skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Tomaso435 21.06.12 20:29:42: dnes jsme videli, jak toho zluteho rapida s kridlem, tak tuto VB, chtel jsem se zeptat, jestli to ma neco spolecneho s LR, ale odjel mi :)
Dneska pěkná Škoda 742M, bílá 1001, Sparco sedačky, nová středočeská značka, přiotevřená haupna a zvuk jak buk. Prosvištěla na pomezí okresu Kutná Hora, Kolín, Pardubice. Kdo to?
Dneska mezi 17 a 18 hodinou krásný světle modrý embéčko na Karlovarský (směrem na KV),nebyl to někdo odtud?
dneska starej lískovec červený pěkně vypadající emko s brzdovym pedálem na podlaze za zvuku skřípání kovu o kov tak tak nesrazilo důchodkyni na přechodu ??
-> Tomaso435: hele v mejte aji u neklaku kdysi stavalo VB zbarveni ale ta byla taková oprejskaná, tahle vypadá slusnejs, to nevim tyjo ale dys si spomenu skusim zjistit :)
-> ochoda: ja to vidival u karosy stávat :D nevíš jesi tam dal jen z prdele bílí dveře? nebo to je puvodní VB?
-> Tomaso435: to je kamos mladej bratra myslim :Dnekde z Tisovej nebo tak nekde v okoli :)
tak děcka kdo to byl :D v běstovicích u chocně v podvečerních hodinách... škoda alá VB
-> darklord: do řiti,to nedávám..jsem v boskovicich pracovně..leda bych dojel bagrem od kauflandu:(
-> Maty110l: dondi sobotu na zraz a hadam ze tam bude auto aj s majitelom, ak teda myslis toto: ondrakrupi.rajce.idnes.cz
/Sraz_skoda-Blansko_Ceskov
ice_cerven_2010
kdopak byl včera v boskovicích tankova ??červený mbéčko s bílou střechou (úzkdej sloupek) a bílý kola??
-> Voplik: No je pravda, že stažený dolů to má slušně
V počernicích dělá, takže ho tam můžeš potkat často.

-> Enggik: ma to slusne dole,az je mu videt na nadrz
vidle sme ho dalsi den hned podruhy

-> Voplik 14.06.12 20:46:15: To byl Karel,(znám jen letmo), ale pokud vím, na Virtu není. Plakát se mu líbil, viděl ho u známýho, tak ho taky vylepil 

dnes Vysoké Mýto , krásný eMko červená zařívá barva mel na tom zlaty apolla asi ladeny vyfuk melo to pekny zvuk v aute bylo dost lidí a ridil to dle me nekdo ve veku kolem 30? nevim , potkal sem to auto na tej mejtskej nejdebilnejsi krizovatce u Kobylky :) nekdo místní?(V.M. a okolí?) auto fakt pekny
Včera bílej patrol s podválem a na něm zelená felda.D1 směr na Brno.Neví někdo kdo to byl?

kdo z vás to byl? krásně červené erko alá 130RS široké blatníky límcové kola no nešlo ho přehlídnout. stál cca ve13.00 v koloně kde dělali silnici před jaroslaví ve směru holice ->vysoké mýto
-> Luky.: Přesně ty myslím. Je to tedy možný, že to byl někdo ze srazu.
-> Kofi-R: jestlimyslíš ty Kladruby u Stříbra, tak to mohl být někdo z účastníků srazu FCC
Ve středu 110R jen letmo nádherná červená cca v originále v Lubech Klatovech u Projectu - ale po doptání prý první majitel (místní) + renovace, tak ten tu asi nebude..
Přesunuto z tématu Kdo z vas to byl? :)...
-> Peťa Klíč:
No to ne, ale mohlo by se to jedno třeba zamknout a používat jen to druhé.
-> Peťa Klíč:
No to ne, ale mohlo by se to jedno třeba zamknout a používat jen to druhé.
Teďka chvíli před 11hod v Kladrubech u školy se otáčelo červený Erko a jelo zpátky jako na Plzeň. Zahlídnul jsem ho jenom z dálky, ale vypadalo moc krásně. Někdo z vás??
-> 1560: hmmm mysliš že se povede to v databázi sjednotit?

-> 1560: hmmm mysliš že se povede to v databázi sjednotit?

