skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> havlik: -> Luky.: JJ odkaz byl nákej divnej. Oúpraveno na slovní upřesnění 

-> Petrson: jako v celý český republice a přilehlých státech no to těžko říct takhle z hlavy
-> Petrson: v celé ČR? No asi všichni
Nebo ten odkaz nefunguje tak jak má 

Kdo pak včera byl s válečným pomalováním v Praze na Karlovarský ulici? přišlo mi to jakoby u pneuservisu
v 16:45
v 16:45
Čí babička/tchýně/teta zkoušela dnes bylinnou léčbu na neduhy?
Potkal jsem ve směru Hlušice - Dymokury pěkného originálního Rapida 130 (model tak asi '85, SPZ '89, barva šípková, bílé příplatkové poklice) jedoucího lehce nepřiměřenou rychlostí přes zákrutu s vysmátou důchodkyní za volantem.
Potkal jsem ve směru Hlušice - Dymokury pěkného originálního Rapida 130 (model tak asi '85, SPZ '89, barva šípková, bílé příplatkové poklice) jedoucího lehce nepřiměřenou rychlostí přes zákrutu s vysmátou důchodkyní za volantem.
Nevalil si to dneska někdo odsud přes Holešovice v Praze v bílym Rapidu s kopretinama?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a ze sa do feli moc nevleze 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Fén: Dostali jste mě
A to mě chytli ještě kousek od baráku
Radši se jdu podívat, jestli nám něco nezmizelo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: O někom bych věděl, kdo je z Roudnice nad Labem a má Feldu. :o))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pyčo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A to tak, že kovový odpad doslova přetékal ze z auta ven.
Ze z auta 

-> Tuner#2: Právě
Dneska jsem potkal pár exemplářů.. První byla Tatra 603 na podvalu mezi Lovosicema a Ústím, akorát stav silně předrenovační.. Pak u nás v Roudnici modrýho Kaipana na projíždce a nakonec pohřební Lauretu.
-> Nwkt 02.03.11 21:28:29: Hmm, vyřezaný kufr narafičený agregát a na konci fotka auta co je tady na virtu už x let a rozhodně má motor vzadu i dodnes...
-> Tuner#2: já k Vám nechodím dělat Ti na autě

-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.03.11 13:32:53: No to leda že by to za mě někdo nahodil a v mezičase opravil řízení, ale v takové štěstí nevěřím 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to musel byt namesacny alebo pekne sfetovany 

-> Tuner#2: Jen aby
Treba si ji v noci nahodil a ani o tom nevis 

-> Tuner#2: Nezapírej! Byl jsi na testování.
-> castrol: Překlep, stane se.

-> castrol: Překlep, stane se.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslím že jsi o moc nepřišel
To je z tý tvý kamerky? To má tak široký záběr nebo jsi ji měl natočenou doleva?

To je z tý tvý kamerky? To má tak široký záběr nebo jsi ji měl natočenou doleva?
No ale vypadalo to zajimave, skoda ze sem nemel prilezitost ji ocihnout vice.
-> havlik: performenc by to byl v případě, že by tam to 10" kolo bylo. Takhle je to jenom stájling 

-> Luky.: nejvetší performance je ten zadní lem:D to je aspon na 10" kolo
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ten Honza má teď nějaký rozplocený styl. Je to teda stájling (nárazníky), nebo performenc (světla, nasávač)? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.03.11 12:35:16: Jo a proč má teda přední nápravu pořád v dílně na stole 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tuplátky 

-> castrol: U nás se říká tupláky... ale ty bude mít až na léto. 

-> MATTESS: az moc asi na duplaky
Má zadní lem nějak vytáhlý

Ale ozidlo vypada dobre, tojo... 100x lip nez moje. Jel tam nejakej koren a koukal co na nej koukam.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a na plechacoch no fuj 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A ještě nějakej jeden nasávač na kapotě, ne? Ten Honza to ale dobře votunil... akorát to má koukám ještě na zimákách.

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

Hele Tuner#2 nahodil spojler a svetelnou rampu

-> m8rinek: A jaká barva to teda je? 

-> Nwkt: jen ta barva nesedí, Standa rozhodně červenou nemá :).
Náhodou někdo odsaď ve středu v Mejtě š120 v barvě modř blankytní pěkná, naleštěná a vepředu mlhovky a nové zadní světla, značky UOC XX XX ?
-> cPetan: tak Stanley bez pootvorenej kapoty nejazdí ...
Nevíte, kdo jezdí po Brně ve Feldě Fun s nástavbou se zelenýma prahama, lemama atd? Dnes jsem ji viděl kousek od své stavby...??
-> Nwkt: Je to možný, byla celkem tma, kol jsem si nevšimnul, jen že je červená a měla nastevřenou kapotu...
Dnes ráno I/11 stará poděbradská směr HK na podvalníku za tmavou starší dodávkou (Boxer apod.) holá kastle s neustrojeným předkem v základu s laminátovou sadou?
Zpředu jsem první nanosekundy myslel repliku 130RS, ale při možnosti o pár desetin delšího seznámení v rozbitém špinavém zpětném zrcátku 125T300 před svítáním jsem to nakonec vyhodnotil na eM sedan s bodykytem (přední+zadní blatníky) a bouda v tmavě červeném základu.
Zpředu jsem první nanosekundy myslel repliku 130RS, ale při možnosti o pár desetin delšího seznámení v rozbitém špinavém zpětném zrcátku 125T300 před svítáním jsem to nakonec vyhodnotil na eM sedan s bodykytem (přední+zadní blatníky) a bouda v tmavě červeném základu.
-> Gryzly 17.02.11 19:16:32: jo, tak to nevím, ale vím, že to stálo i u mototechny vedle baráku a byl tam i majitel,a le já blbec jen prošel s otevřenou hubou...
. A dřív, pár let zpátky jsem ji viděl, jak bývá na hlavní třídě v Špk ta slavnost na prvního Máje, tak tam byla.

-> cPetan: Stanley? www.skodateam.cz/Stanleyh
o_Beruska?&phras...
Neprojížděl někdo z vás červeným eRkem dneska kolem osmý přes Vejprnice? Mělo celkem ostrej zvuk a pootevřenou zadní kapotu... 

Kuci kterej z vás jezdí pardubicema v červeným Gardeti s dekou před chladičem ?
a pak ještě jeden žlutá ouža s LR vanou a origo poklicema pod šrouby. .. jen teoreticky :-D
a pak ještě jeden žlutá ouža s LR vanou a origo poklicema pod šrouby. .. jen teoreticky :-D
Tak kdo si včera večer kolem půl sedmý vezl asi spartaka s SPZ UO dál nevím, na podválu po spojce?