skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kultovni auta cssr kolekcia
-> Tuner#2: skoda-virt.cz/cz/.../1244
06-modely-aut
-> petr s 27.10.10 14:53:53: Kdeže? nějak mě to uniklo?
-> Tuner#2: tohle se probíralo v modelech?
-> CHIP 27.10.10 06:44:05: Viděl, už jsem myslel, že mám splněno a nakonec ještě Wartburg a Moskviče si koupím.
BTW: Co ta nová kolekce legendárních automobilů, našli jste nějaký kloudný odkaz co v ní bude? Mě to hází samé posr*né aukro a žádný link na vydavatele.
BTW: Co ta nová kolekce legendárních automobilů, našli jste nějaký kloudný odkaz co v ní bude? Mě to hází samé posr*né aukro a žádný link na vydavatele.
-> CHIP: Kombík 3111 se k nám nedovážel
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je to normalni favorit od Abrexu .. si ho zrejme koupim .. pro uplnost sbirky ..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : už jsem ho viděl na stánku,ale nebral jsem ho....mam ho doma již přes rok

-> CHIP: Já nepamatuju ani sedana, takž tohle už vůbec ne. Wartbugy pamatuju jen ty hranatý.
Mimochodem kupovali jste si někdo to "speciální" číslo s Favoritem? Už by to mělo být v prodeji, ale odrazuje mě cena.
Mimochodem kupovali jste si někdo to "speciální" číslo s Favoritem? Už by to mělo být v prodeji, ale odrazuje mě cena.
-> CHIP: asi proto, že jsme tak "mladí", tak jsme je nepotkali a nebo si to nepamatujem, ale tady máš dva funkční www.trabime.cz/trabi.php?
id=3&s... 

Viděli jste nabídku dalších modelů ? Že bych někdy v životě u nás viděl WARTBURG 3111 CAMPING si nepamatuju .. dokonce jsem ho neviděl nikdy nikde ... ale ostatní auta jsou fajn.
-> Mr_Kubas: Objednal. Platit se to má složenkou po dodání jako u KA.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi Tě vyrozumí v případě, že naleznou dostatek zájemců.. Mimochodem, ty už si to platil nebo si dal jen objednávku?
-> petr s: Jj, to jsem si myslel už na začátku.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak čekají jestli bude dost zájemců
-> Mr_Kubas: -> gim: Předem odpovídám, že autobus ještě nepřišel. 

Hurdis 24.10.10 18:19:03 napsal:
→ HLT: 1:43 Kovodružstvo Náchod v ručně dokreslených linkách a převzatém blistru z KaČSSR.Naprosto přesně řečeno.
→ HLT: 1:43 Kovodružstvo Náchod v ručně dokreslených linkách a převzatém blistru z KaČSSR.Naprosto přesně řečeno.

-> HLT: No ten plast na tom rozhodně nesedí, takže to bude FAKE 

-> HLT: 1:43 Kovodružstvo Náchod v ručně dokreslených linkách a převzatém blistru z KaČSSR.
-> HLT: To je kaden
zdravím pánové.Na webu škoda110r.cz jsem našel toto www.skoda110r.cz/forum/83
453.jpg
Myslíte že jde o nějáké erko z kolekce? Můj názor je že jde o normálí erko KDN v obalu od některého z aut kolekce-podívejte se na tvar průhledného plastu
Co na to říkáte?
Myslíte že jde o nějáké erko z kolekce? Můj názor je že jde o normálí erko KDN v obalu od některého z aut kolekce-podívejte se na tvar průhledného plastu

