skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
-> Don_pepe: aha,,tak už mi to je jasný,,kde je ten obchod? ať tam vyrazim rovnou

-> Pavell: Ne, budou v obchodě s technikou, to je ta horší část, zajet pro ně a dostat je domů...
-> Stepix: mam je nerozbalene v mods....a když spustim hru z uložené pozice měly by být rovnou na dvoře jo?
-> Pavell: nastroje musis koupit u obchodnika, pokud se ti nezobrazuji mas je tam spatne... musi byt zabalene v archivu .zip
stahl jsem si nějaký stroje vložil do mods,,no a co dal? kde maj být? to musim začít novou hru?
nikdo nic?
Pořád mám tu senáž ve voze :)Dnes jsem zkoušel stáhnout celou složku maps s tím že se mi snad přidá celá nová usedlost se vším a po vložení do složky mods nic.No a taky už mi to přestává pobírat Pc asi moc techniky nebo co.....

Tak jsem postahoval pár věcí....sice mi některý zlobily že jsem je musel vymazat ze hry (sekalo se to) ted jsem pořídil řezačku krone a když jsem udělal senáž tak jí nemám kde složit
Do obou silážek to nejde a v kravíně to taky sklopit
To je prekérka....

-> Honza5: no to už můžeš jít dělat do nejbližšího jzd funkci rostlináře

Já už mám nahráno 172 hodin 

-> Kuladmin: v pohode mister kubas pomohol 

-> MOLSO: Promin ze jsem neposlal chvilku jsem do tohodl tematu nekoukl a hle uz tu vsichni vsechno vořou a bezemne

K tomu vyloveni traktora/auta z vody, ked mate menu ako vyberate ulozenu poziciu je tam dole tlacitko tusim resetovat traktory alebo tak nejak. Presunie to vsetko vybavenie s5 na dvor farmy ;)
Inak baliky su vopruz, nakoniec som to vzdy spravil tak ze som vzal radlicu a nahrnul ich co najblizsie k tomu posuvnemu pasu u stodoly a tam uz som ich hadzal traktorom z vidlami.
BTW: Ze sa niekde nieco zasekne je u mna klasika, takze rozne stuchance inou technikou a tak. Raz som sa nejak zahackoval o ten posuvny pas u stodoly vidlami a neslo mi to vytahnut. Vzal som 815, rozbehol a vpalil do toho, a bolo po probleme
Alebo uz sa mi zasekol kulaty balik v balikovaci, tak som jazdil dokola a stale otvaral a zatvaral dvierka balikovaca az som ho stratil :D
Inak baliky su vopruz, nakoniec som to vzdy spravil tak ze som vzal radlicu a nahrnul ich co najblizsie k tomu posuvnemu pasu u stodoly a tam uz som ich hadzal traktorom z vidlami.
BTW: Ze sa niekde nieco zasekne je u mna klasika, takze rozne stuchance inou technikou a tak. Raz som sa nejak zahackoval o ten posuvny pas u stodoly vidlami a neslo mi to vytahnut. Vzal som 815, rozbehol a vpalil do toho, a bolo po probleme

-> venni: Tak už sem to taky rozchodil

-> Honza5: Jendo mě už to jde :) Kolega pod námi to vysvětlil uplně super a i takovej anitalent jako já to zvládnul
Stahneš,odzipuješ a vložíš do tý složky mods.

-> Don_pepe: jo už jsem ho vrknul,"malým entrem" a musím říct že pískání při couvání,tlumený,dálkový,s
měrový světla,to jsem opravdu nečekal....
Já bych potřeboval poradit jak tam dát nové stroje apd. Vůbec nevím kam to vkládat.
-> venni: No ony některý ty bazmeky mají pěkně složitý ovládání, u pár věcí sem pěknou chvíli hledal čím se startuje...
-> Don_pepe: super,díky za radu,ted už mi to jde a naházel jsem tam pár věcí.Ale s některýma strojema nejde jezdit:) to je detail na který snad brzy přijdu 

-> venni: Jo, jde to stáhnout do toho českýho, já do něj nastahoval mraky věcí a všechno jde. Ty stroje rovnou jak stáhnu nerozbaluju a naházím do složky mods v dokumentech a šlape to parádně, jen mi vadí že když mám naloženej přepravní vlek technikou, tak ho T813 táhne rychlostí 3km/h...
-> 1560: 

-> venni:
Doporučuji se optat Davida29
Doporučuji se optat Davida29
-> MOLSO: hele vypnul jsem hru a traktor se vylovil sám :),ale taky už jsem jednou musel přijet do přístavu popostrčit se kombajnem abych mohl vycouvat 

-> venni:
frajer
ja som sa zasekol s ktraktorom na zdvihakoch v zetor predajni a musel osm si prist do traktora stuchnut kombajnom aby som ho vyslobodil

ja som sa zasekol s ktraktorom na zdvihakoch v zetor predajni a musel osm si prist do traktora stuchnut kombajnom aby som ho vyslobodil

