skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Včera na magistrale smerem na prahu rapid v tmavy modry metalize a nejakejma bilejma litakama,a pozdeji kousek za benesovem na ceste na tabor,jelo smerem na benesov oranzovy erko na lestenozlatejch loukotich,nekdo odtud?
dneska ráno na praze 7 u veletržního paláce na veletržní,kolem 8mý ráno proti mě jelo pistáciově zelený erko,spz AT ale čísla už nevim,na kolech sprinty...někdo zdejší?
borci zlte ero a biele kola kto ?smer od madunic na trnavu
Nepér 26.06.13 19:03:48 napsal:
Dneska 26.6. v 17:28 na Pankráci… a o 10 minut později jsem to potkal
u Florence na magistrále v protisměru, asi se vracel…toho potkávám po praze taky docela často,hlavně na praze 4
Dneska 26.6. v 17:28 na Pankráci… a o 10 minut později jsem to potkal
u Florence na magistrále v protisměru, asi se vracel…toho potkávám po praze taky docela často,hlavně na praze 4
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ten parkuje u Voplika často na Novodvorský
Solidni rapid bez acek. Fotka na haldu hnoje, za jizdy to lip neslo mobilem. SPZ ze z Plzne.
-> Pavel P.. 26.06.13 18:16:32: myslim ze ma kola 4x114 na podlozkach. Od videni znam. Btw ty kola jsem vyhral na aukru, prihlasil se o ne, pak jsem byl den a pul mimo net a prodejce je nechal nekomu jinemu...
-> Citr0nik: v poho
Dneska 26.6. v 17:28 na Pankráci... a o 10 minut později jsem to potkal u Florence na magistrále v protisměru, asi se vracel...
kdopak se pozná? mělo to bílý liťáky celkem zajímavý, vzadu vlečka.... řidič tak 35let.
-> castrol: zle som si precital, pardon 

-> poldy: Turanci nie..bozechraan :D ...
-> Citr0nik: ?
-> castrol: a co to je ? ...
-> Citr0nik: tu urcite to auto nieje
-> poldy: -> ROBERTO: som mu to obzeral fotil liezol pod auto :D okukaval s ocakavanim ze vybehne ze co sa mu robi z autom a nikde nikto 

-> ROBERTO: Turanci nejaky ? 

-> ROBERTO: kde ho najdem ? .. dnes som si ho odfotil a za 5minut kym som prisiel uz tam to avetko nebolo 

-> Citr0nik: tu ho nenajdes no viem kdo to je a aj odkial je ...

Seruste najdem tu majitela ? tejto krasky ??
alebo niekto to sa s majitelom pozna ?? :) nahodou zastavila pred mojou robotou v ZTSke v Martine .. obdivujem to kazde ranko

-> Pavel P..: jj, to je ona rz souhlasí
modrá š120M, modrý přídavný inač serie, s vozíkem před týdnem na čáslavskym obchvatu, řídil týpek v brýlích, někdo odsud? předjížděl sem ho pickupem
Včera v Ro, červený kilčo, RZ xEx a laďák co brumlal 

-> ochoda: sraz felicia coupe clubu v Mohelnici
Asi ve čtvrtek, Vysoké Mýto, červená 100 upravená do rallye stylu a hned za ní MTX facko bez střechy a chvíli po nich felda v černym lesku... ?
dneska sem potkal modrýho fazola,sníženej,kola asi 15ky 5tipaprskový,vejfuk z dízl feldy,v předu 4voko,pak zamnou na pumpě zastavilo erko jako nový,po kompletní go,i sem prohodil pár slov s majtelem...fota bohužel nemám
-> Motomaniak: On tam někde dělá?
-> Nwkt: Němkyho raketa

Kdopak má v Brně Kníničkách zelenou úzkou GLS bez SPZ? 

Jo, ten mě minul v pondělí ráno asi ve půl osmý na Průmyslový... nebo teda jeho Felicia
Jel jsem Focusem, v tom si mě nikdo nevšimne...

dneska sem se tak nějak minul s radkem retrem elesem,kousek od kina svět,u sjezdu z povltavský,ale pochybuju že si mě všiml

-> Stevie: nevim ale stojí tam už dýl.. jezdim kolem dost často na Říčany.

Praha - Uhříněves - ulice přátelství v arealu ručního mytí a vedle BMW dílů
nevíte koho to je prosím
nevíte koho to je prosím
Červené (asi šípkové červená) nablýskané eMko se střešním oknem, zatmavená okna, (asi) čirá mlhovka vzadu nad nárazníkem, krásné zadní kryty světel (série). Před chvílí projížděla kolem našeho domu v Rudě nad Moravou. Pozná se někdo? 
*edit: 15:25 jela na druhou stranu

*edit: 15:25 jela na druhou stranu

-> havlik: No vida, tak Alfa... :-)
-> Mitoslav: alfa skoda-virt.cz/cz/.../3342
-janci398
Koncem dubna... před Auto-impex Trnava... motor boxer... Porsche, Subaru... kdo ví?
-> Lock007: To ne, ale zase tam pak byl muj rapid. 

-> havlik: parádní stroje málem sem si hlavu ukroutil 

-> Lock007: jo měli sme srazek u prahy i když rapid k nám nepatřil
-> Petr Volfik: To máš pravdu
ale myslim , že tohle asi nebude mít spojitost 

-> Lock007: To nevim, ale večer Horkýže Slíže. 

Včera sem jel trochu po delší době prohnat stovku a jen za cestu do Berouna sem na pumpě zahlídnul červenou stovku s polepama a na střeše měla dobovej nápis autoškola dál kousek u náměstí v Berouně žlutou užovku taky s cedulí autoškola , za ní stála další škodovka, ale to sem nepostřehnul jaká. Potom sem dojel na náměstí a tam stál pěknej červenej rapid s dobovejma spoilerama a bílejma jupiterema a když sem jel pak dál na světlech stála další žlutá užovka s nálepkou na dveřích. Ví někdo kdo to byl nebo co se tu dělo ?:D
-> Tomaso435: asi tie gumy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: bud neměl cit, nebo měl sjetý gumy, pač toto snad není možný vytvořit :)