Včera Kašperské Hory na náměstí kolem půl čtvrtý odpoledne... oranžový eRko, modrý eMko a červená 1000 MB pokud jsem si všiml dobře, tak vše s pražskou značkou... Ještě s nimi byla jedna škodovka ale nejsem si jist která... Tak se přiznejte kdo to byl a co byla ta čtvrtá šáde
Včera v podvečer kolem 20 hod v Komořanech proti mě jel Favorit v barvě modrá jadran, sníženo, nějaký pěkný širší kola a zahlazená maska vpředu a mávali sme si.. někdo odtud?
Dnes ráno jsem před sebou spatřil místního krasavce. Vím, že je od nás ze Žďáru, ale nevím o koho jde. Každopádně doufám, že si všiml modrého favorita s heligónama a denním svícením a příště na můj pozdrav snad i odpoví
-> Matsoft: záleží na tom kde to je. Takhle umí vypadat můj rapid, ale nejsem teď v ČR, tak nevím jaký má momentálně kola a kdo s ním kde jezdí - a SPZ nepřečtu...
pěkný bílý naleštěný a snížený Mko, seriový vzhled, bílý kola asi apolla nebo jupiky... sobotní parný odpoledne kolem 16-17h... ulice Kutnohorská mezi Říčanama a Uhřiněvsí.... kdo to byl?
-> Tomaso435: Původně normální žlutá 105Lka podle stavu světel do nedávna to byla nějaká libovka od důchodců a pak to někdo koupil a začal s tim jezdit do práce, před rokem to mělo jenom bílou přední kapotu, pak přibyl zbytek.
-> Tomaso435 21.06.12 20:29:42: dnes jsme videli, jak toho zluteho rapida s kridlem, tak tuto VB, chtel jsem se zeptat, jestli to ma neco spolecneho s LR, ale odjel mi :)
Dneska pěkná Škoda 742M, bílá 1001, Sparco sedačky, nová středočeská značka, přiotevřená haupna a zvuk jak buk. Prosvištěla na pomezí okresu Kutná Hora, Kolín, Pardubice. Kdo to?
dneska starej lískovec červený pěkně vypadající emko s brzdovym pedálem na podlaze za zvuku skřípání kovu o kov tak tak nesrazilo důchodkyni na přechodu ??
-> Tomaso435: hele v mejte aji u neklaku kdysi stavalo VB zbarveni ale ta byla taková oprejskaná, tahle vypadá slusnejs, to nevim tyjo ale dys si spomenu skusim zjistit :)
dnes Vysoké Mýto , krásný eMko červená zařívá barva mel na tom zlaty apolla asi ladeny vyfuk melo to pekny zvuk v aute bylo dost lidí a ridil to dle me nekdo ve veku kolem 30? nevim , potkal sem to auto na tej mejtskej nejdebilnejsi krizovatce u Kobylky :) nekdo místní?(V.M. a okolí?) auto fakt pekny
kdo z vás to byl? krásně červené erko alá 130RS široké blatníky límcové kola no nešlo ho přehlídnout. stál cca ve13.00 v koloně kde dělali silnici před jaroslaví ve směru holice ->vysoké mýto
Ve středu 110R jen letmo nádherná červená cca v originále v Lubech Klatovech u Projectu - ale po doptání prý první majitel (místní) + renovace, tak ten tu asi nebude..
Teďka chvíli před 11hod v Kladrubech u školy se otáčelo červený Erko a jelo zpátky jako na Plzeň. Zahlídnul jsem ho jenom z dálky, ale vypadalo moc krásně. Někdo z vás??