skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Pavel P..: mě se teď hodí na ježdění takže zatim to stejně nevyužiju :)
-> Majkl: Zeptej se saskyna... něco takovýho mu ted někdo nabízel pro jeho litra.
Ty vole
až to bude Vaše auto tak si s ní dělejte co chcete a neremcejte :) je to auto od slova jezdit, i kdybych ji nechal stát otevřenou na václaváku v dešti a blátě vám to může být uplně jedno
A ano auto je pořád ještě moje a ano stojí teď tady v okolí a pokud ji neprodám tak ještě dlouho bude, navíc když není počasí na scooter tak se hodí na ježdění do krámu a do fitka
-> Pavel P..: tak to stání zařiď a já budu rád... zkoušel sem to pár měsíců zpátky a když už nějaká odezva tak jedině negativní. V salonu nejsou zvědaví na starý rašple. Tam raději hodí auto na prodej...

A ano auto je pořád ještě moje a ano stojí teď tady v okolí a pokud ji neprodám tak ještě dlouho bude, navíc když není počasí na scooter tak se hodí na ježdění do krámu a do fitka

-> Pavel P..: tak to stání zařiď a já budu rád... zkoušel sem to pár měsíců zpátky a když už nějaká odezva tak jedině negativní. V salonu nejsou zvědaví na starý rašple. Tam raději hodí auto na prodej...
Ty vole
až to bude Vaše auto tak si s ní dělejte co chcete a neremcejte :) je to auto od slova jezdit, i kdybych ji nechal stát otevřenou na václaváku v dešti a blátě vám to může být uplně jedno

-> Domajz: ideální auto na zimu. neschnilý, zadní náhon, všechno v cajku. :D
takový práce a peněz co do toho padlo a pak to nechá plesnivět na ulici...
Někde v autosalonu škodovky by to mohl strčit do výlohy... měl by parkování zadarmo.
Někde v autosalonu škodovky by to mohl strčit do výlohy... měl by parkování zadarmo.
-> Domajz: vlastní to pořád majkl
-> Nwkt: Ani nevím, viděl jsem ji tam poprvé v sobotu, je jí celkem škoda, jestli to má někdo na ježdění do práce a parkování na pražských ulicích...
-> Domajz: To už to prodal?
nějaký spotřebák se už tři dny povaluje v Nuslích na Petra Rezka 

-> Jarda: To nevim, ale asi to bude jedna z posledních, když děda měl na 125L KMD 74 23 :-)
-> Jarda: ty vole, tohle auto jsem potkal před rokem na D1 u Brna viz -> Domajz 10.05.15 22:45:13:
22:45:13 neděle 10.05.2015 - D1 mezi Vyškovem a Brnem směr Brno, cca 20:40, zelená Škoda 135 GL na LPG, spz KMD 77-56 uvnitř nějací 4 pankáči s čůčem v ruce a reprákama na zadním platu
22:45:13 neděle 10.05.2015 - D1 mezi Vyškovem a Brnem směr Brno, cca 20:40, zelená Škoda 135 GL na LPG, spz KMD 77-56 uvnitř nějací 4 pankáči s čůčem v ruce a reprákama na zadním platu

Kdopak se byl projet v Madarsku? melo to vlecku...
-> Thomas: byl na víkend v Lázních Bohdaneč asi před třema tejdnama. stál tam od pátku do neděle odpoledne. Bylo tam víc kousků co stály za fotku, ale tohle mě okamžitě trklo, že takhle nízko a široko favoriti nejezdí. zajimalo by mě co tam má za motor....
Modrá 742, Novy Jicin, parkoviště autopalu? Tento týden každé ráno snad.
nekdo známý? Někdo odsud? 

