Přesunuto z tématu Kdo z vas to byl? :)...
-> myschaak AZNP K.Hora: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: chtělo by to zase udělat sraz na benzince v cirkvici...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 20.03.12 23:32:50 - hle byl jsem odhalen
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 20.03.12 23:32:50 - hle byl jsem odhalen

-> David29 03.06.12 14:06:22: Vylezl jsi kvůli fotce na střechu auta před tebou?
-> David29 03.06.12 14:06:22: Vylezl jsi kvůli fotce na střechu auta před tebou?

cca 17,10hod kralupy 130rs. Valecne barvy. Jmeno na boku Nociar (Noclar) nebo tak nejak.
cca 17,10hod kralupy 130rs. Valecne barvy. Jmeno na boku Nociar (Noclar) nebo tak nejak.
Dneska v buchlovských kopcích pěkný červený rapid
Pěkne mu to jelo ale co bych ja zas chtěl za výkon když jedu na LPG
Někdo odsud? 
Dneska v buchlovských kopcích pěkný červený rapid

-> David29: toho jsem potkal včera taky
-> David29: toho jsem potkal včera taky

Praha Spořilov, za volantem mladej kluk, zdálo se mi. Hezkej lak
Praha Spořilov, za volantem mladej kluk, zdálo se mi. Hezkej lak

nedele odpol Davle-hneda ctyroka ouza. Mozna ta,co je v galerii z zeliva.
-> krusa: dik to bude on
-> aceboss: Ten jezdí k nám na benzinku, dycky si řikám že ho musím příště odchytnout, ale jediný co stihnu je ta prdel s příčňákem a řev jak odjíždí:D
To neni on.
Nevim no, ale rocnik 80 by moh bejt on. Akorat co by tu delal z Kladna? :-)
-> Nwkt: Tam nesedí kola, rampa, zrcátka a SPZ 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: že by? skoda-virt.cz/cz/.../8052
-johaning-rapidgreen
A kdo z vas je toto? Dnes u Fouska, sel neco koupit a cumel na me a kamose, proc na nej cumime

-> stika87: skoda-virt.cz/cz/.../3602
-zdenalova-s125l možná??
Dneska cca 14 hodina Sumperk modry Mko s apolama v bile. Mavali jsme na sebe :)
dnes Litomyšl na světelné křižovatce cca 20:40 od poličky směr Mýto tmavě modrá až fialová 120ka nějaká jiná světla SPZ PUL...?
Brno, ulice Tržní vedle autobazaru Topcar či tam nějak dnes v sedm ráno?
E: přední sedačky červený závodní skořepiny
E: přední sedačky červený závodní skořepiny
Dnes ve Vyškově, vínově červená úzká Škoda 120 LS, pěkná, chromy na dveřích, spz: VYC 76-13
Čí to je? krásny garde ale z tu zadní nápravu bych se styděl byla do ´´A,,
Bylo to na Burze v Mohelnici
Bylo to na Burze v Mohelnici
-> Mr_Kubas: Jé pravda ,že SPZ byla xZx xxxx novou maskou jsem si jistý a kola bych řekl origo stříbrná 14''LaK (pokud se nepletu když jsem ji pouštěl na kruháči v té rychlosti). Lak nebyl metla,ale taková světle modrá,ale opravdu pěkná barva....

Tak pánové včera tedy v pátek Brno, Vídenská(kousek před řekou směrem k mendláku) černý rapid 136 s příčákem v předu lamino nárazník mírné áčka.....stál na stejném místě jako v pondělí.
V pátek na kruháči ve slatině směrem na starou silnici rousínov,vyškov. Krásná modra felicie nová tvář lamináty kit car vypadala a jela opravdu pěkně.....
V pátek na kruháči ve slatině směrem na starou silnici rousínov,vyškov. Krásná modra felicie nová tvář lamináty kit car vypadala a jela opravdu pěkně.....

Mlada Boleslav u nejaky vodárny,auto na plyn,130GL,krasna,urciet opečovávaná,nový lak,fakt krasavice
foto na
foto na

-> Nwkt: Spis serie, stribrny kola, ani nevim jaky, videl jsem ho dost z dalky a on jen projizdel, ale nalestenej byl jak blazen 

-> Tommyk: to uz neviem, pisem to co vidim na liste vpravo..
-> afro100: a panenčák
-> Tomaso435: doksy
-> jtlustos: ten fun bez spoileru jen s trubičkou před naraznikem? ten je ze ředice..
jinak dneska je sraz? že toho tolik jezdilo?
jinak dneska je sraz? že toho tolik jezdilo?
cervena 100vka rozlestena na bielych plechoch koho?
-> cPetan: Upravenej/série?
Teď přes Vejprnice projizdel krásnej bílej rapid. Někdo místní?
-> Tomaso435: skoda-virt.cz/cz/.../9296
-lucky-111 

cervena skoda v leopoldove oproti lekarne ?
ci je cerveny rapid, bielocervene zadne svetla, vpredu pridavaky, PZ lem opravovany .. dnes okolo 11 v Brezolupoch ..
Ja zas videl FUNidlo v Davli okolo poledne 

Dnes v Sezemících někdo s FUNnem, naloženej větvema na korbě?.. odbočoval směr Holice...
Dneska centrum Prahy okolí O2 Areny červený MTX spz AEN...
Kdopak to dneska valil v pěkném bílém embéčku s širokýma nápravama a na prolisech po starý Benešovský směrem na Jesenici?
a pak ještě přes hodinkou v Jesenici na odtahovce bílá LR jen s tenkýma proužkama na dělítkách, na dveřích jméno Kolář..
a pak ještě přes hodinkou v Jesenici na odtahovce bílá LR jen s tenkýma proužkama na dělítkách, na dveřích jméno Kolář..
.. někdo od sud? apola beskydky křidýlko a v předu maska s tahokovem... jo a mejto
Sobota 5.5. 2012 poobede pri Lidli v Prievidzi žltý rapid s čiernou kapotou a bielymi apolami,niekto od nás tuto???...značky MT
dnes Slatinany - 1000MB fialovo-bila, zajimave lakovani, vypadala pekne

Dnes Prvomájová Spanilá jízda,Ústí n.L. zrovna jsem na ni koukal z okna z koleje na Klíších tak jestli je to někdo odsud rád uvidím fotky ze srazu nevím jestli se tam dnes dostanu ;)
Dneska kolem třetí mezi Kojeticema a Neratovicema. Tyrkysovej Litr, položenej k zemi, na bílejch ráfkách (převařáky, nebo liťáky s límcem). Moc pěknej
Pokud mne paměť nešálí, SPZ ME-....

Dneska bylo k vidění hodně nejen škodovek v závodních úpravách v Pardubicích na Hůrkách.
-> Tomaso435: Byl Hradec