skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
dnes nejakej bezovej rapid v Heralci, moc jsem si ho neprohlidl, protoze svitilo dost protislunicko

Teď jsme si vzpomenul, že jsme se potkali s bílým eMkem na zlatých kolech. Jen už nevim kdy a kde
. Ale tuším cca před týdnem u Eurooilky za Slavičínem.

dneska krasnej bilej rapid na apollech
v Jablonym pod jestedem u motorestu nekdo zdejsi...

Předevčírem jsem potkal v provozu dva Rapidy, oba ve statusu "auto k běžnému užívání". První u Modletic - řídil pán kolem padesátky a vezl pravděpodobně ženu a tchyni, druhý Rapid je stálice z Letné...
...takže asi nikdo zdejší
...takže asi nikdo zdejší

Kdo z vás včíl táhne eMko v ořechu (?) nebo nějaké podobné šisnuté světle hnědé na plátně u Třebíze (R7) směr Chomutov?
-> k.jarek 08.04.19 16:04:35: Olson Onanon dopaden.
www.krimi-plzen.cz/a/onan ovac-z-v-autobusu-je-dopad en

www.krimi-plzen.cz/a/onan ovac-z-v-autobusu-je-dopad en
-> Nwkt 08.04.19 19:09:32: Myslíš asi tímhle stylem?
Jedou tři holky ve výtahu. (13,14 a 15-ti letá). V tom třináctiletá povídá " hele holky to je divnej sopel ", čtrnáctiletá říká " to není sopel, ale semeno " patnáctiletá to oblízne a řekne " a není nikoho z našeho patra".
Jedou tři holky ve výtahu. (13,14 a 15-ti letá). V tom třináctiletá povídá " hele holky to je divnej sopel ", čtrnáctiletá říká " to není sopel, ale semeno " patnáctiletá to oblízne a řekne " a není nikoho z našeho patra".
-> Vojťas: Tak to je jiná, to potom jo

-> Jirik_Tuňák1983: A že tam nedají fotku toho přirození, třeba ba ho nějaká podle toho poznala 

-> k.jarek: vsak uz se tu s tim chlubi 

-> Jirik_Tuňák1983:
Su zvědav, zda sa dotyčný přizná

-> kraska98: jo podle SPZ je to on ale pár věcí na něm chybělo , Pecuv mě právě hned napadl
-> Tony Outland: To vypadá jako ex Pecův rapid skoda-virt.cz/cz/.../1302
-peca-rapid-136
Kdopak se nam tu dnes toulal s Rapidem po Olomouci ???
V zadu na kapotě škoda virt...
V zadu na kapotě škoda virt...
Koho jsem dnes potkal u Mělníka? bílá užovka s hladkou zadní kapotou a na přední kapotě veliká kulatá zelená nálepka Škoda Auto....

Myslím že zelený eMko (bylo to potmě) s rampou vepředu - asi před 2ma hodinama někde mezi Kolínem a Nymburkem - nepamatuju si přesně, kde jsem ho potkával...
Vcera pul osma rano. STK Roztoky (AUTO HOLY) zlute erko.
decka kto mal dnes pred stk v cerveniku bledo hnede emo na meteoroch ?
S kým jsme se potkali minulé úterý v Tečovicích? Už si nevzpomenu jaká kára, ale tuším tmavý francouz? na zadním okně "Škoda meeting zlín" a stál vpřed vjezdem do Imosu. Měl jsem celkem naspěch, otočil jsem se zda něco nepotřebuje, ale už byl fuč.
A potom na hlavním tahu ve Zlíně skelet eRka na náklaďáku?
Já jel Feldou.
A potom na hlavním tahu ve Zlíně skelet eRka na náklaďáku?
Já jel Feldou.
kdopak si to dnes vezl pres Mimon na plataku svetle modrou s100 se zlatyma kopretinama
,nejaky virtak...

-> Syny: a ještě s popisky jako správný češtin

-> Syny: Hrozně to upadlo. 70% veškerýho obsahu jsou levoproudaři a nepoužvači blinkru... 20% sou uměle vytvořené a vyhrocené situace, 5% jsou přestupky jako otáčení na světlech a možná 5% stojí za zmínku 

-> David29: Jako jestli nekomu prijdou tyhle situace nejak nadstandardni, ze je dava do verejnych kompilaci na net, chtel bych videt co udela, az bude mit fakt krizovku.
-> Syny: Je to o hovně no.
Dneska už na to koukám jen proto, protože se hledám
Dneska už na to koukám jen proto, protože se hledám

-> David29: Tykraaavo to je video... Dneska fakt kazdej cpe na net kazdou kokotinu.
Včera po čtvrté odpolední ve Zvoli červenej Rapid s RZ 8B3, nebo 3B8...
...následoval jej někdo tuším v hnědém Opelu (nějaký novější vůz z tohoto století)...
...následoval jej někdo tuším v hnědém Opelu (nějaký novější vůz z tohoto století)...
Kdo vezl včera bílé Mko na podválu bez značek z Brna směr Svitavy?
-> castrol:

-> TT_daniel: chyba gps 

-> castrol: v obci 58km/h??? ta udám
Pre chvilkou jsem minul v HK cerneho rapida spz mel stare ADJ a kola mel prevaraky z felicie asi
decka kto si dnes prevazal dve skodne?, jedno cervene emko a druhe modre kilecko foto hodim zajtra mam ho v kamere
e:jo a bolo to na obed
e:jo a bolo to na obed
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.02.19 12:30:37: Koukám taky rok 85. Jsem trochu pátral na jednom webu kde fotí starý značky a narazil na jednu ještě starší.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.02.19 12:30:37: Lišák myslím, měl taky ROA(?)
-> Nwkt: jj
-> Luky: žluto žlutý?
Dnes v Plzni žlutý Fun s nástavbou AirDesign, v rychlosti celkem slušně vypadající, známe?
-> Danster 20.02.19 11:15:07: Ano, Hanuš třeba měl: skoda-virt.cz/cz/.../500-
hanus-skoda-120
Kdopak si nechává u Malejovského v Dolních Ředicích stříkat rapida? Jen se blejská 

-> MATTESS 19.02.19 11:38:23: Díky za potvrzení. Ono ROA by mohli mít ještě první Mka, protože strýce 130 r.v. 85 má ROB-00-55
-> Syny: no já myslím že se o tom takhle tenkrát při zavádění tohohle systému RZ mluvilo. Proč by ne?
-> Syny: Nebo začnou dělat 11A,12A,...myslím, že krajská (aby se na první pohled odlišila) musí mít první znak číslici.
Nebejt fiktivních převodů, kde se dávaly značky, a firem, tak jsou taky jinde. Kolik % těch krajských je v archivech?
www.rz-nej.czweb.org/
Nebejt fiktivních převodů, kde se dávaly značky, a firem, tak jsou taky jinde. Kolik % těch krajských je v archivech?
www.rz-nej.czweb.org/
-> Luky: To jako vazne?
-> Syny: začnou dávat písmeno do toho druhého čtyřčíslí