Já hrál asi dvakrát v životě nějaký rally a dvakrát nfs.Tohle je fajnová hra a je u toho super odreagování.
PS:další dotaz jak vylovim traktor z vody?Jsem se nějakým omylem poroučel z mostu a do traktoru nejde nasednout ani vyjet :) Vylovení,vysušení odbahnění?Tomu nerozumim.Jo to bude za tu Máňu
(Jachyme hoď ho do stroje)
PS:další dotaz jak vylovim traktor z vody?Jsem se nějakým omylem poroučel z mostu a do traktoru nejde nasednout ani vyjet :) Vylovení,vysušení odbahnění?Tomu nerozumim.Jo to bude za tu Máňu

Mě tohle vždycky tak sr*lo, že to hrát odmítám :/
-> venni: Jde to určitě i do český, páč je úplně stejná jako Landwirtschafts Simulator 2009, akorát je to česky a je tam nových pár designových prvků, ovšem základ zůstává stejný. To, jak se tam dávájí nové mody Ti bohužel asi moc neporadím, páč s tím nemám zkušenost... Jestli se nepletu tak se to dává do složky C:/xxx/Dokumenty/My Games/xxx/Mods, ale musí to být tuším rozbalené...
-> Don_pepe: ja prolejzal ty stránky co byl odkaz níže.je tam toho na stáhnutí spoustu,ale mě se to nějak nedaří,jako vždy.Jde to stáhnout i do toho českýho zetoru nebo jen do tý jejich cizí hry?
-> venni: Dá se i dobytek a hromady dalších plodin, ale musíš k tomu stáhnout z netu příslušný vylepšení. Jestli chceš kutatý balíky, stáhni si Hesstona, jenom s těma kulatejma je blbá manipulace...
-> MOLSO: ja když koupil balíkovač tak jsem ho domu dotáhnul i tim traktorem co dostaneš na začátku :)Pak jsem koupil Zetora forteru a rovnou toho co má vídle.Jinak zbýrání tich balíků je pěknej vopruz...otavanem to nejde a lis na kulatý balíky tam není.
Jinak se chci taky zeptat: kde se daj vydělávat peníze?jenom sklízením obilí?Dá se sehnat nějakej dobytek?

Jinak se chci taky zeptat: kde se daj vydělávat peníze?jenom sklízením obilí?Dá se sehnat nějakej dobytek?

Prvmí 3-4 dny mě ta hra bavila, potom už mě to omrzelo
-> MOLSO: Tak to asi nebyl zetor, už si to zas tak nepamatuju
Jednoduše kup něco většího a máš klid 

-> MOLSO: budes si asi muset koupit nejake ten Fendt.za ZTS 16245 ten lis zapojit myslim nepude.sberaci vuz zapojit nesel.lis zkusim zetra
-> Mr_Kubas: to bol zetor ? no fuj :D
-> MOLSO: To ti teď z hlavy nepovím. Ten klasickej zetor co máš od začátku je prostě malej a ty ostatní jsou velký 

-> Mr_Kubas: zetor crystal (ten modry) by mal byt ok ne ? 

-> MOLSO: Pokud se nemýlím, tak stačí nějakej střední nebo vyšší model. Od každé značky tam jsou vždy minimálně 3 typy (malý, střední a velký). Za ten malý toho moc nazapojíš, tak je dobrý kupovat hned minimálně střední...
-> MOLSO: Zapal ho a máš i pohnojeno
-> petr s: rad by som ale nemam ako zapojit ten balikovac 

-> MOLSO: Už sklízíš seno?
Chcem sa opýtať skúsenejších polhohospodárov
ktorý traktor alebo co musim kupit aby som za to zapojil balíkovač na seno ? 

-> Tommyk: Co konkrétně "nejde" ? Moc si ten problém nepopsal, tak ti těžko pomůžem 

jako mě ty WASDE taky pěkně štvou :( frčíte to někdo na volantu?
mě to taky nejde 

-> Don_pepe: tak to už je propracovaný
že bych si to taky stáhnul?
hrát traktotory?????

-> Karel.: Jde o zvyk
Taky jsem u toho držkoval, ale už je to v poho 

-> Mr_Kubas: to mě štve

-> Karel.: V menu ne, jedině že by sis poradil s nějakým configem 

-> Kuladmin: ještě jednou díky
ještě jedna otázka, dá se změnit ovládání krom kláves "w,s,a,d", chtěl bych to na šipky, ale nejde to nějak

ještě jedna otázka, dá se změnit ovládání krom kláves "w,s,a,d", chtěl bych to na šipky, ale nejde to nějak

-> Don_pepe: kde si to stahoval, pls SZ
diky

-> Kuladmin: mozes poslat spravu aj mne pls ?