skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Pred cca dvema minutami v Praze u Hlavniho nadrazi smerem na Holesovice... Na podvalu zelena S100 kliky ven...
Sobota, cestou do Chorvatska, rodinka v meganu, brněnská značka, na autě reklama na nějaký fitko, řidič s modrým tričkem "škoda 100, made in czechoslovakia" někdo odsud?
Minulý týden v pátek v podvečer. Kdo vezl na podavalu za stříbrnou Audinou trochu omlácenou a opršelou Škodu 100 s klikama ven? V Dolním Benešově jel směrem na Opavu.
-> Klubko_: za bratrem
bydlí u mrazíren 

-> Tony Outland: to bude nějakej dědko stroj
byls na fotbále nebo ve sběrnym dvoře? 

Kdo zvás byl dnes v Olomouci - Hodolanech ??
Moc krásnej zachovalej kousek
Moc krásnej zachovalej kousek

Dneska jsem měl výživný den
Nejdřív jsem v Uherském Brodu potkal bílého Rapida sériového (LPG, posádka už asi trochu postarší, nejspíš po laku, chyběly mu nápisy na zadní kapotě ) foto bude až se o víkendu dostanu k počítači,
pak jsem někde ve Vysokém Poli u Valašských Klobouk (plus mínus tam někde) viděl repliku Sedlářovy LR (asi mladého Častulíka)
pak Jaguar XJS Cabrio skoro tamtéž
a nakonec Rapid s přívěsem někde v Novém Hrozenkově, hnědá kamenná, zjevně po renovaci, lesk jak blesk. Akorát od volantu toho člověk moc nevyfotí

Nejdřív jsem v Uherském Brodu potkal bílého Rapida sériového (LPG, posádka už asi trochu postarší, nejspíš po laku, chyběly mu nápisy na zadní kapotě ) foto bude až se o víkendu dostanu k počítači,
pak jsem někde ve Vysokém Poli u Valašských Klobouk (plus mínus tam někde) viděl repliku Sedlářovy LR (asi mladého Častulíka)
pak Jaguar XJS Cabrio skoro tamtéž
a nakonec Rapid s přívěsem někde v Novém Hrozenkově, hnědá kamenná, zjevně po renovaci, lesk jak blesk. Akorát od volantu toho člověk moc nevyfotí

-> Tommyk: -> Tomaso435 14.07.15 20:15:02: .. první

-> Nwkt: 

-> Nwkt 14.07.15 20:00:59: jsem sám koho napadl David29? 

-> Nwkt:
Komiks live.

-> Nwkt: 

-> Nwkt: škaredej debil ?

-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.07.15 22:51:54: Taky to může být překlep a správně to má být "výser". 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a tak
-> Jozka: ty perly jsem taky četl a nestačil se divit

-> Jozka: ty perly jsem taky četl a nestačil se divit
-> MATTESS: Zbytek dialektu doporučuju vychutnat v kartě auta..

-> MATTESS: Výřeš je od slovesa vyřešit - hotové řešení, výřeš.
vyres!

-> Prcalik135L: sis spletl tema ne?
-> Prcalik135L: No, zrovna nádhernym bych to nenazval i když jako děti sme to obdivovali v KH na Kaňku. Teď nedávno bylo na prodej někde na moravě myslim.
stribrna snizena kratka felda,z casti v plnici jela přes Českou lipu směr Struznice,nekdo zdejsi...
je to tak 14dni zpet...

je to tak 14dni zpet...
-> Kocvin 05.07.15 22:38:08: Tak už jsem ho našel.. skoda-virt.cz/cz/.../9854
-pickup-1-9td
-> Pavel P..: Díky. Já jel z Jičína a potkal jsem kupu zajímavých aut, ale tohle mi bylo jasný že je někoho zdejšího. Chvilku před ní jel ještě Fiat 128 Coupe.
-> Honzaloun: skoda-virt.cz/cz/.../4815
-damicka-skoda-120ls
potkali jsme se taky před HK na cestě na Pohofest
potkali jsme se taky před HK na cestě na Pohofest
Dneska odpoledne hodně rychlá, bílá felda pick přes Bruzovice.. Kdopak to byl?? Sériofka to asi nebyla

okolo 14:30 směr HK užovka ACA světle zelená
-> Jarda: tý brďo, super! Ale na mě by tam bylo moc teplo 

-> Honzaloun 03.07.15 12:29:30: X2 bude asi Targy
-> růža: jeli jsme se projet do HR, doporucuju, plyn je tam za cca 12kc 

10:23 u Kauflandu v RK Červená Xantie kombík s nápisem pohofest na zadním okně. Hradecká značka.
16:23 jelo kolem Billy v Rychnově nad Kněžnou oranžový erko, zlatá kola. Kdo z vás to byl?
Včera i dneska ráno, kolem chvíli před půl osmou ranní - černej rapid, myslím s magnetkou na střeše (ale tím si nejsem jistej) mezi nájezdem na dálnici u Chlumce nad Cidlinou a Hradišťkem - někdo odsud?
A minulej tejden ve Vysoký nad Labem - banda lidí ve žlutejch tričkách, hromada škodovek... Víc jsem nezaregistroval a radši se věnoval těm policajtům stojícím na silnici...
A minulej tejden ve Vysoký nad Labem - banda lidí ve žlutejch tričkách, hromada škodovek... Víc jsem nezaregistroval a radši se věnoval těm policajtům stojícím na silnici...
-> Thomas: zalezi jestli bere pravou nebo levou zatacku 

-> Thomas: to se občas stane

-> Zeke-ten šestý: dochází ti benzín,všim sis?
Kdo projížděl v červeným Favoritu MTX Novým Městem na Moravě, včera okolo 22:30?? Myslím, že moc možností není 

Nevezl si dneska v Černym Vole někdo z vás za modrym Transporterem na podvalu okrové Mko na bílých Apollech?
-> Nwkt 19.06.15 21:57:01: ha, Holoubkov :-) Ne, to není ona
Jsem si teď vzpomněl, kdo jel minulou středu cca v 15:30 po hlavní silnici v RK modrým emkem včetně modrých nárazníků se SPZ MBJ? kluk dlouhý vlasy.
Dnes 16.45 v Pohoří, hnědé fáčko spz RKC..... na kufru velká nálepka Pohofest
Já seděl v černém Golfu
Tak kdo to byl??
Já seděl v černém Golfu

Tak kdo to byl??
Rapid 13x, světle červený (možná i šípková), jupitery. RZ 4H7 XX-XX. Originál vzhled i originálně vysoko člunovitě posazený. Možná nově politý. V pátek spatřen v HK. Jel jsem velmi pomalu, abych alespoň v dešti přes zrcátka a zadní sklo zahlédl, jelikož když mám pocit, že kvůli sklonu okna za mnou asi nejede v dálce sedan ....
Kdopak má v kraji "dvojče"?

Kdopak má v kraji "dvojče"?
Pánové, tak se přiznejte, kdo to uklohnil?
odjížděl s tím mladej kluk a holka, podval měl SPZtku PUA a Mercedes 4AD.

Včera okolo 9tý večer na silnici mezi Kolínem a čáslaví Multivan a za ním na vozejku (ne podval, ale vozejk se sajtnama a čelem) červenej litr s pražskejma značkama... Byl to někdo odsud?
-> MATTESS: Aha, tak tahle to není www.facebook.com/vasek.st
icha/.../10200659897496403
?type=2&...