-> Matthes, záškodník z TechWebu 08.04.25 19:26:15: Mně se taky jednou podařilo zaparkovat máminu škodovku tak blbě, že ujela z kopce - vždycky jsem parkoval na stejném místě, nikdy nezatahoval ručku, ale vždy stočil kola k obrubníku a zařadil rychlost...
...tehdy jsem rychlost sice zařadil, ale kola zůstala rovně. A rychlost asi byla zařazená blbě, protože po dvou hodinách zvonil soused, že nám ujelo auto...

Naštěstí se nic nestalo - auto přejelo ulici, předními koly vyjelo přes chodník na trávu a zadními koly se o obrubník zastavilo - zadek zůstal na silnici. Po tom chodníku téměř nikdo nechodil a v té ulici nebyl velký provoz...
Kdyby auto stálo o kus výš a mělo větší kinetickou energii a přehupslo by obrubníky a sjelo dolů ze stráně (asi 50 metrů prudký svah hnedle za chodníkem), to by potom byla sranda.

Na fotce to místo: Škodovka stála cca v místě, kde stojí červené Mini a skončila přes chodník v místě před tím černým Passatem - ty keře v pozadí tehdy nebyly, stejně tak jako tam nestály ty dvě béžovočervené bytovky - byla tam jen zatravněná stráň a pod ní velké škvárové fotbalové hřiště (na jeho místě stojí ty nové bytovky).