skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> kraska98: Nie som si istý ale podla mňa obe autá majú kartu na virte.
Včera před devátou večerní v Jesenici zelený (metalíza) MTX Roadster, předtím cestou z dovolené několik spotrovních škodovek (ať na platě, či po ose) šedé MB (nebo možná MBX - přes kamion jsem z levého pruhu neviděl) na plaťáku u benzínky na D1...
...poznává se někdo?
...poznává se někdo?

Jsem na dovolené a najednou v kempu potkám tyhle 2 krasavice. Díky majitelům za pokec. 

-> Tuner#2: pěknej je cca z 5ti metrů, nebo když projíždí kolem od 40km/h
ale to se časem dá dohromady...

ale to se časem dá dohromady...
-> Tuner#2: vseho jsem se zbavil. držím už jen ty 2 coupe kastle+ ND
-> Bery: Omyl, v nejextenzivnejsim vykladu tech nejtrvrdsich prazaku zacina Asie uz v Karline za Negrelliho viaduktem. Ti tolerantnejsi kladou hranici az za Cerňák

-> Bery: za čim? tyhle exotický města neznám

-> Bery 28.06.19 21:05:06: To je ten na STK jak jsi měl a nebo máš ještě jiný úlovek?
-> Pavel P..: asie začíná až za hradcem, ne?
-> Bery: nojooooo tak v Asii moc škodovek nejezdí...

dnes přes 100 km rapidem. sadska, nymburk, kolín, sv. mikuláš a z5... jednu šáde jsem potkal. styďte se.

-> isti: 

-> castrol: Nie,zo Žiliny

zelene emko a spz ZA niekto vocat ?
Kdo z vás včíl proletěl kolem židenických kasáren ve žluté ouže? 

dnes někdo v nymburce na ruční myčce šmudlal světlé hnědou S 120 na 15"
Kdo táhnul na podvále v pátek odpoledne za Superbem červenou Felicii bez ploutviček od Koněprus na Beroun?
Vcera dopoledne v Kamenickach z dalky lestenka rapid asi tabacek a polepy na bocich a spodku dveri, snazil jsem se ho pozdravit ( jel jsem zlutym rapidem) ale zatocil a asi uz me nevidel
-> castrol 24.05.19 21:18:49: a dnes ta ista zostava
-> David29: jestli měl značku PZD a velkoplošný poklice... tak vím :-))
Sobota, červenej Rapid od Mělníka na 9 směr Praha...
Kdo z vás si včíl na D1 ve směru na Prahu táhne Kilo na plátně? Tmavá barva, bez předního pravého blatníku (víc sem si z protisměru nevšiml).
cervene a hnede emko +este biela uzovka na prelisoch a chrom puklice, vsetko spolu o cca 18:00 prechadzali cez velke kostolany kto to ?
Dneska po sedmý na I/9 na sever kousek za Prahou béžovej/šampaňskej/hnědej MTX Roa 

Niekto odtiaľto s krásnym žltým eRkom dnes u Hořic? 

tak a mame tu dalsieho, cervebe rapo znacka BA a na prednej kapote nejake logo alebo obrazec
-> Marty227: to je ona 

-> castrol: www.facebook.com/robert.v
.vasicek.7
-> Matsoft: Jo, mám pocit, že BL..
-> Kocvin: tazne vozidlo ma slovenske znacky? pokud jo, tak mi napada Tom T
-> Nwkt: Hurdis nema stary znacky.
-> Kocvin: Hurdis?
Kdo si před chvílí tahal tohle hezké rápo po D11, směr Praha?
Spz NAD..

-> isti: skoda ze som nezapol kameru ,bolo by to hned jasne
-> Marty227 23.04.19 21:21:28: Tušil som že Trnovec musí mať SA značky ale T2 bol tak presvedčivý
-> castrol 23.04.19 21:25:01: Asi poznám toho chlalana,bol už u mňa pre diely ale auto som ešte naživo nevidel.Bol v tom favo motor s turbom,ale asi už to prerobil.Papierovo by to malo byť rapid.

-> castrol 23.04.19 21:25:01: Asi poznám toho chlalana,bol už u mňa pre diely ale auto som ešte naživo nevidel.Bol v tom favo motor s turbom,ale asi už to prerobil.Papierovo by to malo byť rapid.
-> castrol: -> Tuner#2: nebude ja jestě letos nejezdil stím

-> Tony Outland: -> kraska98: Je to muj "ex", je v dobrych rukou, s majitelem jsem i po 4 letech v obcasnem kontaktu 

-> Marty227: este doplnim ze vyfuk bol nerez a dvojkoncovka ,chalanisko co tam sedel hola hlava a vedla ciernovlasa buchta 

-> Tuner#2: ono sú tie oranžové Garde dve, to ktoré má jeden z bratov Pešekovcov a bolo na virte má ŠPZ SA a na boku číslo 84 a LR vaňu.., to ktoré si pridal ty a pýta sa naň Castrol je iné, je z Galanty, čiže GA ŠPZ a malo by v ňom byť turbo..
-> Tuner#2: jj to bude zrejme ona

cervene eEmko v nedelu okolo 17tej v Krasne nad Kysucou?? cedule som si nevsimol..ale cervene eMko, biele plechy (vzadu asi otocene) a priecak??
Popripade v Oravskej jasenici som v piatok stretol tm.modru eRku..nejake chrom kolesa a tiez priecak (stretol som ho v protismere preto nemam lepsie info) a mal NO znazky...minna som sa pytal..ale tu asi nik iny nieje z tych koncov
Popripade v Oravskej jasenici som v piatok stretol tm.modru eRku..nejake chrom kolesa a tiez priecak (stretol som ho v protismere preto nemam lepsie info) a mal NO znazky...minna som sa pytal..ale tu asi nik iny nieje z tych koncov
-> castrol 20.04.19 18:43:54: na virtu byl předchozí majitel, teď to mají dva brachove spolu s Rapidem po itchym 

borci cervene alebo oranzove 4 oko garde ,zadne vyko motoru cierne ,znacka GA a na boku cislo 82 do to ?