skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Dnes jsem kousek od Chrástu u Plzně dojel Felicii pickup hnědé barvy, hodně snížená, bez zadního okna, hliníky s úzkými žiletkami. Nezná z okolí někdo, měla RZ 1P3 ?
13:15 Ujezd nad Lesy - erko na odtahovce
-> koště 14.06.15 21:48:06: Tam bejvá často při projížďce po okolí 

-> koště: Nýřanský asi cestou z FCC
Kdopa byl dneska odpo na LPG Rokycanská se 3 rapidama kabrio?
Dnes 13:45, Ruda nad Moravou, oranžovo-červené eMko. Tuším na Apollech, snížená, výfuk nesériový a nějaké doplňky (sříbrné mřížky an C sloupcích). Někdo z okolí?
Včera kolem půl šestý, Průmyslová směr Hostivař, tmavě červená, spíš vínová 120/130 se sportovním výfukem a uvnitř 4 mlaďasové, spzka začínala AKD?.... pozná se někdo?
Včera Benzina v HK,žlutá stodváca, příčák (jen trubka) položená na zemi,chyběla jí zadní kapota.... nezná někdo?
Ale pěkná jako :-) ale vypadala,jako když včera poprvé po přestavbě vyjela...
Ale pěkná jako :-) ale vypadala,jako když včera poprvé po přestavbě vyjela...
Včera, parkoviště u hráze sečské přehrady, červené gardéčko a 3 manící. Někdo zdejší?
-> Matsoft: Klatovy by pasovaly - už jen kvůli tomu, jak se vyloupl z tý polotajný spojky z Lubů na road No.22...

Tak to MTX byl Franta Boranek z Klatov... Zde byval pod nickem Boris17.... Myslim
borci kto ma v trnavskom kraji bledomodru uzovku?
-> Luky: Stál na vedlejší, pak se zdálo, že chvátá, tak jsem ho pouštěl.. A když na to koukám, mohlo to být klidně i 4P1..

-> Jozka: no já nevěděl že jste se na sebe i stihli usmívat
Tak nevím no, ale jak píše Václav, MTX je kolem Klatov hromada... Třeba tenhle má P a 66 na konci. A je hezky červenej
mtxklatovy.webnode.cz/alb um/fotogalerie-fotogalerie -vsech-mtx
Ale číslice kolem P jsou jiný...

mtxklatovy.webnode.cz/alb um/fotogalerie-fotogalerie -vsech-mtx
Ale číslice kolem P jsou jiný...
-> Luky: Krom barvy je rozdíl i v tom, že jeho poznám bezpečně dle gesichtu..
RZ tuším 1P9 xx66, takže poslední její změna už poměrně dávno..

NO doskládané už má asi eRman, ale ten ho má v bordové metle...
-> vhml: Tohle mi přišlo jak čerstvě poskládaný po laku na zkušební jízdě - nebo alespoň extrémně poleštěný. I ty oblouky (taky červený) úplně zářily.. 

-> Jozka 05.06.15 00:06:17: těch MTXek se na Klatovsku vyskytuje víc. Nějaký 3-4 podle mě.
-> Matsoft: A vyskytoval se někdy v Běšinech ?
-> Jozka: Asi Roman Helmer z Nyran...
Dneska Favo MTX Roadster - za Klatovama, červenej "P" s koncovým "66" - nějak nevím, kam s ním..

Dnes kolo 14 oo hod.v novakoch na lelovskej križovatke smerom na stanicu.červená felda kombi s červeným nápisom felicia club alebo nieco v tom zmysle. Kdo to bol?
Kto včera medzi 18:30-19:00 na zaciatku Zvolena smerom od Banskej Bystrice šiel na červenej M-kovej škodovke s PO značkami a zastal hneď za cedulou Zvolen na "odpočívadle" ? Sme si aj trúbili a kývali 

-> Honzaloun: No pěkný, takže se tu pohybuje po okolí častěji. No zapatráme, to by bylo, aby místní eMBčkáři neznali
A ještě: Někdo zdejší, kdo pracuje v Kralupech nad Vltavou v Synthosu??

A ještě: Někdo zdejší, kdo pracuje v Kralupech nad Vltavou v Synthosu??

-> Honzaloun: jj, myslím
, no bohužel nevšimnul

-> Enggik: Mrkni na 4 stranu na fotku co sem dal Pavel. Je známé, ale nikdo o něm nic neví.
Dnes po páté hodině, mezi Veleňí a Mírovicemi, bledě modré MB, bílá střecha a padáček rezervy. Řídil mladší klučina, delší vlasy. Nové pražské značky.
-> Jarda: A nevšiml sis mě tam dřepět?
Jinak jestli myslíš těmi kalinovimy auty futurum, tak tam jsem byl včera, moc hezký.

-> Honzaloun: jj, mám :) skoda-virt.cz/cz/.../1212
-jarda-rapid-146-lpg
-> Honzaloun:
-> Nwkt: jj, byli jsme mrknout na především Kalinova auta
-> Nwkt: jj, byli jsme mrknout na především Kalinova auta

-> Nwkt: Má tu kartu? Protože se mi zdá že jsem to tu někdy už viděl.
Když jsem to fotil, tak si to okolo pálilo červený Erko. Mimochodem tohle bylo trochu dřív než žlutý rapid.
Dneska dopoledne v HK. Spz začínala 1J5. seděl v tom kluk s delšími vlasy a holka.
-> haso: 

-> castrol: tak dobre, tak kuko 

Pár minut zpátky přes Rudu nad Moravou jelo nablýskané eMko v šedomodré na Apollech.
...minno to nebyl, neb nemá nálepku CS/CZ na zadním skle
...minno to nebyl, neb nemá nálepku CS/CZ na zadním skle

Kdopa si to dneska štrádoval v červenym MB na pavučinách a vozejkem zasebou po Domažlickej a utek mi až u Rychářky na Rondel?
dneska +- 6 večer,křižovatka veletržní a dukelskejch hrdinů,z hrdinů na veletržní směrem dolu odbočovali 2 stovky zasebou,jedna světle zelená,druhá tmavě zelená,obě původní spz,obě jak nový,tu přední řídila mladá slečna
někdo odtud?

včera v HK Favorit MTX červenej, fotku bohužel nemám
-> Vojťas: To bylo čistě neplán a jenom takhle skoro na otočku. Nicméně jsem aspoň zjistil, že to auto je celkem krám. 

-> ŠKODOSA: tajnustkari, a ze by ses ozval to ne, si tu byl vic dni ne?
-> Vojťas: Tady s tím dělám zatím tajnosti, nemám fotky. 

-> ŠKODOSA: Jo a tentokrat vim zes tady byl
bilou skodovkou, akorat jsem mel zrovna nejaky fofry tak sem si te zapomnel najit :/