skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> waca: jo, proti gustu nic. Mě osobně se taky moc nezamlouvá, už se od oroginálu dost liší. Ale z jiného ohledu to zas něco jiného.
-> Tomaso435: nelíbí se ti? Jako taky bych měl nějaké výhrady no.
-> krtik: Proti gustu žádný dišputát, každý má jiný styl=respektuju ho. Osobně tohle bych dal do obludária. fuj...
-> krtik: už tam dávaj každou křusnu..áchjo
-> Klubko_:
, prohlídl sis ji pořádně? ...ty si ji v tom Autosportu viděl?

-> krtik: jsem nechapal, co dela u nas v dedine.
-> Klubko_: ten byl v Autosportu myslim někdy na Jaře.
patek kolem 15hod v dolanech u olomouce. Myslim tu ma kartu...
jinak včera odpoledne v hradci králové u nakých obchodu a Tesca stála zelinkavá 120 s poklicema z felicie
Přesunuto z tématu Kdo z vas to byl? :)...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ne ne boh chrán robit vam tam ozonove diery
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ne ne boh chrán robit vam tam ozonove diery

-> MOLSO: Si byl ve v Plzni?
-> MOLSO: Si byl ve v Plzni?

-> Jirik_Tuňák: mam 105 a nemam PMI ani šedu primes v laku ale inak by som to mohol byt ja
-> Jirik_Tuňák: mam 105 a nemam PMI ani šedu primes v laku ale inak by som to mohol byt ja

Dneska na cestě do Tesca na Borských polích jela přede mnou šedozelená stodvacítka s PMI .. .. a strašně smrděla. Kdo jste to byl ?

Dneska na cestě do Tesca na Borských polích jela přede mnou šedozelená stodvacítka s PMI .. .. a strašně smrděla. Kdo jste to byl ?

-> David29: Zdrubecky ? skoda-virt.cz/cz/.../5321 -belouch2
-> David29: Zdrubecky ? skoda-virt.cz/cz/.../5321 -belouch2
Bílá snížená ouža, v pátek na D5 odstavená u sjezdu na Hořovice (myslim), na zadním okně ŠkodaTeam :)
Bílá snížená ouža, v pátek na D5 odstavená u sjezdu na Hořovice (myslim), na zadním okně ŠkodaTeam :)
-> James1991: koukám Komár lítá 

Nejspíš určitě, rptoože měl na skle www.komar1981.org myslím.
Mr_Kubas 10.10.10 20:23:35 napsal:
→ James1991: To bude asi Komár 1981 a jeho Garpid
ne asi ale určite

→ James1991: To bude asi Komár 1981 a jeho Garpid

-> James1991: To bude asi Komár 1981 a jeho Garpid 
skoda-virt.cz/cz/.../251- k-1981-skoda-garpid-136-ke

skoda-virt.cz/cz/.../251- k-1981-skoda-garpid-136-ke
-> James1991: jo, to je Komara, dnes sem ho taky videl v ulici Na Strzi jak okolo me projizdel kdyz sem vylezal z bileho facka

-> James1991: Komár
Jen ty zadní světla se tam moc nehodily..
Někdo odsud? Dneska při procházce po Modřanech. Docela pěkný kousek.
Vpředu žluté mlhovky s nádherným chromem, chromové nárazníky, chromové límce kol, modrá metalíza, na B sloupku nálepka/značka Kvasiny, vzadu značka CS. Opravdu krasavec! A nápis Garpid.
Vpředu žluté mlhovky s nádherným chromem, chromové nárazníky, chromové límce kol, modrá metalíza, na B sloupku nálepka/značka Kvasiny, vzadu značka CS. Opravdu krasavec! A nápis Garpid.
Ja to nebyl......byl to kamos masku ma zavarenou uz delsi dobu...
-> Holda:
Jo, přsně v těhle barvách a ty kola taky, s masku si nejsem jistej jestli byla zavařená... Ale neřikej žes to byl ty?:D
Jo, přsně v těhle barvách a ty kola taky, s masku si nejsem jistej jestli byla zavařená... Ale neřikej žes to byl ty?:D
Čistě náhodou:
Favorit - "lak" nátěr černou matovou a bílá střecha, RZ tuším 2H6 1734
Místo výskytu - Jičínsko
Favorit - "lak" nátěr černou matovou a bílá střecha, RZ tuším 2H6 1734
Místo výskytu - Jičínsko
před patnácti minutama projeli trasu sruby - choceň 3 poladěný stovečky.... jedno červený druhý nevim a třetí na 90% filcek.. kdo to byl? :-D
-> cPetan 15.09.10 20:53:41: Tak na tom miste jsem dneska potkal zigula v barvach VB, s napisem VB a modrym majekem :) A o kousek dal stala Skodovka v barvach LR, kterou jsem nedavno daval do libovek z ulice :)
JJ to je přesně on. Vyjížděl od tý "fabriky" co je přes silnici od makra... Asi jim končila zrovna směna, protože se odtamtud valilo spousta aut.
A docela to mastil, mezi Plzní a Vejprnicema jel i 120 :D
A docela to mastil, mezi Plzní a Vejprnicema jel i 120 :D
-> Vojťas: taky bys chtěl co

-> MATTESS: ouu

-> Syny: z toho jsem vycházel
-> MATTESS: je to on, je videt to "chromovy" nadkoli z Tesca :)
-> MATTESS: Hele asi jo, pokud bych ho potkal, tak vyzkoumam jestli to je fakt RiC
-> Nwkt: A byl chudák vytuzenej takovýma tima TESCO chromovýma lemama a nějaký nálepky měl po sobě.
-> cPetan:
neznam

dneska někdy po 14. hodině vyjel naproti plzeňskýmu makru červenej rapid a měl štítek 135i, jel před náma až do Vejprnic kde odbočil na Křimice. Nebyl to někdo z vás?
Hořice, kousek od baraku, lepší fotku nemam mám střevní potíže tak jsem spěchal 

-> James1991: Jo, to jo...
-> David29:
Zeke to nebyl na 100% protože s tim sem předtim mluvil a byl na druhym konci Prahy. Nebo, abych nekecal, mělo to přední masku jako Garde a zadní světla jako eMko, to měly Gardečka ne?
Zeke to nebyl na 100% protože s tim sem předtim mluvil a byl na druhym konci Prahy. Nebo, abych nekecal, mělo to přední masku jako Garde a zadní světla jako eMko, to měly Gardečka ne?
-> James1991: Bylo to červený určitě Garde? Kdyby to byl Rapid, mohl y to bejt Zeke - pokud už jezdí
Tak se přiznejte! Kdo včera kolem 7 jel s červeným gardečkem zase v Břežanech kousek od pumpy-dva muži tam seděli?
A kdo pak dával přednost na křižovatce též v Břežanech nad pumpou, směr Černíky a jel proti mně?- Favorit s polepem přes celý auto alá WRC a bílejma liťákama, nějakej mlaďas.
A kdo pak dával přednost na křižovatce též v Břežanech nad pumpou, směr Černíky a jel proti mně?- Favorit s polepem přes celý auto alá WRC a bílejma liťákama, nějakej mlaďas.
Kdo se dnes proháněl Českým rájem mezi Hrubou Skálou a Troskovicemi v červené octavii s bílou střechou?
Dneska jsem potkal ve Strašnicích na kruháči v ulici v V Olšinách plně obsazenou Mkovou 120ku v zelené agáve na stříbrných kopretinách, vypadá docela slušně.. řidič a pasažeři přibližne kolem 20-25let. víc jsem si nevšimnul.... neni to někdo zdejší?