skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
-> vhml: mam asi rozbytej PC
Jezdim tam okolo jak vocas sem tam a ani hovnooooo

-> venni: na tu hromadu u sypek ne?
-> Honza5: hele to já ma všechny vozy i tatru na všechny plodiny,to je v cajku nasypat to do nich nasypu,ale ven to nejde
prostě zaboha nenajdu místo kde to vyklopit...přitom když posečeš třeba i trávu sekačkou co je origo,seberš to otavanem co je origo tak to není kam dát 

-> venni: A tý jí potřebuješ teda jenom někam odvést nebo i jímku na ní udělat? Protože sem našel valník na všechny plodiny Pronar T680, v popisce je že se tam dá vozit všechno. A stou jímkou leda si stáhnou ten GIANTS Editor na v kládání budov, krav
atd. Ale dělat stím neumím

-> Honza5:
Ja si stáhnul pro zajímavost ještě potinger ten třínápravovej senážní vuz a co by jste řekli...no taky vubec neregistruje silážky
a to mě ten verk pžišel na cirka 105tis .
a mě to silážku u prodejce na recepci nenechá :-D

a mě to silážku u prodejce na recepci nenechá :-D
-> Honza5: Hooooooovno
Zajimaci.

-> venni: Já si stahnul rozmetadlo na nějakej bílej přášek, vypadá to jak vápno
a když sem to dal do mods tak to bylo ve hře u prodejce taková krabice tak sem jí napíchnul na vidle a dovez k farme potom sem k tomu přišel jako osoba a máč sem tuším N a rozbalilo se to
potom sem potvrdil myslím Káčkem a bum byl tam dopravník a zásobník na ten prášek postavenej.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to jsem na stránkach nějak vypozoroval že se tam umistuje,ale to umistění jsem taky nepobral,je vidět že nemam ani na to zemědělčení 

-> venni: Silazni jamu ale musis nejak nekam taky umistit aby tam byla
Jinak kukurici jen na zrno :-)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: když si dáš pohled z kabiny traktoru tak se člověk dobře orientuje :) Hele kukuřici máš,ale sklízíš jen na zrno kombajnem ne?sakra ja su zoufalý a přitom by to při hře mělo být naopak :)
ona celkově mi nejde přidat žádná new silážní jáma co stahnu z netu...davam ji do mods a nic
ona celkově mi nejde přidat žádná new silážní jáma co stahnu z netu...davam ji do mods a nic
-> venni: Tak to jsi dobrej :-D No kukurici mam taky...
Tady se každej předhání kolik vleků tahá za tatrou,ale kukuřici nikdo nepěstuje
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak ty máš ty problémy s uklízením balíků,včera jsem dával na dopravník 26 balíků a trvalo mi to 10 minut a nějaký drobný :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak ty máš ty problémy s uklízením balíků,včera jsem dával na dopravník 26 balíků a trvalo mi to 10 minut a nějaký drobný :)
Matthes, záškodník z TechWebu 07.03.10 21:13:29 napsal:
→ Ratoo: Mrdka atinacka no. Klasika
JJ Nvidia je jasna volba
→ Ratoo: Mrdka atinacka no. Klasika

Potřebuju poradit kam mam vysypat tu kukuřici od řezačky.....Ani na jednu origo silážku to nejde a když stahnu novou suilážní jámu nenajdu ji ve hře :)No a pak jsem taky koupil lžici na hnuj,ale hnuj nemam a z jámy to nabrat nejde abych naplnil rozmetadlo,to je stav 
EDIT:už mam kukuřici i v T813 a taky nejde nikde vyklopit :-D

EDIT:už mam kukuřici i v T813 a taky nejde nikde vyklopit :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevím co máš přesně namysli, ale to už by bylo úplně OT...
-> Mr_Kubas: No kdyby mely lepsi SW podporu tak by to nebylo tak hrozny.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Prosim tebe, ty toho naděláš. To na co to potřebuju to zvládá a víc mě nezajímá. Můj táta se o PC dost zajímá a taky po různých testech zůstal u ATI, takže to že ty seš z nich poprděnej neznamená, že jsou všechny naprd 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: darebáku

-> Mr_Kubas: Ja to mit v notebuku tak ho rozkopu
Nesmi mi to do baraku.

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Já mít ATI HD 4330 v NTB a nemohu si stěžovat 

-> Ratoo: Mrdka atinacka no. Klasika 

-> Ratoo: Na téhle grafické kartě by to šlapat mělo, takže tam bude jiný problém, buď ty ovladače nebo nevim. 

-> Mr_Kubas: jj vyzkoušim díky
-> Ratoo: Zkus nové ovladače 

zillwar 07.03.10 18:14:08 napsal: Error : Could not init 3D system
Shader model 2.0 is required
please install the latest video drivers
a hned potom tohle
unexpected system expection occured mě to hlásí to samý, a to mam herní notebook grafika ati radeon HD3650 1GB nevíte někdo co s tim prosím
Shader model 2.0 is required
please install the latest video drivers
a hned potom tohle
unexpected system expection occured mě to hlásí to samý, a to mam herní notebook grafika ati radeon HD3650 1GB nevíte někdo co s tim prosím
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jasny jasny a jaky raketoplany voe
tam je uplne mrtvo obcas vydim prozizdet traktory nebo kombajny

-> zillwar: Ale kdyz si grafiku koupis, tak ji tam jen das, nainstalujes ovladace a jedes.
-> zillwar: Tak Houstoun neznam
Nestartujou tam raketoplany?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jasny jenom se ptam ale za chvilku uz budu z Hostouně 

-> zillwar: To je tajny, ale do Hostivic to mam kus 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: uz by nemelo. hale odkad jsi ctu tu Praha-zapad
-> zillwar: Jestli tam nemas nejakej jinej problem tak to pojede. Nebo to aspon nebude viset na grafarne.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a potom uz mi teda pude ten zetor sim. ?
www.alza.cz/msi-n220gt-md
512-d140752.htm Tohle ti staci
-> zillwar: Tak si kup nejakou PCIexpress
-> zillwar: Tak to dej na sklad.obrazku.cz/
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo teď jsem se na to koukal a nepíše to to, co jsem myslel. Nuže jsem chtěl zjednodušit práci a ono prd 

-> zillwar: Tak se snaz, do pulnoci casu dost. Kde to visi?
to je na hovno nejde mi sem vlozit fotka

-> zillwar: Fotka nejak neleze 

h
-> Mr_Kubas: A co s tim? To nerekne to co chceme.
A nestačil by DxDiag? Dát Start a do kolonky hledat nebo spustit napsat dxdiag a enter.
tady snad to bude stacit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ok
-> zillwar: No fakt sundej levou bocnici a vyfot nam jak to vypada vevnitr...
-> zillwar: hm tka to zaruku uz nema tak proste mrknou dovnitr no .-))
a je tu naky ATI IXP 400
a je od HP