Co na to říkáte?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : myslim si ze za stovku je temer jedno jak bude ten model vypadat ;-)
-> Lukaso358: To jsem si říkal taky, když jsem viděl letáček v novinách.
-> Mr_Kubas: -> Lukaso358: Ano, jde to pouze objednat. Hádám, že si zadají výrobu až po tom, co budou mít těch 5tis. objednávek, aby se jim to vůbec vyplatilo. Proto není žádné foto. Ale když si to objednáte, tak to má tu výhodu, že když se vám nebude líbit, můžete ho do 14ti dnů vrátit. Takže si ho objednám a budu doufat, že to nebude katastrofa.
škoda v trafice bych to koupil ale objednávat nechci
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Díky, nám nic takového nepřišlo. Škoda, že někde není aspoň foto toho modelu, taky bych měl zájem. I když za tu cenu to asi nebude žádný zázrak.. Jestli jsem to dobře pochopil, tak to lze pouze objednat?
-> Mr_Kubas: Bohužel teď za umělého světla to nejde líp vyfotit.
-> Mr_Kubas: Ne je to od někoho úplně jiného - nabízí to www.editionsatlas.cz/ ale na stránkách to vůbec nemají. Přinesla to máma, myslím, že to bylo ve schránce, takový leták s odpovědním kupónem.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kde si viděl tu nabídku RTO? Týká se to těch Kultovních aut?
-> Tuner#2 07.10.10 16:57:24: Tak v předplatném stojí jeden model 179,- vč. poštovného a pokud si objednáš "speciální číslo" tak je to 329,- vč. poštovného, to už je skoro dvojnásobek (329:2=164,5).
Ta cena je prostě přemrštěná oproti ostatním. Ten model vypadájako abrex, ale stejně bych to chtěl kvůli tomu časopisu. Ovšem za tuhle cenu si to hodně rozmyslím.
Teď mě spíš zaujala nabídka modelu RTO za 99,- taky s nějakým takovým časopisem. Ale nikde tam není fotka, jak ten model vypadá (asi ho ještě nemají ani vyrobený, protože tam píšou, že nabídka platí pouze pokud dostanou celkem alespoň 5000 objednávek) a na obrázku je podle předních světel ne RTO ale polský Jelcz. Když jsem emailem vznesl dotaz, jaký ten model vlastně bude, tak mi odepsali pouze, že emailem nelze objenat. Ale i tak to asi zkusím objednat, kdyžtak to můžu do 14ti dnů vrátit.
Ta cena je prostě přemrštěná oproti ostatním. Ten model vypadájako abrex, ale stejně bych to chtěl kvůli tomu časopisu. Ovšem za tuhle cenu si to hodně rozmyslím.
Teď mě spíš zaujala nabídka modelu RTO za 99,- taky s nějakým takovým časopisem. Ale nikde tam není fotka, jak ten model vypadá (asi ho ještě nemají ani vyrobený, protože tam píšou, že nabídka platí pouze pokud dostanou celkem alespoň 5000 objednávek) a na obrázku je podle předních světel ne RTO ale polský Jelcz. Když jsem emailem vznesl dotaz, jaký ten model vlastně bude, tak mi odepsali pouze, že emailem nelze objenat. Ale i tak to asi zkusím objednat, kdyžtak to můžu do 14ti dnů vrátit.
Je to abrex podle vzhledu a spz na modelu,hlavně k předplatnemu je taky přece litr a 120L od abrexu.Ješte měla být 120L v časopise ale jako normální model od nich ne od abrexu bohužel se zde v čr prodávat udajně nebude jinak 200 bych za to fáčko dal ale 300 je už moc
Jinak něčím to zachranit musí protože tak 3/5 aut z tho ojsem v Čr v životě neviděl a myslim že tu ani nejezdily max nějakých pár kousků

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.10.10 16:54:05: Že by to byl překoupený Abrex? a 300,- není 2 x tolik co 200,- ne?
To asi nebude Abrex, což?
Lukaso358 07.10.10 16:19:30 napsal:
www.kultovniauta.cz/img /sam_spec_1_skoda.jpg no jo na fáčko se nezapomene
ale 300 za to nedám :DNechápu, proč to číslo stojí skoro dvakrát tolik. Co je na tom dražšího? 
www.kultovniauta.cz/img /sam_spec_1_skoda.jpg no jo na fáčko se nezapomene

www.kultovniauta.cz/img/s
am_spec_1_skoda.jpg no jo na fáčko se nezapomene
ale 300 za to nedám :D

Tak jsem si jí konečně sehnal
tejden schánění páč všude vyprodáno 

-> Lukaso358: Zkus to zkontrolovat ještě jednou. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> darklord: Překlep 

-> darklord: Seš jsi jistý, že to myslel jako vtip? Jestli si spíš on nemyslí, že se to tak píše. 

-> Lukaso358: pis radsej zdrcadla, to je vtipnejsie.
takový maly odlišnosti 603ky z 1 čísla
www.kultovniauta.cz/samoc hody/01.jpg nemá zrcátka
img08.allegroimg.pl/photo s/.../1210187028 má zrcátka
ještě sem viděl jen s 1 zrcátkem ale teď to nemužu najít
www.kultovniauta.cz/samoc hody/01.jpg nemá zrcátka
img08.allegroimg.pl/photo s/.../1210187028 má zrcátka
ještě sem viděl jen s 1 zrcátkem ale teď to nemužu najít

-> James1991: 150 třeba 

-> Karlos (WIO46): Jen tak z nudy-kolik za ní?:-)
Nehodí se někomu 603-1? Já si jí koupil a maminka mi taky jednu koupila.

-> M@RYN: koukal jsem, zpracovani je proste klasika pekelne :-)) a koukam radeji uz zrkadlo nedali zadne nez jako posledne tu divnou placacku .-))
Takže zde naposledy nabízím tyto nerozbalené modely i s časopisem:
č. 6 - Zaz-968 Zaporožec
č. 10 - Gaz M-20 Poběda
č. 12 - FSO Polonez
č. 6 - Zaz-968 Zaporožec
č. 10 - Gaz M-20 Poběda
č. 12 - FSO Polonez