skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kultovni auta cssr kolekcia
-> Risan: 1:43 se Tě nevejde do vitríny?
Tuner#2 12.07.10 12:23:39 napsal: Tak kdo má 613tku? Já už od rána :-) Tak já už tak 13 let. A taky se mi nevejde do vitrínky.

Tak šestsettřináctka chromka je doma, hned ve dvou exemplářích, musím říct, že se jim tatřička povedla a už se těšim na jedničkovou šestsettrojku
www.kultovniauta.cz/

Tak se mi do vitrínky nevejde Gazík
Budu muset přeskládat šprincle...

Tak akorát dorazila i s vitrínkou
Už ji jen poskládat 

Tak kdo má 613tku? Já už od rána :-)
-> Tuner#2: Hmm .. tak to je podivne .. jen ja mam takovou divnou nahodu s napisem .. jinak nedavam do vytriny .. uz opravdu neni kam .. zatim suplik .. a pak nachystam policky v garazi .. a tam postavim ..
-> CHIP 16.06.10 07:39:41: Tak máš asi něco extra. Každopádně já to stejně zahazuju v tom laciném plastu s papírem to srazí model ve vitríně nehorázně.
-> HLT 17.06.10 16:26:29: Ja je mám vklidu, žádný vteřinový lepidlo, lak o.k.-> CHIP 18.06.10 06:40:56: Tak to nevybluj, bude to mít jednou cenu 

-> CHIP: Já to mám správně, takže seš asi jedinej 

Tak co kluci .. kdo z vas ma jeste tu posledni Volhu a ma u ni jako ja napsano Polski fiat pick up .. nebo jsem to jenom ja a bude to nejaka vzacnost ? 

-> maca: to víš čeština je moje slabá stránka

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 16.06.10 21:36:57:
-> mAATT 16.06.10 21:19:37:
Volal jsem tam a měly by přijít koncem června.
-> mAATT 16.06.10 21:19:37:
Volal jsem tam a měly by přijít koncem června.
-> HLT: hlavně že "zrdcátka"

-> CHIP: to bych sem se musel podívat
-> vlasmi: já mám u všech modelů této kolekce zase sekundovým lepidlem přelepené různé díly jako nárazníky zrdcátka a pod. a dodřené laky
-> vlasmi: já mám u všech modelů této kolekce zase sekundovým lepidlem přelepené různé díly jako nárazníky zrdcátka a pod. a dodřené laky

mě ta Niva zatím taky nepřišla, jen dopis že mi ji pošlou až přijde nová dodávka od výrobce 

Dneska mi přišel balíček. V něm byla Volha, Trabant a model 120 od Abrexu.. Zajímavý že předchozí 2 čísla (Niva a Záporožec) nepřišli vůbec.. Zrovna tu Nivu jsem celkem chtěl 

-> CHIP: Já mám u Volhy normálně napsaný Gaz Volga M-24. Akorát má odpadený zadní světlo - ten chromovej podrámeček i červenobílý sklíčko. Vzhledem k tomu, že mám všechny autíčka v těch průhledných obalech a vybalovat je moc nehodlám, tak to i tak zůstane.
Taky mi přišlo, že se u trabanta opět (jako u hodně z autíček z této kolekce) nepovedla silueta. Střecha mi přijde dost nízko.
-> HLT: A taky mas u volhy napsano polski fiat pick up ?
-> CHIP: abch ti pravdu řek ani ne.Zdá se mi jako by byl po havárce přs střechu.Ale Volha ta se mi líbí

Včera jsem si na poště vyzvedl balíček .. omlouvám se za fotku, v šeru ten telefon moc nefotí .. Trabant je moc krásnej ..
Tohle mě překvapilo .. Volga neni volga .. ale polski fiat pick up .. 

Ahoj všichni!
Ano, chtěl bych vyměnit nebo koupit některé modely z "Kultouni Auta ČSSR". Jak víte, máme vlastní "Kultouni Auta" v Rusku. Je to "Avtolegendy CCCP". Stejně jako váš český časopis náš ruský časopis je v high-poptávka. Jako výsledek jsem nemohl moci koupit některé modely v čase
Naštěstí "Kultouni Auta ČSSR" má u některých modelů z řady ruských, že musím a váš časopis právě začal. Kromě toho existuje mnoho dalších zajímavých modelů českých aut, že jsem byl vidět v ulicích Moskvy dávno.
To je důvod, proč jsem umístil jsem zprávu v tomto fóru. Omlouváme se, pokud něco špatně, protože je Google Překladač
P.S. Můj respekt, Milan [CHIP]!
Ano, chtěl bych vyměnit nebo koupit některé modely z "Kultouni Auta ČSSR". Jak víte, máme vlastní "Kultouni Auta" v Rusku. Je to "Avtolegendy CCCP". Stejně jako váš český časopis náš ruský časopis je v high-poptávka. Jako výsledek jsem nemohl moci koupit některé modely v čase
Naštěstí "Kultouni Auta ČSSR" má u některých modelů z řady ruských, že musím a váš časopis právě začal. Kromě toho existuje mnoho dalších zajímavých modelů českých aut, že jsem byl vidět v ulicích Moskvy dávno.
To je důvod, proč jsem umístil jsem zprávu v tomto fóru. Omlouváme se, pokud něco špatně, protože je Google Překladač
P.S. Můj respekt, Milan [CHIP]!