-> Tomaso435: starší pán z Jablonce n.N. na virtu ani nikde není,auto už stavěný a lakovaný,nicméně né celé. Původní záměr bylo jen auto na sezónu,ale nakonec jezdí i v suchý zimě. Kde je to focený?
HPčka, cca 1cm podložky, KN delty se zimákama, tmavý zpátečky, folie, LP blatník a světlo jiný, jinak zdá se původní. Soieta a jinak čistokrevný LSo. na zadku H+H motorsport.. Někdo místní?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 14.02.16 22:28:38: To věřím. Tam nevkročím.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 14.02.16 22:28:38: No to teda jo, a hlavně ty cenovky :/ za koberec do Š105 po mě chtěli 1900

-> miguelias: já už valil dom z FM, byli sme pro nějaký díly u Milaty, tam by si člověk taky poplakal
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 14.02.16 22:13:50: Jo Petr Žákovič se svou užovkou byl i u nás.
Pro nějaké ND
A v tatře muzeum...

A v tatře muzeum...
-> Pavel P..: ahaaa, nešla přehlídnout, jen to koupat v tý mokrosolný vodě je trochu škoda, ale dle libosti každého soudruha
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: skoda-virt.cz/cz/.../9431
-skodule-105l-pomeranc
vcera v TT cervene rapo na apollach TT-069 nikto odtialto ?
dnes v poledne, na hlavní kolem Nového Jičína směr F-M , oranž ouža, v nááádhernym stavu, old pražská spz tušim ACJ? .... za volantem mladší ročník, někdo zdejší?
-> King: a když budu mít mobil na hansfree a budu ho mít schovanej pod zimní čepicí tak, že nebude vidět?
Kurňa to jsem pirát 

-> Domajz: "...držení telefonního přístroje nebo jiného hovorového nebo záznamového zařízení v ruce nebo jiným způsobem při řízení vozidla"

-> Domajz: ja ti dam ugrofinsky podval

-> Borderer: Todle ma čórku nevypadalo, popravdě jsem měl co dělat, fotit, dávat pozor aby to nebylo rozmázlý...
-> Mil@n 02.02.16 11:38:34: Jojo, teď bude asi drandit někde pod Tatrami...
-> Mil@n 02.02.16 11:38:34: Jojo, teď bude asi drandit někde pod Tatrami...
-> Domajz: Byla v inzerci myslím za 70000kč a rezervovaná,tak šla mimo čr

-> Domajz: Ještě se tváří i pojištěně u ČSOB..
-> Domajz: Jo takhle sem Rumuny potkal u Ústí nad Labem...odtahovka s dlouhym podválem a naložený tři auta. Dvoum chyběl trojúhelník okna. V tu chvíli bylo volání PČR na místě a fakt ty auta byly kradený. 

dnes, cca 15.00, kolem 80. km D1 směr Brno.... turkotatarští nájezdníci z východu přijeli loupit do našich končin a vezli si kořist domů.
SPZ Rka STA-86-56
SPZ ugrofínského podválu HC 055BB
SPZ Rka STA-86-56
SPZ ugrofínského podválu HC 055BB
Dneska ve Svitavech Rapid na odtahovce do lakovny, nebo garde. Svetle hneda, bezova. Nekdo mistni?
-> Nwkt: takže bingo

-> Luky:

-> Luky: 

-> Nwkt 26.01.16 20:47:53: teda teď jsi u mě hodně klesnul. Ještě šprcku na kapotu, kat off, egr off, samolepku s mimoněm a "mažu si tě"

-> maca: Mám 

-> Nwkt: máš US svícení? od doubravky na slovany
-> maca: Kolem osmý jsem jel do práce, ale že bych někoho pouštěl? Kde přesně to bylo? 

NWKT-nepouštěl jsi mně na křižovatce Plzeň-Slovany kolem osmé ráno??? Černý man a pouštěl mě stříbrný passat 6U1----
-> radekra 15.01.16 20:11:10: to by me zajimalo, jaky ma nazor Bukaj na ta kola, kdyz mi rikal, ze 185 jsou na to auto siroke

-> radekra 15.01.16 20:11:10: taky jsem na něj koukal cestou z Běšin. A ještě jsem si udělal kolečko zpět k Míráku, abych si ho prohlédl lépe