skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
-> Karel.: -> OndraST: Poslal jsem Vam zpravu.

Joj je to pěkná ptákovinka, trochu sem si stahoval stroje: T813, T815, Ifa, Mates, Krystal, 7245 Horal, 162 45, Škoda 180, K700 apod. ještě by to chtělo T148 a nějaký starý zetory (25A, Super, Major) a bylo by to perfektní!
Taky mě to nejde, nemáte někdo crack. moc prosím ......
nevíte někdo kde sehnat na traktor simulator crack? ten klíč jsem sehnal, ale crack je jen s celou hrou a to se mi stahovat neche, díky
hmmm Zetor Stimulátor :D:D:D
-> MOLSO: z toho ulož to jak bylo dole zmiňováno,ale mam stáhnutou jenom část,lezlo mi to nějak pomalu.Ale stejnak musím pak počkat na kamaráda aby mi tu hru zprovoznil,ja na tohle nejsem :)
-> venni: odkud ? 

už stahuju traktor zetor simulátor

nemáte nekdo seriovej klič nebo tak neco?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : U mě na PC to hraje mladej švára a je na to potřeba Pixel Shader 2.0 a vyšší. Na starším PC jsem měl naprd grafiku, která ten Pixel shader měla jen 1.0 a nešlo to spustit...
-> Rapid135 - doktor 14.02.10 19:23:06: Máš Traktor Zetor Simulator nebo Landwirtschafts Simulator 2009? Ono je to sice to samé, ale jestli máš Traktor Zetor, tak tam je vše česky popsané co čím děláš. Kdybys měl nějaký otázky tak se ptej a já to zjistim od mlaďase, ten to hraje od rána do rána
Jinak pokud bys chtěl postahovat nový mapy, stroje apod. tak se mrkni sem. Na levém sloupečku si vyber co tam chceš stáhnout
zdbudiskovice.nolimit.cz/ landwirtschafts-simulator- 2009
-> Rapid135 - doktor 14.02.10 19:23:06: Máš Traktor Zetor Simulator nebo Landwirtschafts Simulator 2009? Ono je to sice to samé, ale jestli máš Traktor Zetor, tak tam je vše česky popsané co čím děláš. Kdybys měl nějaký otázky tak se ptej a já to zjistim od mlaďase, ten to hraje od rána do rána

zdbudiskovice.nolimit.cz/ landwirtschafts-simulator- 2009
kury 14.02.10 20:00:51 napsal:
→ OndraKrupi-TenČtvrtý: No jak se to vezme, kdyby to aspon
ty šmejdi netahali ze zahraničí. Jinak to zemědělství jde do háje.
A věř, že málo lidí už tady doma chová dobytek, protože už se to
nevyplatí jako dřív. Takže doma už máme jen slepice a králíky
Jako já tuhle činnost beru, rodiče dělají v ZD, ale že o tom je hra, to
mě fakt vyndalo. Si to taky asi na ulozto stahnu
Já ti nevím, ale asi je nutné dělat zemědělství ve větším. Co znám lidi, co jedou ve velkém, tak si docela chrochtají blahem, hlavně teda díky dotacím. Stačí nechat si udělat dobrý projekt, hlavně vyzdvihnout a několikrát podtrhnout jak je to důležité pro ekologii a peníze z EU jsou jisté. Sice to někdo zaplatit musí, ale to nevadí.
→ OndraKrupi-TenČtvrtý: No jak se to vezme, kdyby to aspon
ty šmejdi netahali ze zahraničí. Jinak to zemědělství jde do háje.
A věř, že málo lidí už tady doma chová dobytek, protože už se to
nevyplatí jako dřív. Takže doma už máme jen slepice a králíky

Jako já tuhle činnost beru, rodiče dělají v ZD, ale že o tom je hra, to
mě fakt vyndalo. Si to taky asi na ulozto stahnu

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : aha
-> Kuladmin: to nepomůže, musel bych mít novější grafiku
No já nevím, je to sice hezký a nápaditý, ale mohlo by to být propracovanější

Systémové požadavky
========================= ========================== ==============
1.1 Minimální systémové požadavky:
Operační systém: Windows XP SP3/Vista
Procesor: Intel/AMD 2 GHz
Paměť: 1 GB (2GB Vista)
Grafická karta: GeForce 6800/Radeon X850*
Zvuková karta: DirectX kompatibilní
Místo na disku: 1 GB
Příslušenství: DVD-ROM mechanika, myš, klávesnice
Síťová hra nepodporuje
1.2 Doporučené systémové požadavky:
Operační systém: Windows XP/Vista
Paměť: 512 MB
Grafická karta: GeForce 8800/Radeon 9600*
Síťová hra nepodporuje
* Integrované grafické karty a grafické čipy (Intel, SiS aj.)
na noteboocích nejsou podporovány
========================= ========================== ==============
1.1 Minimální systémové požadavky:
Operační systém: Windows XP SP3/Vista
Paměť: 1 GB (2GB Vista)
Grafická karta: GeForce 6800/Radeon X850*
Síťová hra nepodporuje
1.2 Doporučené systémové požadavky:
Operační systém: Windows XP/Vista
Paměť: 512 MB
Grafická karta: GeForce 8800/Radeon 9600*
Síťová hra nepodporuje
* Integrované grafické karty a grafické čipy (Intel, SiS aj.)
na noteboocích nejsou podporovány
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A mas ok crack? Ti poslu odkaz.
-> Kuladmin: ja som to tiez hraval, ale teraz na to nemam cas 

