začnu někde inzerovat. Jsou to pro mě nevýznamná auta, ani nevím, jestli vůbec jezdila po našich silnicích, protože jsem je nikdy v životě neviděl. Tak se rozhoduji, jestli si je nechat jen proto, abych měl všechna čísla kompletní, nebo se jich zbavit a uvolnit si místo pro jiné.
-> CHIP:
Moje černé limuzíny vypadají velmi hezky. Respekt CHIP!
Moje černé limuzíny vypadají velmi hezky. Respekt CHIP!

-> Hurdis:
Ne, to není 'pohřeb' ... Dávno Henry Ford řekl: "Lidé mohou mít model T v jakékoliv barvě - tak dlouho, jak to je černé". On byl odborník na automobily. Stejně jako Henry Ford se mi líbí černá auta mnohem víc než ostatní.
Ne, to není 'pohřeb' ... Dávno Henry Ford řekl: "Lidé mohou mít model T v jakékoliv barvě - tak dlouho, jak to je černé". On byl odborník na automobily. Stejně jako Henry Ford se mi líbí černá auta mnohem víc než ostatní.

-> CHIP 06.08.10 09:39:57: Asi bude stavět diorama na téma pohřeb tajemníka ÚV KSČ.
-> petr s: Tak .. do ruska. . přesně do Moskvy ..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Borec si to objednal přímo u vydavatele .. takže no problem.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Borec si to objednal přímo u vydavatele .. takže no problem.
-> CHIP: koukám že v širokém okolí je asi vyprodáno 

-> CHIP: Budeš vyvážet volhy do ruska?
Jak se tady objevil ten rus, že chce modely .. tak akce se zřejmě uskuteční, modely jsou u mě, dneska nebo v pondělí zajdu na poštu.
-> CHIP: Já vím, ještě holt utratím další prachy

-> Tuner#2: Pravda pravda .. přemýšlím, ale že bych ty plastíky zachoval .. třeba nějak rozdělat jemně ze spodu ..
-> Don_pepe: Ještě bude jeden model T603 .. ta první nejstarší.
-> Don_pepe: Ještě bude jeden model T603 .. ta první nejstarší.
-> CHIP: Neodolal sem a 613ku sem si musel koupit u stánku, když sem ju viděl, tak mám doma Tatry obě dvě

-> CHIP: Bez toho plastíku ten model vypadá o 100% lépe.

Lidi lidi .. debata o panu dokonalém ... ja se bavím .. to není možný.
Nejhorší na světě jsou lidé, kteří mají pravdu a jen oni ji mají a názory ostatní jsou pro ně absolutní odpad. Ještě že máme demokracii a každý si může myslet co chce.
Jen aby bylo jasno .. tohle není mířeno proti nikomu .. prostě tak všeobecně do pléna.
Jinak včera jsem byl na poště a v balíčku byla T613 .. velmi příjemné překvapení .. pěkné vozítko.
A přišla i polička .. uvažuju, že si to pověsím v práci. A tak asi chtě nechtě, budu muset vybalit modely z toho plastíku, tak jak říkal Tuner#2.

Jen aby bylo jasno .. tohle není mířeno proti nikomu .. prostě tak všeobecně do pléna.
Jinak včera jsem byl na poště a v balíčku byla T613 .. velmi příjemné překvapení .. pěkné vozítko.
A přišla i polička .. uvažuju, že si to pověsím v práci. A tak asi chtě nechtě, budu muset vybalit modely z toho plastíku, tak jak říkal Tuner#2.
-> Bedřich: A měl jsem překvapit? Byl jsem nařčen za celkem nevinnou poznámku, nikomu tady nedávám, právo ohradit se nemám? Tak jen prosím, pánové, dodejte sem své poslední slovo, už nezareaguji.
-> Risan 13.07.10 20:47:27: Nepřekvapil jsi...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To snad ani ne.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To snad ani ne.
Další téma, které se zvrhlo v hádku...

Tuner#2 13.07.10 16:32:33 napsal: → VeTeV: Já to pochopil, ale celou dobu je tu diskuze o modelech, tak jsem jen chtěl upozornit, že vyšel další – příště si to nechám pro sebe, když pan dokonalý má doma vše. 
Sorry, že jsem vůbec něco napsal. Myslel jsem si, že když někdo napíše "mám ji už od rána", je diskuse o době vlastnictví přípustná a to i odlehčenou formou. Informace o tom, že vyšel nový model, by se bez toho "mám ji už od rána" klidně obešla. Tvoje reakce s označením "pan dokonalý" mi přijde neadekvátně uražená. Nic Ti nebrání si pořídit taky taková auta, jako mám já a klidně ještě další. Třeba i taková, jako má radek.613 a nemusíš se cítit být "panem nedokonalým". Radek.613 je pro Tvoji informaci jiná osoba než já.
-> David29: Zrzavý a hubený není. Tedy pokud je to ten člověk, co si myslím. Na Autohifi fóru jsem nikdy nebyl.

Sorry, že jsem vůbec něco napsal. Myslel jsem si, že když někdo napíše "mám ji už od rána", je diskuse o době vlastnictví přípustná a to i odlehčenou formou. Informace o tom, že vyšel nový model, by se bez toho "mám ji už od rána" klidně obešla. Tvoje reakce s označením "pan dokonalý" mi přijde neadekvátně uražená. Nic Ti nebrání si pořídit taky taková auta, jako mám já a klidně ještě další. Třeba i taková, jako má radek.613 a nemusíš se cítit být "panem nedokonalým". Radek.613 je pro Tvoji informaci jiná osoba než já.
-> David29: Zrzavý a hubený není. Tedy pokud je to ten člověk, co si myslím. Na Autohifi fóru jsem nikdy nebyl.
-> Tuner#2: Neni radek.613 zrzavej a hubenej?
-> havlik: Musel bys ho dlouhodobě znát, tohle nebyl první výstřelek... 

-> Tuner#2: necetl sem to cele na to nemam cas zameril sem se na prispevky radek.613
-> havlik: To jsem nikdy netvrdil... Asi jsi to nečetl celé a nebo jen zběžně. 

-> Tuner#2: jo a favorit je podle tebe zázrak techniky chachá

-> havlik: Opravdu? Tak se podívej na to video jak se tam ta Tatra roztočí při asi 50km/h. Pravdu má v tom, že dřív se to všechno dělalo festovně, myslelo se u toho a ne aby se to zadalo externí firmě která to umí za nejméně peněz a pak se stahovali auta kvůli nějakému šmejdu každou chvíli. V tom souhlas, ale to je vidět ve všem, auta, elektronika, atd.
-> Tuner#2: no jako nezlob se na mě ale ten člověk má pravdu
-> Tuner#2 13.07.10 16:59:53: Že uhodnu, kterej nick máš na mysli 

-> Bedřich 13.07.10 16:53:05: Tady to je: www.autohificlub.cz/forum
/.../160
-> Bedřich: To nevím, ale na autohifi chodí jeden co to vynáší do nebes. Stylem a psaním druhej Ríšánek až mám někdy pocit, že tam má fakt jinej nick
Moment najdu to pro pobavení.

-> Tuner#2: Co je na tom autě k chválení?
-> VeTeV: Já to pochopil, ale celou dobu je tu diskuze o modelech, tak jsem jen chtěl upozornit, že vyšel další - příště si to nechám pro sebe, když pan dokonalý má doma vše. 

-> VeTeV: autem to nebude, to jen vitrínku má moc malou 

-> Tuner#2: ze by 1:1