Zařídil si, že mu pošlou složenku, on to dopředu zaplatí .. a oni pošlou balíček ke mně a já ho vezmu a přepošlu mu ho do Moskvy. Navybíral si větší množství modelů, takže asi budou rádi, když se něčeho zbavěji.
-> petr s: Jestli jsem to dobře pochopil, tak mají taky nějakou edici a rád by s námi povyměňoval nebo jen koupil pár kusů 

-> CHIP: Co vlastně chtěl?
Věc s Alexem je zařízená, jsem se toho ujmul, respektive jsme se na tom spolu domluvili.
Hello everyone from Moscow!
I'm looking for scale models „Kultouni Auta ČSSR“... Is anybody here who can give me an advice where I can buy them or change them for my own scale models from „Kultouni Auta USSR (Legendary cars of USSR)“? Please send your replies to my e-mail: toolargefiles@mail.ru Thank you in advance!
I'm looking for scale models „Kultouni Auta ČSSR“... Is anybody here who can give me an advice where I can buy them or change them for my own scale models from „Kultouni Auta USSR (Legendary cars of USSR)“? Please send your replies to my e-mail: toolargefiles@mail.ru Thank you in advance!

-> gim: to si u nekterych z uvedene rady koupis modylek 1:1

-> Syny: delaj ale za cenu o rad vyssi a vic... Nasel sem nadherny modylky, 1:43 za 3500, je uz celkem dost
-> Syny: Se ještě dělají
-> Tuner#2: Aha, takze to uz je hodne pametni auticko :) Takovy modely kdyby se delali dneska, to by bylo :)
-> Syny 26.05.10 15:25:38: Ano mám obě dvě, tu modrou jsem dostal darem a byla kupovaná v tehdejším Plzeňském Tuzexu za bony 

-> Tuner#2 21.05.10 10:08:44: Husty - to mas ty tu modrou Nivu? To se da nekde sehnat? 

Hlavně má být jako dárek i 1000MB .. předpokládám, že to bude taky Abrex .. to se docela těším.
Jo, tak Abrex mě tedy taky překvapil. Myslel jsem, že pro ně bude levnější nechat si udělat vlastní klon od číňanů nežli to kupovat od Abrexu. Alespoň člověk vidí, jakej na tom asi mají vejvar, když si můžou dovolit přihodit jako dárek model, co normálně stojí přes dvě kila, a ještě pořád vydělávají. No ale co, třeba so nechají udělat od číňana užovku a tu pak hodí do normální série. Užovka je totiž pro mne stejně hezčí než emko.
Včera jsem se stavil na poště pro balíček, ležel tam už od pátku, ale dřív jsem neměl čas. Doma jsem ho rozbalil .. Zaporožec .. no .. viděl jsem to aspoň na Ukrajině, Lada Niva, velmi pěkná. Ale třetí model zdarma .. Škoda 120 .. ono to je od Abrexu, to mě velmi příjemně překvapilo.
-> Jumbo: no vyrabat sa asi vyrabaju, ale nedovaza sa to uz od polky minuleho roka...
-> Tuner#2: Akorát vzhledem k tomu, že sem ho dostal jako malý kluk, tak podle toho vypadá...

-> darklord: -> Jumbo: Pěknej kousek.

-> darklord: Naprosto přesně ten. Oni ho ještě vyrábí? Já už ho mám tak 20 let 

U modelu do vitrínky v měřítku 1:43 bych tedy já osobně preferoval spíš pevné kapoty a dveře. V tomto měřítku prostě na kovovém odlitku nejde udělat, aby spáry, případně otevřené kapoty a dveře (se šílenými panty) působily dostatečně modelově. Jó, kdybych byl desetiletý kluk a chtěl si s autíčkem vyhrát, tak bych to asi ocenil. Ale do vitrínky podle mého vyhrává čína.
-> Tuner#2: Já mám doma Moskvič 427, světle modrý s nápisem АЭР
54;ФЛО
1058;, odklápěcí přední kapotou i s motorem, gumovýma kolama na kovových ráfcích a s pružným podvozkem, 1/43, taktéž Made in USSR
-> Tuner#2: Tak to čumim, docela mazec 

-> Tuner#2: ten rusák je hustej 

Je vidět, že už tenkrát uměli udělat velice solidní modely.
-> Tuner#2: ten ruskej je nadhernej