-> Kuladmin: já bych taky rád 

Ja sem zvedavej kolik nas zejtra v podvecer bude vorat pole

-> Tuxik: práskat se nemá, ale hlásit se to musí 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : dohodnu se s Evzou at se to da do pravidel... a odkazy hlasit, hlasit a hlasit ! :)
-> Tuxik: ok, stačí říct, slyším to tu prvně, snad si to budu do příště pamatovat.. ale těch odkazů jsem tu viděl víc 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : radsi bych to sem nedaval... neni to legalni, je to necestne a nesportovni
ne ale vazne je to o pruser, radsi pres soukrome zpravy

-> Tuxik: dobře, ale proč? dřív to nikomu nevadilo
-> Tuxik: Tak to jo
-> petr s: obsah smazaneho prispevku vidi jak pise Nwkt jen moderatori a admini
-> petr s: To stejně vidí jenom moderátoři a admini
-> Tuxik: Je to lepší ? ale máš tu závadu že to nejde smazat musí se to ručné editovat
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prosim linky na warez jen PM, pripadne tak aby nebyly kliknutelny.. diky
-> memfis (kian): a stahoval jsi to odkud?
tak sem tam nasel damske prirození-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -tak sem tam nasel damske prirození
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -ty voe zas neco musim hledat to me tak nebavi.

-> memfis (kian): to myslíš vážně? instaluješ nějakou hru poprví?
koukni tam odkud jsi to stáhnul, měl by tam k tomu být nebo nějaký generátor, já ho tam měl ale už jsem ho smazal

HOŠI JA SEM SI JI DNES NAISTALOVAL ALE KDYZ JI CHCI SPUSTIT TAK TO PO ME CHCE NEJAKEJ Product key a ja ho nemam,nemohly byste mi ho nekdo sem napsat nebo do id.dik
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: No jak se to vezme, kdyby to aspon ty šmejdi netahali ze zahraničí. Jinak to zemědělství jde do háje. A věř, že málo lidí už tady doma chová dobytek, protože už se to nevyplatí jako dřív. Takže doma už máme jen slepice a králíky
Jako já tuhle činnost beru, rodiče dělají v ZD, ale že o tom je hra, to mě fakt vyndalo. Si to taky asi na ulozto stahnu

-> Nwkt: mě to hodilo černou obrazovku, pak nějakou chybovou hlášku a rozházelo všechny ikony na ploše
-> David V6: www.uloz.to je to tam, tak si to zadej do vyhledávání
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já pustil, ale sekala se mi i na nejmenší detaily
-> kury: ta hra vypadá pěkně, ale bohužel po stáhnutí jsem ji nespustil ani na jednom pc
traktorzetor.cz/videa

traktorzetor.cz/videa
-> kury: bez těch volovin by ses nenajedl
kde to stáhnu
-> Rapid135 - doktor: Doma na sběráku musíme sběrací mechanismus zvedat ručně pákou
Sory za OT, ale o týhle hře jsem v životě neslyšel, než jsi tady o ní napsal. Bych nevěřil, že někdo vymyslí hru na farmaření.Už i tady na vesnici tyhle voloviny lidi přestávaj dělat a ejhle ona je o tom i hra

-> Maxx: koupil sem si sberaci vuz a nahrabovac travy.jak to zaprihnu za traktor tak me nejde u sberaciho zvednout ze zeme ten sberaci mechanismus.u nahrabovacu me to zas nejde po zaprihnuti slozit abych s tim mohl jet.sberaci vuz a nahrabovac sel spustit myslim Bckem. zkousel sem vsechny klavesy a nic.X,V,G ktery pouzivam normalne taky nezabiralo.a este bych rad vedel jak naplnim seci masinu osivem a kde to osivo koupim
jj hraju,co potřebuješ? je to výborná hra a neskutečně mě baví 

taky bych rád hrál....
-> Rapid135 - doktor: chtěl jsem si ji zahrát, ale nejde mi spustit
je tu nekdo kdo hraje nebo hral tuto hru? mam par takovych problemu a nejak nevim jak na to vsecko prijit