Tak sa priznajte ... :D:D
Naposledy som to auto videl dakedy okolo r. 2006
kecy.roumen.cz/roumingSho
w.php?file=banik...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
dnes v Lucenci som videl tuto: skoda-virt.cz/cz/.../8231
-retromoto
bolo mi to od dakial povedome ked som ju tam zbadal
bolo mi to od dakial povedome ked som ju tam zbadal

Ha, ted světle zelený erko na Spořilovské směr jižní spojka 

-> timon.z 04.05.11 23:05:17: ty máš tu octu R32 že?
nezná někdo zahradníčka z Vysočan ze Žďáru nad Sázavou? Kámoš si brousí zuby na jěho eRko
v 18:05 v uo směr libchavy bílá "rally" fábie rozšířená rozšklebená s křídlem s místníma spz 3E3 0333 nebo tak. . . . uvnitř takovej maník v brejlích a v zadu pravděpodobně manželka s děckem . . . . kdo to?
dnes si nekdo vezl na vozejku za feldou pick up kastli stovky, felda mela litaky a SPZ zacilana 1SH, nekdo zdejsi? videl sem ho u mekace na jizni spojce
-> doly120: todle je v ostrave na Bani.
-> stika87: toho uz som tiez videl ...
-> stika87 11.05.11 14:23:44: nestojí to i v NJ?
Klubko_ => jo je ... skoda-virt.cz/cz/.../6217
-maty110l
a kdo je todle ? :) 136 na LPG na meteorech ? stava u skoly
ve středu na D11ce mezi 9-10hodinou směr Praha. Na vleku nádherný šedo žlutý eMko v pěkný úpravě?
kto ma zelene erko a biele kolesa asi kopretiny
-> Tony Outland: neni to nahodou matty?
Dneska ve 2 v Plzni na Rondelu jsem viděl někoho jak má na plaťáku za oktávou naloženej vrak MBX, neví o tom někdo něco? 

-> Matulo 05.05.11 15:15:25: tohle je foceno na Kladne u baumaxu,ale kdo to je,to nevim 

-> afro100: 

-> Tony Outland: nejaka zarazka vrat no ...
-> Vojta P.: já byl v hradci tak kolem 17:30 a mohl si mě potkat u Labské boudy když jsem uprostřed silnice opravoval na feldě řízení
-> havlik: já jí viděl z dálky a to vypadala hezky.

-> Pavel P..: jo tu jsem viděl asi o 10 min později než ty na IPaku a zase takovej zazrak to nebyl:) ale z dálky to vypadalo krutě
Kdo má bleděmodrou užovku, vepředu přísně sníženou s bílejma prepregama a bílejma kolama? Dneska po 18h na Kubánskym náměstí ve Vršovicích směrem do centra.. bohužel značku jsem neviděl, měl jsem ve výhledu tramvaj ale z dálky vypadala hezky, nedala se přehlídnout

Tak kdopak to včera byl ? Hradec Králové navečer kolem 8, tmavěmodrý embéčko s uřvaným vejfukem ? 

-> stika87: to je Kubisak, skoda.panda.cz/forum/view
topic.php?f=19&t...
-> timon.z: Makov, jazdím občas do Vlachovic za kamarátom ...
pěkná,sem slepý.sem si tě nevšim.odkud si?(ať to nemusím hledat)
a tys jel čím?
-> timon.z: sorry, že to je komax som nevedel, som si v ten moment len všimol že to malo svetlý rám na korbe ... no na prvý pohľad zaujala, pekný počin ...
-> timon.z: hezký počin...
afro100 18.03.11 21:10:26 napsal: Dneska uz druhykrat v Karolinke biele eMko s bielymi origo naraznikmi, bielocervene zadne lampy, b-stlpik aj ramy okien na dverach v ciernej farbe predna kapota zamracena – spz VSC – 49 – 63… siel som s vozikom, nez som sa stihol otocit, uz tam nestálo.
Potom moc pekna cervena felda pickup s SPDS a nerezovym ramom na korbe … isla oproti v Novom Hrozenkove.
No a ptm tuten stréc :D (VSB-26–62)
tak si to tady pročítám a ten pick-up jsem byl já.rám je komaxit,kola 9x14",motor 2,2Mtdi s 240ps
a to emko,to má jeden Karolinský autolakýra
a na té fotce je starý Petřek se shnitou podlahou(ze stanovnice)
Potom moc pekna cervena felda pickup s SPDS a nerezovym ramom na korbe … isla oproti v Novom Hrozenkove.
No a ptm tuten stréc :D (VSB-26–62)
tak si to tady pročítám a ten pick-up jsem byl já.rám je komaxit,kola 9x14",motor 2,2Mtdi s 240ps
a to emko,to má jeden Karolinský autolakýra
a na té fotce je starý Petřek se shnitou podlahou(ze stanovnice)
-> Tommyk: -> johaning: tak ja to hosi nebyl,jelikoz jsem letos nenajel jeste ani metr 

Kdopak si to dneska vezl Kroměříží na podvalu, zhruba kolem 14:45, červenou vyrámovanou kastlu sedana 105 - 136?
nejel dneska nekdo z vas kolem poledne po Kladne v oranzovem eRku?? bylo to kousek pod baumaxem

Tak dneska na D1 v Praze kousek za Chodovem zlutej tunenej rapid. okolo 7:20. Kdo to byl? 

-> Tommyk: ok chlape,jinak o jiny skodovce modry v okoli nas nevym
-> johaning: rikam ze me napadl, ale vsiml jsem se ji na posledni chvili, tak prave nevim
ale rekl bych ze neco bilyho tam bylo (uz jsem se otacel v aute)

-> Tommyk: nebyl to nahodou jarda.U1,mela bily kola velky?
dnes jsem viděl ve slaným (ul. Dukelských Hrdinů) pěknou modrou 120-130. zaparkovaná u baráku, kolem 17:15
kdo to byl?
napadl mě jarda.u1 ale nejsem si jistej kolama...
kdo to byl?

napadl mě jarda.u1 ale nejsem si jistej kolama...
-> Matsoft: já holt neznám všechny majitele hadraplánů v ČR 

-> VeTeV: Jo, to byl Swobody... uz to ma na V od minuleho roku...
-> Nwkt: Možná někdo z RO-TEAMu