Musí tu být dvě stejná témata? :-)
skoda-virt.cz/cz/.../1265 14-kdo-z-vas-to-byl-1
Musí tu být dvě stejná témata? :-)
skoda-virt.cz/cz/.../1265 14-kdo-z-vas-to-byl-1
-> rockboy: kdybys hlásil pohyb zelený 120GLS a žlutý užovky s černou střechu tak bych věděl:D, ale toto mi nic neřiká
dneska v Berouně cca ve 21:15 směr od, Hlinek nahoru k Zelenejm červený erko 4s1 3030 možná kopretiny. Někdo odsud?
Kdo dneska byl jel do Penny v Pocernicich okolo pul 8 s sedou skodovkou srazenou k zemi? je jasny ze nekdo odsud protoze mel na zadnich dverich plakat pohofestu 

v Mejtě u autobusáku projíždělo takový "šedivý" eMBéčko spz - UOE XX-XX mladej kluk v tom a jízdu si užíval 30/km hod. Někdo zdejší?
v Mejtě u autobusáku projíždělo takový "šedivý" eMBéčko spz - UOE XX-XX mladej kluk v tom a jízdu si užíval 30/km hod. Někdo zdejší?
Dneska v Mejtě okolo 14:15 po E35 Modrej Rapid na podválu barva něco jako měli fáva 92. Někdo odsud?
Dneska v Mejtě okolo 14:15 po E35 Modrej Rapid na podválu barva něco jako měli fáva 92. Někdo odsud?
-> Arnold: je to mozne,on je masinfira a o zadny jiny skudce bile na Kladne nwm
-> Pavel P..: čoveče dost moéžné spz bohužel si nepamatuji ale podle popisu by to sedelo 

-> Arnold: skoda-virt.cz/cz/.../7315
-kozel-105-130l
Dneska kolem sedmý, v Mratíně pěkná zelená ouža eLko? SPZ KH...... Řídil kluk cca 30let.
-> David29: -> Pavel P..: To je Petr Štefan.
Na virtu není, ale auto je vážně pěkný 
Dneska kolem sedmý, v Mratíně pěkná zelená ouža eLko? SPZ KH...... Řídil kluk cca 30let.
-> David29: -> Pavel P..: To je Petr Štefan.

vcera na Kladne u nadrazi bila krasna 130ka bile apolla myslim,predek v rovine nekdo odsud??
>-> Tommyk: jo, u ZOO
>-> Tommyk: jo, u ZOO
-> šrek: to je v troji, vid? taky jsem ji tam viděl.
-> šrek: to je v troji, vid? taky jsem ji tam viděl.
-> MajoLR: no nieje to nahrorsie
-> MajoLR: no nieje to nahrorsie

-> Petrson: SPZ vim ale neni to ten rapid,je docela rozkuchanej a stoji tam docela dlouho,myslim ze sem zahlid skorepiny a jeste na tom byl igelit,kousek od toho mista je servis ale ze by to parkovali tak daleko? uvidime
-> Petrson: SPZ vim ale neni to ten rapid,je docela rozkuchanej a stoji tam docela dlouho,myslim ze sem zahlid skorepiny a jeste na tom byl igelit,kousek od toho mista je servis ale ze by to parkovali tak daleko? uvidime
Kdo jsi dneska v Řevnicích vezl na podválu hnědou úžovku ještě s původní spz.
-> Voplik: víš espézetku? jedině mi napadá skoda-virt.cz/cz/.../5190 -vk-rapid-rapid
Kdo jsi dneska v Řevnicích vezl na podválu hnědou úžovku ještě s původní spz.
-> Voplik: víš espézetku? jedině mi napadá skoda-virt.cz/cz/.../5190 -vk-rapid-rapid
Mne sa to v celku páči...
Mne sa to v celku páči...

-> šrek: To měl kdysi spolužačky otec. Už v té době mi to přišlo k smíchu. Prostě nějaký válečný barvy na seriovku nepasujou.
-> šrek: To měl kdysi spolužačky otec. Už v té době mi to přišlo k smíchu. Prostě nějaký válečný barvy na seriovku nepasujou.
Viděl jsem tu kartu někde.
Viděl jsem tu kartu někde.
-> Mil@n 05.06.12 17:34:33: Tak jsem ho našel akorat ted ma origo lampy zadní,přední kapotu a myslím jupitery,majitel by měl aktualizovat skoda-virt.cz/cz/.../6571 -dj-kimmi-rapid-136
-> Mil@n 05.06.12 17:34:33: Tak jsem ho našel akorat ted ma origo lampy zadní,přední kapotu a myslím jupitery,majitel by měl aktualizovat skoda-virt.cz/cz/.../6571 -dj-kimmi-rapid-136
-> Dejff: a hele,ty taky žiješ?
-> Dejff: a hele,ty taky žiješ?