skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Pavel P..: Ale hovno vesničan, to se jen pražák už dva roky odhodlává dojít to přehlásit 

Gemini (dvojčatá), asi už málo videné v BA
-> Pavel P..: Já Ti dám vesničana. To je nějakej krajan a jak říkal už Jára Cimrman, v Budějovicích by chtěl žít každý.

Š105L pôvodný stav, veľmi zachovalá na Svidníckych značkách v BA. Parkuje tam dlhšie a zriedkavo používaná. Len umyť a isť, žiadna korózia...
Bratislava-Nivy 136-ková Rapida na plyn, ako nová a na Bratislavských značkách...
-> Gryzly: číst tam ty komenty to je zábava teda 

-> Domajz: 

-> Bukaj: Taky jsem zkoumal SPZ, jestli to nahodou nejsi ty 

-> Gryzly 30.08.13 20:24:50: Jsem se lekl, že mne někdo vyfotil na D1...
Také tak jezdím - ono v pravém pruhu to na dosti úsecích je o hubu a v levém přece nepojedu 110...

Také tak jezdím - ono v pravém pruhu to na dosti úsecích je o hubu a v levém přece nepojedu 110...

-> Gryzly: a že mu svítěj blinkry co?
-> Qwak: jj dneska jsem tam byl služebním 

-> Gryzly: Podobnou příhodu jsem měl se 136GL nedávno na D3... tachometrových 180km/h (reálných lehce přes 150) a mladej pár ve Focusu nechápal 

-> Gryzly:
A pak že škodovky nejedou 

ADC 17-44
Na FB profilu kapely Wohnout se objevilo toto:
Jedeme po D1 do Třebíče, na níž nás právě rychlostí 150 km/h předjela stará Škodovka. Náš zahanbený řidič Irena s ostudou pokračuje dál v cestě.
Jedeme po D1 do Třebíče, na níž nás právě rychlostí 150 km/h předjela stará Škodovka. Náš zahanbený řidič Irena s ostudou pokračuje dál v cestě.
-> Lukaš12345: spis nekomu dojezdila 

-> Tomaso435: odkaz na kartu stačí, nic konkrétnějšího nepotřebujeme 

-> Tomaso435: necudujem sa 

-> castrol: ten už sem rači ani nejezdí :D
-> ochoda: nic nic :-D
-> ochoda: nic nic :-D
-> Tomaso435: dej mi tip :D ja viděl jen jedno takovy ufo v nedeli na erko srazu
-> Tomaso435: vojtisek 

-> ochoda: to rači ani nechtěj vědět 

-> Tomaso435: by mě celkem zajimalo co jezdi přez mejto :D
-> Majki: to nemužu :-D :-D ale myslim že v neděli tudyma jinej nejel 

-> Tomaso435:
ještě dopiš nick ať jsme v obraze všichni a bude to OK

tak sem minulou neděli viděl mejtem projíždět jednoho místního člena..... musim uznat, že na živo vypadá daleko huř než na fotkách :-D :-D :-D
Stejně jako do libovek sem tohohle Rapida, někdo zdejší? zachovalej

-> krusa: Sciroco nebo jak se to píše
cestou domů bylo ještě jedno podobné ve Vamebrku na mostě.. To slunko mě teda se*e no..

-> Tony Outland 26.08.13 16:57:11:
Jaj, skrz Čechy jsem včera k večeru projížděl - kdybych býval věděl, že je tam nějaký veteránský sraz, rád bych se podíval. Ale stejně jsem nestíhal a přede mnou byla čtyřhodinová štreka domů...
Jaj, skrz Čechy jsem včera k večeru projížděl - kdybych býval věděl, že je tam nějaký veteránský sraz, rád bych se podíval. Ale stejně jsem nestíhal a přede mnou byla čtyřhodinová štreka domů...
-> Tony Outland: ta je pekna
Ze včerejšiho veteran srazu .Foceno v Čechy pod Kosířem u Olomouce...
Z lazni do lazni
Z lazni do lazni
-> Honzaloun: Když jsem tam parkoval tak tam stala - černa 175 Čezeta s loďkou a vedle to emko. Ero jsem fotil to VW bylo co za model?
-> krusa: Hezky ste tam zaparkovaly, 105 120 110 R a VW
ste se domluvily nebo jak?
Na tom parkovišti cestou z té louky stáli taky poklady
hlavně to Erko ..( fotka je v Libovkách)

Na tom parkovišti cestou z té louky stáli taky poklady

Sobota 24.8 mezi 15-16 hod. u Teska v Ústi nad orlicí - červená užovka (asi GLS) SPZ 4J1…., sedeli tam dva chlapi, mávaly jsme na sebe, ale byl jsem zrovna na odjezdu.
Někdo zdejší???
Někdo zdejší???
-> Honzaloun: Jel jsem se podívat na dvoutakty, sobota byl takový menší výlet asi 250km 

Bylo to ve čtvrtek, kousek před děčínem, někdy cca kolem 6. hodiny odpolední. Černej rapid na chromovejch triangularech.... Docela sympatický vůz, někdo vocáď?
-> Honzaloun: Ta užovka byla aj na CS sraze :-) (za oknem má ještě startovní číslo)
A kdo jezdí s dvoubarevnou škodovkou po Rychnově?
E: Často jí vidím zaparkovanou na tom sídlišti naproti Finančáku..
E: Často jí vidím zaparkovanou na tom sídlišti naproti Finančáku..
luxusní červené erko na kopretinách, dneska kolem půl třetí v Březiněvsi a jel směrem Líbeznice
kdopak to byl?
kdopak to byl?
Tak tenhle Rapid byl dnes k zastižení v Jablonci u přehrady. Pozná si ho někdo?